Με ‘χει κουράσει!

Με έχει κουράσει η ανοησία και η κακομοιριά του Έλληνα φιλάθλου, που την τελευταία εβδομάδα έχει φτάσει στα όρια της φρενίτιδας και της απεραντοσύνης. Έχω βαρεθεί να ακούω εδώ και μια βδομάδα ότι το ντέρμπι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ήταν στημένο για να βγει χαμένη η ΑΕΚ. Ήμαρτον πια! Δεν μπορούμε να δούμε πέρα από το δάκτυλο μας δηλαδή; Έλεος με την απίστευτη βλακεία που υπάρχει μέσα στο μυαλό του καθενός. Φταίει μάλλον ότι εδώ και χρόνια συσωρεύεται η λάθος νοοτροπία ,η μιζέρια και η καχυποψία και έχει δημιουργήσει μέσα στον εγκέφαλο μερικών φιλάθλων ένα στρώμα λυματολάσπης όμοιο μ’ αυτό της Ψυτάλιας.
Πραγματικά μπορεί να δείχνω αρκετά εκνευρισμένος γιατί έχω γίνει αποδέκτης τις τελευταίες ημέρες ποικίλων σχολίων προερχόμενα κυρίως από του φίλους της ΑΕΚ. Έχω ακούσει λοιπόν τα απίστευτα σενάρια συνομωσίας , ότι οι δυο αιώνιοι τα έκαναν πλακάκια για βγάλουν τον Ντέμη από το παιχνίδι. Μέχρι και ότι η φάση του Ριβάλντο που βγαίνει τετ α τετ και κάνει τακουνάκι για τον Καστίγιο ότι επιφέρει τιμωρία από τον αθλητικό δικαστή άκουσα γιατί δεν ήθελε λέει ο Βραζιλιάνος να κάνει το γκολ , ή ότι στην φάση του γκολ του Παπαδόπουλου ότι οι αμυντικοί του Ολυμπιακού τον κοιτούν να παίρνει την μπάλα χωρίς να κάνει κανείς τάκλιν.
Να θυμίσω απλά στου φίλους μου του ΑΕΚτσήδες ότι το να ρίχνεις το γενικό και να σβήνουν οι προβολείς όπως και το να κάνουν τους τραυματίες οι παίκτες σου είναι πραγματικά στοιχειά που αξίζουν την παρέμβαση αθλητικού δικαστή αλλά ποτέ δεν συνέβη. Επίσης οποίος νομίζει ότι πράσινοι και κόκκινοι θα έστηναν πιο εύκολα ένα παιχνίδι ,από ότι ο ΠΑΟ με αδελφό του σωματείο, είναι τουλάχιστον εκτός πραγματικότητας. Αυτά γιατί έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πραγματικά ότι μας έχει κάνει κακό το Hollywood και ότι μας διατρέχει ένα σύνδρομο καταδίωξης...
Όχι δηλαδή για να μην μας περνάνε και για κινέζους...

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας: