Πανευρωπαϊκό κύπελλο τριάθλου στα Χανιά

Την Κυριακή 13 Απρίλιου στα Χανιά , η ελληνική ομοσπονδία τριάθλου σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού θα πραγματοποιήσουν το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Τριάθλου.

Αθλητές από όλη την Ευρώπη θα λάβουν μέρος στο αθλητικό γεγονός κολυμπώντας 1500 μέτρα στο Ενετικό λιμάνι , έπειτα θα διανύσουν 40 χιλιόμετρα με το ποδήλατο σε κυκλική διαδρομή στο κέντρο της πόλης περνώντας από τα σπουδαιότερα μνημεία της. Τελος θα τρέξουν 10 χιλιόμετρα σε παραλιακό δρόμο όπου στο τέλους αυτού θα τερματίσουν. Το επίκεντρο του αγώνα , η λεγόμενη ζώνη αλλαγής καθώς και η εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι μπροστά από το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου μέσα στο λιμάνι

Ο αγώνας εχει χαρακτηριστεί από την παγκόσμια ομοσπονδία Τριάθλου ως προκριματικός για την Ολυμπιάδα του Πεκίνο , ανεβάζοντας με αυτόν το τρόπο την σπουδαιότητα του. Επίσης δίνει μεγάλη ηθική αμοιβή για την προσπάθεια όλων όσων βοήθησαν τα τελευταία χρόνια κατά την διοργάνωση του Chaniatriathlon.

Όλα είναι έτοιμα όπως αντιλαμβάνεστε γι αυτό το μεγάλο γεγονός το οποίο θα συμβεί στα Χάνια την 13η του Απρίλη. Οι διοργανωτές «τρέχουν σαν τρελοί» ώστε να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και να αποδείξουν για ακόμα μια φορά ότι μπορούν να πετύχουν στα δύσκολα.

Όπως είναι φυσικό εμείς θα παρακολουθήσουμε από κοντά την διοργάνωση και θα είμαστε εδώ για ότι νεότερο προκύψει καθώς και με πλούσιο υλικό από την ημέρα του αγώνα με φωτογραφίες και βίντεο.

Μερικά σημαντικά στοιχειά του αγώνα:

Ο χάρτης με τις εναλλακτικές διαδρομές στην πόλης των Χανίων μιας και εκείνη την μέρα οι περισσότεροι δρόμοι θα είναι κλειστοί.

Ο χάρτης του αγώνα

Η διαδρομή της κολύμβησης

Η διαδρομή του ποδηλάτου

Η διαδρομή του τρεξίματος

Η λίστα των συμμετεχόντων

Σύντομα θα ανεβάσω και το τηλεοπτικό σπότ μόλις θα είναι έτοιμο...

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας: