Οι θρασύδειλοι αφήσαν το λουκέτο ανοικτό…

Το είχα πει από χτες το βράδυ και το χα γράψει νωρίς σήμερα το πρωί στον επίλογο του άρθρου για τα επεισόδια. Ακυρώστε όλα τα πρωταθλήματα! Διαβάστε το καλά κύριε Καραμανλή ακυρώστε τα! Πάρτε επιτέλους μια γενναία απόφαση ,γιατί το να βάζεις λουκέτο για δεκαπέντε ημέρες δεν λύνει κανένα πρόβλημα απλά το μεταθέτει , το πάει παραπέρα και αυτό θα μας τρώει τα σωθικά για μια ζωή. Δεν κατάλαβα δηλαδή τι θα αλλάξει σε 15 μέρες; Θα ρίξουν οι «κάφροι» όλα τα καπνογόνα και τις κροτίδες την ανάσταση και έτσι θα ξεφορτωθούν το στοκ; Ή μήπως περιμένετε η κατανυκτική ατμόσφαιρα της Μ. Εβδομάδας ότι θα τους εξαγνίσει , βάζοντας τους στον σωστό δρόμο.
Ας είμαστε λοιπόν σοβαροί! Τα μέτρα αυτά είναι μια απλή κοροϊδία! Μια μετάθεση του προβλήματος για λίγο αργότερα , γιατί δεν πιστεύω ότι η συνάντηση των υπουργών την Μ. Τρίτη ότι έχει να μας δώσει κάτι καινούργιο. Τι μπορεί δηλαδή τώρα , αυτήν την συγκεκριμένη στιγμή να κάνει ο κ. Ορφανός; Εκτός αν έχει κανένα μαγικό ραβδάκι και σαν άλλος Χάρι Πότερ μας τα αλλάξει όλα μονομιάς! Αλλά θα μου πείτε τόσο καιρό που το είχε κρυμμένο; Δεν μπορώ να καταλάβω δηλαδή γιατί χάνουμε ολόκληρο το δάσος ενώ είναι εδώ μπροστά μας! Η λύση του προβλήματος είναι μιας και έχει όνομα.

ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ. Μετά από έλεγχο της αστυνομίας σε συνδέσμους ανακαλύφθηκε ένα μίνι οπλοστάσιο. Τι άλλο θέλετε λοιπόν ακόμα για να καταλάβετε από πού γεννάτε το όλο θέμα; Που νομίζετε εκολλάπτοντε οι δολοφόνοι, οι οποίοι σε λίγο καιρό θα βγουν και πάλι να τα σπάσουν και να χτυπήσουν με αποτέλεσμα να έχουμε και πάλι νεκρούς και τον κύριο Πολύδωρα να μας λέει τουλάχιστον προκλητικά , ότι προλάβανε τα χειρότερα; Δηλαδή ποια θα ήταν τα χειρότερα που προλάβανε οι πραίτορες σας κ. Πολύδωρα. Τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν οι φρικτοί αυτοί στρατοί , ανεγκέφαλων οπαδών και εσείς μας γλυτώσατε από αυτό; Μήπως είχαν στόχο να δημιουργήσουν αναταραχή και να κάνουν πραξικόπημα και εσείς σώσατε το έθνος; Πραγματικά τώρα αισθάνομαι ασφαλής!

Γι' αυτό σας λέω κλείστε τα από τώρα τα μαγαζάκια γιατί μετά πάλι τα ιδία θα έχουμε αν όχι και χειρότερα! Στείλτε τους νωρίς για τα καλοκαιρινά τους μπάνια , τώρα που ανοίγει και ο καιρός , γιατί όπως αποδείχτηκε περίτρανα , για να τους στείλετε στην φυλακή είσαστε μάλλον ανίκανοι !!!


0 σχόλια αφήστε και το δικό σας: