Θα μας βγάλουν την ψυχή τα κωλόπαιδα

Το παιχνίδι κόντρα στην Σλοβενία μόλις έχει τελειώσει και προσπαθώ να πιάσω γραμμή στο ΕΚΑΒ για να μάθω ποσά περιστατικά είχαμε και απόψε μέχρι να βρεθεί ο Παπαλουκάς και να μας βάλει μπροστά στο σκορ. Το τηλέφωνο βουίζει σαν τρελό μάλλον για ακόμα μια φορά οι γραμμές έχουν κατακλυστεί. Δεν είναι και λίγο. Πόσα επεισόδια να αντέξει μια αδύναμη κάρδια ενός Έλληνα;Το έκαναν πριν από μερικές μέρες με την Κροατία το έκαναν και τώρα με τους Σλοβένους ,ξύπνησαν στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη μονό και μονό για να μας κρατάνε στην «τσίτα». Πραγματικά δεν μπορώ να βρω άλλο λόγο που τα παιδιά αυτά ,που το μπάσκετ και το ξέρουν και μεγάλοι παίκτες είναι , πως είναι δυνατόν να κοιμούνται επί 35 λεπτά και τελικά στο τελευταίο πεντάλεπτο να ξυπνούν να πιέζουν σε φουλ κορτ πρες τους αντιπάλους να κάνουν περισσότερα κλεψίματα από ότι σε όλο το ματς και τελικά παλικαρίσια να το παίρνουν.

Δεν είναι δυνατόν ρε μάγκες να στέλνετε όλη την Ελλάδα με καρδιακά επεισόδια και εγκεφαλικά στα επείγοντα περιστατικά ,άσε που είναι κλειστοί και οι περισσότεροι δρόμοι λόγω προεκλογικών εκδηλώσεων και άντε να βρει εναλλακτική διαδρομή το ασθενοφόρο. Εκτός αν το κάνετε για να ενισχύσετε την φαρμακοβιομηχανία , βλέπε Γιαννακόπουλο, και χτυπήσετε κάνα καλό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό. Για να σοβαρευτούμε πάντως τα δύσκολα τώρα αρχίζουν, οι Ισπανοί μονό Σλοβένοι που δεν είναι , δεν θα τα χάσουν όταν βρεθούμε να τους πιέζουμε και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού έτσι ώστε να μην μας ξεφύγουν.

Άσε που χρωστάτε και σε όλους εμάς του Έλληνες μια χάρη. Να φτάσετε στον τελικό ώστε την Κυριακή το βράδυ να κάτσει η μισή Ελλάδα να σας βλέπει να σηκώνετε την κούπα, γιατί αν πάμε τελικό εννοείτε πως θα την σηκώσουμε, και να ρίξουμε μια μούντζα στις εκπομπές για τις εκλογές τους νικητές και τους ηττημένους. Άσε που το κάζο θα είναι ακόμα μεγαλύτερο αν πάρουμε το ευρωπαϊκό θα ‘χει μεγάλη πλάκα ποιος θα πρωτοβγεί στην Ομόνοια οι φίλαθλοι της Εθνικής ή οι οπαδοί του κόμματος που θα νικήσει στις εκλογές; Βλέπω να έχουμε μάχη … αλλά οι πελαργοί είναι σαφώς περισσότεροι!

2 σχόλια:

  1. Τοτε με την χουντα μας εβαζαν και βλεπαμε ποδοσφαιρο...τωρα με τη Νεα Δημοπρασια εχουμε το basket!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, χέσε μέσα. Πολύ τους λυπήθηκα τους καημένους τους Σλοβένους χθες. Με τίποτα δε θα ήθελα να βρεθώ ποτέ στη ζωή μου στη θέση τους. Αλλά κι εμείς ρε γμτ λες και έχουμε το κοκαλάκι της νυχτερίδας είναι. Μάλλον όχι ένα αλλά 45 γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό

    Πάντως τα πράγματα δύσκολα με την ΙΣπανία σήμερα -- είναι ομαδάρα και έχει και την εδρα. Μακάρι να είμαστε και πάλι τοσο κωλόφαρδοι και να διαψευστώ. Γιατί κακά τα ψέματα φέτος όπως περσι και πρόπερσι καλό μπάσκετ δεν παίξαμε

    ΠΡΕΖΑ TV said..."Τοτε με την χουντα μας εβαζαν και βλεπαμε ποδοσφαιρο...τωρα με τη Νεα Δημοπρασια εχουμε το basket!!!"

    Ρε συ και το euro στο ποδόσφαιρο ο Καραμανλής το πήρε. Μην τον αδικείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή