Intralot : Δεν της έκατσε η Ελλάδα ...χτύπησε την Κορέα.

Βέβαια ,ο τίτλος ίσως να μην είναι σωστός, ίσως θα έπρεπε να τροποποιηθεί ως : « δεν της έκατσε προσωρινά…» , γιατί μεταξύ μας όλοι ξέρουμε πως ο διαγωνισμός της Ελλάδας με τον ΟΠΑΠ εκεί θα καταλήξει. Έτσι λοιπόν η Ιντραλότ ανακηρύχθηκε λέει ,μέσω της κοινοπραξίας με την επωνυμία Nanum Lotto, στην οποία συμμετέχει και η Intralot, νικήτρια στο διεθνή διαγωνισμό για την αποκλειστική άδεια λειτουργίας και διαχείρισης των παιχνιδιών Λόττο της Νότιας Κορέας, τα οποία πραγματοποιούν τζίρο περίπου $2.5 δις ετησίως.
Ποιος ήρθε ; Έλα μου πάλι γιατί κάπου σε χάνω !!! Πάμε σιγά σιγά μπας και βγάλουμε άκρη. Καταρχήν όσοι νομίζεται ότι οι Κορεάτες είναι τίποτα φτωχομπινέδες , πλανάσθε πλάνην οικτρά. Η Νότια Κορέα έχει πληθυσμό 50 εκατ., ένα υγιές κατά κεφαλή ΑΕΠ (περίπου $25.000), έχει σημαντική αύξηση του ΑΕΠ κατά 5% και χαμηλή ανεργία της τάξης του 3,3%. Επειδή λοιπόν κάθε εύρωστη κοινωνία που θέλει να σέβεται τον εαυτό της τζογάρει έτσι και οι Κορεάτες θέλησαν να αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό των τερματικών του LOTTO.

Δυόμιση δις είπαμε είναι αυτά δεν τα αφήνεις να πάνε χαμένα. Το διαγωνισμό τον κέρδισε λοιπόν η κοινοπραξία, που με μικρό ποσοστό είναι μέσα η Intralot. Η κοινοπραξία Nanum Lotto, στην οποία η INTRALOT κατέχει ποσοστό μειοψηφίας αποτελείται από τις διεθνείς εταιρείες Eugene Group, LG CNS, NH Bank, KTeMS, Angel Lotto και Samseong. Το θέμα είναι όμως ότι η INTRALOT θα είναι ο κύριος προμηθευτής της απαραίτητης τεχνολογικής υποδομής ,η οποία περιλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση του κεντρικού συστήματος διαχείρισης παιχνιδιών LOTOS καθώς και 9.000 τερματικών τύπου CORONIS HEE & microLOT και των περιφερειακών τους, καθώς επίσης θα παρέχει και υπηρεσίες στην Κοινοπραξία.

Επέλεξαν δηλαδή μια κοινοπραξία οι Ασιάτες , από την οποία το μερίδιο της Intralot είναι να καταθέσει 9.000 τερματικά, όταν σε όλη της την ιστορία έχει εγκαταστήσει μόλις 43.000 από τα οποία τα τελευταία 6.000 πολύ πρόσφατα στην χώρα μας ακόμα 12.000 κομμάτια παλαιότερα , ενώ το υπόλοιπο μερίδιο είναι μοιρασμένο σε χώρες όπως Τουρκία ,Ρουμανία και Κύπρος. Επίσης εδώ κάνουμε λόγω για μια εταιρία που οι διεθνείς οίκοι πιστοληπτικής ικανότητας δεν την βαθμολογούν καν, κάτι που σημαίνει πως τα εχέγγυα της δεν είναι και τα καλύτερα…

Μάλιστα ακόμα και το λογισμικό της εν λόγω εταιρίας είναι αμφιβόλου ποιότητας ,καθώς δεν ξεχνάμε ότι πριν από ενάμιση περίπου χρόνο ,η Λιάνα Κανέλλη παρέδωσε στον πρόεδρο της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας της Βουλής κ. Αναστάσιο Καραμάριο μια λίστα 1.200 ατόμων, οι οποίοι έχουν κερδίσει υπέρογκα ποσά στο στοίχημα. Σύμφωνα με την καταγγελία της βουλευτού του ΚΚΕ, τα άτομα αυτά είχαν βρει έναν τρόπο για να μπαίνουν στο λογισμικό μετά τη λήξη των αγώνων και να παίζουν εκ των υστέρων τα κερδοφόρα δελτία. Στον κατάλογο, σύμφωνα πάντα με τη Λιάνα Κανέλλη, φέρονται να βρίσκονται πολλοί άνθρωποι που ποδοσφαίρου και, μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος έκανε ειδική αναφορά στον επικεφαλής της Θύρας 7.

Τι να πω μετά από όλα αυτά νομίζω ότι οι Κορεάτες χτυπήσαν Τζάκ – Πότ , λέτε να το χτυπήσουμε και εμείς εκεί κοντά στις εκλογές; Κι αν σου κάτσει…;


2 σχόλια:

  1. Και μετά μου λέτε γιατί δε θέλω να φέρω παιδιά στον κόσμο, χά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ένα είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να κρατήσεις το μικρό patsiouraki μακριά από τον τζόγο...χαχα πλακίτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή