Πόσο δύσκολο είναι να φτιάξει ένα site της προκοπής η ΠΑΕ Καβάλα;

Ποτέ μου δεν έχω κρύψει την απεριόριστη αγάπη που έχω για την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας μου, την Καβάλα. Ζώντας εδώ και χρόνια στο άλλο άκρο της Ελλάδας πολύ μακριά από την πανέμορφη πόλη της Μακεδονίας, η μοναδική πηγή πληροφόρησης γύρω από τα θέματα της ομάδας είναι το διαδίκτυο και τα τηλέφωνα που πέφτουν με φίλους και γνωστούς. H αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια το να βρεις είδηση στο διαδίκτυο για την ποδοσφαιρική ομάδα της Καβάλας ήταν λίγο σαν την αναζήτηση της Ιθάκης, με μοναδικό λαμπρό φάρο σωτηρίας τα παιδιά που διατηρούν το φόρουμ (aokavalas.gr), οι οποίοι κρατούσαν μια σχετική επαφή με την ενημέρωση για μας που δεν είμαστε κοντά στην πόλη και κατ επέκταση στην ομάδα.

Φέτος και με την άνοδο της ομάδας στην Superleague, αυτό πίστευα ότι θα άλλαζε. Δεν είναι δυνατόν, σκεπτόμουν, μια ομάδα στην κορυφαία κατηγορία της χώρας να μην έχει έναν δικτυακό τόπο, όπου θα ανανεώνεται με νέα της ομάδας τουλάχιστον μια φορά την ήμερα. Δυστυχώς όμως και πάλι, όπως δείχνουν μέχρι στιγμής τα πράγματα, διαψεύδομαι πανηγυρικά. Το επίσημο site www.kavalafc.gr θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σελίδα ομάδας περιφερειακού πρωταθλήματος, στην καλύτερη περίπτωση. Το άρθρο αυτό γράφεται το μεσημέρι της Πέμπτης 23/7 και όπως βλέπω αυτή την ώρα η τελευταία ενημέρωση της σελίδας είναι από τις 17/7!!!

Θέλετε να μου πείτε δηλαδή ότι δεν υπάρχουν ειδήσεις για μια ομάδα A’ εθνικής κατηγορίας εδώ και 6 ημέρες; Ως δημοσιογράφος σας πληροφορώ ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο έως απαράδεκτο. Εδώ καταφέρνουμε να βρίσκουμε καθημερινά ειδήσεις και ρεπορτάζ ομάδων για πολύ μικρότερες κατηγορίες μέχρι και το περιφερειακό… και στην ΠΑΕ Καβάλα έξι μέρες τώρα δεν κουνιέται φύλλο;

Ένα άλλο τραγικό είναι το στήσιμο της σελίδας. Διαβάζω λοιπόν στα στοιχειά της σελίδας. WEBSITE ANALYSER: Παπαδάκης Μάριος. Να με συγχωρέσει λοιπόν ο κ. Παπαδάκης αλλά αυτό το πράγμα που βλέπω μόνο επαγγελματική δουλειά δεν το λες… Ένα μηνά περίπου πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος και αν κάνει κανείς κλικ στο ρόστερ μπαίνει στην σελίδα όπου αντικρίζει το μήνυμα :
«Κάντε κλίκ στο όνομα των ποδοσφαιριστών προκειμένου να δείτε περισσότερες πληροφορίες.»

Εγώ απλά να τονίσω στον κ. Παπαδάκη ή σε όποιον άλλον είναι υπεύθυνος για αυτό ότι κάντε πρώτα εσείς τον κόπο να συμπληρώσετε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών στην λίστα και αφήστε τις περισσότερες πληροφορίες για αργότερα, μιας και το μόνο που βλέπουμε τώρα είναι μια φωτογραφία από φιλικό και μια άδεια λίστα χωρίς ούτε καν ένα όνομα ποδοσφαιριστή!

Δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες μιας και θα γίνω κουραστικός , ωστόσο όταν δημιουργείς ένα χώρο στο διαδίκτυο οφείλεις να τον υποστηρίζεις. Δεν είναι δυνατόν να έχεις tab με ειδήσεις και να είναι ΚΕΝΟ!!!??? Δεν είναι δυνατόν στα στοιχειά επικοινωνίας να υπάρχει ως email επικοινωνίας diamantis_kon@hotmail.com και όχι κάτι πιο επίσημο του στυλ onoma@kavalafc.gr. Είτε το θέλετε κύριοι της ΠΑΕ είτε όχι το διαδίκτυο είναι ένα τεράστιο κλειδί στην ενημέρωση σήμερα. Όταν άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες του εξωτερικού που αγωνίζονται σε 3η και 4η κατηγορία πουλάνε online ακόμα και εισιτήρια από τα site τους (πάρτε μια ματιά www.brentfordfc.co.uk) είναι δυνατόν εμείς να μην έχουμε βρει λύση για τα αυτονόητα…;

Υ.Γ. Για να προλάβω τους κακεντρεχείς καμία σχέση δεν είχα με την ΠΑΕ Καβάλας στο παρελθόν , ούτε σκοπεύω και επιθυμώ να έχω στο μέλλον. Το διευκρινίζω απλά για προλάβω όσους ισχυριστούν ότι τα παραπάνω γράφονται προς ίδιο όφελος.

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας: