Μιας και δεν παίρνει μπρος με πετρέλαιο… πλακώστε τον στα χάπια!

Η επισήμανση είναι απλή. Ότι δεν πάει καλά συνήθως η λογική λέει ότι πρέπει να το αλλάξεις. Να ξεκινήσουμε όμως από τα εύκολα ο Παναθηναϊκός είναι ένας, δεν δέχομαι ότι υπάρχει μπασκετικός και ποδοσφαιρικός. Η ιδέα είναι μια για τους φίλους που υποστηρίζουν το τριφύλλι. Δυστυχώς για αυτούς και ίσως για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα η ομάδα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα όχι απλά παραπαίει, αλλά είναι ότι χειρότερο έχει παρουσιάσει τα τελευταία 15 χρονιά νομίζω. Το πρόβλημα λοιπόν ξεκινάει από βαθειά, την διοίκηση και τις επιλογές αυτής. Δεν είναι λοιπόν δυνατόν ο ΠΑΟ να μην έχει λεφτά. Δόξα το Θεό τα πετρέλαια τελευταία μας έχουν αλλάξει τον αδόξαστο, με τις συνεχείς ανατιμήσεις τους και δεν ξέρουμε ακόμα που θα φτάσουν…
Τώρα θα μου πείτε μπορεί να έχουν αλλά να μην θέλουν να δώσουν. Σ ‘ αυτό θα συμφωνήσω σε μεγάλο βαθμό, αλλά δεν είναι δυνατόν να έχεις το αγαπημένο σου παιδί ,που τόσα χρόνια το έχεις καλοαναθρεμμένο, το ταΐζεις από χίλιες μπάντες, σου έχουν κάνει διάφορες προτάσεις ,να στο υιοθετήσουν άλλοι καλοθελητές, εσύ έχεις αρνηθεί και ξαφνικά να το αφήνεις σε μια γωνιά παραπεταμένο. Και όχι μόνο αυτό αλλά να μην ασχολήσε καν μαζί του , δίνοντας την ανατροφή του στον γιατρό ,στην κουβερνάντα και στον σοφέρ μπας και το κάνουν καλά που όλο αυτό παραπονιέται. Οι επιλογές λοιπόν είναι αυτές που σκοτώνουν. Οι λάθος επιλογές ανθρώπων σε πόστα που στην πραγματικότητα δεν έχουν ιδέα , για το τι θα πρέπει να κάνουν. Και να σας πω κάτι στην τελική αν βλέπετε ότι δεν τραβάει πια με το πετρέλαιο μήπως να αρχίσετε να το πλακώνεται στα χάπια… για δείτε… ο Θανάσης και ο Παύλος υπερκούπωση έχουν πάθει!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11:49 μ.μ.

    ma kala pote tha to paroun xampari oi vardinogiannides oti den paei allo na mas afisoun isixous ftanei pia to karvouno!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή