Βενζίνη vs Ποδήλατο σημειώσατε Χ

23/03/2010 από τον Vafman

Να σας πω την αλήθεια ίσως αυτή η κρίση και η άνοδος της βενζίνης, μας αφήσει και ένα θετικό αντίκτυπο. Μας κάνει να καταλάβουμε πως δεν είναι μόνο το αμάξι που εξυπηρετεί τις ανάγκες μας μέσα στην πολύβουη πόλη, αλλά υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές.

Τα νέα μαθηματικά του δημάρχου Θεσσαλονίκης

10/11/2009 από τον Vafman

Κύριε Παπαγεωργόπουλε αν και έχω ακούσει πολλά για την θητεία σας ως δήμαρχο δεν θα σας κρίνω ως τετοιο, τα μαθηματικά σας όμως μετά την δήλωση αυτη μπορώ να κρίνω ότι είναι σε εμβρυακό επίπεδο.

Καταδίωξη Ντάτσουν - Περιπολικό

03/11/2009 από τον Vafman

Οι αστυνομικοί μη έχοντας τι άλλο να κάνουν μπαίνουν μέσα στο Ντάτσουν που είναι φορτωμένο με πατάτες και αρχίζουν να καταδιώκουν το περιπολικό που έχει κλαπεί.

Πόσο δύσκολο είναι να φτιάξει ένα site της προκοπής η ΠΑΕ Καβάλα;

23/07/2009 από τον Vafman

Το επίσημο site www.kavalafc.gr θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σελίδα ομάδας περιφερειακού πρωταθλήματος, στην καλύτερη περίπτωση.

Ο «μπουκαλάκιας» ψαροντουφεκάς υπουργός

23/07/2009 από τον Vafman

Όλοι όσοι αγαπάμε την θάλασσα ξέρουμε πως ή θα πάμε για μπουκάλες ή για ψαροντούφεκο μιας και τα δυο αυτά δεν συνδυάζονται.Έκτος βέβαια αν είσαι κοτζάμ υπουργός και κανείς ότι γουστάρεις…

Γερασμένα αντανακλαστικά… κόντρα σε μια συγκεκαλυμμένη χούντα.

08/05/2010 από τον Vafman

Είμαστε όμως και εμείς οι δημοσιογράφοι… περίεργη φάρα βρε αδελφέ μου. Για ακόμα μια φορά έπρεπε να δούμε αίμα να χύνετε, για να σπάσει μια απεργία. Έχω μια απορία όμως. Αλήθεια η απεργία αυτή θα έσπαγε αν δεν χυνόταν αίμα; Έχει θύματα;… Όχι… Από αύριο σήμερα απεργούμε…

Η Nespresso θεωρεί τους Έλληνες τεράστια κορόιδα

Posted on 9:45 μ.μ. by Vafman

Εδώ και λίγες ημέρες απολαμβάνω την εμπειρία του Nespresso. Είναι πραγματικά μοναδικό να βρεις μια μηχανή για οικιακή χρήση, που να φτιάχνει espresso αντάξιο με αυτό που φτιάχνουν στα καλά ιταλικά καφέ (γιατί στα ελληνικά ας το αφήσω καλύτερα…). Έτσι λοιπόν απέκτησα μια Krups ΧΝ 5005 Le cube, που πραγματικά κάνει τον καφέ στο σπίτι απόλαυση και μια μοναδική εμπειρία. Όλη η φιλοσοφία βρίσκεται στις ειδικές κάψουλες καφέ που χρησιμοποιούν οι μηχανές της Nespresso. Οι κάψουλες αυτές σφραγίζονται αμέσως μετά την διαδικασία του καβουρντίσματος και της άλεσης των χαρμανιών του καφέ , χωρίς να επιτρέπουν έτσι καμία επαφή με τον αέρα ή τον ήλιο διατηρωντας με τον τρόπο αυτό όλα τα αρώματα τους καθώς και τα γευστικά τους στοιχεία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι ειδικοί υποστηρίζουν, ότι ο καφές μέσα σε 3 ώρες μετά το ψήσιμο και το άλεσμα αρχίζει να χάνει σιγά σιγά τα στοιχεία του. Έτσι λοιπόν το σύστημα χρησιμοποιεί τις κάψουλες αυτές που εισάγονται απ ευθείας στην μηχανή, με αποτέλεσμα κάθε καφές που φτιάχνεις να είναι ίδιος με τον προηγούμενο μιας και η ποσότητα αλλά και η ποιότητα του καφέ παραμένει σταθερή. Η εταιρία προσφέρει έξαλλου 12 διαφορετικές ποικιλίες καφέ ώστε να διαλέξεις αυτήν που σου ταιριάζει.

Μέχρι εδώ όλα μοιάζουν ιδανικά, αν και στην πραγματικότητα δεν είναι. Το μειονέκτημα της συγκεκριμένης μηχανής είναι, ότι είσαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιείς τις κάψουλες της Nespresso μιας και δεν μπορείς να βάλεις άλλο καφέ μέσα στην μηχανή. Τις δώδεκα αυτές ποικιλίες καφέ της διαχειρίζεται στην Ελλάδα η Nespresso (θυγατρική της Nestle) που έχει και την αποκλειστική διάθεση. Όταν μιλάμε για αποκλειστική διάθεση, εννοούμε αποκλειστικότατη καθώς δεν μπορείς να τις βρεις ούτε σε μαγαζιά που εμπορεύονται καφέ ούτε σε super market, αφού όπως μου εκμυστηρεύτηκε ιδιοκτήτης ενός τέτοιου μαγαζιού «εμείς τους ζητήσαμε… αυτοί δεν μας δίνουν». Ο μόνος τρόπος λοιπόν για να παραγγέλλεις καφέ είναι μέσω διαδικτύου ή τηλεφώνου , αφού η εταιρία διαθέτει ένα μόλις κατάστημα στο Ν. Ψυχικό. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους ωστόσο, οι άνθρωποι στο τηλεφωνικό κέντρο είναι ευγενέστατοι, πολύ εξυπηρετικοί και οι παραγγελίες φτάνουν σε χρόνο ρεκόρ (ακόμα και σε λιγότερο από 24 ώρες για παραγγελία στην επαρχία).

Το κόστος είναι ένα θέμα μιας και η μερίδα για ένα καφέ αγγίζει τα 0,41 €, που είναι η τιμή της κάψουλας. Ίσως φαίνεται υπερβολική αλλά πιστέψτε με δεν είναι. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι μια συσκευασία γνώστης ιταλικής εταιρίας κάνει 8,5 € περίπου στα 250 γραμμάρια που είναι περίπου 27 μερίδες, άρα 0,31€ ανά μερίδα. Επίσης αρκεί να σκεφτώ ότι ο τελευταίος espresso που ήπια μου κόστισε 3,5€ και σίγουρα δεν ήταν της ποιότητας που πίνω εδώ και λίγες ημέρες. Εκεί που εξαγριώθηκα όμως ήταν όταν έκανα μια έρευνα για τις τιμές που πληρώνουμε τον Nespresso στην Ελλάδα σε σχέση με τους υπόλοιπους ευρωπαίους. Βλέπετε κάθε χώρα έχει το δικό της site στο διαδίκτυο για online παραγγελίες και έτσι είναι πολύ απλό να κάνει κάποιος την σύγκριση και να δει ότι ,ακόμα μια πολυεθνική εταιρεία μας έχει για κορόιδα αφού κερδίζουμε το χρυσό της ακρίβειας.

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά της τιμές βάση των online shop:

Στην Ελλάδα η συσκευασία των 10 μερίδων καφέ κοστίζει 4,1€ άρα τιμή μερίδας : 0,41€

Στην Ιρλανδία η τιμή μερίδας καφέ: 0,36€

Στην Ιταλία η τιμή μερίδας καφέ: 0,34€


Στην Αυστρία η τιμή μερίδας καφέ: 0,32€


Στην Ισπανία η τιμή μερίδας καφέ: 0,32€

Στη Γαλλία η τιμή μερίδας καφέ: 0,31€

Στη Γερμανία η τιμή μερίδας καφέ: 0,31€

Στην Ολλανδία η τιμή μερίδας καφέ: 0,31€

Ενώ στην χώρα της Ελβετίας η τιμή είναι,
4,7 Fr η 10αδα , δηλαδή 2,93€ , άρα η μερίδα: 0,29€


Όπως καταλάβατε λοιπόν με αποδείξεις για ακόμα μια φορά μας θεωρούν τουλάχιστον ηλίθιους τους Έλληνες ,αφού μας χρεώνουν μέχρι και 41% ακριβότερα το ίδιο προϊόν. Γιατί μην μου πει κανείς τώρα πως τα ενοίκια , οι μισθοί και τα έξοδα μιας εταιρίας διάθεσης και διανομής στην Ελλάδα είναι πιο ακριβά από ότι στην Ιρλανδία την Ολλανδία και την Ελβετία γιατί θα τρελαθώ…

92 Response to "Η Nespresso θεωρεί τους Έλληνες τεράστια κορόιδα"

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ "ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΕΙ" ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ, Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, Η ΤΙΜΗ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΙΔΙΑ.
ΒΕΒΑΙΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΑΤΕΝΑ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ Ε-ΒΑΥ : ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ. ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 10 ΕΥΡΩ οι 100, ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. ΕΤΣΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ Η ΜΕΡΙΔΑ.

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

οι 50 καψουλες nespresso κοστιζουν 20,5 Ευρω, οι 100 μαιμουδες κανουν επισης 20 Ευρω !!! αλλα πρεπει να βαλεις κα τον καφε (τουλαχιστον 30 ευρω για 100 μεριδες !!! Ασε που θα πρεπει να το γεμιζεις κιολας.

Executive summury conclusion : Nespresso Original

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Εγω βρηκα τις καψουλες στα carrefour και στο saturn

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Δεν χρειάζεται να παραγγείλεις άδειες κάψουλες από Γερμανία. Υπάρχει και πιο απλός τρόπος. Αδειάζεις την χρησιμοποιημένη κάψουλα από τον καφέ αφαιρώντας το αλουμινόχαρτο από κάτω. Την ξεπλένεις και την αποθηκεύεις. Δεν σου πιάνει και πολύ χώρο γιατί λόγο του κωνικού σχήματος μπαίνει η μία πάνω από την άλλη.
Όταν θες καφέ γεμιστό απλά
1 παίρνεις μια άδεια τρύπια κάψουλα
2 την γεμίζεις με καφέ του γούστου σου
3 συμπιέζεις με ένα κουτάλι τον καφέ μέχρι να γεμίσει.
4 καλύπτεις το κάτω μέρος με ένα μικρό κομμάτι αλουμινόχαρτο
5 βάζεις την κάψουλα στην μηχανή περιστρέφοντας την απαλά μέχρι να πέσουν οι τρύπες που υπάρχουν στο πάνω μέρος στις βελόνες της μηχανής. Αυτό γίνεται απαλά χωρίς δύναμη για να μην ανοίξεις και άλλες τρύπες στην κάψουλα. Όταν βρεις το κατάλληλο σημείο η κάψουλα θα μπει βαθιά στην θέση της και θα το καταλάβεις αμέσως.
6 φτιάχνεις τον καφέ
7 καθαρίζεις και φυλάς την κάψουλα για όσες μελλοντικές χρήσεις αντέξει.
8 απολαμβάνεις τον καφέ σου σκεπτόμενος ότι δεν σε έπιασε για άλλη μια φορά κορόιδο η Nespresso να πληρώνεις 0,41€ την δόση του καφέ.

.
gravatar
Christos Prosilis Says....

H NESTLAND ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ CULAND?

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

EINAI POLY ORAIOS KAFES ALLA 8EORO KOROIDIA NA DINO 1 EURO TIN IMERA GIA CAFE MESA STO SPITI MOY

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΪΔΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΣΕΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΑΦΟΥ ΠΛΕΚΕΙΣ ΤΟ ΕΓΚΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ESPRESSO ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ CONSUELO ΤΗΣ KIMBO ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ PODS ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΥΜΑ ΑΛΕΣΜΕΝΟ ΚΑΦΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ 130 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΔΩΡΟ 60 PONDS. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΓΝΩΣΤΕΣ.......ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!!

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

έτσι είναι. Προτιμήστε μηχανές που δέχονται αλεσμένο καφέ και επιπλέον και κάψουλες απο οποιαδήποτε εταιρία... απ 150 ως 250 ευρώ βρίσκετε αρκετές. Προτιμήστε εταιρίες που ειδικεύονται στις μηχανές espresso όπως η GAGGIA που έχει και φθηνές και καλές. Αλλά φυσικά μην περιμένετε και θαύματα, αλλά να έχετε στο νου σας και την μεγαλύτερη μανούρα καθαρίσματος και τσαπατσουλιάς στον αλεσμένο καφέ.

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Ο καφές της nespresso όμως είναι ότι καλύτερο έχω πιει. Αγοράσα την συγκεκριμένη καφετιέρα γνωρίζοντας ότι παίρνει μόνο τις κάψουλες της και γιατί ήθελα την ποιότητα του καφέ της.
Ποιος ο λόγος να πάρεις τη μηχανή της, αν ειναι να χρησιμοποιείς καφέ αλλης εταιρίας?

.
gravatar
John Says....

Εγώ έχω επικοινωνήσει και με τον υπεύθυνο Ευρώπης της Nestle σχετικά με το θέμα. Στην αρχή μου λέγανε να αγοράσω από την χώρα μου μόνο, αλλά όταν έγινα πιεστικός και είπα ότι θα τους καταγγείλω αν δεν μιλήσω με τον υπεύθυνο. Μου έστειλε mail και μου ζήτησε συγνώμη. Επίσης μου έστειλε αναλυτικά τιμές και shipping για Ελλάδα. Αλλά όπως μας εκμεταλεύονται σε όλα μας εκμεταλεύονται και σε αυτό το θέμα. Μου είπε ότι υπάρχει αντιπρόσωπος εδώ που κανονίζει τις τιμές. Ωραία Ευρώπη του είπα είμαστε...Τι να πεις.

Πάντως η Giggia κάνει φοβερό καφέ αλλά εγώ προσωπικά πείνω διαφορετικό καφέ συνήθως ανάλογα με την ώρα και τα κεφια και μου είναι πιο εύκολο να έχω την Nespresso.

Για αυτά και για άλλα πολλά μεταναστεύω Αμερική...Δεν θεωρώ λάθος κάποιος να θέλει ένα προϊόν και να πρέπει αναγκαστικά να πάρει κάτι άλλο γιατί εδώ μερικοί έξυπνοι με τις πλάτες του κράτους κάνουν ότι θέλουν.

Βάλτε πόσο κάνει Ιταλία η κάψουλα και πόσο κάνει στην Ελλάδα, βάλτε μια ποσότητα ας πουμε 1εκ. κάψουλες και βρείτε τι κερδίζουν μόνο από αυτό.

Πάντως για να κλείσω και στις επαγγελματικές που δείνουν δωρεάν την μηχανή, η κάψουλα κάνει το ίδιο αλλά εχει παραπάνω καφέ μέσα (είναι διαφορετική κάψουλα). Εκεί είναι το μεγάλο πανηγύρι κερδοσκοπίας του δημάρχου, του ενοικιαστή, όποιου παρέχει προστασία (π.χ. αστυνομία) και στο τέλος του ιδιοκτήτη...

Φιλικά

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

αυτο που δεν γνωριzω ειναι ποιες μηχανες κανουν καλο καπουτσινο...με ενδιαφερει ο καπουτσινο κ αν οι μηχανες που κανουν μονο αφρογαλο ειναι καλυτερες απο τις οικονομικες μηχανες παρασκευης καπουτσινο.ειναι καλυτερα να εχεις 2 διαφορετικα μηχανηματα....αντι για 1??????

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΛΟ !

Δείτε το mail που μόλις έστειλα στη NESPRESSO


ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕITE !!!
http://vafman.blogspot.com/2008/09/nespresso.html

α) Ρίξτε τις τιμές. Αρκετά πιο φθηνές στο (ακριβό!!!!) Μιλάνο. Το διαπίστωσα ιδίοις όμασι σε ταξίδι μου πριν από περίπου ένα μήνα.
β) Τοποθετήστε περισσότερα σημεία πώλησης. Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μην υπάρχουν σε supermartkes παρά μόνo σε δυo-τρία σημεία πώλησης+intermet.
γ) Έχω αγοράσει αρκετές φορές από το κατάστημα σας στη Θεσσαλονίκη. Η συμπεριφόρα μιας εκ των δύο πωλητριών είναι απαράδεκτη. Κάκιστη εξυπηρέτηση, ύφος χιλίων καρδιναλίων και καμία επεξήγηση σχετικά με τις γεύσεις σε σχετική ερώτηση μου. Αυτό βέβαια....είναι το κερασάκι στην τούρτα
δ) Δεν θέλουμε να αλλάξουμε μηχανή, αλλά αλλάξτε πολιτική. Πιο φθηνές τιμές στις κάψουλες και περισότερα σημεία πώλησης.
ε) Κοινοποίηση στα παρακάτω sites & blogs
trom-ma-ktiko.blogspot.gr
newsit.gr
protothema.gr
zougla.gr
inews.gr
στ) Η κοινοποίηση είναι αληθινή.

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Eκλεισαν και το μαγαζι στην θεσσαλονικη σημερα και τωρα πρεπει να παραγγελνεις απο Αθηνα με ποσοτικους περιορισμους(το λιγοτερο 5 συσκευασιες) και να πληρωνεις και μεταφορικα.
Αραγε αυτο επιτρεπετε απο το υπουργειο?
Ο Αθηναιος πελατης αλλιως και ο π.χ.Καστοριανος αλλιως?

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

εμενα παιδια μου την κανανε δωρο την καφετιερα...δεν ηξερα οτι καψουλεσ πουλανε μονο στο club οταν το καταλαβα πεταξα την καφετιερα στα σκουπιδια και χρησιμοποιω την παλια μου καφετιερα illy που μπορω να βρω παντου ο δε καφες τουσ τελειος...παιδια οχι στην στρατηγικη των μονοπωλιων του ειδους διωξτε τουσ........

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Το κατάστημα της Θεσσαλονίκης έκλεισε (Ιανουάριος 2011) χωρίς καμία προειδοποίηση, με αποτέλεσμα να υποχρεώνεται ο εκάστοτε πελάτης να παραγγέλνει μέσω Αθηνών με δική του χρέωση courier. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ θα γράψω και στην κεντρική εταιρία και το σκέφτομαι σοβαρά να μιλήσω και στον συνήγορο του καταναλωτή. Ξέρω τουλάχιστον 4 άτομα που λόγω της κατάστασης πρέπει είτε να αγοράσουν άλλη μηχανή, ή να πληρώνουν κούριερ για να προμηθευτούν καφέ και να περιμένουν και μέρες ολόκληρες γιατί για κάποιο λόγο η τελευταία μου παραγγελία (για την οποία πλήρωσα και κούριερ) στάλθηκε μετά απο 6 μέρες!

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Το κατάστημα της Θεσσαλονίκης έκλεισε γιατί θα ανοίξει το Μαρτιο ειδικό κατάστημα λιανικής πώλησης μηχανών και καψουλών στην πόλη και θα ανήκει στη μαμά εταιρεία της Αθήνας. Λίγη υπομονή "καρντάσια" και θα έχουμε και εδώ "μπουτίκ" NESPRESSO.

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

κανονικα την μηχανη που παιρνει καψουλες νεσπρεσσο
πρεπει να την δινουν δωρεαν ,αφου μας τα παιρνουν χοντρα απο την πωληση των καψουλων.

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

υπάρχει λύση,στο coffeduck.com,coffeesupplies.eu πουλάνε κάψουλες πολλών χρήσεων για μηχανές,που πλένοντε και στο πλυντήριο πιάτων.η μηχανή πρέπει να είναι αγορασμένη πρίν οκτώβριο 2010.το πρώτο χρεώνει τις 4 γύρω στα 12ε συν έξοδα αποστολής.το δεύτερο 13.95 τις 3 με τα έξοδα

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Παιδιά μόλις παρήγγειλα κάψουλες πολλών χρήσεων coffeeduck απο το coffeesupplies.eu
Μέχρι να φιλοτιμηθεί η "μαμά εταιρία της Αθήνας" να ξαναανοίξει "μπουτίκ" της Νεσπρέσσο στην Θεσσαλονίκη πολύ φοβάμαι οτι κανείς δεν θα ενδιαφέρεται να αγοράσει κάψουλες...

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Μη σας πιάνει πανικός οι παραγγελίες μέσω internet είναι εύκολες και δεν χρεώνεσαι επιπλέον για courrier.
Και έχει όλες τις ποικιλίες καφέ (variations) όταν το 'απίστευτο' κατάστημα στη Θεσσαλονίκη απαντούσε πώς δεν έχει ιδέα πότε θα έχει τη συγκεκριμένη ποικιλία. Για να μη μιλήσω για το γεγονός πώς αν έκανε κανείς τηλεφωνική παραγγελία από το κατάστημα Θεσσαλονίκης, η παραγγελία του έφτανε πιο αργά από ότι μέσω διαδικτύου από την Αθήνα...... Έχω πάνω από 1,5 χρόνο που παραγγέλνω μέσω Αθηνών από το διαδίκτυο για πιο γρήγορα και σίγουρα! Το κατάστημα της Θεσσαλονίκης ήταν δυσφήμιση για την εταιρεία.

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

10 εκατομμύρια ¨Ελληνες καταναλώνουν ως να ήταν 20 εκατομμύρια από οποιοδήποτε άλλον λαό. Και θέλετε να πέσουν οι τιμές; Οι εταιρίες νομίζετε δεν βλέπουν την τεράστια ζήτηση των προϊόντων τους; Δεν είναι μόνο ο καφές. Όλα τα ποτά-τρόφιμα είναι έτσι.
Αν θέλετε να πέσουν οι τιμές τότε μειώσετε την κατανάλωση από ότι παίρνετε στο μισό ακριβώς. Αλλιώς μην διμαρτύρεστε.
Με τη συνεχή γκρίνια αυξάνονται και οι τιμές των ψυχολόγων, έχουν κι αυτοί μεγάλη ζήτηση.

.
gravatar
babis Says....

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ...ΤΟ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΦΕ ΦΙΛΤΡΟΥ.
ΕΝΩ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΕ 48 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ.
ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΛΙΓΟ ΔΥΣΧΡΗΣΤΟ).
ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΝ ΓΕΥΣΗ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ NESPRESSO ΕΙΝΑΙ Ο ΙΤΑΛΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ ΤΗΣ CAGLIARI...ΓΝΗΣΙΟ ΕΣΠΡΕΣΣΟ

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Ξέρετε πόσα γραμμάρια είναι η μία κάψουλα nespresso?

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Ενημρωτικά πάντως, υπάρχουν και οι μηχανές caffitaly στην Ελλάδα των οποίων οι κάψουλες στοιχίζουν όσο και στην Ιταλία, δηλαδή 0,32 € και ο καφές τους είναι "σκάλες" ανώτερος από αυτόν της nespresso με ποικιλία επίσης και γεύσεις. Τις κάψουλες μπορείς να τις βρεις και στον ΑΒ ή μπορείς να παραγγείλεις και να τις φέρουν στον χώρο σου άμεσα και χωρίς επιπλέον χρέωση. Εγώ αυτήν έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένη...

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

άνοιξε η μπουτίκ" NESPRESSO στη Θεσσαλονίκη; κανένα νέο;

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Στην Αγγλία το 1 κουτί Nespresso(ristretto) κοστίζει 2,70 λίρες(με τη σημερινή ισοτιμία,στις 20-04-2011, 3,0463 ευρώ).
Στην Ελλάδα ακριβώς το ίδιο 1 κουτί Νespresso(ristretto) κοστίζει 4,10 ευρώ και στο συνοικιακό μου καφεκοπτείο -που αρχικά χάρηκα που το εντόπισα να διαθέτει και τον συγκεκριμένο καφέ!- 4,70 ευρώ.Αυτά!

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

το χειροτερο παιδια ειναι τα εξοδα αποστολης.αντε κ παραβλεβω το 4,1 της δεκαδας.παραγγελνω δυο δεκαδες ας πουμε δεν θελω κ κανενα τονο,κ μου ββαινει με τα εοδα 12 ευρω δηλαδη 0,60 η μεριδα.κ ξερετε ενω χρεωνουν 4 ευρω εξοδα αποστολης αυτους τους κοστιζει 1 με τις συμφωνιες που εχουν απο τα κουριερ.κ απο εκει κερδος δηλαδη!ας εχουν τουλαχιστον δωρεαν αποστολη.η λυση ειναι μια.μην αγοραζετε κανενας εως να κανουν τουλαχιστο αυτο.γεμιστε μονοι σας κ μετα βλεπουμε.

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ NESPRESSO ΕΚΑΝΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ....ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΨΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΑΛΙ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ 4,10 ΟΙ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ....ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ 2,80 ΤΙΣ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΦΙΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΑΞΙΑΣ 150,00ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΩΡΟ ΜΗΧΑΝΗ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ....ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΕΤΕ....ΧΩΡΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ 3 ΜΗΧΑΝΕΣ PROFESIONAL ΚΑΙ ΚΑΤΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ....

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Μια κάψουλα Nespresso έχει 5γρ καφέ ή αλλιώς κάνοντας τους υπολογισμούς 82 ευρώ το κιλό.
Περαστικά σας!

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Μεγαλη βοηθεια και ωραιες ιδεες σας ευχαριστω ολους

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Στην αρχή θα αναφερθώ στον γνωστό σου μαγαζάτορα που ζητάει να τα εμπορευθεί και του το αρνούνται, για ψάξτο μήπως του το δίνουν με μικρό περιθώριο κέρδους, ο κάθε μαγαζάτορας, περιθώρια κέρδους κάτω του 30% τα θεωρεί ζημιογόνα, όπως και το εάν δεν πληρώσει με 5μηνη επιταγή.
Τώρα όσον αφορά την τιμή, κάθε επιχειρηματίας, είναι λογικό να προσαρμόζει την τιμή του όσο πιο ψηλά μπορεί, για λόγους κέρδους, δεν πιστεύω να γνωρίζεις καμιά επιχείρηση να δωρίζει το προϊόν της, οπότε προς τι η απορία, είναι ακριβό δεν το αγοράζεις, δεν σε υποχρεώνει κανείς.
Τελευταίο αφήνω το αν είμαστε κορόιδα, μόνο τα θέματα στην τηλεόρασή μας να δει κάποιος και τους παρουσιαστές, αυτό θα καταλάβει πως είμαστε χοντρά κορόιδα. Για δε τις τιμές στις διάφορε χώρες που συγκρίνεις, σε πληροφορώ ότι στις αντίστοιχες καφετέριες η τιμή του καφέ είναι μισές από ότι εδώ, παρ' όλα αυτά όμως εμείς τις γεμίζουμε, ενώ αν τολμήσει η Ελβετική καφετέρια να ανεβάσει έστω και 0,2€ τον καφέ, θα βλέπει πελάτες μόνο Έλληνες τουρίστες. Άρα είμαστε η δεν είμαστε κορόιδα;
ΙΟΛΑ

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Βλέπω πως όσοι έχετε δοκιμάσει καφέ από την συγκεκριμένη μηχανή έχετε μείνει ευχαριστημένοι. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον καφέ εσπρέσο και όλα τα παράγωγα του, και επιπλέον έχοντας πειραματιστεί με μηχανές, αλέσματα, και ποοολούς διαφορετικούς καφέδες, νομίζω ότι ακόμα και μια πάμφθηνη μηχανή που θα έχει 15 bar πίεση, αν ξέρεις πώς να την γεμίσεις και πρωτίστως με τι να την γεμίσεις, μπορεί να σου δώσει τέλειο αποτέλεσμα. Βέβαια για φτάσεις στο σημείο να γνωρίζεις την τέχνη θα πρέπει πρώτα να ξοδέψεις αρκετά χρήματα σε καφέδες και μηχανές. Όμως το ενδιαφέρον μου για αυτό το ποστ γεννήθηκε από την παράκληση ενός φίλου ο οποίος διαθέτει μια επαγγελματική τέτοια μηχανή (η επαγγελματική δεν χρησιμοποιεί τις κάψουλες που είναι σαν ποτηράκι αλλά διαφορετικές), και μου ζήτησε να του βρω καφέ. Ψάχνοντας στο net διάβασα μερικούς να καταγγέλλουν ότι οι κάψουλες δεν περιγράφουν τα συστατικά που περιέχουν με σαφήνια, αφήνοντας υπονοούμενα ότι πιθανόν δεν πρόκειται για 100% μόνο καφέ, αλλά και για πρόσθετα συστατικά τα οποία υποτίθεται πως φτιάχνουν το τέλειο εσπρέσο. Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος το οτιδήποτε να μπεί στον κόπο να κάνει ένα ποστ.

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

καλημέρα! παιδιά χρειάζομαι τη βοήθειά σας..
έχω μια μηχανή espresso της AEG (15 ΒΑR) η οποία παίρνει χύμα καφέ αλλά και pods. το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ βάζω το pod και περιμένω να βγάλει καφέ, αυτή μου βγάζει καφετί νεράκι.. μετά την 5η, 6η προσπάθεια με το ίδιο pod βγάζει το καφέ όπως πρέπει.
στην αρχή νόμιζα πως είναι η μάρκα του καφέ αλλά τελικά κάνει τό ίδιο ό,τι και να βάλω.

έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι???????

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

den xrhsimopioei mono h nespresso tis dikes ths kapsoules alla kai h tassimo kai h doltse gusto! kai mh mou peite oti apo aytes tis mhxanes oi kapsoules einai fthnes !! epishs h piotita kai h geysh tou den sygrinetai!! 7 stoys 10 pou gnwrizw einai eyxaristhmenoi apo th nesresso, douleuw se katasthma me hlektrika eidh !!

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

αντε ρε ψωναρες μου πινατε εσπρεσο και το χωριο σας

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Απο τις καλυτερες τιμες σε ολους τους εσπρεσσο
www.coffees.gr

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Μπορείτε να παραγγέλνετε από εδώ:
http://www.thecoffeepod.co.uk/

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Προσπάθησε και σε προηγμένες χώρες το κατάφερε η nestlé να δημιουργήσει μια νέα τάση -τάξη καφέ luxurious για luxurious πελάτες . Τον καφέ του super market τον έχει καλοί μου άνθρωποι ,δείτε συσκευασίες espresso με λογότυπο τους. Μετά , για να υποστηρίξει τον " θεϊκό καφέ " (εξ ού και η διαφήμιση με Clooney) για marketing δημιούργησε τα αντίστοιχα σημεία πώλησης ΜΟΝΟ για καφε!!!
Πληρώνουμε λοιπόν όλο αυτό το concept 0,41 τον καφέ.
Αυτοί οι κύριοι δουλειά τους κάνουν , εμείς μήπως δεν κάναμε έρευνα αγοράς ΠΡΙΝ πάρουμε τη μηχανή για το κόστος του καφέ και τα σημεία πώλησης ? Μήπως φταίμε κυρίως εμείς?
Εγώ λέω ότι προϊόντα Nestlé να μην αγοράζουμε οι Έλληνες πια , υπάρχουν αντίστοιχα Ελληνικά .
Φταίμε όμως και εμείς για τη κατάντια μας , θυμηθείτε ...

.
gravatar
αστέρης Says....

Ο nespresso δεν ειναι καθόλου αντάξιος του ιταλικου espresso - οποιος πιστευει κάτι τέτοιο ειναι το λιγότερο αφελης. Προσωπικά δεν έχω μέινει απόλυτα ικανοποιημένος απο την ποιότητα του καφέ όσο απο την υψηλή πίεση της μηχανής. Στη περίπτωση που θα μπορόυσαμε να χρησιμοποιήσουμε άλλης μάρκας κάψουλας (όπως π.χ.portioli, lavazza, tintori) δεν υπήρχε περίπτωση να προτιμουσα την 'Nestle'.. Ας μη γελιόμαστε ότι πίνουμε ΄καφεδάρα' επειδή μας το λανσάρει ο mr. Clooney. Όσο για τη τιμή, ειναι εξωφρενικά υψηλή!

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

ειναι παρανομο να παραουσιαστει μια εταιρεία που να πουλάει ακριβώς την ίδια κάψουλα (σε διαστάσεις και κατασκευή) με διάφορες ποιότητες καφέ ???
Ας μην έχει τόσο φθηνότερη τιμή , τουλάχιστον να σπάσει το μονοπώλιό τους .
ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ???

.
gravatar
Vafman Says....

Όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις φαντάζομαι η εταιρία θα εχει καταχωρημένη πατέντα για το προϊόν της

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

παιδια πηγα σημερα στο media με ζαλησανε να δοκιμασω nesspreso μετα απο πολλες καψουλες ειπα στον ευτο μου καλα μας θεωρουνε .....λοιπον ακουστε πινω πολλα χρονια esspreso με μια μηχανη απο το lidl me 50ΕΥΡΩ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ πολλες εταιριες η μηχανη που σας λεω βγαζει απιστευτη κρεμα που η nesspreso ουτε στον υπνο της δεν εχει δει κ γευση χα χα χα με lavatza χρυσος 250γρ αξια 4.50ε και το μυστικο τον κραταμε στο ψυγειο σε κλειστο γιαλυνο δοχειο αεροστεγος τον απολαμβανεις μεχρι κ το τελευταιο χαρμανι,μου αρεσει κ ο illy θελεται μπορειται να βαλεται κ καψουλες δεστε την μηχανη στο youtube silvercrest esspresso.

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

ΜΙΧΑΗΛ αγορασαμε μηχανη nesspreso για κομμωτηριο 22ΟΕ τζαμπα λεφτα δωσαμε / ειμαστε θεσαλονικη περναμε καφε απο τησ ξυνομουρες στην μητροπολεος μας σπασανε τα νευρα οι νεροχελονεσ/ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥΛΗΣΤΕΤΕΣ ΟΠΟΣ ΕΜΕΙΣ /ΕΤΣΙ ΚΙΑ ΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ Κ ΑΤ/ΗΛ/ΕΙΔΩΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΡΟΟΘΟΥΝ /ΟΠΟΣ ΜΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ/ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ BUTIK ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΦΕ /ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΤΙΚ ΑΘΗΝΩΝ/ΚΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΕΣΤΛΕ/

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Ετυχε να διαβασω ολα τα παραπανω και επειδη ασχολουμε επαγγελματικα με τον εσπρεσσο και βλεπω οτι σας αρεσει παρα πολυ ο Νεσπρεσσο θα ηθελα να αναρωτηθειτε πως γινεται μια δακτυλιθρα (στην κυριολεξια)καφε να μας δινει κρεμα,αρωμα γευση πολυ περισσοτερο απο εναν εσπρεσσο αλεσμενο τωρα,ψημενο στην επαγγελματικη μηχανη τωρα? Απαντηση:ΑΠΛΑ ΧΗΜΕΙΑ.Οπως και ο ΝΕΣ ΚΑΦΕ.
ΨΑΞΤΕ το λιγακι.

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω, θα ήθελα να πω κάτι και γω..... σίγουρα μας θεωρούν κορόιδα.... σίγουρα οι τιμές που πουλάνε το προιόν τους είναι πιο μεγάλη από την υπόλοιπη ευρώπη..... αλλά δε σας ανάγκασε κανένας να αγοράσετε μηχανή Nespresso... δεν ξέρετε από την αρχή ότι αυτή η μηχανή παίρνει ΜΟΝΟ τις δικές τους κάψουλες? δεν κάνατε έρευνα αγοράς ΠΡΙΝ αγοράσετε??? φταίνε οι επιχειρηματίες όταν εμείς αγοράζουμε ΧΩΡΙΣ να σκεφτόμαστε????? καιρός να αρχίσουμε να παίρνουμε και τις δικές μας ευθύνες κάποια στιγμή!!!!!! και τονίζω ότι ΔΕΝ είμαι υπέρμαχος καμίας εταιρείας και κανενός επιχειρηματία!!!!!! αλλά είναι πολύ εύκολο να κατηγορείς πάντα τους άλλους και να μη σκέφτεσαι ποτέ το τι έκανες εσύ!!!!!
Και να θυμόμαστε ότι πάντα υπάρχουν αντίστοιχα ελληνικα προιόντα που τα σνομπάρουμε....
Αυτά!!!

.
gravatar
diaxeiristis blog Says....

ΦΙΛΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ
ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΛΕΟς
ΑΜΑ ΔΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙς ΠΑΡΕ ΑΛΛΗ ΜΗΧΑΝΗ

.
gravatar
Vafman Says....
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
.
gravatar
Vafman Says....

Επίσης να μην γράφουμε και οτι θελουμε. Πριν 3 χρόνια που Ειχα γράψει αυτο το κείμενο, (οι τιμές ειναι απο τότε) δεν υπήρχε αυτή η αύξηση στο ΦΠΑ των τροφίμων και ποτών! Και πίστεψε με στη Αγγλία η φορολογία ειναι πολυ μεγαλύτερη, επίσης και ο μισθός που πληρώνει η nespresso στον υπάλληλο της ειναι πολυ μεγαλύτερος απο οτι λαμβάνει ο συνάδελφος του στην Ελλάδα αλλα αυτο δεν είδα να το κανει μετακύλιση στην τιμή η nespresso uk. Επίσης ξέρω οτι διάλεξα και εγώ και κάποιοι άλλοι μια μηχανή με ιδιαιτερότητες, αλλα όπως η εταιρία αντιμετωπίζει όλους τους άλλους πελάτες της στην Ευρώπη απαιτώ να με αντιμετωπίζει με το ίδιο τροπο όπως και τους υπόλοιπους πελάτες της στην Ευρώπη.

.
gravatar
Dimitris Trikeridis Says....

καλησπερα παιδια, σχετικα με τις τιμες για nespresso capsules μετα απο ερευνα στο ιντερνετ βρηκα το www.capsules.gr το οποιο λεει οτι πουλαει clone capsules gia nespresso μηχανες. Εχει παραγγειλει ποτε κανεις??

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

TO MONO POY ΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ , ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΑΚΡΙΒΗΣ ΤΙΜΗΣ, Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΠΛΑ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. ΑΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ Κ ΝΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΚΑΚΩς ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΑ 53, ΜΟΥ, ΕΝΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΑΛΗΑ ΒΛΑΨΚ ΑΝΔ ΔΕΨΚΕΡ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΦΕ ΝΑ ΠΙΕΙΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ, ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ!!! ΑΝΤ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΘΗΝΑ

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Αγαπητοί φίλοι, έγω πήρα τη Nespresso Cube δωρεάν με εξαργύρωση πόντων από πιτωτική και συμφωνώ με όσους λένε ότι μας θεωρούν κοροϊδα στην Ελλάδα γιατί η κάπσουλα έχει 0,50 (τα προηγούμενα ποστ είναι προφανώς παλιότερα) και πριν από ένα μήνα (Ιανουάριο 2012) βρέθηκα στις Βρυξέλες και στην επίσημη μπουτικ της Nespresso αγόρασα κάπσουλες με 0,35!!!! (έχω κρατήσει την απόδειξη).
Θα ψάξω την ιστορία μέσω internet αλλά δεν βρω άκρη, απλά θα αγοράζω τις κάπσουλες μου 1-2 φορές το χρόνο όταν ταξιδεύω λόγω δουλειάς σε Ευρώπη.
Και με έμπνευση από την ιστορία το κίνημα της Πατάτας στην Κατερίνη, γιατί να μην οργανώσουμε κάτι αντίστοιχο με κάπσουλες nespresso (ιδέα ρίχνω).
Αν καταφέρουμε να φέρουμε κάπσουλες σε φτηνότερη τιμή να δείτε για πότε και η επίσημη μπουτικ θα ρίξει τις τιμές. Φοβέρα θέλει και ο Άγιος και φοβάται μόνο τα λεφτά...

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η NESPRESSO ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ Η ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

ΣΑΣ ΠΑΙΡΑΞΕ ΤΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΚΑΨΟΘΛΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΕΞΩ 3.5 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΕΞΩ ΕΧΕΙ ΣΚΑΡΤΑ 1.50 ?

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ NESPRESSO CLUB ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΨΩ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΔΩ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ 50 ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ)
ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑ 99 ΕΥΡΩ ΣΤΟ MEDIAMARKT THN PIXIE MAZI ME TO MHXANHMA ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΡΟΓΑΛΑ ΜΕ 15 ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΜΕΣΑ

.
gravatar
Σπυρος Says....

Αν υποθεσουμε οτι ο νεσκαφε ειναι ο απολυτα χημικος καφες γιατι να μην υποθεσουμε οτι αυτο το αριστο αποτελεσμα απο μια μασαιου τυπου καφετιερας δεν προερχεται απο μια επεξεργασια του καφε με τη προσθηκη χημικων;; Τι εχει δηλαδη ο καφες παραπανω η η μηχανη;;

.
gravatar
Κανένας Says....

Πολύ ωραίο άρθρο. Μου θυμίζει το "Καφέ της Χαράς".

Και ένα γραμματικό σχολιάκι:

@ Ανώνυμος Says....
8:15 μμ

Το "ψ" είναι το 23ο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου. Στις "Βρυκσέλες" δεν το μάθατε;

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Πόσο ηλίθιους πρέπει να μας θεωρείς για να πιστέψουμε ότι διαμαρτύρεσαι ενώ εσύ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ;
Πως λέγεται αυτό;
ΜΑΥΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ε ΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...........

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ Η ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ.

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Δες και αυτό http://www.ebay.com/itm/3-x-EMOHOME-refillable-capsule-can-fit-for-Nespresso-REUSABLE-w-silicone-rings-/320938847626?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab9722d8a

Μπορείς να βάζεις όποιο καφέ θες οπότε δεν εξαρτάσαι από την nespresso!

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Τον Ιούνιο του 2012 αγόρασα 150 κάψουλες .Σημασία δεν έχει το αν είναι ακριβές.Αφού τις αγόρασα καλά να πάθω.Τώρα και 10 μέρε προσπαθώ να φτιάξω Arpeggio και μόλις το βάλω ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΉ,ΣΠΆΕΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΈΝΙΟ ΚΆΛΥΜΜΑ και καφές δεν βγαίνει.Δηλαδή κατασκευαστικό λάθος.Ακούστε την άποψη της Nespresso χθες.Δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα ελλατωματικά προιόντα διότι έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας ότι αλλαγές γίνονται εντός 30 ημερών.Δηλαδή έπρεπε να πιώ πρώτα τα Arpeggio η να πιώ 150 καφέδες σε 30 μέρες για να βρώ το λάθος της Nespresso.Ούτε μια συγνώμη,ούτε ενδιαφέρον για να μην χάσουν ένα πελάτη,ούτε ενδιαφέρον για την δυσφήμηση.Μονοπωλιακή ,αποικιοκρατική πολιτική και ίχνος ντροπής.Πόσες κάψουλες είναι χαλασμένες.20 όλες κι όλες.Δηλαδή στον πελάτη που τον έχουν γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων τους ,κόστος 8 €.Θα γλύτωναν ακόμη καιμε ένα συγνώμη η μια κίνηση καλής θέλησης.Μπα!!!!
Το όνομα μου είναι Μπακιρλής Χαράλαμπος και το πρόβλημα είναι γνωστό στο Club nespresso

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Ολα καλα και ολα ωραια αλλα οι ξινομουρες τις μητροπολεως που κολλανε ,οκ να γραφουμε αλλα να ξερουμε τι γραφουμε, οι κοπελες ειναι ευγενεστατες εως γλειωδεις αν θελουμε να γινουμε κακοπροαιρετοι, μονο που στα δεκα μετρα που περπατας για να φτασεις στο μπαρ με τις ποικιλιες σε ρωτανε 4 φορες αν θελεις καφε φτανει,την πρωτη φορα με εκνευρισε αυτη η δηθεν ευγενια αλλα οκ το εχω συνηθισει ,εδω πληρωνεις φευγεις και ακομα σε ρωτανε με το χαμογελο της Τζοκοντα αν θελεις να σε εξυπηρετησουν σε κατι αλλο.

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Ανοίξτε τα μάτιασας.Όσο φρέσκος κι αν είναι ο καφές πριν κονσερβοποιηθεί δεν είναι σαν τον φρεσκοκομμένο.

http://www.google.gr/imgres?um=1&hl=el&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:el:official&channel=fflb&biw=1280&bih=857&tbm=isch&tbnid=h8BubfHGU-NKiM:&imgrefurl=http://e-felekis.skroutzstore.gr/p.IOVVY-CM-4805-KAFETIERA-ESPRESSO.644720.html&docid=YRhVqNodSxGkvM&imgurl=http://e-felekis.skroutzstore.gr/assets/images/0311/4609/HOBBY.jpg&w=250&h=277&ei=C-8xUKm3IIXJ0QWszIHgDA&zoom=1&iact=rc&dur=502&sig=111172602967045388993&page=1&tbnh=154&tbnw=139&start=0&ndsp=23&ved=1t:429,r:2,s:0,i:76&tx=72&ty=70

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

υπαρχει καψουλα συμβατη στα coffeeway

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

αφηστε τις τιμες, παντα ξεκιναμε απο τα βασικα...! ολα τα προιοντα της nestle ειναι μεταλλαγμενα, δειτε στο google την updated List της greenpeace

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Παρακατω ειναι διευθυση με συμβατες συσκευασιεςhttp://www.coffee-world.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=162&Itemid=55

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

οταν παραλαμβανεται μια παραγγελια σας να ελεγχεται αν ειναι σωστη πριν φυγει το κουριερ και πριν βεβαια πληρωθει γιατι μετα πιασε το αυγο και κουρευτο.Εχω κανει μια παραγγελια πριν απο 20 μερες περιπου δεν μπορω να πω ηρθε την επομενη μερα αλλα με λαθος καφεδες, ειχα κανει το λαθος να πληρωσω χωρις να ανοιξω το πακετο. Παιρνω αμεσως τηλεφωνο για το λαθος και αφου μου ζητησαν συγνωμη μου ειπαν οτι θα στηλουν το κουριερ να παραλαβει την επιστροφη και θα γινοταν η αντικαταση. Το κουριερ ηρθε την επομενη μερα αλλα εγω ακομη δεν εχω τους καφεδες που τους εχω πληρωσει.Σε τηλεφωνικη μου διαμαρτυρια μου απαντησαν οτι θα πρεπει να υπαρχει καποια διαδικασια (απ τον Αννα στον Καϊαφα)που πρεπει να ακολουθησουν ολη αυτη η διαδικασια κραταει καμια 12αρια μερες τωρα και εχει ο Θεος. Καλα να παθω αλλα προς γνωσην και συμορφοση.Αν τα επεστρεφα με το ιδιο εισητηριο να δεις για ποτε θα ποδοτσακιζονταν να μου τα φερουν για να πληρωθουν.......... γι΄αυτο Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η.......

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Πολύ καλή η έρευνά σου.
Εγώ πάλι είμαι κατά της κάψουλας! Με ενοχλεί λιγάκι η μυρωδιά της...
Τέλος πάντων θα επικεντρωθώ στο ζήτημα των τιμών. Αν θέλεις 4,10€ για να κάνεις μόλις 10 καφέδες, και να βρίσκεσαι μάλιστα σε εγρήγορση, να μην τελειώσει ο καφές & δεν έχεις προλάβει να παραγγείλεις Η κάψουλα είναι ασύμφορη& την χρυσοπληρώνεις & δεν την έχεις όποτε θέλεις!
Προτιμώ τη σκόνη που τη βρίσκω παντού, που έχω τη δυνατότητα να επιλέξω από ευρύτερη γκάμα εταιριών καφέ, που είναι οικονομικότερη & που διαμορφώνω τις αναλογίες ανάλογα τα γούστα μου

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Πλέον υπάρχουν συμβατές καψουλες των μηχανών της nespresso στα ράφια προς το παρόν των super market ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (Ερυθραια , Κηφισιά)
Και ειναι καφές espresso απο γνήσια Ιταλικη εταιρεία (caffe Cagliari).Η τιμη τους ειναι λίγο πιο κάτω απο αυτές της nespresso.
Εγώ τις δοκίμασα και ήταν εξαιρετικής ποιότητας.

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Έχω την εντύπωση πως είναι 4 τα γραμμάρια και 5 στην περίπτωση του Lungo!!!

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Ακριβός καφές απο αλυσίδα 34€/kg ήτοι 200 μερίδες των 5gr (17λεπτά/μερίδα)
5 Κάψουλες EMOHOME 15€ με μεταφορικά δηλ
3€/κάψουλα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον 30 φορές (απο κατασκευαστή).
10λεπτά/χρήση κάψουλας.
Σύνολο 27λεπτά/καφέ ο οποίος είναι και κατα πολύ ανώτερης ποιότητας-γεύσης για τα δικά μου γούστα απο αυτούς της Nesspresso!
Με λίγο πειραματισμό στο κόψιμό του τις πρώτες φορές που θα χρησιμοποιήσεται τις κάψουλες...τα αποτελέσματα θα σας ενθουσιάσουν!

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

hthela na rwthsw...an oi epaggelatikes mhxanes nespresso einai arketa kales? kai an symferoyn gia pwlhsh kafe se mikres epixeirhseis.eyxaristw..

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Χωρις να διαβασω ολα τα σχολια, γιατι βαριεμαι αφορητα, μου δημιουργηθηκε ενα ερωτημα:
πως ειναι δυνατον να περασαμε τοσο ευκολα απο την φαση που ημασταν ολοι διατεθειμενοι να πληρωσουμε μεχρι και 6 ευρω για ενα καφε που τις περισσοτερες φορες θα ηταν και μαπα, στη φαση που μετραμε ποσα λεπτα διαφορα εχει η μια καψουλα απο την αλλη.
Α ρε προβατα μπρρρρρρρ

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

i nespresso einai mia etairia kai exei mia sigekrimeni politiki. an sou aresei kalos, an den saresei kalos, den mporeis na apeteis apo mia etairia.. a kanta pio ftina.. anoikse katastima dipla mou.. thelo times elvetias (na pas stin elvetia na agoraseis).. O alos thelei tin mixani dorean (katse re file exeis idea poso kostise i mixani na ftiaxtei, ereunes, dokimastika ktl ktl)
an den sou aresei den perneis TELOS na pate alou. den ginete na ta exeis ola, fisika kai to kanei gia kerdos, siga min sou fernoun kai kafe sto krevati tsampa. ksekoliste.......get a life.........................................(opios exei provlima me ta greeklish na skeftei prota tin anikanotita tou egefalou tou na ta diavasei kai meta na grapsei tis @@ies tou..)

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

sumfonoi an sou aresei, an de sou aresei pali kalos alla otan plironeis exeis dikaioma na apaiteis. Eisai se ola lathos. Os pelatis ofeileis panta na apaiteis kaluteri poiotita kai times meso antagonismou. Edo prokeitai xekathara gia monopolio. "To anoixe katastima dipla mou" to agnoo os sxolio giati mallon den skeftesai. Oson afora tis times de theoro paralogo na perimenei kaneis tis idies times me tin upoloipi europi mias kai oi mixanes exoun akribos tin IDIA TIMI opou kai an koitaxa! Kata diastimata dothikan mixanimata dorean mazi me mazikes paraggelies me kapsoules, alla mono gia neous pelates, dustuxos. Tora an i aganaktisi kai ta sxolia ton perissoteron pou deixnoun kai apogoiteusi de sou aresoun mporeis kalesta na kleiseis to site kai na pas na sxoliaseis se kana blog filon tis XA.
Eimai fanatikos upostirixtis tou concept Nespresso kai ton proionton tous alla tin koroidia ala ellinika den tin katalabaino. Prosopika zontas sto exoteriko den theoro akribo ton kafe. Prosfata omos kai thelontas na kano ekplixi stous goneis mou pou zoune boreia Ellada se sxetika dusprositi perioxi, skeftika na tous agoraso mia mixani Nespresso. Pleon anatheoro mias kai den mporo na tous upoxreono na plironoun 2 euro kathe mera gia kafe(2 atoma apo 2 kafedes o kathenas ti mera) me tis times pou poulane stin Ellada tis kapsoules. Krima

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

re file pou kolaei i XA stin sizitisi? auto pou leei o filos kai exei dikio einai oti i kathe etairia exei diamorfosei kapies times, ite akrives ite ftines, to ti tha epilekseis esi einai diko sou thema, se kamia periptosi omos den mporeis na apetiseis to akrivo na to pareis stin timi tou ftinou. oti thelei i etairia mporei na kanei dika tis einai ta proionta. mporeis na ekfraseis tin gnomi sou alla apo kei kai pera se kamia periptosi na apetiseis kati epidi plironeis, dld an agoraseis enan kafe se mia kafeteria mporeis na apetiseis kai ena keik? epidi pliroses? i na apetiseis na sou kanoun ekptosi?

.
gravatar
Nikos Petropoulos Says....

Πλέον που μπορεί κάποιος να έχει συμβατές, κανένα πρόβλημα (και 30% φθηνότερα).
http://nespresso-compatible.yolasite.com/

.
gravatar
Νίκος Παπαδόπουλος Says....

Πλέον μπορείτε να βρείτε προσφορές για κάψουλες nespresso αλλά και μηχανές nespresso στο http://www.bonusdeals.gr/deal_shop/nespresso/ . Εχεις προσφορές για δωρεάν μηχανές nespresso αλλά μόνο για επαγγελματικούς χώρους...

.
gravatar
Λαστρος Says....
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Είχατε και στο χωριό σας νεσπέσσο ρε χαϊβάνια neoailines???? Καλά κάνει η νεστλε και σας αρμέγει πουλώντας σας φύκια για μεταξωτές κορδέλες, γίδια.

.
gravatar
eleni veniou Says....

Μπορώ να πω ότι ελάχιστοι από εσάς έχουν σκεφτεί λογικά πριν γράψουν σχόλιο....
Ας πω λοιπόν και εγώ την γνώμη μου....
Αυτό το οποίο μάλλον έχετε ξεχάσει όλοι σας είναι ότι δεν σας βάζει κανείς με το ζόρι να πίνετε Nespresso.... Με την γκρίνια σας οι τιμές δεν πέφτουν πάντως...
Εγώ προσωπικά έχω δοκιμάσει πάνω απο 6 καφετιέρες και καμία δεν μου έχει δώσει το αποτέλεσμα της Nespresso.
Το γεγονός οτι δίνω 0.50 ευρό για τον κάθε καφέ που πίνω σπίτι μου είναι επιλογή μου όπως και του καθένα που πίνει καφέ Nespresso... Αν τον θεωρούσα ακριβό θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο από το να κάθομαι και να γκρινιάζω όπως για παράδειγμα να σταματήσω να τους αγοράζω.
Είναι αδικαιολόγητο να παραπωνιέστε ένω σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς δίνουν 3.50ευρο για καφέ στις καφετέριες ο οποίος κατα 90% είναι χάλια και κακής ποιότητας.
Εδώ βέβαια πρέπει να πω πως είναι και θέμα γούστου! Εμένα ο καφές της Nespresso μαρέσει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο καφέ που έχω δοκιμάσει και δεν το βρίσκω κοροιδία να δίνω 0,50 ευρό για καλό καφέ όταν δεν τον βρίσκω σχεδόν πουθενά αλλού!

Και κάτι τελευταίο... αυτά περι "χωριού" που λέτε μερικοί τι ακριβώς είναι? Κάτι υποτιμητικό?
Εσείς οι "ψαγμένοι" για πείτε και στα "γίδια", όπως λέει και ο/η κύριος/α από πάνω, αυτά που ξέρετε.
Ή μήπως το μόνο που ξέρετε είναι να κράζετε?
Αν κάποιος έχει να πει κάτι μπορεί απλά να το πει, να το εξηγήσει, δεν είναι κακό να υπάρχουν αντίθετες γνώμες, ίσα ίσα είναι κάτι εντελώς ανθρώπινο.
Όμως όταν κράζεις μόνο τότε είσαι και εσύ αυτό που λες, νεοέλληνας.
Αυτά από μένα :)


.
gravatar
Ανώνυμος Says....

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΑ!ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ!

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Οι τιμες δεν διαφερουν και πολυ....το ΦΠΑ διαφερει. Και μην ξεχνας στο εξωτερικο οι τιμες αναγραφοντε χωρις Φπα. Εγω ειμαι αμερικη εδω κατι περιπου 7.5 δολαρια.... εχετε στην ελλαδα 23% στιν αλλες ευρωπαικες χωρες πολυ λιγοτερο και εδω που ειμαι εγω εχουμε 6%.....

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

εγώ πάλι παίρνω αυτές. http://www.emporioespresso.gr/

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

ΠΡΟΣΟΧΗ σε ολα τα σχολια κανεις δεν αναφερεται στα συστατικα των καψουλων της nespresso!!!
Eιμαι χρονια στο fun club της nespresso...και εχω να σας πω τα εξης:
1)Οτι πληρωνεις πινεις.
2)οι συμβατές καψουλες των μηχανών της nespresso που υπάρχουν στο Θανοπουλο απλα δεν πινονται.
3)Καλη φαση το ξαναγεμισμα της καψουλας.
ΤΕΛΟΣ...Περιμενω απο εναν απο εσας να μου πει τα συστατικα!*
Ευχαριστω!
Υ.Γ.:..Οτι πουλαει ακριβα ο καφες nespresso ειναι σιγουρο...Στειλτε ολοι mail οπως καναμε και με καποιες ποικιλιες (kazaar) και τις εφεραν μονιμα πια!
Η γνωμη μας μετραει...!

.
gravatar
Nikos Petropoulos Says....

http://gimoka-compatible-capsules.webnode.gr/ και έχεις πλέον επιλογές. Και μάλιστα, με κάψουλα πολυπροπυλενίου (περισσότερη ασφάλεια)

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Η συζήτηση θυμίζει πρεζάκια που ψάχνουν για τη δόση τους. Η γνωστή πολυεθνική δεν είναι χαζή να ρίξει τις τιμές στο eladistan αφού και 1 ευρώ να τιμολογήσει τη δόση σας, ο neoailinas θα συνεχίζει να την αγοράζει.
Άντε πιείτε ελληνικό καφέ, βρε θύματα...

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

Μπλα μπλα μπλα......σε οποιο-α δεν αρεσει να δινει 0,40 για τον καλυτερο espresso της αγορας
να σταματησει να αγοραζει και να μας ζαλιζει ....κανεις δε σας εβαλε με το ζορι....το παιζεται ολοι πονηροι κατοπιν εορτης..Αν το ψαξετε βγηκε καψουλα που παιρνει οτι καφε γουσταρετε με 8 euro.Και οσο για τις τιμες απο χωρα σε χωρα δεν φταει καμια nestle αλλα η φορολογια της καθε χωρας .........αιντε..γατακια

.
gravatar
lewnidas mitsesis Says....

καλησπερα παιδια δουλευω σε μια ετερεια με καλυντικα και καφεδες και φερνουμε στην ελλαδα ενα τρομερο χαρμανι καφε της AURILLE ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ???? http://mitsesis.aromata-fm.gr/proionta.php

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

για τον πιο πανω Νο 87 Γάτο που τα ισοπεδώνει όλα, να πω οτι στην Αυστρια η φορολογια είναι μόλις 3% λιγότερο από την Ελλαδα και οι κάψουλες περίπου 10% φτηνότερες από την Ελλάδα.Και φυσικά οι εργαζόμενοι στη Βιέννη έχουν βασικό μισθό 1200ευρώ όχι 500 όπως εδώ , ενώ σε καμία περίπτωση τα έξοδα ενοικίου στο κέντρο της Βιέννης δεν είναι φθηνότερα από το Κολωνάκι... Άρα γάτε εσύ στο 87 κοιμήσου τον ύπνο του δικαίου που το ψάχνεις κιολας και όσο για την επαναγεμιζόμενη κάψουλα θα έπρεπε να ξερεις μιας και ψαχνεσαι οτι ειναι ανθυγειινη η πλαστική επαναγεμιζομενη σε τετοιες θερμοκρασιες της μηχανης. Αυτα ψαγμενε γατε

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

φραπα , ταβλι και αφηστε τις φλωροπαπαριες για τους ευρωΠΕΟΥΣ....
αντε ρε που θα μου κοστιζει ο καφες στο σπιτι μου 1 ευρω ισως και παραπανω.
(καψουλα+νερο+κοστος καθαρισμου+αγορα μηχανης+φθορα μηχανης)

σαφως καλυτερος ο εσπρεσο αλλα οχι και να γινω δουλος του καφε ..ελεος ρε παιδια
και μονο που υπαρχει τετοιο μπλογκ και γραφουμε , δειχνει ποσο βλαμμενοι ειμαστε...

σορι οσοι θιγονται, αλλα βαζω και μενα μεσα...

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

πρωτα λετε ο ωραια ουτε βρωμια ουτε τπτ και μετα ακριβη 0,41 η καψουλα ελεος ρε παιδια και μετα πατεντες και τα ρεστα ρε παιδια ο αλος εχει δωσει 130 ε και μετα σκεφτεστε της καψουλες σορρυ αλλα και στα τσιγαρα δινετε 8 ευρω την μερα 2 πακετα αλλα δεν βλεπω την ιδια συγκινισει!!!! οταν δινεις 130 ε για εσπρεσιερα ε! ειναι καπος να μιλας για 0,41 ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!

.
gravatar
Ανώνυμος Says....

δεν μας θεωρουν ηλιθιους, ειμαστε ηλιθιοι επειδη κυκλοφορουν τοσοι no name στιγμιαιοι καφεδες , ομως εμεις (συμπεριλαμβανομενου και εμου) ειμαστε κολλημενοι με τη Nestle.

Leave A Reply