Χαλάσανε τα FAX στου Ρέντη

Βρε μια ατυχία που μας δέρνει … μετά τα email και τις λάθος παραγγελίες πως είναι δυνατόν σε αυτή την χώρα όλα να χαλάνε την λάθος ώρα; Όπως υποστήριξε η ΠΑΕ Ολυμπιακός χάλασε το φάξ στου Ρέντη. Και τι μας νοιάζει θα πείτε τώρα κάποιοι. Έλα όμως που δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται γιατί δεν χάλασε κάποια τυχαία στιγμή….

Σήμερα το ΕΣΚΑΝ έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση :
«Από το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 9 Απριλίου δόθηκαν εντολές διενέργειας ελέγχων εκτός αγώνων στους χώρους προπόνησης των ομάδων ΠΑΕ Α.Ε.Κ., ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Μετά από κλήρωση, υποβλήθηκαν σε έλεγχο ντόπινγκ έξι (6) παίκτες της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. και έξι (6) παίκτες της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Η ομάδα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν βρισκόταν στο χώρο προπόνησης την ώρα που είχε δηλωθεί στο έντυπο εντοπισμού (whereabout) που είχε στη διάθεσή του το ΕΣΚΑΝ».

Ποια ήταν όμως η δικαιολογία του Ολυμπιακού; Ότι έστειλε κανονικά φαξ με την αλλαγή της ώρας προπόνησης στη Σούπερ Λίγκα, αλλά λόγω βλάβης αυτό δεν έφτασε στον προορισμό του. Κοίτα να δεις κάτι παλιομηχανήματα . Να χαλάνε όταν τα χρειάζεσαι. Βρε μήπως και εδώ πρέπει να ψαξουμε την λυση του μυστηριου στην Κίνα… ;

Μα καλά τώρα που πήγε το μυαλό σας εσάς …; Εγώ λέω μήπως είναι made in China και γι’ αυτό χάλασε… το μηχάνημα!

Υ.Γ. είναι τυχαίο πως το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αναφέρει ότι από την χθεσινή προπόνηση αποχώρησαν με ενοχλήσεις οι Νικοπολίδης , Κοβάσεβιτς , Στολτίδης και Σίσιτς; Μάλλον η αλλαγή της ώρας θα έφταιγε… δεν μπόρεσαν προσαρμοστούν τα παιδιά…

37 σχόλια:

  1. Να ροτήσουμε λέω εγώ τον Καραμάν Λι. Κάτι θα ξέρει, δεν μπορεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9:37 π.μ.

    Μακακιες γραφετε.
    Πρωτον απο οτι γνωριζω το φαχ πηγε κανονικα.
    Δευτερον στο site του Ολυμπιακου ειχαν γραψει απο την προηγουμενη οτι η προπονηση θα γινει στις 18.00.
    Τριτον γιατι δεν πηγαν χθες, σημερα η γιατι δεν πανε την Κυριακη στα Πηγαδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν νομιζω φιλε μου ανωνυμε. Το site του Ολυμπιακού αναφερει σε δελτιο τυπου σχετικα με την προπονηση: "Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας συνέχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ξάνθη, με την προπόνηση που έγινε σήμερα στις 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη." Αυτό βέβαια εχει αναρτηθει στις 21:28 το βράδυ της Τεταρτης οπως μπορεις να δεις εδώ. Πουθενα δεν υπαρχει δελτιο τυπου για προπονηση την προηγουμενη ημερα! Αλλα ακομα και να υπηρχε αυτο δεν νομιμοποιει τιποτα , μιας και η διαδικασια ειναι απλη και συγκεκριμενη στελνεις το whereabout και ενημερωνεις που βρισκεσαι συνεχως... δεν λεει πουθενα οτι ανεβαζεισ στην ιστοσελιδα σου ανακοινωσεις. Με την ιδια λογικη επειδη βαριεμαι τις ουρες τωρα στην εφορία , αντι να καταθεσω την δηλωση μου λες να ανεβασω τα στοιχεια στην σελιδα μου; Θα ειμαι καλυμμενος τότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4:24 μ.μ.

    Φίλε vafman, θα μπορούσες αν προσπαθήσεις περισσότερο να μας πείσεις για την αντικειμενικότητα και την ουδετερότητα σου, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν τα κατάφερες. Βλέπω πως σχολιάζεις την απάντηση του ανώνυμου φίλου (και πόλύ σωστά) αλλά μόνο στο ένα της σκέλος. Αυτό που αφορά το site του Ολυμπιακού και την ανάρτηση σε αυτό της όποιας ανακοίνωσης (αυτό που είναι και το εύκολο). Δεν βλέπω να σχολιάζεις το πρώτο σκέλος που αναφέρεται στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός έστειλε το ΦΑΞ την Τετάρτη, με το οποίο ενημερώνει για την αλλαγή της ώρας της προπόνησης της Πέμπτης. Ούτε βλέπω να σχολιάζεις το ερώτημα σχετικά με το γιατί δεν πήγαν για έλεγχο σήμερα, αύριο ή την Κυριακή στα πηγάδια.
    Τέλος να σχολιάσω πως το γεγονός οτι ένας ή περισσότεροι παίκτες, νιώθουν ενοχλήσεις και αποχωρούν από μία προπόνηση, δεν σημαίνει οτι την επόμενη ή μετά από δύο ημέρες θα έχουν "καθαρίσει" απο οτιδήποτε "κακό".
    Αυτά για τώρα και περιμένω πιό φιλότιμες προσπάθειες από μέρους σου στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Σουπερ Λιγκα στην ανακοίνωση της αναφέρει ότι το φαξ δεν έφτασε γιατί υπήρχαν τεχνικοί λόγοι. Τώρα αν ο Ολυμπιακός το έστειλε δεν έπρεπε να πάρει ένα τηλέφωνο να δει αν όντως το έχουν παραλάβει; Εδώ εγώ που δουλεύω σε μια επιχείρηση της πλάκας και όπως ο καθένας όταν στέλνει ένα σημαντικό φαξ παίρνουμε 40 τηλεφωνά για να δούμε αν όντως έφτασε σωστά . Εσείς τώρα θέλετε να με πείσετε ότι ο Ολυμπιακός το άφησε αυτό στην τύχη; Δεν έχω ανάγκη να πείσω κανένα για την αντικειμενικότητα μου , ούτε κάτι να αποδείξω, σου αναφέρω απλά ότι αν το ίδιο συνέβαινε στην Παιανία η στο ΟΑΚΑ το άρθρο θα είχε γραφτεί με ακριβώς τον ίδιο τρόπο και απλά θα άλλαζε μόνο το όνομα της ομάδας και η φωτογραφία. Και στο παρελθόν άλλωστε αν δεις έχω γράψει άρθρα για ΠΑΟΚ ,Παναθηναϊκό και άλλες ομαδες. Όσο αφορά το θέμα με τους τραυματισμούς δεν είπα τίποτα … ούτε σύνδεσα τους τραυματισμούς με το παραπάνω γεγονός. Το ξέρω πολύ καλά πως όταν είσαι τραυματίας δεν καθαρίζεις μέσα σε 2-3 μέρες ( αν και υπάρχουν ουσίες που δεν ανιχνεύονται μέσα σε 24-48 ώρες από την λήψη τους). Το θέμα είναι πως όταν δηλώσεις τραυματίας μπορείς να δηλώσεις στην ομοσπονδία πως έκανες χρήση συγκεκριμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων , οι οποίες μερικές φόρες περιέχουν και άλλες ουσίες μέσα , ώστε αν σου γίνει έλεγχος να μην έχεις πρόβλημα. Όπως επίσης μπορεί να μην εμφανιστείς καν στην αναμέτρηση δηλώνοντας τραυματίας , μιας και ξέρεις ότι στους επισήμους αγώνες οι έλεγχοι είναι συστηματικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11:56 μ.μ.

    Ρε παλιοξεφτίλα,δημοσιογράφε του κώλου...σου γράφω ανώνυμα όπως ανώνυμα επιδίδεσαι κι εσύ στην συγγραφή αυτών των ψευδών!
    ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΒΑΖΕΛΟΧΑΝΟΥΜΗ ΠΩΣ ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΓΡΑΨΕΙΣ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΤΤΕΙΣ...ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΣΑΜΠΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ!
    ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΚΟΒΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΣΕ ΕΙΔΟΣ...ΑΓΓΟΥΡΙΑ,ΚΑΡΟΤΑ,ΠΟΥΡΑ(ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΦΛΕΒΕΣ)ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ...ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΣΚΑΤΟΡΟΥΦΙΑΝΕ!
    Και ναι ίσως οι παίκτες του Ολυμπιακού να ντοπάρονται...γιατί τόσα χρόνια καταναλώνουν πολλή ενέργεια κάθε φορά που περνάνε απο το σπίτι το δικό σου και των στενών σου συγγενών...είσαστε βλέπεις αχόρταγο σόι!

    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ( άκου υπόθεση που βρήκα να κάνω)...ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΗΤΗ...Γιατί ανώνυμα κι εγώ μπορώ γράψω πως είσαι έμπορος ναρκωτικών,πως πληρώνεις αλλοδαπούς για να σε _ _ _άνε
    ...και πως η αδερφή σου εκδίδεται στην Συγγρού γελοίε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12:16 π.μ.

    ''There can be no press freedom if journalists exhist in conditions of corruption,poverty or fear"

    re lage
    1)auto to slogan to egrapses ws dhmosiografos h ws dieu8armenos?
    mallon ws to deutero-gia na sunennooumaste kota!
    2)amfisvhteitai polu an h eleu8eria se kati ka8ikia san esena kanei kalo h kako...den lew oti prepei na zoume aneleu8era pros 8eou-apla na apodex8oume oti uparxoun k malakes-san esena logou xarin
    3)oso gia ton fovo,auton 8a ton niwseis otan ma8oume poios eisai re noumero-mazi kai ton pono!
    4)ki an kurie alhth kanete xrhsh gkempelikwn kai nazistikwn me8odwn gia na perasete upoulo sto koino to paramu8i pou sas lene,8a deite poso nazi mporoume na ginoume ki emeis otan sas sunanthsoume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12:34 π.μ.

    Afou harakthriso yperbolika,logo yfous kai glossas,ta sxolia ton proigoumenon,thelo na po oti den mporei kapoios mi blogger na afisei allios sxolio para os anonymos!Ego den prokeitai na se briso,den tha mpo se ayto to tripaki:Apla tha se proskaleso sthn kathieromeni pleon fiesta mas sto Karaiskaki,ekei einai pou deixnoume empraktos oti tetoiou eidous energeies den mas aggizoun kai pos para tis epithymies kai mhxanorrafies merikon merikon,eimaste panta apo pano!Alovitoi kai nikites!Ela loipon file mou an exeis andrismo sto deytero spiti mas,otan tha giortazoume to endekato protathlima se dodeka xronia,fere kai ta posts sou mazi kai moirase ta se fylladia!Ela na katalabeis apo atmosfaira,na nioseis ton palmo tou kosmou ki oti allo thes!
    p.s:Kati tetoia diakinountai kai vgazoun ta blogs kako onoma!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1:17 π.μ.

    Έλαβα τον σύνδεσμο από φίλο μου Ολυμπιακό και βλέπω με χαρά ότι τα νέα διαδίδονται γρήγορα.Θα σας έλεγα ότι ως μέλος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού επιφυλάσσομαι κάθε νομίμου δικαιώματος μου έναντι αυτής της αθλιότητος,αλλά δυστυχώς όπως προηγουμένως ελέχθη είστε ΑΝΩΝΥΜΟΣ!Θα πρέπει να καταλάβετε πως με τέτοιες κατευθυνόμενες συκοφαντίες θα βρίσκετε διαρκώς τον κόσμο μας ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ!Κατανοώ ότι βρίσκεσθε σε εντεταλμένη υπηρεσία και ότι τα όσα γράφετε στο άρθρο σας μπόρει να μην τα πιστέυετε ούτε εσείς,προσπαθείστε όμως κι εσείς με τη σειρά σας να κατανοήσετε πως για εμάς ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω απο ανυπόγραφα αρθράκια κι ιστόλογια κάτι πολύ παραπάνω από ένα μέσο για να κάνουμε κομπόδεμα,πράγμα που κάνετε εσείς συκοφαντώντας τον,χωρίς κανένα κόστος η συνέπεια καθώς γράφετε με ψευδώνυμο και κρύβεσθε πίσω από έναν υπολογιστή.

    Πάρις Δασκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1:28 π.μ.

    Να σου πω ρε γελοίε τί κάνεις:

    Επαληθεύεις το στερεότυπο μαλάκας=ακροδεξιός=φανατικός=ρουφιάνος=κουτοθωμάς=παπάρας=αναξιόπιστος

    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΡΟΥΦΙΑΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1:38 π.μ.

    Παιδιά,γιατί το απασχολείτε το "αγόρι" με δυσφημιστικά σχόλια!Αφού πονααααααααααααει,δεν το βλέπετε;Και στην τελική μην δίνετε δεξιά κι αριστέρα τη διευθυνσή του,τσάμπα διαφήμιση θα κάνουμε σε κομπλεξικούς κι ανύπαρκτους;Φίλε προτείνω αφού σε καίει τόσο το θέμα του ντόπιγκ στον Ολυμπιακό(μόνο!)να δοκιμάσεις ο ίδιος τα ούρα των αθλητών κι από την γεύση να μας πεις αν περιέχουν απαγορευμένες ουσίες!..Άντε ερπετό που σου δώσαμε κι αξία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαίρομαι που όλοι εσείς έχετε γίνει άπλα θύματα της λογικής του τηλεπλασιε Λιακόπουλου και βλέπετε πίσω από όλους και όλα θεωρίες συνομωσίας και δράκους με νεραΐδες σε παραμύθια που θέλετε να στήσετε για να ικανοποιήσετε την αχαλίνωτη φαντασία σας. Πρώτον το συγκεκριμένο άρθρο σε καμιά περίπτωση δεν είναι για να ικανοποιήσει κανέναν εργοδότη και κανένα άλλο σκοπό. Είναι καθαρά μια σκωπτική προσέγγιση από μια άλλη πλευρά προσπαθώντας να αναρωτηθώ και εγώ ο ίδιος τι ακριβώς είναι αυτό που έλεγαν οι δυο πλευρές. Όσο για τον φίλο που λέει ότι έπρεπε να κινηθεί νομικά , δεν νομίζω ότι έχω προσβάλει κανέναν ώστε να μπορεί να στοιχειοθετηθεί κάτι τέτοιο εκτός αν ανακοίνωση της ΕΣΚΑΝ είναι ψευδής και τότε θα πρέπει να μηνύσεις και το ΑΠΕ που έβγαλε την είδηση και site όπως το contra που την αναδημοσίευσαν, αλλά και το ίδιο το ΕΣΚΑΝ για ψευδή ανακοίνωση. Επίσης στον φίλο που κάνει λόγο για ναζιστικές και γκεμπελικές τακτικές την ίδια ώρα που ο ίδιος γίνεται τιμητής των πάντων και καταφέρνει να αποφασίσει ποιος έχει δικαίωμα στην ελευθερία θα το απαντήσω με μια φράση Μην με αναγκάσετε να σβήνω σχόλια που είναι άπλα κατώτερα του επίπεδου του μυαλού σας. Αν θέλετε μπορείτε να είσαστε καυστικοί και χρήσιμοι στην εξαγωγή συμπερασμάτων από κάθε πλευρά αλλά όχι τόσο ποταποί και αισχροί… Το κακό της όλης υπόθεσης είναι πως ο καημένος ο οπαδός (δεν έχει να κάνει με τους Ολυμπιακούς , αν ήταν για τον ΠΑΟ το άρθρο τα ίδια και χειρότερα ίσως να ήταν τα σχόλια) δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα ,ότι το ποδόσφαιρο είναι άπλα ένα ακόμα θέαμα και τίποτα περισσότερο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1:58 π.μ.

    Μάλλον εσύ γίνεσαι Λιακόπουλος φίλε μου η μάλλον οχι ανακαλώ!...δεν μου έχει κάνει άλλωστε κάτι ο Λιακόπουλος για να τον βρίσω τόσο άσχημα!Εδώ στη συμπρωτεύουσα ο Λιακόπουλος με κάνει και γελάω με διακεδάζει,δυστύχως εσύ ούτε γέλιο δεν βγάζεις...μόνο αηδεία!Ξάναρίξε μια ματιά στο άρθρο σου και μετά πες μας ποιος μιλάει για σενάρια συνομωσίας και πως το μεγαλύτερο παραμύθι ήταν αυτό που σκέφτηκες εσύ...ότι και καλά θα μας έκανες κάτι γράφοντας ανυπόγραφες αράδες!Θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο φίλο,απλά ντόρο σου κάνουμε κι ίσως εν μέρει να τον πέτυχες τον σκοπό σου!
    Ανδρέας Θεσ/νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το θέμα του ντόπινγκ με καίει ναι είναι η αλήθεια, ότι υπάρχει φίλε μου ανώνυμε στον Ολυμπιακό δεν το ανέφερα πότε γιατί ξέρεις είμαι πολύ προσεκτικός στο πως γράφω κάτι. Έχοντας παρακολουθήσει αρκετά σεμιναρια γύρω από το ντόπινγκ και γράφοντας παράλληλα την πτυχιακή μου για αυτό , άσε με να ξέρω 2-3 πραγματάκια περισσότερα από τον μέσο αναγνώστη. Όσο για τον φίλο Ανδρέα από την Θες/νίκη να του πω ότι ναι έχω μεγάλη φαντασία αυτό είναι αλήθεια και συνεχώς γράφω κείμενα που είναι φανταστικά και με δανεισμένα στοιχεία από την πραγματικότητα ώστε να δένουν καλύτερα. Στο παράδειγμα μας ας πούμε η πραγματικότητα είναι ένα φαξ που δεν έφτασε πότε και η φαντασία ότι μπορεί να είναι κινέζικο το μηχάνημα από αυτά της πλάκας που σκάνε. Απορώ όμως γιατί ενοχλεί τόσο η ιστορία αυτή … όλη στην εταιρία κινεζικής προέλευσης δουλεύετε και στεναχωρηθήκατε που θίξαμε το προϊόν σας; Απορώ πως το έχετε συνδέσει όλοι με άλλο θέμα… επειδή έτυχε το χαλασμένο φαξ να πηγαίνει στο ΕΣΚΑΝ; Απλή σύμπτωση θα μπορούσε να πηγαίνει στην Λάρισα… για την μεταγραφή του Κλέιτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όσο για τον φίλο που λέει, ότι γράφω ανώνυμα και αν είμαι άντρας να γράψω το όνομα μου ,θα μπορούσα να το χω κάνει αλλά τότε δεν θα ήμουν καλυμμένος σε κάτι λαμόγια σαν και εσένα που άπλα πετάνε λάσπη χυδαιολογίες και ύβρεις άπλα ανώνυμα θίγοντας την προσωπικότητα του άλλου. Αν θέλεις δεν έχω πρόβλημα να μου στείλεις με ένα mail τα στοιχεία σου και να σου απαντήσω ώστε να δεις και συ τα δικά μου , ώστε να μπορώ έτσι να σε μηνύσω για τα γραφόμενα σου μιας και είναι προσβολή προσωπικότητας και συκοφαντική δυσφήμιση. Από την άλλη σ’ αφήνω να ψάξεις όλο το πόστ και να μου βρεις ένα έστω λόγο που μπορείς να κινηθείς εσύ, ή ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός όπως έγραψε κάποιος, εναντίον μου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος2:45 π.μ.

    Εσύ δουλεύεις vafman!Έμεις απλά αγαπάμε τον Ολυμπιακό,εμείς δίνουμε στον Ολυμπιακό μόνο!Τώρα όσον αφορά την έταιρεία που εσύ εργάζεσαι είμαι σίγουρος πως ουδεμία σχέση έχει με την Κίνα!Έχω δε την εντύπωση πως ο εργοδότης σου είναι ή άπο την Αλεξανδρούπολη ή από την Κρήτη(τα ευκόλως εννοούμενα..!)'Η είναι μήπως είναι τυχαίο που επέλεξες να γράψεις αυτό το άρθρο αυτή τη δεδομένη στιγμή που κρίνονται δυο τίτλοι;Υπάρχει βλεπεις κι η άτυπη μαχη των εντυπώσεων!Εκεί και μόνο ελπίζουν οι στερημένοι άπο τίτλους...αλλά κι εκεί χαμένοι βγαίνουν!Και που'σαι αν διαθέτεις γνώσεις πάνω στην επισκευή των φαξ,θα χαρούμε να μας δώσεις κι εκει τα φώτα σου!Γιατί εμένα που σπουδάζω ιατρική κι είμαι ήδη απόφοιτος του τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων για τις γνώσεις σου περί ντόπιγκ δεν με έπεισες!Τέλος όσον αφορά τις μεταγραφές μην αγχώνεσαι,αυτές τις κλείνει ο Ilija προσωπικά και πηγαίνει ο ίδιος όπου χρειάζεται,συνεπώς το fax μας είναι άχρηστο!Μην βασανίζεσαι απο τώρα και μην ζαλίζεις το όποιο μυαλό διαθέτεις με ονόματα(Λάρισα,Κλέιτον κλπ).Το καλόκαιρι θα έχεις όλο τον καιρό μπροστά σου να ασχοληθείς με τους κουτσούς άμπαλους άγνωστους γέρους που θα φέρουμε πάλι!Όρεξη να'χεις!
    "PanosBeograd"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος3:04 π.μ.

    gia na mporeis na kaneis mhnyseis kai na plhroneis k dikhgorous shmainei oti apodidei polla to "epaggelma" sou!den einai ekei to 8ema omos,eyxomai na eisai ygihs kai na ta xairesai!apo to na mplekeis omos me mail apanthseis kai dikasthria mporeis na rothseis ton filo se poia 8yra exei to diarkeias tou sto karaiskaki,na vreitheite,na sysththeite kai na to lysete ekei to thema kai na fanei poios einai antras!

    petros-tsamantas thesprotias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος3:13 π.μ.

    gennithikes mia nyxta me feggari tin wra p kapios eksune to deksio papari...
    ise eleeinos kai poli gloiwdis me ayta p grafis..kitakse n matheis n pliroforise kalitera artemh,dioti kapoioi apo dw mesa isws t parun pio sobara apo mena kai tote isws disanasxetisis.
    kai tosos kopos gia n grapsis mia malakia p ayrio tha exi ksexastei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος3:16 π.μ.

    ise o ethnikos mas star, ise o ethnikos mas star!!!OKSW BROMOSKYLO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για ποιο λόγο λοιπόν σκάτε για κάτι που αύριο θα έχει ξεχαστεί; Δεν έχω κανένα πρόβλημα να έρθω να δω το ματς μαζί σας (αν με ψάχνατε καλύτερα ήμουν εκεί στο ματς με τον Αστέρα και την ΑΕΚ φέτος) , εξάλλου αν διαβάσατε παραπάνω το έγραψα καθαρά, πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως το ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι περισσότερο από ένα ακόμα θέαμα. Όταν το αντιληφτεί κανείς αυτό μπορεί να αρχίσει να ζει και μια καλύτερη ζωή. Μέχρι τότε καθίστε άπλα να στάζετε χολή, κριμένοι πίσω από το «όπιο» που τόσο απλόχερα σας προσφέρουν στο Καραϊσκάκη , στο ΟΑΚΑ στη Τούμπα και σε κάθε άλλο γήπεδο που η μάζα ξεχνά τα προβλήματα της βλέποντας ένα ακόμα θέαμα. Ένα θέαμα το οποίο σας κάνει να ξεχνάτε ότι δεν έχετε να πληρώσετε την τράπεζα που χρωστάτε 4 κάρτες ο καθένας , έχετε ξεχάσει πότε πήγατε τελευταία φορά διακοπές , τι σημαίνει να βγάλεις έξω τους φίλους σας και να τους κάνετε το τραπέζι. Εσείς άπλα κάθεστε ζείτε στην μίζερη ζωή σας κριμένοι πίσω από το κόμπλεξ κατωτερότητας που σας έχει φορτώσει το αφεντικό σας στην δουλειά το οποίο προσπαθείτε να αντισταθμίσετε κάνοντας τους καμπόσους όταν σας θίξουν την ομάδα και παίζοντας το νταήδες στο γήπεδο … Αν αυτό σας βολεύει και θέλετε να το κάνετε δεν πρόκειται να σας το αλλάξω εγώ, ούτε έχω κανα μαγικό ραβδάκι να σας ανοίξω το μυαλό και να σας βάλω πράγματα μέσα. Δεν πρόκειται όμως από εδώ και κάτω να σχολιάσω κείμενα που δεν έχουν κάτι να πουν επί της ουσίας και με επιχειρήματα, γιατί από αερολογίες έχω χορτάσει. Dum tacent clamant, λένε στα λατινικά και για να σας το μεταφράσω κιόλας όταν είσαι σιωπηλός μιλάς πιο δυνατά και έτσι λέω να παραμείνω από εδώ και πέρα απέναντι στα υβριστικά και ανώνυμα σχόλια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος3:54 π.μ.

    ΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΩΝ 11:56!ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ!ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΡΗΤΟ "Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ"!ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΞ!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΟΛΟ ΕΙΡΩΝΙΑ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΩΣ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΧΑΛΑΣΕ ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΕ ΦΑΞ ΣΤΟΝ ΕΣΚΑΝ!ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΝ ΘΕΡΜΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ!

    ΚΡΙΜΙ7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος4:18 π.μ.

    sofes oi malakies pou egrapses file vafman!magkes gia na katalabete ti diafhmish tou kaname...arkei na deite apo mia pshfoforia pou diorganwnnei gia thn arsh varwn k to doping,sto opoio exei kanei k diatrivh o mlks lol posh episkepsimothta exei to blog!ton kosmo pou eide apopse den 8a ton dei pote tou!na mas fylaei tis patouses prepei!loipon an kseperasei tous 10 o arithmos aytwn pou pshfisan 8a sou kanoume dwro pagwto...sprwkse gleipse!hohoho!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος4:57 π.μ.

    Με λένε Μιχάλη,είμαι Ολυμπιακός...αρχικά αμφιβάλλω πολύ αν έχεις τα κότσια να απαντήσεις έστω σε ένα απο τα δυο(όνομα-ομάδα)!Δεύτερον,τι μας λες ρε πήγες και Καραισκάκη ε;Λόγικα όμως έκει δεν έλεγες αυτά που γράφεις εδώ,κάνω λάθος;Μη βιαστείς να χαρείς βλέποντας την ώρα σύνταξης του σχολίου,δεν θα διέθετα λεπτό από το "ξημέρωμα" μου για να απαντήσω σε έναν μλκ ανεπάγγελτο!
    Απλά εδώ που βρίσκομαι υπάρχει διαφορά 7 ωρών και έτσι με παίρνει να διαθέσω λίγο χρόνο για το must πλέον"είσαι γελοίος και να πα'να γαμηθείς!"
    'Οσον αφορά τώρα τις κάρτες που χρωστάμε και τη μίζερη ζωή που κάνουμε,φαίνεται πως "εξ ιδίων κρίνεις τ'αλλοτρια",για αυτό πουλιέσαι διαδικτυακά με εγκάθετα και κατευθυνόμενα σχόλια,...κι αυτό το είπαν οι Αρχαίοι Έλληνες ή σωστότερα οι 'Ελληνες των οποίων απόγονος σίγουρα δεν είσαι!
    Μου έμαθες και λατινικά γύφτε,πήγαινε μάθε και λίγα αγγλικά μήπως μάθεις πως το exhist θέλει κι ένα "Η" βλακάκο!
    Και ΟΧΙ σαφώς και δεν είναι όλη μου η ζωή ο Ολυμπιακός,θα αντιδρούσα με τον ίδιο τρόπο σε κάθε μορφης ψεύδος είτε είχε να κάνει με ομάδες είτε όχι...κι όπως λέει η κοπέλα μου "'Αντρας που δεν παθιάζεται έστω λίγο με την ομάδα του δεν είναι άντρας",φράση που επιβεβαιώνει απόλυτα τον gay χαρακτήρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος5:09 π.μ.

    Α-ΝΑΖΙ-ΤΗΣΗ , ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ!

    α)την είδαμε την αναζήτηση σου και δε λέω μας διασκεδασες,έκανες και ρεπορτάζ εγκύρο βλέπεις!
    β)η περισυλλογή απαιτεί μυαλό,συνεπώς ούτε αυτό σε αφορά πάμε παρακάτω!
    γ)ΑΝΟΗΣΙΑ;;;;...τούτο εστί αυτογνωσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος10:01 π.μ.

    Ναι ρε γελοίε δεν παραδέχεσαι ότι το βουλώνεις επειδή σε πήραμε παρτούζα,απλά το κάνεις για να ακουστείς δυνατότερα!θα μπω κι εγώ στον χορό τον διορθώσεων που άνοιξε ο φίλος Μιχάλης και θα πω ότι το σωστό είναι κρυμμένος κι όχι κριμένος!Δευτερόν αφού μας έγινες κι εφορία εκτός από ουρολόγος κι επισκευαστής φαξ σε προ(σ)καλώ να δεις αν χρωστάω κ πόσα!Τις τελευταίες διακοπές τις έκανα με φίλους στο Νομό Μαγνησίας πριν περίπου 2μήνες!Τέλος δεν έχω κανένα κομπλεξ κατωτερότητος απένανατι στο αφεντικό μου,τουναντίον την εκτιμώ και την ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσε!Κι αφού απάντησα στα φλέγοντα ζητήματα που έθεσες απάντησε που κι εσύ σε ένα ερώτημα "Ρε καραγκιόζη,γιατί ζεις;;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Για ενα και μονο Ζω για ένα και μόνο λόγο επειδή αυτή η χώρα μου έχει δώσει το δικαίωμα να λέω και να γράφω ελεύθερα αυτά που σκέπτομαι χωρίς να προσβάλω την νοημοσύνη των σκεπτόμενων ανθρώπων. Προφανώς οι περισσότεροι από εσάς δεν ανήκετε σ αυτήν την κατηγορία οπότε είναι μάταιο , να προσπαθώ να σας πείσω για το αντίθετο. Όχι φίλε μου δεν το βούλωσα γιατί με πιέσατε , αν σκεφτείς καλύτερα μπορείς να καταλάβεις πως θα μπορούσα άπλα να σβήσω όλα τα υβριστικά σας σχόλια και να αφήσω μόνο τις δικές μου τοποθετήσεις, τότε όμως θα ήταν σαν να πέφτω στο επίπεδο αυτό το οποίο τόσο καυτηριάζω. Φίλε μου ανώνυμε σε παρακαλώ αν δείς λίγο καλύτερα δεξιά μπορείς να γράψεις έστω ένα όνομα δεν είναι ανάγκη να είσαι blogger ή να είναι αληθινό, έτσι άπλα για να σπάσει η μονοτονία. Χαίρομαι που πήγες και διακοπές , χαίρομαι που δεν χρωστάς και φυσικά δεν έχω σκοπό να το παίξω εφορία. Εγώ μίλησα για ένα γενικό φαινόμενο που υπάρχει στην κοινωνία σήμερα και το ποδόσφαιρο του προσφέρει την λύση διαφυγής, τώρα πως εσύ είδες τον εαυτό σου μέσα σε αυτό και θέλησες να αποδείξει το αντίθετο με αυτά που γράφεις ,σε έναν blogger της πλάκας δεν το καταλαβαίνω. Μάλλον παρασύρθηκες από τον θυμό σου. Όσο για το ορθογραφικό λάθος , ζήτω συγγνώμη φίλε μου αλλά αν από 2500 λέξεις που γραφτήκαν παραπάνω εσείς το μόνο σχόλιο που βρήκες να κανείς είναι αυτό πραγματικά σε συγχαίρω είσαι μέσα στο κλίμα της συζήτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @Μιχάλης Πρώτο από όλα το να σου γράψω κάτι του στυλ Άκης – ΑΕΚ , Νικήτας – ΠΑΟ ή Χάρης – ΠΑΟΚ νομίζεις πως θα κάνει διαφορά ή θα το πιστέψεις , άπλα θα βρείτε ένα ακόμα λόγο να μην συμφωνείτε μαζί μου οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα που γράφεις ότι πουλιέμαι διαδικτυακά με κάθετα και κατευθυνόμενα σχόλια , αυτό είναι μια δική σου άτοπη διαπίστωση. Αυτό το μπλοκ το άνοιξα πριν από ένα χρόνο , με μοναδικό στόχο να γράφω όλα όσα θέλω να πω χωρίς να μπορεί κανείς εργοδότης ή κάποιος άλλος να ασκεί επιρροή σε αυτά. Επειδή τυχαίνει να έχω πολλούς φίλους και συμφοιτητές που δουλεύουν σε κάτι φυλλάδες (του στυλ Πρωταθλητής , Πράσινη κτλ.) και έχω κάνει κουβέντες μαζί του και γνωρίζω πράγματα εκ των έσω οπότε εκεί μάλλον θα πρέπει να ψάξεις τα κατευθυνόμενα και πληρωμένα με κάθε κόστος άρθρα. Επίσης κάποιος φίλος έγραψε γιατί τα γράφω αυτά τώρα που κρίνεται ο τίτλος και είναι κρίσιμη η καμπή του πρωταθλήματος. Μα προφανώς γιατί τώρα συμβαίνουν τι περίμενες να βγω τον Αύγουστο και να γράψω θυμάστε τότε που είχε χαλάσει ένα φαξ. Δεν σε είδα φίλε Μιχάλη να παθιάζεσαι με τον ίδιο τρόπο για το σκάνδαλο ντόπινγκ ας πούμε που σε κοροϊδεύουν μπροστά στα ματιά σου μια ολόκληρη ομοσπονδία. Εκτός και αν έχεις στείλει καμία 15 επιστολές διαμαρτυρίας στην ομοσπονδία , τις όποιες συντάξατε μαζί την κοπέλα σου για να ανέβει η λίμπιντο σας. Αν και εδώ που τα λέμε δεν μου φταίει σε τίποτα η κοπέλα την αλήθεια σου είπε εσύ την κατάλαβες λάθος. Και εγώ στο παρελθόν παθιαζόμουν όταν έπαιζε η ομάδα μου , αλλά αυτό είχε να κάνει μέσα στο γήπεδο και πάντα με το τι γινόταν στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Χαιρόμουν το καλό ποδόσφαιρο στενοχωριόμουν στην ήττα και πραγματικά παθιαζόμουν όταν αυτό μεταφερόταν από τους ποδοσφαιριστές στην εξέδρα. Με το θέαμα βέβαια που παρακολουθούμε τελευταία λογικό είναι να ψάχνετε άλλου για να παθιαστείτε δεν σας κατηγορώ. Όσο για τις διορθώσεις που κανείς φίλε μου Μιχάλη μάλλον εκεί που είσαι σε έχει πιάσει το jet lag και δεν ξέρεις τι γράφεις μου φαίνεται. Προφανώς αναφέρθηκες στο exist που είναι στο μπανεράκι πάνω από τα άρθρα. Δυστυχώς για σένα ξέρω και αγγλικά εκτός από Λατινικά. Το exist γράφεται ακριβώς όπως το βλέπεις , εκτός αν τόσα χρόνια σπουδών στο Λονδίνο πάνε χαμένα. Αλλά άντε εγώ ένας συκοφάντης και ανίδεος είμαι, όμως και το www.ifj.org από οπού το δανείστηκα και αυτό γεμάτο από άσχετος δημοσιογράφους είναι. Στείλε σε παρακαλώ ένα email στην διεθνή ομοσπονδία δημοσιογράφων να τους ανοίξεις τα ματιά , δεν βλέπουν αυτό το προφανές που είδες εσύ … με τα βλαχοαγγλικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όσο για τον φίλο που έγγραψε για την ψηφοφορία που μπήκε από χτες , άπλα να που ότι αν σε ένα μπλοκ μπαίνουν κάθε μέρα 100-200 άτομα δεν σημαίνει ότι θα διαβάζουν και όλα όσα γράφεις ή ότι θα είναι υποχρεωμένοι να απαντούν σε ψηφοφορίες που βάζεις. Το πόσος κόσμος μπαίνει είναι μικρό μέγεθος σε σχέση με το ποιοι είναι αυτοί που διαβαζουν τα κείμενα σου. Αν ήταν να χω συνεχώς αναγνώστες κειμένων σαν μερικούς από εδώ πέρα , μάλλον θα το είχα κλείσει. Γιατί βλέπεις το sitemeter μετρά μόνο την επισκεψιμοτητα, την ηλιθιότητα αν την είχε μετρήσει χτες θα βαρούσε κόκκινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος11:03 π.μ.

    ΦΙΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΝΤΕ ΑΛΛΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!MHN TOY ΔΙΝΕΤΕ ΑΛΛΗ ΑΞΙΑ...ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ!ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟ ΒΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΓΕΙ!ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΙΚΡΑ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΠΕΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΨΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ!ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΙ ΕΛΕΥΥΕΡΙΑΣ[ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΜΠΩΔΩΣ ΕΛΕΚΛΗΘΗ]ΠΟΥ ΤΟΝ ΩΘΕΙ ΚΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΕΙ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΕ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΣΕ!ΑΛΛΑ ΛΥΠΟΥΜΑΣΘΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ!
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΤΕ ΤΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ VAFMAN ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΕΚΣΤΟΜΙΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ 1/1000 ΤΗΣ ΧΟΛΗΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙΣΤΗΝ ΠΟΝΤΙΚΟΤΡΥΠΑ ΤΟΥΣ!
    ΑΠΕΥ8ΥΝΥΩ ΕΚΚΛΗΣΗ:ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΥΤΟΥΣ!ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΙΩΣΕΤΕ Η ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

    ΝΙΚΟΣ Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ Νικό σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, κανείς για ψυχολόγος. Σύντομα μπορεί να χρειαστώ το τηλέφωνο σου. Άπλα σου διέφυγε μια λεπτομέρεια , εγώ δεν έκανα προσωπική επίθεση σε κανένα ούτε προσέβαλα κάποιον με το άρθρο μου. Το αν είναι κατώτερος κάποιος ή όχι επίσης δεν το είπα, άπλα προσπάθησα να σκιαγραφήσω το προφίλ του οπαδού που πηγαίνει στο γήπεδο και μετά εκφράζει τέτοιου είδους συμπεριφορά. Όποιος αναγνώρισε τον εαυτό του μέσα σε αυτές τις γραμμές δεν φέρω καμία ευθύνη για αυτό…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Επίσης για να μην δέχομαι μόνος μου όλο το κλίμα της δυσαρέσκειας σας παραπέμπω εδώ , οπού εμφανίζονται όλες οι σελίδες που έχουν γράψει για το θέμα συγκεντρωμένες ώστε να μπορέσετε να τις χτυπήσετε όλες επειδή είναι διεφθαρμένες και σας έθιξαν την ομάδα. Αυτές έχουν και όνομα το οποίο επικαλείστε κάποιοι , άντε να σας δω να κάνετε μηνύσεις σε Ελευθεροτυπίες , Ριζοσπάστες κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος2:33 μ.μ.

    htan profanes oti 8a ekanes logo peri paideias prokeimenou na vgaleis la8os ta osa filoi tou olympiakou sou lene!poly prwtotypo!
    milwntas gia mena ki e3 onomatos kapoiwn apo ta atoma pou epele3an-xwris akrothtes h xydaiothtes-na sxoliasoun ta osan exeis grapsei sou lew mono ayto:
    mporoume na vre8oume opote epithymeis na mas gnwriseis na deis pou spoudazoume ki an eimaste amorfwtoi h oxi!mporeis na epile3eis to nhsi ths rodou gia tis kalokairines diakopes sou,8a eimaste ekei!akrivws epeidh perimename pws ekei 8a to pas sou steilame EMEIS mhnyma!
    o michalis sygkekrimena lypamai pou 8a se stenoxwrhsw alla einai apofoitos ths kalyterhs sxolhs tou e.m.polytexn.(thn opoia eimai vevaios pws den evlepes oute me thlescopio!)to kserw giati afenos foitw ki egw ekei ki afeterou gnwrizw to paidi proswpika!ma8e epishs pos den exei kammia vlavh logw pthshs giati poly apla zei sthn california ta teleytaia xronia...epeidh loipon einai toso amorfwtos ton phrane gia master se ena apo ta kalytera panepisthmia ths amerikhs k tou kosmou(to3ereis!einai gnwsto!exei k ena aksiologotato tmhma media apo to opoio epishs den paizei na peraseis oute apeksw!)ki epeidh etyxe megalhs symponoias logw ths ths terastias elleipsis paideias tou akouson akouson ton dexthkan kai gia phd ekei!vevaia o vasikos logos einai oti den hksere agglika,ekei sthn california profanws milane souaxili!...telos kopela tou thn opoia episis xwris logo kai proklitika epiases sto stoma sou pou exei zhsei ola tis ta xronia se agglofwnes xwres ki einai korh omogenwn...isws ton dior8wne ayth prwth sthn or8ografia kai den ton afhne na ekte8ei se esena ton megalo guru!
    apantw egw pros to paron...giati apla ekei pou vrisketai o michalis einai agrio kshmerwma!
    Christos Filis-N.Psychiko...kai to onoma ki h perioxh einai pragmatika)
    p.s:kai twra me sygxwreis alla exw na paw na piw ki enan cafe-sthn ygeia sou vafman-ta sevh mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν αμφιβάλω για την παιδεία κανενός ούτε για του Μιχάλη ούτε για την δίκια σου φίλε Χρήστο , άλλωστε είσαστε οι μόνοι που προσπαθήσατε να κρατήσετε ένα επίπεδο σε αυτά που γράφετε. Δεν έθιξα νομίζω την κοπέλα του ούτε τον ίδιο σε κανένα σημείο, απλά νομίζω ότι βιάστηκε και αδίκησε τον εαυτό του με το σχόλιο περί του exist το οποίο όπως έγραψα υπάρχει σε μια πολύ έγκυρη σελίδα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πιω καφέ με όλους σας και ποτέ δεν ένοιωσα ότι αυτοί που έχουν διαφορετικές ιδέες από εμένα είναι μιάσματα. Έξαλλου πολλές φορές το έχω κάνει με τον πρόεδρο της ΠΕΦΟ που τυχαίνει να είναι και κάλος μου φίλος , όπου έχουμε αναλύσει πολλά από τα παραπάνω θέματα και έχουμε κάνει ατελείωτες συζητήσεις στις οποίες τις περισσότερες φορές διαφωνούμε. Αυτό όμως δεν εχει να κάνει το ποδόσφαιρο το χω γράψει και θα το γράφω πάντα είναι μια διασκέδαση , ένα θέαμα ένας λόγος να μαζευτείς με φίλους να διασκεδάσεις να διαφωνήσεις και να περάσεις την ώρα σου , τίποτα περισσότερο. Χαίρομαι που όπως γραφείς και δεν έχω κανένα λόγος να αμφισβητήσω , οι αναγνώστες μου έχουν τόσο υψηλό επίπεδο μόρφωσης, θα ήθελα αυτό να αποτελεί και βάση για εποικοδομητικό διάλογο όμως ώστε να εξαρθούν και σωστά συμπεράσματα από την κουβέντα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος3:25 μ.μ.

    είμαι ο ίδιος που προετρεψε τον κόσμο να μη σου κάνει σχόλια!
    στο ίδιο πνεύμα με τον φίλο μου χρήστο θα σου πω τούτο μόνο:οι περισσότεροι από τους νταήδες και τσάμπα μάγκες των γηπέδων όπως τους αποκάλεσες έχουν μια ζωή που ούτε αρχίζει ούτε τελειώνει στο γήπεδο κι αυτό άσε με να το ξέρω καλύτερα γιατί είμαι διαρκώς δίπλα στην ομάδα μου με φίλους όπως ο χρήστος ή ο μιχάλης όποτε βρίσκεται στα πάτρια εδάφη και συνομιλώ με αρκετό κόσμο!αρκετοί λοιπόν από αυτούς τους πιτσιρικάδες είναι οι ίδιοι΄(είμαστε οι ίδιοι!)που βγήκανε στους δρόμους για το 16 και το ασφαλιστικό!οι ίδιοι που διεδήλωσαν για τον τρομο-νομο της ε.ε. για τις κάμερες,την παρακολούθηση τηλ.συσκευών- προπληρώμενων καρτών χρέωσης κλπ!οι ίδιοι που αναρτουν πανό κύπρο,τη μακεδονία μας,για την κτηνωδία στο κόσοβο και βγάινουν στο δρόμο για αυτό αφήνοντας τη βία κατα μέρος,σε αυτούς που δεν εχούν το σθένος να κάνουν ολα τα παραπάνω!και ναι,το χαιρόμαι που αντιδρώ όποτε θίγομαι είτε ως έλληνας είτε ως άνθρωπος είτε ως ολυμπιακός!με ενόχλησε η ντρίμπλα σου-εγώ μιλώ γενικά...αν εσείς πραοσβάλεσθε!-και γιατί βλέπω πως προβάλλεις μόνο την κακή πλευρά τον οπαδών κι αυτό δεν βοηθά κανέναν!...για αυτό έγραψα ότι έγραψα προηγουμένως!τώρα αν εσύ θεωρείς πως δεν έχω επιπέδο είναι δικαιώμα σου!

    υστερόγραφο:μολονότι την έπιανα την ψυχολογία,πρότιμησα να σπουδάσω πολιτικές επιστήμες,σκεφτόμουν να κάνω 2ο πτυχίο στην νομική...αλλά μ 'αυτο που είπες με έβαλες σε σκέψεις!
    και τι είναι η ψυχολογία?δυο σκάλες δρόμος στο πάντειο από'κει που είμαι!είναι βλέπεις κι αβέβαιο το μελλον του δικηγόρου ενώ ως ψυχολόγος...ΗΔΗ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΕΛΑΤΗ!

    τα σέβη μου,Νίκος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος6:30 μ.μ.

    Την καλησπέρα μου έχεις από την ''Πόλη των Αγγέλων" όπου βρίσκομαι!Αν και με κάλυψαν ο Νίκος(στον οποίο δεν απάντησες)κι ο Χρήστος υπάρχουν ακόμα μερικά πράγματα που πρέπει να διευκρινιστούν διότι το θέμα γίνεται-ή μάλλον το κάνεις-προσωπικό:
    ΠΡΩΤΟΝ:Γράψε εσύ ένα όνομα και μια ομάδα και θα δούμε εκ των υστέρων αν θα καλυφθώ ή όχι και πως θα σου μιλήσω...δεν το κάνεις ομως.
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ:Να ασχολείσαι μόνο με τη δική σου λίμπιντο,εκτός κι αν στις τόσες ιδιότητες σου(δημοσιογράφος,επισκευαστής φαξ,μικροβιολόγος-ουρολόγος,σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού-προέτρεψες τον Νίκο να γίνει ψυχολόγος...συχγώρεσε με αν που διαφεύγει κάποια!)έχει προστεθεί κι αυτή του ψυχιάτρου-σεξολόγου(ίσως η δική σου λίμπιντο να ανεβαίνει με τα e-mail η δική μου σε διαβεβαιώ πως όχι!)Α!ξέχασα και την ιδιότητα του διερμηνέα άφου έσπευσες να πεις τι εννοούσε η κοπέλα μου..λες και ξέρεις εσύ καλύτερα!Τι να πω,είσαι ένας πραγματικός homo universalis!
    ΤΡΙΤΟΝ:Αναφέρθηκα αποκλειστικά και μόνο σ'εσένα το ίδιο οφείλεις να κάνεις κι εσύ...και να μην ανακατεύεις κοπέλες και πρόσωπα που δεν είναι παρόντα!Της αρκεί που την αποκάλεσες βλάχα,ανορθόγραφη(αυτό εννόησες-εφόσον κι αυτή συμφωνεί μαζί μου)κι αδαή σε σχέση με τα αγγλικά που είναι ΜΗΤΡΙΚΗ της γλώσσα!Δε σου ζητώ να ανακαλέσεις κάποιον από τους χαρακτηρισμούς...κάτι τέτοιο άλλωστε απαιτεί ανωτερότητα!Απλά απάντα μόνο σε εμένα,αναφέρσου σε εμένα κι άσε την κοπέλα μου ήσυχη!
    ΤΕΤΑΡΤΟΝ:Η παλαιότερη και παραδοσιακή ορθογραφία του exhist είναι με "Η"...όπως όλως τυχαίως το έχει γράψει κι άλλος ένας φίλος-βλάχος κι αυτός- σε παλαιότερο σχόλιο!Το γράμμα "H" άλλωστε ευθύνεται για τον ήχο "γκζ" κι όχι "κσ" που έχει ο φθόγγος στην λέξη exhist!...Aπλά στην πορεία προέκυψε,με την "εξέλιξη" της αγγλικής,μια κατάσταση ανάλογη της δικής μας αρρωστημένης στην Ελλάδα με λέξεις όπως "τραίνο-τρένο,καινούρΓιο-καινούριο,κτλ"μπόρει να μην είμαι της θεωρητικής κατεύθυνσης αλλά τα ξέρω - μου τα μαθαίνει κι ο-επίσης αμόρφωτος-Νίκος ;);););)συνέπως θα δεις το ρήμα και με τις δυο ορθογραφίες!
    http://uplink.space.com/showthreaded.php?Cat=&Board=phenomena&Number=278325&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0
    http://startrekspace.blogspot.com/2007/06/aliens-do-exhist.html
    http://www.answerbag.com/q_view/340246
    http://www.chowhound.com/topics/355011
    Σε παραπέμπω στους παραπάνω συνδέσμους,τους οποίους εντόπισα,για να δεις κι εσύ πως το γράφουν αγγλοτραφείς-αγγλόφωνοι!..Όπως ακριβώς το γράφω κι εγώ σε κάθε λογής επιστημονικό έγγραφο αυτά τα χρόνια κι ως τώρα δεν με έχει διορθώσει ΚΑΝΕΙΣ!
    Καλά να περνάς και τα τους χαιρετισμούς μου στον Κυρ-Μπαρμπή!

    Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @ Νίκος απλά respect τίποτα άλλο
    @ Μιχάλης δεν νοιώθω ότι προσέβαλα την κοπέλα σου γιατί δεν έγραψα κάτι για αυτήν, απλά εσύ ανάφερες εδώ πέρα χωρίς να σε προτρέψει κανείς μια άποψη που άνηκε σ αυτήν και εγώ σου απάντησα επί της απόψεως όχι επί του προσώπου. ΤΟ μόνο που έγραψα λάθος αν δεις το ανακαλώ στην αμέσως επόμενη πρόταση. Μάθε να διαβάζεις λίγο καλύτερα. Ναι στον επαγγελματικό προσανατολισμό δεν φαίνεται να έπεσα και πολύ έξω από ότι βλέπεις το παραδέχτηκε και ο Νίκος ήμουν πολύ κοντά. Με τέτοιο ψυχογράφημα που έκανε πώς να αντισταθώ; Επίσης πουθενά δεν αποκάλεσα την κοπέλα σου βλάχα αλλά τα δικά σου αγγλικά , εσύ γραφείς πως το exist θέλει h που θες να φανταστώ ότι και η κοπέλα σου συμφωνεί δεν έχω μαντικές ικανότητες βλέπεις. Τελικά δεν μου είπες όντως και εγώ και η ifj κάνουμε τέτοιο τραγικό λάθος, όχι όπως παραδέχτηκες και εσύ είναι σωστό απλά ήθελες εκείνη την στιγμή να πεις κάτι και ελαφρά τη καρδία πιάστηκες από κάτι άσχετο. Τελος γνώσεις γύρω από την ιατρική και τις αναλύσεις δεν έχω καμία, απλά έχοντας παρακολουθήσει δυο πολύ σοβαρά σεμινάρια γύρω από το θέμα και έχοντας γράψει την πτυχιακή μου πάνω σε αυτό είπα ότι έχω μια παραπάνω γνώση από τον μέσο αναγνώστη, όχι από ειδικούς στο θέμα όπως ο φίλος που έγγραψε ότι σπουδάζει ιατρική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος10:32 π.μ.

    Ξεφτίλες Γαβροι,ομάδα του δημοσίου, που σας διέλυσε ο Κοσκωτάς και τώρα σας κοροϊδεύει ο Κόκκαλης για να παίζει τα παιχνίδια του, είστε τα μεγαλύτερα θύματα στην Ελλάδα και σας λυπόμαστε.
    Ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή