Τουρνουά Στάθης Λαζαρίδης την Τρίτη στο Ρέθυμνο

Τα πάντα είναι έτοιμα για το σπουδαίο φιλικό τουρνουά που διοργανώνει ο Δημοτικός Αθλητικός Ρεθύμνου και ο Δήμος Ρεθύμνου, με την ενεργή στήριξη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου.

Το εν λόγω Ποδοσφαιρικό τουρνουά θα λάβει χώρα στο γήπεδο της Σοχώρας, την ερχόμενη Τρίτη 20 Μαΐου στις 18.30 το απόγευμα και όλα τα έσοδα από αυτή την εκδήλωση θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του άτυχου ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη, που τραυματίστηκε σοβαρά στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη.

Οι ομάδες και το σύστημα διεξαγωγής

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν οι ομάδες Παλαιμάχων του «Αχιλλέα Αγρού» από την Κύπρο, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνης, του A.O. Ερμή Ζωνιανών, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνης, του Δήμου Ρεθύμνης και η ομάδα των Αθλητικών Δημοσιογράφων Κρήτης.
Μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΣ Ρεθύμνου, προέκυψαν τα τρία ζευγάρια.
Τα πρώτα τρία παιχνίδια παίρνουν και από έναν κωδικό γράμμα, το οποίο θα έχει στη συνέχεια ο νικητής του κάθε αγώνα για την κλήρωση.
Τα παιχνίδια είναι:
Α. Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνης – Παλαίμαχοι «Αχιλλέα Αγρού»
Β. A.O. Ερμής Ζωνιανών – Δήμος Ρεθύμνης
Γ. Παλαίμαχοι ΕΠΣ Ρεθύμνης – Αθλητικοί Δημοσιογράφοι Κρήτης
Οι αγώνες θα διαρκέσουν 40 λεπτά με 5λεπτο ημίχρονο στα μέσα και μετά θα υπάρξει κλήρωση για να εκτελέσουν οι ομάδες πέναλτι από τα οποία θα προκύψει ο νικητής.
Μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού τουρνουά, θα απονεμηθούν αναμνηστικές πλακέτες τόσο στην οικογένεια του άτυχου ειδικού φρουρού, όσο και στις έξι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά.

Αναγνωστάκις: "Μεγάλο στοίχημα για το Ρέθυμνο να αποδείξουμε ότι ο αθλητισμός ενώνει"

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Ρεθύμνου, Μανόλης Αναγνωστάκις μιλώντας για το πολύ σημαντικό αυτό ποδοσφαιρικό τουρνουά, κάλεσε και πάλι τον κόσμο να συμπαρασταθεί και να σταθεί δίπλα σε αυτή την προσπάθεια. Μάλιστα ο κ. Αναγνωστάκις, χαρακτήρισε το συγκεκριμένο εγχείρημα ωε ένα μεγάλο στοίχημα για το Ρέθυμνο, που θα αποδείξει ότι ο αθλητισμός ενώνει. «Το τουρνουά αυτό διοργανώνεται στα πλαίσια της οικονομικής ενίσχυσης του άτυχου ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη. Σαν Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός, μαζί με το Δήμο Ρεθύμνου και με τη συμπαράσταση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου, πήραμε αυτή την πρωτοβουλία για να βοηθήσουμε έναν συνάνθρωπο μας που αντιμετωπίζει πρόβλημα. Επιπλέον το συγκεκριμένο εγχείρημα αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για όλους μας, για να αποδείξουμε ότι ο Αθλητισμός ενώνει και έχει μόνο καλά να προσφέρει σε όλους μας.
Έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να συγκεντρώσουμε ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό, για την οικονομική ενίσχυση του Στάθη και να τον βοηθήσουμε όσο γίνεται περισσότερο. Για το λόγο αυτό το εισιτήριο έχει μπει στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ και νομίζω ότι είναι ένα θέμα όπου πρέπει όλη η πόλη να ανταποκριθεί. Νομίζω ότι όλοι μας πρέπει να συνδράμουμε και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό».

Μαρινάκης: "Έρισμα στην κοινωνία αυτό το τουρνουά"

Στη συνέντευξη τύπου που είχε δοθεί προ ημερών, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργος Μαρινάκης, είχε καλέσει τους Ρεθυμνιώτες να δείξουν για μία ακόμη φορά το αίσθημα φιλανθρωπίας που τους διακρίνει. Ο ίδιος ο δήμαρχος πάντως πάντως, φέρεται ότι θα συμμετάσχει ενεργά στο τουρνουά, αγωνιζόμενος με την ομάδα του Δήμου. «Ο Δήμος Ρεθύμνης σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κ. Αναγνωστάκι προχωρήσαμε στη διοργάνωση αυτού του Τουρνουά Ποδοσφαίρου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στην οικογένεια του άτυχου ειδικού φρουρού για την στήριξη της θεραπευτικής του προσπάθειας. Θέλω σ’ αυτό το σημείο να ευχαριστήσω και τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ρεθύμνης κ. Σταράκης για τη συμβολή του και τη συνεργασία του. Με το Τουρνουά αυτό δίνουμε ένα έρισμα στην κοινωνία μας να αποδείξει πόσο φιλάνθρωπη είναι. Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5 ευρώ και θα διατεθούν σε όλη την πόλη, με σημαντικά ελπίζω οικονομικά αποτελέσματα».

Σταράκης: "Όλο το ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο πρέπει να δώσει το παρόν"

O πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνης κ. Σταράκης, δήλωσε συμπαραστάτης μέσω της Ένωσης στην εκδήλωση αυτή και κάλεσε τους Ρεθυμνιώτες φιλάθλους να δώσουν το παρόν στη σημαντική αυτή εκδήλωση. «συγχαίρουμε τον κ. Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τον πρόεδρο του ΔΑΟΡ για την ωραία αυτή πρωτοβουλία. Με μεγάλη μας ευχαρίστηση είμαστε αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια και καλούμε όλες τις διοικήσεις, του προέδρους των σωματείων, τους ποδοσφαιριστές, του προπονητές και τους φιλάθλους να δώσουν 5 ευρώ στις 20 Μαΐου στη Σοχώρα για να συνεισφέρουν και να παρακολουθήσουν αυτόν τον αγώνα ανθρωπιάς».

απο το goodnet.gr

Υ.Γ. Θα είναι ευκαιρία να με δείτε να ξεδιπλώνω τις ποδοσφαιρικές μου αρετές εντός αγωνιστικού χώρου, άρα πέρα από την πλάκα είναι χρέος όλων μας που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και γνωρίζαμε τον Στάθη να βρεθούμε εκεί και να ενισχύσουμε με τον τρόπο μας ο καθένας αυτή την προσπάθεια.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος5:38 μ.μ.

    γιασου λαζαρηδη ποληκαρη ναγηρησησ σητομα κοταμασ ναγηνησ καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή