Ο Βγενόπουλος , ο Κλέιτον και τα A/C

Αν είναι ένα πράγμα που μου την δίνει στα νευρά, πολύ άσχημα όμως , είναι η δημιουργία εντυπώσεων. Έτσι λοιπόν θεωρώ πως ο κ. Βγενόπουλος ,που προσπαθεί να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να ακούγεται όλο και περισσότερο το όνομα του τις τελευταίες ημέρες, από την μήνυση στον Τσίπρα έφτασε στο άλλο άκρο. Έχει βαλθεί να καταργήσει όλες τις ποδοσφαιρικές θεωρίες και αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα.

Διαβάζω λοιπόν στην Εξέδρα των ΣΠΟΡ σήμερα : «Η φήμη που είχε αναφέρει η Εξέδρα περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟ για τον Σίλβα Κλέιτον μέσω της Π.Ε.Κ, επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Κώστα Πηλαδάκη , ο Ανδρέας Βγενόπουλος επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΑΕΛ και τον ενημέρωσε για πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του ποδοσφαιριστή.»

Ρε παιδιά τι έγινε πήρε ο Βγενόπουλος τον Παναθηναϊκό και δεν το κατάλαβα; Μα καλά πως είναι δυνατόν τότε να διαπραγματεύεται την μεταγραφή ποδοσφαιριστή; Θα τρελαθούμε τελείως. Του είπε κανείς ότι με 2,5-3 εκατομμύρια που θέλει να δώσει υπάρχουν και άλλοι παίκτες αν στην τελική θέλει να κάνει τέτοια δώρα; Από την άλλη βέβαια εγώ αυτό το δώρο δεν το καταλαβαίνω. Ρώτησε κανένα αν τον θέλουν στον ΠΑΟ τον Κλέιτον , αν ταιριάζει στο στυλ της ομάδας, αν υπάρχει χώρος για ακόμα ένα επιθετικό; Δεν νομίζω.
Τι ακριβώς νομίζει ο κ. Βγενοπουλος ότι είναι ο ποδοσφαιριστής , ένα κουτί με πάστες να βαστάει μην του πουν ότι πήγε και με άδεια χέρια; Εντάξει κ. Βγενόπουλε και εγώ έρχομαι στην τράπεζα σας το καλοκαίρι να πληρώσω κάτι λογαριασμούς και μου αρέσει το κατάστημα σας γιατί έχετε ωραίες υπαλλήλους, όμως έχετε και ένα βασικό πρόβλημα δεν λειτουργούν καλά τα air condition. Τι να κάνω δηλαδή πρέπει να πάω να αγοράσω οποίο μοντέλο AC μου αρέσει και να σας το φέρω πεσκέσι ; Νομίζετε πως έτσι θα λυθεί το πρόβλημα…;

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9:35 μ.μ.

    Για εμάς τους παλαιότερους, η ιστορία αρχίζει και μυρίζει κάτι από Κοσκωτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εχεις και πολυ αδικο και μενα μου κανει λιγακι... ειναι πολλες οι ομοιοτητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή