Μόνο στην ελληνική αστυνομία…

Αυτά δεν μπορούν να συμβαίνουν πουθενά αλλού στο κόσμο παρά μόνο στην Ελλαδίτσα μας. Παρακολούθησα τις εξελίξεις στα υψηλά κλιμάκια της ΕΛΑΣ στην Κρήτη τις τελευταίες ημέρες και πραγματικά έχω μείνει έκπληκτος. Η απόφαση λοιπόν της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν να «ξηλώσει» και τους τέσσερις αστυνομικούς διευθυντές του νησιού, μέσα σε μια νύχτα ,και να τους οδηγήσει σε «αποστρατεία».
Σύμφωνα λοιπόν και με τα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Το Βήμα» ,οι τέσσερις διευθυντές «ξηλώθηκαν» λόγω της ανικανότητας τους να χειριστούν σημαντικές υποθέσεις όπως η κινηματογραφική ληστεία με τις μπουλντόζες σε χωριό των Χανίων , αλλά και καταγγελίες για υποθέσεις διαφθοράς όπως το γεγονός ότι αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου είχε κατηγορηθεί ότι «απελευθέρωσε» από αστυνομική υπηρεσία αλλοδαπές που συμμετείχαν σε κύκλωμα μαστροπείας. Τότε του είχε αποδοθεί ότι είχε σχέσεις με τον ιδιοκτήτη του νυκτερινού κέντρου στο οποίο εργάζονταν οι κοπέλες, αλλά ο ίδιος έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες. Τέλος οι αστυνομικοί διευθυντές Ρεθύμνου και Λασιθίου «πλήρωσαν» τις έρευνες που έχουν πραγματοποιήσει οι Αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ. στις περιοχές τους για σχέσεις εμπόρων ναρκωτικών με υφισταμένους τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.
Ως εδώ καλά λοιπόν! Έρχομαι όμως εγώ σαν απλός πολίτης και αναρωτιέμαι ,γιατί αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να βγουν στην σύνταξη από τα 48 τους έτη και να τους πληρώνουμε για άλλα τόσα; Τι χρωστάμε όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι να συντηρούμε ανθρώπους που έχουν κριθεί ανίκανοι ή διεφθαρμένοι και αντί να «διωχνούν» από το σώμα οδηγούνται σε αποστρατεία και μάλιστα με ένα τιμητικό βαθμό παραπάνω! Αυτή λοιπόν είναι η ελληνική κοινωνία ή καλύτερα η ελληνική αστυνομία για την οποία επαίρεται εδώ και καιρό ο κ. Βύρωνας Πολύδωρας.

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας: