Μην τρώτε τα τυράκια!


Ώρες ώρες είναι να απορεί κανείς πραγματικά. Έβλεπα στο διαδίκτυο , πρωί Παρασκευής με το καφεδάκι μου παρέα, τον τζίρο που έχουν κάνει τα στοιχήματα μέχρι τώρα στα ματς του Σαββατοκύριακου σε μια εταιρία. Πρώτο και καλύτερο το Λιβόρνο Ίντερ το οποίο 48 ώρες πριν την σέντρα του έχει δεχτεί ήδη 135.000 € πονταρίσματα σε μια και μόνο εταιρία και γι αυτό θα το αποφύγω εγώ προσωπικά και ας κερδίσει και η Ίντερ με 5-0. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ωστόσο ήταν άλλο και μάλιστα μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση που άρχισα να αναρωτιέμαι μήπως δεν με πιάνει ο καφές και κοιμάμαι ακόμα.
Ποιο ελληνικό παιχνίδι λέτε λοιπόν ότι έχει δεχτεί τα περισσότερα πονταρίσματα μέχρι τώρα ...; Το Ολυμπιακός Παναθηναϊκός ; Κι όμως όχι! Ενώ όλοι θα περίμεναν ότι μέσα σε μια εβδομάδα ντέρμπι και μάλιστα ενός από τα τελευταία στην Σούπερ Λίγκα τα πονταρίσματα θα πήγαιναν εκεί , υπάρχει ωστόσο ένα άλλο παιχνίδι που μονοπωλεί το στοιχηματικό ενδιαφέρον από την Ελλάδα όχι μόνο στην εγχώρια αγορά αλλά και στην διεθνή μιας και η εταιρία από την οποία αντλούμε τα στοιχεία είναι εταιρία στοιχημάτων στο internet. Έτσι λοιπόν προς μεγάλη μου έκπληξη παρατήρησα ότι το Καλαμάτα Προοδευτική είναι αυτό στο οποίο έχουν παιχτεί υπερτριπλάσια στοιχήματα σε σχέση με το ντέρμπι , για την ακρίβεια το ματς της β’ εθνικής έχει «φορτωθεί» με 22.000€ πονταρίσματα την ώρα που το ντέρμπι είναι μόλις στα 6.000€. Κάτι ύποπτο λοιπόν συμβαίνει εδώ, γιατί μην μου πείτε ξαφνικά ότι η παγκόσμια στοιχηματική αγορά έχει μάθει τόσο καλά το κακόμοιρο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής στην Ελλάδα. Κάποια βρώμα λοιπόν έχει βγει πάλι στην «αγορά» ή κάποιοι ξέρουν κάτι παραπάνω από τον μέσο παίκτη και έχει «φορτωθεί» τόσο πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Κατά καιρούς συμβαίνουν αυτά, ρίχνουν ένα «τυράκι» στην αγορά και ο κόσμος τρέχει και «τσιμπάει». Το ίδιο συνέβη και την περασμένη εβδομάδα και κατά σύμπτωση και πάλι με την Προοδευτική που πολύ κόσμος έπεσε με τα μούτρα στον άσσο του 4,5 κόντρα στην Τρίπολη και έφαγε τα μούτρα του καθώς είδε το τυρί και έπεσε στην φάκα. Δεν κρύβω ότι και εγώ είχα δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα και σχόλια το περασμένο ΣΚ για το συγκεκριμένο παιχνίδι απλά θέλησα να σας προστατεύσω , που όπως αποδείχτηκε καλά έκανα, και δεν το ανέφερα καν ,γιατί γνωρίζοντας την αγωνιστική απόδοση της ομάδας της Τρίπολης και το γεγονός ότι μόλις μια αγωνιστική πριν είχε «σφαγιαστεί» από την διαιτησία στο ματς με τον Λεβαδειακό, μου έμοιαζε αδιανόητος εκείνος ο άσσος. Τώρα όμως αναρωτιέμαι πόσος κόσμος έχει πέσει πάνω σ’ αυτό το 5,5 που προσφέρει η Καλαμάτα; Είναι ένα ακόμα τυράκι που θα μας οδηγήσει στην φάκα; Ή είναι ένα φίνο μετσοβόνε που θα πρέπει να το εμπιστευτούμε και να το απολαύσουμε με εκλεκτό κρασί ...; Το θέμα είναι ότι ακόμα το ψάχνω και πιστέψτε με θα το βρω μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο http://vafman.blogspot.com .
Υ.Γ. Λοιπόν σχετικά με το μάτς της Προοδευτικής με την Καλαμάτα η γνώμη μου είναι να το αφήσουμε στην ησυχία του. Οι αποδόσεις έχουν πάρει μορφή ασανσέρ και πλέον το φοβάμαι πολύ. Χαρακτηριστικά σας λέω ότι έπεξα την Καλαμάτα στο 5,70 και τώρα βρίσκεται στο 2,40 τα συμπεράσματα δικά σας.... Τελικά μας πλήρωσε η Καλαμάτα σε όποια απόδοση την βρήκε ο καθένας!
225 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. - ΓΟΥΙΓΚΑΝ 1 1,95
234 ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΚΠΡ 1 1,85
265 ΓΚΡΙΝΣΜΠΙ - ΜΠΕΡΙ 1 1,75
615 ΜΠΟΛΤΟΝ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 1 1,95
653 ΣΑΝΤΑΤΕΡ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ 1 1,95

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας: