Απαράδεκτη η συμπεριφορά της ασφάλειας της Ολυμπίας

Στο βίντεο το οποίο υπάρχει στο τέλος του άρθρου θα μπορέσετε να δείτε πως έχουμε ξεπέσει σαν λαός πρώτον και δεύτερον πως κατάντησαν οι Ολυμπιακοί αγώνες, που δεν είναι πλέον τίποτα άλλο παρά μια εκμετάλλευση των πολυεθνικών.

Στο συγκεκριμένο βίντεο απεικονίζεται προς το τέλος η επίθεση που δέχτηκε Θιβετιανός , όταν προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί κατά την διάρκεια της λαμπαδηδρομίας. Αν είναι δυνατόν οι ελληναράδες αθλητές ή μέλη της ασφάλειας που συνόδευαν την φλόγα τον έριξαν κάτω τον άρχισαν στις κλωτσιές και του πήραν την σημαία. Αρετή και τόλμη. Εύγε παίδες ,προασπίσατε το Ολυμπιακό πνεύμα. Σαν δε ντρεπόμαστε λίγο λέω εγώ. Νωρίτερα είχε προηγηθεί διαμαρτυρία στο χώρο της Ολυμπίας που και εκεί ο καημένος ο άνθρωπος θα έφαγε της χρονιάς του αλλά ο σκηνοθέτης όλως τυχαίως εκείνη την ώρα μας έδειχνε τον περιβάλλοντα χώρο της Ολυμπίας.

Έχω διαβάσει μέχρι τώρα διάφορες απόψεις και έχω βγει από τα ρούχα μου. Σωστή λέει η διαμαρτυρία αλλά δεν έπρεπε να βεβηλώσουν την τελετή. Ποια τελετή μωρέ που μέχρι το 2004 κατηγορούσαμε τους πάντες ότι έχουν εμπορευματοποιήσει την διοργάνωση και εμείς μετατρέψαμε την διοργάνωση της Αθήνας στην χαρά των πολυεθνικών. Καταπατήθηκε λέει η ιερότητα του χώρου που θα έπρεπε να έχουν σεβαστεί οι διαδηλωτές. Εδώ εμείς παραδώσαμε την φλόγα σε μια χώρα που δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, που σκοτώνει διαδηλωτές που λογοκρίνει τις ελεύθερες φωνές στο διαδίκτυο , που συλλαμβάνει ακόμα και μοναχούς στο Θιβέτ , στο οποίο ασκεί παράνομα κατοχή και σας πείραξε ο διαδηλωτής με την σημαία; Όσο για τους πρωτοπαληκαράδες που όρμησαν την ώρα της λαμπαδηδρομίας , σεβόμενη το ιερό της διαδικασίας δεν ξέρω αν γνωρίζουν πως το συγκεκριμένο έθιμο είναι επιβολή από τα χρονιά της ναζιστικής Γερμανίας; Ο ρόλος που επέδειξαν πάντως στο συγκεκριμένο επεισόδιο θα έκανε ακόμα και τον Χίτλερ υπερήφανο.

Υ.Γ. αλήθεια το τι γινόταν στο Θιβέτ κανείς από την ελληνική αστυνομία το χε πάρει χαμπάρι, ή μήπως δεν περίμεναν πως θα υπάρχουν διαδηλωτές σε ένα μέρος που σήμερα θα ήταν όλα τα διεθνή δίκτυα; Μπράβο ρε μάγκες να χαρώ εγώ μέτρα και λίγο σας ξεφτίλισαν έπρεπε να κάνουν ακόμα χειρότερα.

Υ.Γ.2 Η σκηνή με τον αστυνομικό που προσπαθεί να συλλάβει τον τύπο στην αρχαία Ολυμπία και φαίνετε πως τον ενδιαφέρει ποιο πολύ να μην του πέσει το καπέλο έτσι όπως τρέχει , δεν σας θυμίζει τον Χατζηχρήστο στον Ηλία του 16ου;


0 σχόλια αφήστε και το δικό σας: