Όταν η παραλία δεν είναι για τους πολλούς … εμείς βγάζουμε γούστα! (Surf στα Χανιά)

Μέρες σαν και την σημερινή δεν είναι για τον πολύ το κόσμο. Ο πολύ δυνατός αέρας αδειάζει της παραλίες. Ακόμα και οι επιχειρηματίες μαζεύουν σχεδόν κάθε ξαπλώστρα με τον φόβο να μην την πάρουν τα μποφόρ και έτσι επικρατεί απόλυτη σιγή. Κάπου εκεί και ενώ δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα , εκτός από τις ριπές του ανέμου, σε μια παραλία που κατά τα αλλά σφύζει από ζωή , κάτι κινείται. Είναι οι άνθρωποι που αγαπούν δυο από τα βασικά στοιχειά της φύσης. Το νερό και τον αέρα. Είναι οι άνθρωποι που λατρεύουν το windsurf . Εμείς ήμασταν σήμερα εκεί στην παραλία της Αγ. Μαρίνας στα Χανιά και το απολαύσαμε δεόντως. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και εσείς έστω και από το πλούσιο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί…




2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11:16 μ.μ.

    Τρομερό αέρα είχε σήμερα παιδιά! Του δώσαμε και κατάλαβε... άσε που μπορούσαμε να κάνουμε ότι θέλουμε και με τα κύματα μιάς δεν υπήρχε κανένας λουόμενος. Τέλειες οι φώτο vafman , συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2:08 π.μ.

    thelw ki egwww!a re vaf hronia sou lew oti ta thalassia sports einai protimotera apo ta katsavraha pou pas ki anevaineis tosa hronia ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή