Σοβαρά επεισόδια αυτή την ώρα!

Σοβαρά επεισόδια συμβαίνουν αυτήν την ώρα στο καφενείο του κ. Θανάση ανάμεσα στον κυρ. Μπάμπη από το Κορδελιό και τον μπάρμπα Μήτσο από τα Καμίνια που έχουν έρθει στα χέρια γιατί ο τελευταίος θεώρησε ότι ο πρώτος «τσίμπησε» τα ζάρια και του πήρε την τελευταία παρτίδα στο τάβλι διπλή! Τασάκια εκσφενδονίζονται στον αέρα , καρέκλες , ποτήρια και φλιτζάνια ελληνικού καφέ συνθέτουν το σκηνικό της μάχης που έχει στηθεί στο καφενείο ανάμεσα στους θαμώνες.
Αυτά τα επεισόδια θα τα δικαιολογούσα γιατί το να κλέψεις σε μια παρτίδα τάβλι είναι προσβολή της τιμής. Αυτά τα έκτροπα που έγιναν όμως χτες δεν έχουν καμιά δικαιολογία.
ΤΕΛΟΣ πιάσαμε πάτο κύριοι δεν μπορεί να πάει πιο χαμηλά! Αυτό που φοβόμασταν , αυτό που απευχόμασταν , αυτό που ,οι ποιο απαισιόδοξοι, απλά το περιμέναμε ότι κάποια στιγμή σύντομα θα ερχόταν, είναι πλέον γεγονός. Έχουμε ένα παλικάρι 25 χρονών νεκρό σε συμπλοκή οπαδών. Αυτό είναι! Ολοκληρωθήκαμε πλέον ως χώρα ηλιθίων. Τώρα έχουμε και με την βούλα δολοφόνους να κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Είναι οι ίδιοι αυτοί που δημιουργούσαν επεισόδια τόσο καιρό στα ποδοσφαιρικά γήπεδα , και η Σούπερ Λίγκα επαίρεται ότι τους τελείωσε! Όχι κύριοι! Δεν τους τελειώσατε απλά από την δικιά σας αυλή τους στείλατε στην αυλή του γείτονα νομίζοντας ότι λύσατε το πρόβλημα. Όμως το πρόβλημα συνεχίζει να είναι υπαρκτό να έχει σάρκα και οστά και δυστυχώς για όλους εμάς να είναι εκεί έξω και να ΣΚΟΤΩΝΕΙ.
Απορώ με κάποια πράγματα! Σύμφωνα με πληροφορίες μου το σκηνικό ήταν γνωστό στην Αθήνα εδώ και μέρες. Για την ακρίβεια το ραντεβού είχε κλειστεί από την Τετάρτη στο Μπουρνάζι. Ο λόγος ήταν τα αντίποινα για τα επεισόδια και την επίθεση που δεχτήκαν στο Παγκράτι , σε μια ακόμα τραγική στιγμή ,την οποία αν ψάξει κανείς στο ίντερνετ μπορεί να βρει δεκάδες βίντεο, καθώς ακόμα και DVD που κυκλοφορούσε πριν τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟ. Και οποίος το αμφισβητήσει είναι τουλάχιστον αδαείς. Το γνώριζαν όλοι. Ήταν καλά προετοιμασμένοι και είχαν μαζί τους όλα τα σύνεργα , μαχαίρια, λοστούς , φωτοβολίδες και σύνεργα πολέμου. Αν αυτό δεν είναι ραντεβού για μάχη τότε ποιο είναι; Το πλέον ανατριχιαστικό που άκουσα είναι ότι υπήρχαν 40αρηδες με κουστούμια και γραβάτες που έδιναν οδηγίες , που έδιωχναν τους τραυματίες από το σκηνικό της μάχης. Δηλαδή εδώ μιλάμε πλέον για το οργανωμένο έγκλημα. Δηλαδή για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει "ντου" οι αστυνομία και να τους μαζέψει όλους. Εκεί στην Παιανία ήταν όλοι μαζεμένοι , οι αρχιστράτηγοι των χούλιγκαν , οι στρατηγοί και τα ποιο επίλεκτα μέλη αυτού του φριχτού και αηδιαστικού στρατού. Όμως οι πραίτορες του κ. Πολύδωρα ήταν απασχολημένοι να πνίγουν στα ληγμένα δακρυγόνα το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Κανείς δεν αντιλήφθηκε μια στρατιά 200 και πλέον μηχανών που διέσχισαν όλο το Λεκανοπέδιο για να φτάσουν στην Παιανία; Κανείς δεν παραξενεύτηκε από το γεγονός ότι 300 από την άλλη μεριά είχαν πάρει θέσης μάχης από τις 2 το μεσημέρι; Η αστυνομία για ακόμα μια φορά που ήταν; Προστάτευε το γήπεδο 1,5 χιλιόμετρο μακριά από το σκηνικό μάχης; Τις προειδοποιήσεις του Μπελιγράτη και των εφημερίδων γιατί δεν τις πήρε κανείς στα σοβαρά; Όλοι γνώριζαν αλλά κανείς δεν ενήργησε σωστά; Μήπως έγινε σκοπίμως; Γιατί εμένα αυτοί οι «κουστουμάτοι» και ο ρόλος τους συνεχίζουν να με προβληματίζουν; Και θέλω να κάνω μια βασική ερώτηση; Τι «σκατά» μπορεί να έχεις μέσα στο κεφάλι σου για να μαχαιρώνεις έναν άνθρωπο ... να του προκαλείς κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις ... και να τον «στέλνεις» στις ρόδες ενός αυτοκινήτου φωνάζοντας «τελειώστε τον είναι βάζελος» (!); Πόσα ψυχολογικά προβλήματα μπορείς να έχεις μέσα σου; Πόσο ταπεινωτικά μπορεί να σου έχουν φερθεί στην παιδική σου ηλικία και να έχεις τέτοια τραύματα ώστε να ενεργήσεις καθ' αυτόν τον τρόπο; Πόσο μαστουρωμένος από φανατισμό και κάθε λογής ουσία μπορείς να είσαι για να μην ξεχωρίσεις τα παιδιά του Μαρκό ,που έτυχε να πηγαίνουν στην προπόνηση τους και να τα χτυπήσεις και αυτά ,γιατί φορούσαν πράσινες φόρμες;
Το συμπέρασμα είναι ένα! Κύριοι της αστυνομίας αποτύχατε στην πλέον κλασική ευκαιρία που σας παρουσιάστηκε για να απλώσετε τα δίχτυα σας και να μας απαλλάξετε μια και καλή απ’ όλα αυτά τα «μπουμπούκια». Τι να κάνω τις ανακοινώσεις που καταδικάζουν τα επεισόδια; Που ήταν οι «πραίτορες» τώρα που τους χρειαστήκαμε; Πουθενά και αφήσαμε του δολοφόνους ελευθέρους για ακόμα μια φορά να κυκλοφορούν ανάμεσα μας ετοιμάζοντας το επόμενο τους χτύπημα , γιατί όποιος νομίζει ότι αυτό θα σταματήσει εδώ είναι τουλάχιστον γελασμένος! Πρόταση δεν έχω να κάνω... μια μόνο σκέψη μου 'ρχετε στο μυαλό ακυρώστε όλα τα πρωταθλήματα από το ποδόσφαιρο μέχρι το μπρίτζ! Αν και πάλι οι ΗΛΙΘΙΟΙ έχω την εντύπωση ότι όσο τους αφήνουμε, θα βρουν τον τρόπο για άλλη μια φορά να δράσουν ανάμεσα μας!

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας: