Αστεία και προκλητική η ανακοίνωση της ΠΑΣΠ Οδοντιατρικής

Έγραφα χτες σε δημοσίευση σχετικά με το θέμα το οποίο είχε προκύψει , της διαρροής λίστας με ονόματα φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ από τις πρόσφατες εκλογές του κόμματος. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες η λίστα είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο μαζί με άλλες λίστες φοιτητών προερχόμενη από της ΠΑΣΠ οδοντιατρικής της Θεσσαλονίκης. Σήμερα λοιπόν η ΠΑΣΠ οδοντιατρικής εξέδωσε ανακοίνωση , η οποία στα δικά μου τα ματιά μοιάζει τουλάχιστον αστεία για τους λόγους που θα αναπτύξω στην συνέχεια.

Η ανακοίνωση αναφέρει :

"Η ΠΑΣΠ Οδοντιατρικής βρίσκεται σήμερα αναγκασμένη να απαντήσει στις άνανδρες, προπαγανδιστικές επιθέσεις που δέχεται στο διαδίκτυο.Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι οι λίστες που δημοσιεύτηκαν ουδεμία σχέση έχουν με την παράταξη μας, μια από τις πλέον δυναμικές του ΑΠΘ που με την έντονη συνδικαλιστική της δράση (θυμίζουμε τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τα παράνομα σεμινάρια ιδιωτών στο ΑΠΘ) φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει πολλούς εχθρούς.

Θεωρούμε ότι η σύνταξη των λιστών που αφορούν φοιτητές της σχολής μας, είναι δημιούργημα αντιπάλου παρατάξεως της σχολής, που είναι γνωστό ότι σχετίζεται άμεσα με τους θιγόμενους από τις προαναφερθείσες καταγγελίες ,καθηγητές.

Είναι άλλωστε αποδεδειγμένο ότι συγκεκριμένο σχήμα της Οδοντιατρικής (ΕΑΚΟ) έχει στην κατοχή της τέτοιες λίστες αφού τις χρησιμοποίησε πρόσφατα για να προσκαλέσει μαζικά με sms μέσω internet τους φοιτητές σε πάρτυ της.

Όσον αφορά τις λίστες του ΠΑ.ΣΟ.Κ. δηλώνουμε ότι δεν βρέθηκαν ποτέ στην κατοχή μας. Μάλλον βρέθηκαν από κάποια «πολιτικά λαμόγια» που στον τόπο τους για δικά τους οφέλη το παίζουνε ΠΑΣΟΚ ενώ στο πανεπιστήμιο προσδοκώντας και εκεί οφέλη φοράνε το μανδύα του ανεξάρτητου για να πετύχουνε προεκλογικά τους στόχους τους χωρίς κανένα ηθικό φραγμό.

Οφείλουμε δε να ζητήσουμε συγγνώμη από όσους μας στήριξαν στη συγκεκριμένη εσωκομματική διαδικασία και εν άγνοια τους καρτελογραφήθηκαν.


Η ευθύνη ωστόσο δεν βαραίνει εμάς αλλά τους υπευθύνους της διαδικασίας που μας διαβεβαίωναν ότι τα στοιχεία όσων προσήλθαν ως φίλοι και όχι ως μέλη του κόμματος δεν καταγράφονταν.


Προς κάθε ενδιαφερόμενο:


Η ΠΑΣΠ Οδοντιατρικής είναι διατεθειμένη να χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα, προκειμένου να διαφυλάξει τα δικαιώματα της καθώς και τα δικαιώματα όλων όσων τα προσωπικά δεδομένα δημοσιεύονται μέσω αυτών των αρχείων, έναντι σε όλους τους λασπολόγους και εκβιαστές που τελευταία την έχουν στοχοποιήσει. "





Τι μας λέει λοιπόν η συγκεκριμένη ανακοίνωση. Ότι όλο αυτό είναι άπλα προβοκάτσια και ότι την λίστα από τα μέλη-φίλους του ΠΑΣΟΚ δεν την είχαν πότε στα χέρια τους. Δεν τους πειράζει που κατάφερε κάποιος , όποιος και αν είναι αυτός να την πάρει, αρκεί που (όπως υποστηρίζουν) δεν ήταν αυτοί που είχαν στην κατοχή τους την λίστα. Συνεχίζοντας ,το παραλήρημα τους στην ανακοίνωση ,αναφέρουν πως η ευθύνη δεν βαραίνει τους ίδιους αλλά τους υπευθύνους της διαδικασίας. Θέλουν να μας πουν δηλαδή ότι οι συγκεκριμένοι δεν βρεθήκαν στην διαδικασία; Δεν ήταν μέρος του συστήματος; Δεν άνηκαν στους χείριστες ηλεκτρονικού υπολογιστή που πήραν τα 60 ευρώ και αυτοί οι ίδιοι ήταν που κατέγραφαν τα ονόματα στις καρτέλες; Περιμένουμε από την ΠΑΣΠ να μας στείλει και ανακοίνωση με την λίστα των μελών της που συμμετείχαν ως χειριστές στις εκλογές. Γιατί είμαι σίγουρος ότι πάνω από το 60% του δυναμικού της βρέθηκε σ’ αυτές τις θέσεις εκείνες τις μέρες μιας και η ήταν αμειβόμενες. Άρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ,του στυλ δεν μας είχαν ενημερώσει πως θα καρτελοποιηθούν τα στοιχεία… Eσείς οι ίδιοι τα κάνατε...

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος2:13 π.μ.

    Tsekare kai ayto apo to forum ths PASP Nomikhs AUTH. Mallon pisw apo tin athlia anakoinwsh ths PASP Odontiatrikis kryvontai diafora NOMIKA tertipia... Poly alania ekei tis nomikis pantws... :)

    http://img403.imageshack.us/img403/8456/paspnomikhsforumbr6.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή