Διαρροή της λίστας φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ

Απίστευτα πράγματα τελικά συμβαίνουν σε αυτή την χώρα που θα μπορούσε κάλλιστα να ανήκει σε έναν άλλο πλανήτη. Την ίδια ώρα που στην βουλή γίνεται μάχη για τα ματιά του κόσμου και τελικά περνά το νέο ασφαλιστικό ,με το ΠΑΣΟΚ άπλα να κάνει ένα δεύτερο ρόλο κομπάρσου , σκάει ένα απίστευτο νέο σκάνδαλο.

Χωρίς κάνεις να ξέρει πως ,διαρρέουν στο διαδίκτυο οι λίστες με τα ονόματα των φίλων του ΠΑΣΟΚ που κλήθηκαν να ψηφίσουν στις τελευταίες εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο κόμμα. Οι λίστες αυτές φαίνεται πως έχουν χρησιμοποιηθεί από τα μέλη της ΠΑΣΠ στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην Οδοντιατρική ,με σκοπό την αναζήτηση της δύναμης που θα στηρίξει την παράταξη στις επερχόμενες φοιτητικές εκλογές.

Αναρωτιέμαι πραγματικά λοιπόν, πως απορούν στο ΠΑΣΟΚ για την κατάντια στην οποία έχει φτάσει το κόμμα τους την συγκεκριμένη χρονική στιγμή; Όταν οι ίδιοι δεν είναι ικανοί , να κρατήσουν σφραγισμένη την κερκόπορτα και τους στοιχειώδεις μηχανισμούς που θα πρέπει να υπάρχουν σε μια σοβαρή παράταξη. Πως είναι δυνατόν ένα excel έγγραφο , με προσωπικά δεδομένα όλων των ψηφοφόρων που γραφτήκαν φίλοι ή μέλη του κινήματος , να αφήνεται στα χέρια του καθενός; Πως κραύγαζαν στις τότε εκλογές τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ,ότι τα στοιχεία των ατόμων που θα ψηφίσουν δεν θα χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό.; Που είναι άραγε η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων…; Γιατί μετά απορούσε ο Λαζόπουλος και γελούσε ο κόσμος όταν έλεγε πως τον πέρασε και ο κανένας τον Γιωργάκη; Με τέτοια καμώματα από την νεολαία του κόμματος ως την βασική ομάδα μπορείτε να καταλήξετε από την φυλακή εως την διάλυση …

Υ.Γ. απορώ ένας χριστιανός από όλους αυτούς της λίστας θα βρεθεί να τους κάνει μήνυση;

Υ.Γ.2 Δεν πιστεύω ότι αυτό είναι ένα λάθος της ΠΑΣΠ που θέλει να κερδίσει τις εκλογές στην Θες/νίκη με θεμιτά ή αθέμιτα μέσα. Γιατί δεν είναι μόνο η ΠΑΣΠ που κάνει τέτοιες ακακίες… εξίσου ακάκες είναι και οι «συνάδελφοι» τους της ΔΑΠ . Είναι πρόσφατο στις μνήμες μας άλλωστε το φακέλωμα των φοιτητών μέσα στο ΑΠΘ από τα πάσα που είχαν σκαναριστεί και κυκλοφορούσαν σε cd.

Κατεβάστε την λίστα από εδώ

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5:04 π.μ.

    Ωραία ανάλυση...

    Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κείμενό σου για δημοσίευση στο http://dentnews.wordpress.com ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή