"Καυτή" ομπρέλα των 7,5 € !!!

Κυριακή μεσημέρι! Ο νέος καύσωνας έχει γίνει κάτι περισσότερο από ορατός, (αν και μεταξύ μας, με τόσες φωτιές και τέτοια αλλαγή κλίματος πρέπει σιγά σιγά να το συνηθίζουμε) και όλος οι κόσμος θέλει να φτάσει απεγνωσμένα σε κάποια παραλία.
Το θέμα είναι, άντε καλά να πας στην παραλία, πως θα φύγεις μετά; Γιατί και μονό που θα πεις να ξεδιπλώσεις το κορμί σου… θα πρέπει να τα σκάσεις.

Όπως λοιπόν παρατηρήσατε ίσως στην διπλανή φωτογραφία (δυστυχώς είναι μικρό μέγεθος ,την έχω δανειστεί από δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας) η συγκεκριμένη απόδειξη είναι από κάποιον από τους πολλούς απατεώνες που υπάρχουν στις παραλίες και κοστολογούν την ομπρέλα μαζί με δυο ξαπλώστρες στα 7,5!!!

Έτσι λοιπόν, με το καλημέρα έφυγαν τα ευρώπουλα και μην φανταστείτε ότι αυτό το κοστολόγιο είναι για καμιά παραλία στυλ Ψαρού στην Μύκονο, με τους σερβιτόρους να σου αλλάζουν κάθε δυο λεπτά τον πάγο από την σαμπανιέρα μην τυχών και σου ζεσταθεί η Κορόνα! Μια απλή παραλία της σειράς είναι ,λαϊκή ,με απίστευτη ωστόσο θάλασσα.

Τα στοιχειά του ιδιοκτήτη για ευνόητους λόγους όπως καταλαβαίνεται έχουν αφαιρεθεί ,αλλά για προσέξτε καλύτερα γιατί εγώ δεν βλέπω πουθενά διάτρηση στην συγκεκριμένη απόδειξη , ανάθεμα δηλαδή και αν το μπλοκάκι αυτό το έχει θεωρήσει η εφορία. Από εκεί και πέρα ,θα μας πει κανένας πόσοι είναι οι επιχειρηματίες που δίνουν αποδείξεις; Από εσάς λοιπόν που διαβάζεται αυτό το άρθρο ,πόσες φορές σας έτυχε να σας δώσουν ή να ζητήσετε από μόνοι σας απόδειξη σε μια παραλία; Φαντάζομαι ελάχιστες ή καμία και λογικό μου φαίνεται , αρκεί μονό να σκεφτώ πόσες μέρες λόξιγκα θα είχε η συγκεκριμένη αναγνώστρια που τόλμησε να ζητήσει το αυτονόητο , δηλαδή την απόδειξη για τα χρήματα που έδωσε, και για πόσες τυχόν μέρες μετά θα το συζητούσε ακόμα ο «ομπρελάς».

Τώρα το αν αυτοί οι «επιχειρηματίες» καταβάλουν κάποιο μερίδιο στους κατά τόπους δήμους ,εμένα αφήστε με να αμφιβάλω σε μεγάλο βαθμό. Γιατί είμαι σίγουρος πως την διετία 2004-05 λόγω των γραφειοκρατικών προβλημάτων που κράτησαν επί 20 και πλέον μήνες , σε ότι αφορά την παραχώρηση των παραλιών στους δήμους, κανένας από αυτούς δεν κατέβαλε ούτε ένα ευρώ στην τοπική αυτοδιοίκηση. Τι να περιμένεις περισσότερο από ένα κράτος που αφήνει όλα να “αυτορρυθμιστούν” από την “ελεύθερη” αγορά;

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας: