Γκέκας , ΠΑΟΚ και οι Τούρκοι... πληρώνουν καλά!

(UPDATED)Επιστροφή μετά από καιρό στις στοιχηματικές μας προβλέψεις. Το έψαχνα το θέμα τελευταία να δω τι μας πάει στραβά και πάντα σπανέ κανά δυο παιχνιδάκια. Τελικά λύση δεν υπάρχει και κατέληξα στα μονά αποδεκτά. Μπορώ να πω ότι βρήκα την υγειά μου μιας και είναι σίγουρο κέρδος, μικρό μεν σίγουρο δε. Και επειδή δεν έχουμε σκοπό να το κάνουμε ούτε επάγγελμα, ούτε να βγάλουμε σπίτια και αυτοκίνητα από εκεί, σας λέω να το δοκιμάσετε.
Ξεκινάω λοιπόν να κοιτάζω το κουπόνι και το μάτι μου πέφτει αναμφίβολα πάνω στην αγαπημένη μου Μπουντεσλίγκα. Η πρωτοπόρος Σάλκε είναι ένα καλό ποντάρισμα στο διπλό που πληρώνει μέχρι και δυο στο εξωτερικό και έτσι οι «μπλε» δεν περιμένω να έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα κόντρα στην 10η της βαθμολογίας Ντόρτμουντ. Δεν λέω ότι θα ναι εύκολο ματσάκι, αλλά αν θέλει να μην χάσει το «πιάτο» μέσα από τα χέρια της πρέπει να το καθαρίσει και αυτό γιατί από πίσω έρχεται δυνατά η Στουτγάρδη με μόλις ένα βαθμό διαφορά, που πάει να παίξει μέσα στην Μπόχουμ του Φάνη Γκέκα.
Εδώ θα πάω με το φαβορί αλλά ελέω Γκέκα που πάει να μας τρελάνει φέτος θα βάλω και μια κάλυψη στο Χ. Ταξιδεύουμε τώρα στο μεγάλο νησί και πρώτα στον βορρά, όπου στην Σκωτία όλος ο κόσμος περιμένει τον άσσο της Χάρτς κόντρα στην Χιμπέρνιαν, ο οποίος στην πραγματικότητα μοιάζει πολύ δελεαστικός αλλά όχι και εύκολα επαληθεύσιμος. Νοτιότερα τώρα στην Πρέμιερ Λίγκ Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ και Γουίγκαν κοντράρονται σε ένα ματς που θα σημαίνει πολλά για την παραμονή. Οι γηπεδούχοι παίζουν για δυο αποτελέσματα ουσιαστικά και γι' αυτά θα παίξουμε και εμείς. Επιστροφή στην Μεσόγειο και πάλι με τους γείτονες Τούρκους να με έχουν πληρώσει αρκετές φορές φέτος και λέω να τους εμπιστευτώ και πάλι. Η Μπεσίκτας θα αγωνιστεί μέσα στην Μούρσα, με το διπλό να πληρώνει κοντά στο δυο και του φιλοξενούμενους να θέλουν τη νίκη για να μείνουν ζωντανοί στις μαθηματικές ελπίδες που έχουν για τίτλο και για να κλειδώσουν την δεύτερη θέση. Τέλος γυρίζω στην πατρίδα μας οπού δεν θα ασχοληθώ με την μάχη της ουράς που μου βρωμάει πολύ, αλλά με το ΟΥΕΦΑ. Εκεί οπού ΠΑΟΚ , ΟΦΗ και Πανιώνιος μάχονται για μια θέση στην Ευρώπη. Με την τωρινή κατάσταση ο ΟΦΗ είναι αυτός που έχει την περίπτωση της τριπλής ισοβαθμίας και πάει Ευρώπη. Πρώτα όμως πρέπει να περάσει από Τούμπα και τέτοια παιχνίδια – τελικούς – ο ΠΑΟΚ μας έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι τα καθαρίζει . Έτσι λοιπόν είναι απλό ο ΠΑΟΚ παίρνει το ματσάκι και πάει Ευρώπη, αρκεί να κάνει το χρέος της η ΑΕΚ ! Ή έτσι θα ελπίζει γιατί και άλλη φορά τα κατάφερε αλλά Ευρώπη δεν είδε...

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 1
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΣΑΛΚΕ 2 (καλά να πάθει η Σάλκε μας έσπασε το στοιχημα και χανει το "πιατάκι")

ΜΠΟΧΟΥΜ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ Χ2
ΧΑΡΤΣ - ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ 1

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΓΟΥΙΓΚΑΝ 1Χ
ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2

(Χάσαμε τα εύκολα μάτς και ποίος ακούει τον φίλο μου τον Πάναγο τώρα που εμπιστεύτηκε τους Τούρκους)

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας: