Καταδίωξη Ντάτσουν - Περιπολικό

Πολλές φορές μου έχουν πει ότι διαθέτω μεγάλη φαντασία. Δεν θα διαφωνήσω. Είναι η αλήθεια πως την φαντασία μου μπορείς να την πεις από μεγάλη έως και νοσηρή. Έτσι και προχθές το βραδύ το βραδύ όταν ένα φίλος μου έστειλε την είδηση για αρπαγή περιπολικού από αθίγγανο, μετά την πρώτη αντίδραση που ήταν ένα αυθόρμητο γέλιο το μυαλό είχε αρχίσει ήδη να πλάθει σενάρια…

Ας θυμηθούμε όμως και πάλι την είδηση:
Έρευνες διεξάγει η Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αθιγγάνου που έκλεψε τζιπ της ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Κυριακής στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας.
Συνοριοφύλακες σταμάτησαν, σε παράδρομο του 44ου χιλιόμετρου της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας, τρείς αθίγγανους για τυπικό έλεγχο, είχαν όμως ξεχάσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου πάνω στη μηχανή του οχήματος.
Ένας από τους αθίγγανους βρήκε την ευκαιρία, μπήκε στο υπηρεσιακό όχημα και τράπηκε σε φυγή.
Λίγη ώρα αργότερα το όχημα βρέθηκε στην περιοχή Αγ. Σωτήρα Μενιδίου κοντά σε καταυλισμό αθιγγάνων. Ο δράστης παραμένει άφαντος.

Σκεφτείτε λοιπόν τώρα τους αστυνομικούς να έχουν μείνει στο παρκινγκ όπου πραγματοποιούσαν τον έλεγχο, σύξυλοι και να βλέπουν το περιπολικό με τον τσιγγάνο να απομακρύνεται. Εδώ αρχίζει το μυαλό να πλέκει σενάριο που θα μπορούσε να είναι σκηνή κάλλιστα από cult cinema ή βγαλμένο από ταινία του Κουστουρίτσα. Οι αστυνομικοί μη έχοντας τι άλλο να κάνουν μπαίνουν μέσα στο Ντάτσουν που είναι φορτωμένο με πατάτες και αρχίζουν να καταδιώκουν το περιπολικό που έχει κλαπεί. Όταν τελικά μετά κόπο και βασάνων το πλησιάσουν, ανακαλύπτουν πως το ραδιοκασετόφωνο ,που εδώ και ώρα παίζει σπάνιες εκτελέσεις του λαϊκού αοιδού Μάκη Χριστοδουλόπουλου από την live εμφάνιση του στο πανηγύρι της Θήβας, είναι συνδεδεμένο και με τηλεβόα για διαφήμιση του εμπορεύματος του τσιγγάνου στις γειτονιές του Μενιδίου. Τότε λοιπόν σε μια σκηνή απείρου κάλους ο συνοδηγός αστυνομικός αρπάζει το μικρόφωνο και από τον τηλεβόα του Ντάτσουν αρχίζει να φωνάζει : « Κάνε δεξιά , κάνε δεξιά το περιπολικό και σβήσε την μηχανή τώραααα!!!!»

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας: