Οδηγός για Trading - Σίγουρο κέρδος στο στοίχημα

Προσπαθούσα σήμερα να εξηγήσω σε ένα φίλο , την διαδικασία του reverse trading στο στοίχημα , ή αλλιώς του αντίστροφου πονταρίσματος. Είναι ένας πολύ σίγουρος τρόπος ,να διαλέξετε ένα παιχνίδι το οποίο θα παρακολουθείτε live και να οδηγηθείτε σίγουρα στο κέρδος. Έτσι λοιπόν μιας και πολλοί δεν γνωρίζουν την μέθοδο αυτή αποφάσισα να γράψω τον παρακάτω οδηγό, για όσους θέλουν να την ακολουθούσουν.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ


Πρώτα από όλα θα πρέπει να έχουμε ένα λογαριασμό με χρήματα σε μια εταιρία που να προσφέρει ανταλλαγές στοιχημάτων (δηλαδή στοίχημα υπέρ/κατά) όπως στην Betfair που είναι η πλέον γνωστή εταιρία σε αυτό τον τύπο στοιχημάτων. Στην συνέχεια το πιο σημαντικό βήμα προς την επιτυχία του στοιχήματος μας , είναι η επιλογή του παιχνιδιού. Πρώτα από όλα βλέπουμε ποια παιχνίδια προσφέρονται για live στοιχηματισμό και ξέρουμε πως εκείνη την ώρα θα είμαστε μπροστά σε ένα υπολογιστή με σύνδεση στο ίντερνετ. Στην συνέχεια, για να επαληθευτεί αυτός ο τρόπος στοιχηματισμού θέλουμε ένα παιχνίδι το οποίο δεν θα λήξει σε καμία περίπτωση 0-0 ,προσοχή η ισοπαλία σαν αποτέλεσμα μας πληρώνει όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω όχι όμως και το 0-0. Συνεπώς αναζητάμε ένα παιχνίδι στο οποίο θα αναμένεται να σημειωθούν πολλά γκολ. Από την εμπειρία μου, αυτά τα παιχνίδια μπορεί να τα ξεχωρίσει κανείς από την απόδοση που προσφέρουν στο over 2,5 γκολ. Αν η απόδοση του over είναι κάτω από 1,9 τότε αναμένεται στο παιχνίδι να σημειωθούν πολλά γκολ οπότε μας κάνει , άλλωστε εμείς όπως θα διαπιστώσετε δεν θέλουμε τα πολλά γκολ μας αρκεί έστω και ένα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ


Έστω λοιπόν ότι διαλέγουμε , για παράδειγμα το βραδινό παιχνίδι που έπαιξα σήμερα ώστε να έχω να σας μιλήσω με στοιχεία και ήταν το Σεβίλλη – Οσασούνα. Ξεκινάμε λοιπόν ποντάροντας ένα πόσο ΚΑΤΑ του Χ(ισοπαλίας ) . Για το παράδειγμα μας λοιπόν έβαλα 50 € στο ΚΑΤΑ του Χ με απόδοση 3,1 κάτι που σημαίνει αυτόματα πως αν το ματς βγάλει νικητή θα κερδίσω 50 € αν το ματς καταλήξει ισόπαλο χάνω 2,1 Χ 50 = 105€.

ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

Ο αγώνας έχει αρχίσει και εμείς άπλα περιμένουμε μια από τις δυο ομάδες να σκοράρει, χωρίς να μας ενδιαφέρει ποια θα είναι η ομάδα που θα σκοράρει. Μόλις λοιπόν μια ομάδα σκοράρει ,στο παράδειγμα μας σκόραρε η Σεβίλλη , η απόδοση της ισοπαλίας στο ΥΠΕΡ ανεβαίνει πολύ μιας και με την Σεβίλλη να προηγείται δεν βλέπουν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο της ισοπαλίας . Εκεί χτυπάμε εμείς και πάμε να κλείσουμε το κουπόνι μας. Η απόδοση της ισοπαλίας ΥΠΕΡ ( να έρθει Χ δηλαδή το παιχνίδι ) έχει ανέβει στο 5,5 , οπότε εμείς ποντάρουμε τώρα ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο και βάζουμε 30€ . Συνεπώς έχουμε παίξει 30 € με 5,5 απόδοση. Πλέον ότι και να συμβεί στο παιχνίδι δεν μας ενδιαφέρει μπορούμε να πάμε για ποτό με τους φίλους μας και να ξέρουμε ότι σίγουρα έχουμε πληρωθεί, όπως θα σας εξηγήσω παρακάτω για όσους δεν το χουν πιάσει ακόμα.

ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ – ΤΑΜΕΙΟ

Αν το παιχνίδι που έχουμε στοιχηματίσει πάνω του λήξει ως έχει , δηλαδή με την Σεβίλλη να κερδίζει τότε πιάνουμε το πρώτο στοίχημα εκείνο που είχαμε ποντάρει πως η αναμέτρηση δεν θα λήξει ισόπαλη (KATA του X) και κερδίζουμε 50 € ,μείον το ποντάρισμα στο δεύτερο στοίχημα που ήταν 30€ άρα καθαρό κέρδος 20€ !!!
Το ίδιο ισχύει βέβαια και στην περίπτωση που η Οσασούνα κάνει την ανατροπή και βγάλει το διπλό εμείς πάλι θα υπολογίζουμε 20€ καθαρό κέρδος!!!
Στην περίπτωση τώρα που το παιχνίδι λήξει ισόπαλο χάνουμε το πρώτο στοίχημα δηλαδή χάνουμε 105 € αλλά κερδίζουμε το δεύτερο στοίχημα που πληρώνει 135€ άρα πάλι μας μένει καθαρό κέρδος 135-105 = 30€!!!
Όπως καταλαβαίνεται το μόνο που έχετε πλέον να ανησυχείτε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης είναι αν θα κερδίσετε 20 ή 30 € !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ

Όπως έγγραφα και στο ξεκίνημα το κλειδί στην υπόθεση είναι να διαλέξουμε ματς με πολλά γκολ για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο ότι γλιτώσαμε το 0-0 που είναι το χειρότερο σενάριο. Στατιστικά αναφέρω ότι από όλους τους αγώνες του κουπονιού που έγιναν σήμερα Σαββάτο μόλις 5 έληξαν 0-0 λέτε να είσαστε τόσο τυχεροί και να ποντάρετε σε αυτούς; Επίσης όσο ποιο πολλά χρήματα ποντάρει κανείς τόσο ποιο πολύ ανεβαίνει το κέρδος όπως είναι λογικό ,αρκεί να έχεις χρήματα μέσα στον λογαριασμό σου στην εταιρία στοιχημάτων , γιατί όπως είδατε από το παράδειγμα για το παραπάνω στοίχημα χρειάστηκε συνολικά ένα κεφάλαιο 105+30= 135€. Το πόσο μεγάλο θα είναι το ποσόν που θα κερδίσετε σε ένα τέτοιο στοίχημα έχει να κάνει επίσης με την αναλογία της τιμής που αγοράσατε το ΥΠΕΡ σε σχέση με την τιμή που αγοράσατε το ΚΑΤΑ. Προσοχή πάντα το πόσο που παίζουμε στο δεύτερο στοίχημα είναι μικρότερο από αυτό που περιμένουμε να κερδίσουμε από το πρώτο γιατί ουσιαστικά πάμε να καλύψουμε το πρώτο ποντάρισμα. Τέλος προσοχή πριν παίξετε έναν αγώνα να βεβαιωθείτε ότι προσφέρεται για live στοιχηματισμό. Για όποιες τυχόν απορίες μην διστάσετε να αφήσετε κάποιο μήνυμα και θα χαρώ να σας βοηθήσω. Επίσης όσοι δεν έχετε λογαριασμό σε μια εταιρία trade στοιχημάτων όπως η Betfair μπορείτε από το http://vafman.blogspot.com πηγαίνοντας στο κάτω αριστερό μέρος της σελίδας ,οπού υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για εγγραφή νέου μέλους στην Betfair, να εκμεταλλευτείτε το bonus των 30€ δωρεάν προς νέους χρήστες.

Σίγουρα θα χρειαστεί λίγος καιρός μέχρι να εξοικειωθείτε αλλά μετά δεν θα ξεκολλάτε… καλά κέρδη.



Επίσης για όσους επιθυμούν ένα μπόνους και δέν έχουν λογαριασμό στην Betfair, θα πάρετε μπόνους το πρώτο σας στοίχημα αξίας 20 ευρώ ενώ ανάλογα με τον τζίρο που θα έχετε τον πρώτο μήνα μπορείτε να πάρετε επιστροφή μέχρι και 200 ευρώ. Για πληροφορίες κάντε κλικ στο παρακάτω μπάνερ.



144 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10:02 μ.μ.

    ""Για το παράδειγμα μας λοιπόν έβαλα 50 € στο ΚΑΤΑ του Χ με απόδοση 3,1 κάτι που σημαίνει αυτόματα πως αν το ματς βγάλει νικητή θα κερδίσω 50 € αν το ματς καταλήξει ισόπαλο χάνω 2,1 Χ 50 = 105€.""

    Auto to simeio den to polykatalava...
    To 2.1 apo pou prokyptei..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν ειμαστε στην διαδικασια αυτη που ειμαστε BOOK τοτε τα 50 ευρω τα κραταμε ωραια. Αν χασουμε θα πρεπει να πληρωσουμε 3,1 Χ 50 = 155€ στον χρηστη που πονταρε στο Χ. Τα 50€ ομως μας τα ειχε δωσει αρα η πραγματικη ζημια για μας ειναι μονο τα 105 ευρω. Μιλαμε παντα με καθαρα ποσα. Ετσι να ξερεις πως στις αποδοσεις για να βρεις το καθαρο κερδος ή ζημεια θα αφαιρεις την μοναδα που ειναι το κεφαλαιο, εξου και προκυπτει το 2,1 χασουρα απο το 3,1 αποδοση. Ελπιζω να βοηθησα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6:00 μ.μ.

      Καλησπέρα Vafman! Πως μπορω να επικοινωνήσω μαζί σου?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6:13 μ.μ.

      Mokaxil8@hotmail.com στειλε μου ενα meil αν έχεις την καλοσυνη να σε ρωτήσω καποια πράγματα που θέλω!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3:23 μ.μ.

    Αν θες κανε με add στο msn σου να σε ρωτησω και μερικα αλλα πραγματακια...

    Thanks

    the_edge_xania[at]hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ, ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΕ ΒΗΜΑΤΑ (1,2 ...)
    ΤΟ ΤRADING ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΓΩΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...

    π.χ. ΑΕΚ - Άρης Θεσσαλονίκης
    1.40 (1)
    3.75 (Χ)
    7.50 (2).

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ.
    baggelismastoras@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7:28 μ.μ.

    ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΜΠΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΩΡΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ 5+.ΦΥΣΙΚΑ Κ ΜΕ ΕΝΑ 4ΑΡΑΚΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΕΡΔΗ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΤΟ 6ΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΕΡΔΗ.

    ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ(0-0) ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΩΤΕ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΣΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΟ ΔΗΛ.ΓΥΡΩ ΣΤΟ 6-7 ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10:13 μ.μ.

    Φίλε μου σωστο το παιξιμο.Εγώ έπαιζα με over-under το ιδιο συστημα και συμπαίρανα ότι ο στόχος δεν είναι το σιγουρο κερδος αλλά το μέγιστο δυνατό!Στο παραδειγμα σου αν πονταρουμε 50Ε αν ερθει Χ είμαι στα χρηματά μου αν υπάρξει νικητης τότε κερδιζω 120Ε!Σωστά;Ελπίζω να μην κάνω λαθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5:13 μ.μ.

    malakies leei den isxuei auto pou grafei edw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ποιο ακριβως δεν ισχυει γιατι δεν καταλαβαινω που αναφερεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9:09 μ.μ.

    Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που μας δίνεις.
    Απλά (διόρθωσε αν κανω λάθος) η betfair κρατάει προμήθεια 1.5% για καταθέσεις απο πιστωτική και 5% από τα κέρδη. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να υπολογίσουμε.
    Επίσης πες μας αν ξέρεις πόσο χρόνο χρειάζεται για ανάληψη.
    Γενικά υπάρχει στο ίντερνετ κάποιο λογισμικό που να βοηθάει να βρούμε το βέλτιστο ποντάρισμα;
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10:06 μ.μ.

    ρε φιλε αυτο το κατα του χ που παιζεις σε ποιο site το παιζεις ακριβως γιατι εγω εχω πσαξει μερικα κ δεν μπορω να το βρω πουθενα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. stin Betfair file mou parakato des pos mporeis na pareis kai 30eyro bonus
    Γραφτείτε τώρα στο site της Betfair και κερδίστε bonus μέχρι και 30 €. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε ένα νέο λογαριασμό και στην περιοχή που θα σας ζητήσει να βάλετε τον κωδικό προσφοράς να συμπληρώσετε το GHPWRDYNQ. Στην συνέχεια αν παίξετε ένα στοίχημα των 30€ μέσα σε 48 ώρες , τότε η Betfair θα σας πιστώσει τον λογαριασμό σας με 30€ δώρο. Δηλαδή θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε στοίχημα με μηδενικό σχεδόν κεφαλαίο … νομίζω ότι αξίζει!!! Επίσης πιστώνονται επιπλέον ποσά στο τέλος του τριμήνου, ανάλογα με το μέγεθος των πονταρισμάτων σας. Κάντε τώρα την εγγραφή σας από εδώ
    https://account.betfair.com/account-web/registerAccount.html?origin=GOAALL
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ
    GHPWRDYNQ

    Στο τέλος εκεί που γράφει: Έχετε κωδικό Προσφοράς ή ‘Πρότεινε και Κέρδισε’;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9:40 μ.μ.

    pos sigourevese poia paixnidia tha prosferei live i betfair?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10:30 μ.μ.

    na se rotiso kati apoti vlepo se ti set apodoseon prepei na koitame arxika pisteveis??
    typoy 1.4-3.3-6
    i 1.8-3.3-4.5
    i 2.2-3.3-3.1
    k se kathe set poso paei peripou to x otan bei ena goal??
    thelo na me voithiseis apo tin empeiria sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν σε νοιαζουν οι αποδοσεις βαση φαβορι. Αυτο που μας νοιαζει ειναι να μπει γκολ. Αρα θελουμε ενα παιχνιδι με πολλα θεωρητικα γκολ. Αρα ψαχνουμε ενα ματς που το οβερ πληρωνει 1,7 και κατω εκει περιπου ειναι καλα να κινηθεις. Απο την αλλη αυτο που με ρωτας για την αποδοση δεν ειναι στανταρ. αναλογα την χρονικη στιγμη και το ποια απο τις δυο ομαδες παιζει να αλλαξει απο 1,5-3,5 φορες πανω αυτο θα το τσεκαρεις στην πορεια οσο παιζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6:08 μ.μ.

    Φίλε μου τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζεις. Αν ήταν έτσι θα έιχες μία περιουσία τώρα και δε θα χρειαζόταν να βάζεις link για το site της betfair το οποίο σου δίνει bonus για κάθε νέο παίκτη π φέρνεις. Για τους αναγνώστες, να πω πως το 0-0 είναι ένα σκορ τόσο πιθανό, που η χασούρα που φέρνει είναι πολύ μεγαλύτερη από το μικρό κέρδος που θα βγάλετε, πολλές φορές. Και φυσικά μπορεί να σας τύχει και εσάς! Ακόμη το 3,1 είναι κάτι που απλά δεν υπάρχει σε παιχνίδια πιθανά για over. Σε παιχνίδια που το over είναι από 1,7 και κάτω (αποδόσεις ΟΠΑΠ να φανταστείτε) το "κατα του x" δεν είναι λιγοτερο απο 7... Δηλαδή κινδυνεύετε να χάσετε 6 φορές το ποντάρισμά σας. Ενδεικτικά αναφέρω πως στο κουπόνι του ΟΠΑΠ (μπορειτε να το τσεκάρετε κ μόνοι σας στο site του) 27-30 Αυγούστου, από τα 56 under με απόδοση κάτω του 1,6 τα 11 ήρθαν 0-0. Αυτό σημαίνει πως αν παίζατε όλα τα παιχνίδια με τον τρόπο που περιγράφετε παραπάνω, έχετε μεγάαααααααλη χασούρα. Ειδικά αν παίζετε με 100αρικα όπως σας προτείνει ο φίλος, για να κερδίσει λίγα bonus...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απορω γιατι παντα ολοι πρεπει να ειναι κακοπιστοι. Πιστεψε με το κερδος απο το λινκ της betfair ειναι αστειο. Ο μονος λογος που το βαζω ειναι γιατι αν καποιος δεν εχει λογαριασμο του προσφερει 30 ευρω που μονο ασχημα δεν ειναι για ξεκινημα. Μετα για να βγαλω εγω κερδος που λες εσυ θα πρπει να παιξει μεσα σε ενα μηνα περισσοτερα απο 80 ευρω πραγμα λιγο δυσκολο για την πλειοψηφια νεων χρηστων. Απο εκει και περα πλουσιος δεν εγινα ουτε θα γινω γιατι ποτε κανεις δεν εγινε πλουσιος με κερδη 10-30 ευρω την μερα. Απο την αλλη ναι το συστημα μπορει να εχει και χασουρα αν δεν ειχε αλλωστε θα το ειχαν "κλειδωσει" οι ιδιοι οι μπουκ. Σε οτι αφορα τις αποδοσεις κανεις ενα τεραστιο λαθος συγκρινοντας αποδοσεις ανταλακτηριου με ΟΠΑΠ. Ειναι το ιδιο αφελες με το να συγκρινεις τιμες μπακαλικου με πολυεθνικο σουπερ μαρκετ. Σαφως και θα υπαρξουν παιχνιδια 0-0 αλλα δεν ξεπερνουν σε ενα ολοκληρο κουπονι το 5% ποσο μαλλον αν αφαιρεσεις απο αυτο αμφιβολου ποιοτητας πρωταθληματα που δεν προσφερουν ζωντανο στοιχηματισμο. Εν κατακλειδι εγω δεν εβαλα το μαχαιρι σε κανεναν να παιξει το συγκεκριμενο συστημα. Το παρων γραφτηκε πριν μερικα χρονια και απο τοτε πολλες φορες μου εχουν στειλει email η ερωτησεις απο εδω και προθυμα απανταω χωρις να ζητιανευω κλικ και links οπως μερικοι. Απλα θεωρω οτι οι γνωσεις που εχει καθε παικτης σε ενα αντικειμενο καλο ειναι να τις μοιραζεται και να βοηθαει τους υπολοιπους, αλλωστε το συγκεκριμενο συστημα δεν το εχω εμπνευστει εγω αν κανεις μια ερευνα στο google παιζεται παγκοσμιως χρονια τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος7:49 μ.μ.

    Αν μπακάλικο εννοείς τον ΟΠΑΠ σε πληροφορώ πως αποτελεί μία απο τις πλέον κερδοφόρες επιχειρήσεις του κόσμου. Ένας μικρού μεγέθους οργανισμός με έσοδα 1,5δις το 2009. Και έχει τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ στατιστικολόγους πάλι στον κόσμο. Όταν λοιπόν μου λέει ότι ένα over είναι στο 1,45 θα τον εμπιστευτώ γιατί ξέρει τη δουλειά του καλά. Και αν το 5% ισχύει σε λίγες περιπτώσεις, πόσο % είναι στα παιχνίδια over? Σε αυτά αναφέρθηκα εγώ, τα υπόλοιπα είναι σαν να μην υπάρχουν. Οτι είπα ισχύει για το κουπόνι 27-30 Αυγούστου. Μόνος σου είπες πως υπάρχει χασούρα. Και για να μην κλειδώσει ο μπουκ πρέπει ακόμα κ απ αυτό το σύστημα να βγάλει κέρδος. Πράγμα το οποίο σημαίνει πως μακροπρόθεσμα, όποιος και να είσαι θα χάσεις. Ειδικά όταν ρισκάρεις 10 για να πάρεις 1. Προσωπικα; Όταν ρισκάρεις τόσα χρήματα το συστημά "trading" δε μου λέει τίποτα παραπάνω από το σύστημα Martingale και Labouchere που παίζονται και αυτά χρόνια τώρα κ έχουν σακατέψει πολλούς. Μου λέει ότι στοίχημα και κέρδος δεν πάνε μαζί εκτός και αν λέγεσαι ΟΠΑΠ, betfair, 1564156bet κτλ. Είναι καλό να μοιράζεσαι γνώσεις, αλλά είναι επίσης καλό να μοιράζεσαι και τα "ψιλά γράμματα" γιατί το κείμενο σου μοιάζει με γράμμα από το Θεό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οσο οι τιμες αποδοσεων που προσφερει ο ΟΠΑΠ ειναι οι χαμηλοτερες της Ευρωπης σαφως και θα εχει τα μεγαλυτερα κερδη μιας και θα βρισκει συνεχως κοροιδα να τους τα τρωει την ιδια ωρα που σε ολοι την Ευρωπη οι επιλογες τους θα πληρωναταν 10-20% περισσοτερο. Οι καλυτεροι στατιστικολογοι του ΟΠΑΠ που λες ειναι απλα για κλαμματα. Αστειοι, τυχαιοι και πολλες φορες επικινδυνοι για τον ιδιο τον οργανιομο. Δεν ειναι τυχαιο πως οταν ολες σχεδον οι εταιριες βγαζουν κουπονια καθε μερα η το πολυ 2 μερες ο ΟΠΑΠ βγαζει 2 κουπονια την εβδομαδα. Ο λογος ειναι πως τα σαϊνια που λες περιμενουν να βγουν οι αποδοσεις σε ολη την Ευρωπη και μετα προσαρμοζουν αυτες στα "ελληνικα" δεδομενα. Μην μου πεις ας πουμε οτι οταν σε ολη την Ευρωπη το να κερδισει ο ΠΑΟ την Μπαρτσα θα πληρωνει 7-8 και στην Ελλαδα ο ΟΠΑΠ θα το δινει 5-5,5 , οι κορυφαιοι οπως τους αποκαλεις θα εχουν δει πιο σωστα το ματς. Απλα ξερουν πως ετσι και αλλιως θα τραβηξει πονταρισμα λογω ελληνικης ομαδας και θελουν να εχουν τον κωλο τους ησυχο. Απο την αλλη πολλες φορες στο παρελθον οταν αργησαν να βγουν αποδοσεις απο την Ευρωπη και επρεπε να δωσει αποδοσεις ο ΟΠΑΠ ( βλεπε διοργανωσεις με συνεχομενα παιχνιδια καθε μερα) εκαναν αστεια λαθη και μετα τρεχαν να τα μαζεψουν κλειδωνοντας παιχνιδια. Anyway επειδη εχουμε ξεφυγει απο το θεμα δεν βλεπω να μπορεις να με πεισεις για αυτα που λες και μαλλον ουτε εγω για το αντιθετο. Μεινε λοιπον να παιζεις παρολι στις ληστρικες αποδοσεις του ΟΠΑΠ και ασε εμας τους υπολοιπους να ψαχνουμε αλλου την τυχη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος8:28 μ.μ.

    Κάτι τελευταίο γιατί νομίζω παρερμήνευσες τα πάντα. Δεν υποστηρίζω τον ΟΠΑΠ! Αυτό έλειπε! Ούτε παίζω στον ΟΠΑΠ! Διάβασε πάλι: ""... στοίχημα και κέρδος δεν πάνε μαζί εκτός και αν λέγεσαι ΟΠΑΠ, betfair, 1564156bet κτλ. Είναι καλό να μοιράζεσαι γνώσεις, αλλά είναι επίσης καλό να μοιράζεσαι και τα "ψιλά γράμματα" γιατί το κείμενο σου μοιάζει με γράμμα από το Θεό...""
    Οχι μόνο δεν υποστηρίζω τον ΟΠΑΠ. Δεν υποστηρίζω το στοίχημα όταν επιδιώκεις κέρδος και όχι απλά διασκέδαση! Και όσοι διαβάζουν το άρθρο αυτό, είναι επειδή επιδιώκουν το κέρδος! ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ TOPIC ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...! Έλεος πια με τα κερδοφόρα συστήματα... Πάμε εγώ, εσύ, η Σάρα και η Μάρα να κλείσουμε κολοσσούς και καζίνο.
    ΥΣ: Κακώς συγκρίνεις τον φορολογούμενο ΟΠΑΠ με online bookers.... Και κάτι ακόμα, όταν ο ΟΠΑΠ έδινε τη Βερντερ 2,85 στη Γερμανία (στα φορολογούμενα μη-online πρακτορεία) δεν την έβρισκες πάνω απο 2-2,10. Απλά ένα παράδειγμα.

    Δεν ξανασχολιάζω για να μη χαλάσει άλλο το topic γιατί όπως είπες ξέφυγε και το σέβομαι. Απλά ελπίζω να κατάλαβες τελικά πως αντιτίθεμαι στον "σίγουρο τζόγο" όπως συνηθίζω να τον λέω ως στατικός αναλυτής, και όχι στο σύστημά σου, ούτε στην betfair. Καλή σου συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος4:07 μ.μ.

    -Mporw na paiksw gia na parw to bonus 30 se ena paixnidi gia paradeigma pou exei ksekinisei, proigitai me 2-0 i mia omada gia na parw sigoura to bonus?
    -Episis mipws mporw anti na paiksw 30 se 1 omada na paiksw 3 se 10 omades?
    -Episis an paiksw 25 evrw tha parw bonus 25 i de tha parw katholou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ο Συστημένος Πελάτης θα πάρει μπόνους οταν
    ταιριάζει 30€ σε αθλητικά στοιχήματα, συμπεριλαμβανομένων των παρολί, μέσα σε 12 (δώδεκα) μήνες από την εγγραφή του στην Betfair.

    Αυτο αναγραφει το site της betfair. Δεν διευκρινιζει αν ισχυει σε αγωνα σε εξελιξη αλλα φανταζομαι πως ισχυει. Ετσι και αλλιως ομως να ξερεις πως το μπονους στο δινουν αλλα για να το κανεις αναληψη το μπονους πρεπει νομιζω να το εχεις παιξει τουλαχιστον 3 φορες. Δηλαδη δεν σε συμφερει να μπεις να παιξεις 30 ευρω σε ενα live και μετα να κερδισεις 32 ευρω και το μπονους 30 συνολο 62. Γιατι απο αυτα στην πραγματικοτητα μονο τα 30 αρχικα θα μπορεις μετα να παρεις πισω. Στα 25 οχι δεν σου δινουν πρεπει να συμπληρωσεις 30 ακομα και αν ειναι σε 3 διαφορετικα στοιχηματα. Αν παιξεις και δεις να μην σου επιστρεφουν μπονους στειλε μαιλ η παρε τηλεφωνο εχει ελληνικη υπηρεσια εξυπηρετησης που λυνει παντα τις αποριες και οποια λαθη μπορει να συμβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος12:59 μ.μ.

    kalhmera...exw mia aporia mporeis ena paixnidi prin ksekinhsei na to paikseis over kai molis ksekinhsei na to paikseis under sto live??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος4:45 π.μ.

    Μπορώ με κάποιο τρόπο να δω την κατάσταση του bonus μου? Δεν είμαι σίγουρος πως έβαλα τον κωδικό... ++ Δεν μου έστειλαν mail επιβεβαίωσης.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. επικοινωνησε μαζι τους ειμαι σιγουρος πως θα σε βοηθησουν
    Email : hellas@betfair.com
    Τηλέφωνα : 00800 4413 1503 (από Ελλάδα)
    0044 20 8834 8035 (από Κύπρο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος10:39 μ.μ.

    vafman kane me add sto msn na se rotiso kapoia pragmata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. πως να σε κανω add χωρις να εχω κανενα δικο σου στοιχειο βρε φιλε μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος11:27 μ.μ.

    katarxin den eimaste o Book opws les parapanw.gia ta 50 Euro.Kane mia eksigisi gia enan pou ine pextis k oxi Book.Gia des parakato k pes mas.
    pos prokipti to 2,10 pososto agori mou?
    an pontaris kata tou X automatos ta alla dio simia ta enoni me ena pososto?dil dinei 3,10 sto X ,ton aso 1(1,90)kai to diplo 2(2,70)π.χ., automatos dinoun ena pososto gia ta dio auta simeia kai to kanoun(2,10)?kai pos xaneis 105Euro??? ,afou an pontaris kata toy X kai xaseis(dil erthi X to mats) to dinei 3,10 kai to pexis 50 euro xanis 3,10*50E=155Euro.opote an piasoume to epomeno stixima pou peksame me twn 30E kai sigegrimena erthi X to pexnidi kai to pososto einai 5,5 opws eipes mas dinei 30E*5,5=165 Euro.opote an poume oti piasame to deutero stixima me twn 30Euro kerdisame 165 euro - 155Euro pou xasame sto proto - 30Euro pou valame sa kefalaio giato deutero stixima, eimaste xamenoi kai 15 euro filaraki.Gia pes mas einai etsi i oxi?
    kai an piasoume to proto stixima kai sigegrimena to kata tou X kerdizoume 2,10*50E=105Euro, -to deytero xameno stixima twn 30Euro=75Euro -to kefalaio mas 50Euro=25E katharo kerdos???kati kati de mas les kala...perimenw nea sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. λοιπον σου απανταω απλα στο πρωτο σου ερωτημα. Αν βαλεις στοιχημα με ενα φιλαρακι σου και του πεις σου δινω το Χ για 3,1. Σου λεει ΟΚ παιζω ενα 50αρικο και στο δινει. Κερδιζει και του γυρνας 155. Τα 50 ομως ειναι δικα του αρα εσυ χανεις μονο 105. Αυτο χοντροκομμενα συμβαινει και στην betfair. Αν χασεις 105 κρατα απο τον λογαριασμο σου. Γιατυτο ειπα πως γινεσαι μπουκ και οχι παικτης. Αυτοματα λοιπον αλλαζουν ολα τα μαθηματικα που λες στο σχολιο σου. Ειναι ακριβως οπως στα λεω στο παραδειγμα στο πληρες κειμενο. Το εχω κανει απειρες φορες. Δοκιμασε το μια φορα στην betfair στην πραξη και θα καταλαβεις. Μην βαλεις λεφτα. Δες απλα πως αλλαζουν οι αποδοσεις, συμπληρωνε κουτακια διπλα να σου λεει ποσα κερδιζεις σε σχεση με αυτα που παιζεις και ποσα χανεις και μην τα παιζεις σημειωνετα σε χαρτι και θα δεις οτι εχω δικαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος12:34 π.μ.

    vafman kane me add sto msn mou: vernislazaros@hotmail.com

    Euxaristw poly

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος12:23 π.μ.

    Re c kane me kai emena add na se rwtisw kati allo pou de mporw na rwtisw edw...
    petra19799@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δυστυχώς φίλε μου παραπλανείς τον κόσμο. Όσοι δεν ξέρετε από αυτά καλό θα είναι να ξέρετε τα εξής:

    1. Η απόδοση του "υπερ Χ" ΔΕΝ ανεβαίνει στα επίπεδα του 5.5 μόλις μπει ένα γκολ! Μπορεί να ανέβει ΜΟΝΟ αν βάλει γκολ η ομάδα που είναι φαβορί, αλλά και πάλι θα καθυστερήσει κανένα 10λεπτο μέσα στο οποίο μπορεί να κάτσει ισοφάριση και να καταστραφείς. Αν πάλι σκοράρει η ομάδα που είναι αουτσάιντερ, η απόδοση του "Χ" όχι απλά δεν θα ανέβει, αλλά θα πέσει μιας και θα θεωρείται αρκετά πιθανό να ισοφαρίσει κάποια στιγμή το φαβορί. Αν πάλι δεν υπάρχει φαβορί, τότε όποιος και να βάλει γκολ η απόδοση του "Χ" θα ανέβει μετά το 80' και αν...

    2. Το 0-0 μπορεί να έρχεται λιγότερες φορές από τα υπόλοιπα, όμως έρχεται, και μία φορά αρκεί για να χάσεις όλα σου τα κέρδη αφού η χασούρα θα είναι τουλάχιστον 10πλάσια από αυτά που θα βγάζεις από κάθε ματς (λέμε τώρα)! Οπότε και πάλι καταστρέφεσαι! Και φυσικά ισοπαλία έρχεται και σε παιχνίδια που το "over" είναι κάτω από 1.9.

    3. Ο φίλος μας αποφεύγει να μας ενημερώσει ότι η Betfair σου τρώει το 5% των κερδών, κάτι που ακούγεται ασήμαντο όμως αν ακουλουθείς την τακτική του συγκεκριμένου (που είμαι σίγουρος πως δεν την ακολουθεί ο ίδιος) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ασήμαντο! Και εξηγώ: Σύμφωνα με το παράδειγμά του, αν έρθει "Χ" θα κερδίσει 30*5.5=165€. Πριν αφαιρέσουμε τα 105€ του "κατά Χ" και τα 30€ του πονταρίσματος στο "υπερ Χ" θα πρέπει να αφαιρέσουμε από τα κερδισμένα το 5%. Άρα 165*0.95=156.75€. Άρα σε αυτή την περίπτωση κερδίζεις 156.75-105-30=21.75€. το 30€ από το 20€ απέχουν 10 ολόκληρα ευρώ αλλά εντάξει δεν είναι αυτό το πρόβλημα.

    Ελπίζω να γλυτώσω κάποιους από το να μπουν στη διαδικασία να κάνουν αυτά που τους συμβουλεύει ο συγκεκριμένος και να χάσουν τα λεφτά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Φίλε μου προς στιγμή με αυτά που διάβαζα κόντεψες να πείσεις και μένα. Αλλά μετά όταν ολοκλήρωσα την ανάγνωση του σχόλιου σου κατάλαβα πως δεν έχεις ιδέα από trading και αμφιβάλω αν έχει καν λογαριασμό στην betfair.
    1. Φυσικά και αν σκοράρει το φαβορί εκτοξεύει την απόδοση μας. Το 5,5 είναι ενδεικτικό νούμερο και μάλιστα αληθινό από το συγκεκριμένο παράδειγμα εκείνη την ημέρα που έγραφα και έπαιζα παράλληλα. Τώρα αν η ροη του αγώνα είναι αντίθετη με μια ομάδα κρεμασμένη στα δοκάρια και την άλλη να σκοράρει στην κόντρα σαφώς και το Χ δεν θα ανέβει δραματικά αλλά όχι ότι θα πέσει κιόλας.
    2. Φυσικά και το 0-0 είναι ένα πιθανό αποτέλεσμα όπως όλα τα υπόλοιπα. Άλλωστε δεν έχουμε υπογράψει κάνα συμβόλαιο με τον θεό. Ακόμα και έτσι όμως λίγο πριν το τέλος μπορούμε να σώσουμε την παρτίδα πουλώντας σε χαμηλή τιμή και περιορίζοντας την χασούρα εκεί κοντά στο 80’
    3. Εδώ κάνεις ένα τραγικό λάθος με την 5% προμήθεια της εταιρίας. Η προμήθεια είναι επί τον καθαρών κερδών και όχι επί των επιμέρους. Όταν παίζουμε σε ένα παιχνίδι υπέρ και κατά στην betfair τότε αυτό έχει ένα κωδικό, άρα η προμήθεια υπολογίζεται αφού ολοκληρωθεί και υπάρξει συνολικό κέρδος για εμάς. Γιατί αμφιβάλλω αν έχεις παίξει ποτέ στην betfair.
    Κλείνοντας να αναφέρω πως δεν ανακάλυψα την Αμερική. Το συγκεκριμένο σύστημα trading υπάρχει χρονιά και αν κάνεις μια μικρή έρευνα θα βρεις πολλούς οδηγούς σε όλο τον κόσμο για την συγκεκριμένη διαδικασία. Επίσης ποτέ δεν υποσχέθηκα σε κανέναν ότι θα γίνει πλούσιος με αυτό , ένα στοίχημα είναι και αυτό και φυσικά σαν στοίχημα έχει ρίσκο το οποίο προσπαθείς εσύ να περιορίσεις. Σε ένα πράγμα έπεσες μόνο μέσα. Ναι δεν παίζω πια έτσι. Δεν έχω χρόνο και το συγκεκριμένο θέλει χρόνο και αν μπορείς να παρακολουθείς στην τηλεόραση κάθε παιχνίδι που παίζεις για να ελέγχεις τις κινήσεις σου. Όταν είχα χρόνο έπαιζα καθημερινά και είχα φτάσει στο σημείο να βγάζω κάθε μήνα σχεδόν το βασικό μισθό από αυτό. Ωστόσο δεν παρακινώ κανέναν ούτε βάζω το μαχαίρι στον λαιμό κανενός. Είναι σαν να λες σε κάποιον που γράφει την γνώμη του για ένα καλό ουίσκι που δοκίμασε ότι στρέφει τον κόσμο στον αλκοολισμό…! Αν όμως έχεις ακούσει για το trading νομίζω πως το παραπάνω κείμενο είναι ένας πολύ καλός οδηγός για να σε βοηθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Έχω λογαριασμό αλλά είναι αλήθεια πως είμαι καινούριος! Έπαιξα με έναν παρόμοιο τρόπο δοκιμαστηκά με λίγα χρήματα και ΑΠΟ ΤΥΧΗ κέρδισα γύρω στα 0.50€. Όμως το σύνολο των χρημάτων μετά το ματς ήταν κατά λίγα λεπτά μικρότερο από από το αρχικό εξαιτίας της προμήθειας του 5%! Δεν έγινε κράτηση από τα καθαρά κέρδη και δεν είχαν τον ίδιο κωδικό τα 2 στοιχήματα. Αν έπρεπε να κάνω εγώ κάτι και δεν το έκανα τότε μπορεί να έχεις δίκιο και να γίνεται. Όμως αυτό δεν αναιρεί όλα τα υπόλοιπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Α και επίσης ο τίτλος της ανάρτησης έρχεται σε αντίφαση με την φράση σου "Επίσης ποτέ δεν υποσχέθηκα σε κανέναν ότι θα γίνει πλούσιος με αυτό , ένα στοίχημα είναι και αυτό και φυσικά σαν στοίχημα έχει ρίσκο το οποίο προσπαθείς εσύ να περιορίσεις"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αν δοκιμασεις live θα δεις πως με το που κανεις το trade o λογαριασμος σου πιστωνεται αυτοματα. Δηλαδη στο πονταρισμα μας σου γυρναει ενα κεφαλαιο περιπου στα 13ο ευρω και μετα αναλογα με το αποτελεσμα σου γυρναει το κερδος. Επαναλαμβανω και επιμενω σε αυτο ειμαι καθετος το 5% υπολογιζεται απο τα κερδη στα τελικα κερδη και αυτο γιατι ουσιαστικα θα εχεις κερδισει μονο ενα στοιχημα η το υπερ η το κατα δεν γινεται να πληρωσεις προμηθεια και για τα δυο αφου εχεις κερδισει μονο το ενα. Ειπαμε προμηθεια πληρωνουμε μονο στα τελικα κερδη. Τελος ο τιτλος γραφει σιγουρο κερδος στο στοιχημα. Δεν γραφει γινεται πλουσιοι εγω ξερω τον τροπο. Δεν λεει μοιραζω λεφτα, λεει σιγουρο κερδος ... και με τον τροπο αυτο διαχρονικα πιστευω πως εισαι κερδισμενος αν το ακολουθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Απλά δεν είναι σίγουρο για τους λόγους που προανέφερα. Δεν είπα πως μου τρώει 5% και από τα 2 πονταρίσματα. Πρόσεξε τι λέω. Λέω πως αν κερδίσεις 165€ από το "υπερ Χ" και χάσεις 105€ από το "κατά Χ", τότε δεν θα σου φάει το 5% του 30€ που θα είναι το καθαρό σου κέρδος (και που θα ήταν μόλις 1.5€), αλλά θα σου φάει το 5% του 165€ που θα είναι το (μοναδικό σου) κέρδος από τα 2 στοιχήματα! Δεν θα κάτσει η Betfair να υπολογίσει πόσα κέρδισες και πόσα έχασες από τα στοιχήματά σου για να βρει το καθαρό κέρδος σου, απλά θα φάει το 5% από το κάθε κερδισμένο στοίχημα. Και στην προκειμένη περίπτωση το κερδισμένο θα είναι το 165€ και ΟΧΙ το 30€. Άρα το 5% θα αντιστοιχεί σε 10€ περίπου που μπροστά στα 30€ που θα βγάλεις συνολικά θα είναι το 33% και όχι το 5%!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Να αυτα μου γραφεις και συνεχιζω να αμφιβαλλω αν εχεις καν λογαριασμο στην betfair. Λοιπον επιμενω και μαλιστα στην εικονα που ακολουθει εχω κανει printscreen την σελιδα απο την betfair. Οπως βλεπεις χρησιμοποιω το σημερινο ματς Αστερας Ηρακλης. Στο πλαι εχω διαλεξει το υπερ και το κατα του Χ και εχω αλλαξει τις αποδοσεις για να εχει ιδια νουμερα με το παραδειγμα που ειναι στο κειμενο παραπανω. Οπως βλεπεις με πονταρισμα στις αποδοσεις που αναφεραμε και με κερδη οπως τα αναφεραμε κατω απο καθε σημειο με πρασινο χρωμα αναφερει το καθαρο κερδος μετα την προμηθεια. Στα 20 ευρω λοιπον σου δινει 19 και στα 30 σου δινει 28,50. Καμια σχεση φυσικα με τα νουμερα που ανεφερες. Δεν λεω καλο ειναι να εχουμε αποψη αλλα να μην λεμε και πραγματα που δεν τα ξερουμε δεν τα εχουμε ψαξει και δεν ΙΣΧΥΟΥΝ
    Οριστε και η εικονα:
    http://img526.imageshack.us/img526/1936/37437196.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εμένα προσωπικά μου τα αφαίρεσε όπως στα είπα. Ίσως έκανα κάτι λάθος ή δεν έκανα κάτι που θα έπρεπε για να υπολογιστούν έτσι. Δεν ξέρω και δεν έχει και μεγάλη σημασία αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. φυσικα και εχει σημασια και μαλιστα πολυ μεγαλη. Αλλο να εχεις προμηθεια 5% (που στην πορεια μειωνεται κιολας) και αλλο 33% που λες εσυ. Εκει πλεον δεν ειναι συμφερων το στοιχημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Στην φωτογραφία που έδειξες, το υπέρ και το κατά τα βάζεις το ένα κάτω από το άλλο κι έτσι λογικό να θεωρούνται 1 στοίχημα. Αν όμως πρώτα παίξεις το κατά και αργότερα (κατά τη διάρκεια του ματς) σε διαφορετικό χρόνο δηλαδή θελήσεις να παίξεις το υπέρ τότε πως γίνεται να μπουν το ένα κάτω από το άλλο; Πως γίνεται να υπολογιστούν σαν ένα στοίχημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. και σε ξεχωριστο χρονο να τα διαλεξεις παλι ετσι θα σου τα βγαλει στο πλαινο μερος και απο κατω απο καθε ομαδα θα σου βγαζει αυτομα το κερδος με πρασινα και την ζημια με κοκκινο χρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος10:07 μ.μ.

    Παρακολουθουσα το παιχνιδι Νιμ-Μετς στην betfair.Το παιχνιδι πριν ξεκινησει ειχε ενα ποσοστο 3.9 στο κατα του Χ.Πονταρα 50 ευρω σε αυτο, που σημαινει οτι αν παει 1 ή 2 παιρνω 50 ευρω αλλιως αν παει Χ χανω 2,9*50=145 ευρω.Μολις μπηκε το πρωτο γκολ το υπερ του Χ ανεβηκε στο 4.Πονταρα σε αυτο 30 ευρω αρα αν παει Χ παιρνω 4*30=120ευρω-145ευρω απο το πρωτο στοιχημα-30 απο το πονταρισμα του δευτερου βγαινω χαμενος.Κανω κατι λαθος?Το ποσοστο βγαινει δυσκολα πανω απο 5.5!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. εχς 2 ερωτησεις.
    1. Πώς ποντάρω στο "κατα του χ"
    2. Λές οτι το κατα του Χ έχει αποδοση 3.1 λες οτι αν το πιάσεις βγάζεις 50 ευρό ενω αν το χάσεις χάνεις 2.1χ50=110 ευρα! μήπως τα μπέρδεψες? εγώ ξέρω οτι η απόδοση σου δείχνει τα κέρδη.
    με αυτα π λες η απόδοση ποθ πήρες για το "κατα του χ" είναι καπου στο 1,5 σωστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος12:11 μ.μ.

    Κύριοι, το σύστημα "κατά του Χ" υπάρχει εδώ και χρόνια και είναι πράγματι κερδοφόρο και αποδοτικό όπως λέει ο φίλος Vafman, αρκεί να υπάρχει ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ. Φυσικά και υπάρχουν και μέρες με χασούρα, κανένα σύστημα δεν είναι τέλειο αλλά μακροπρόθεσμα βγαίνει κέρδος με ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ επαναλαμβάνω. Είναι το καλύτερο σύστημα για trading πιστεύω, διότι ξεκινάς με ένα 70% πιθανότητες υπέρ σου κάποια από τις δύο ομάδες να κερδίσει το παιχνίδι. Βέβαια υπάρχουν και κάποιες τεχνικές διαχείρησης παιχνιδιών που φαίνεται να πηγαίνουν στο 0-0, εκτός από την αγορά 0-0 που λέει ο φίλος. Ακόμα μπορούμε να κάνουμε trading κατά του Χ και στο 1-1 υπό προϋποθέσεις και υπολογίζοντας ότι έχουμε με το μέρος μας τις πιθανότητες. Βασικό, πριν ξεκινήσετε trading να μάθετε καλά πώς λειτουργεί η πλατφόρμα της betfair, να καθίσετε να διαβάσετε καλά τη σχετική βοήθεια που υπάρχει στο site της. Μην ξενχάτε, στο trading δουλεύουμε βάσει πιθανοτήτων, δεν κάνουμε τζόγο και στόχος μας είναι να αποκομίσουμε κέρδος από ένα παιχνίδι ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αν κάποιο παιχνίδι κινηθεί εναντίον μας θα αποδεχτούμε τη ζημία μας και θα προχωρήσουμε παρακάτω γιατί και οι ζημιογόνοι αγώνες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αυτό που θα κάνουμε είναι να περιορίσουμε τη ζημία μέχρι ενός σημείου, όχι όλο το ποσό που ποντάραμε κατά του Χ.
    Το σύστημα κατά του Χ περιγράφεται και στο παρακάτω link αναλυτικά και με παράδειγμα για ευκολότερη κατανόηση όπως και τα εργαλεία για επιλογή αγώνων από συγκεκριμένες διοργανώσεις και πολλά άλλα ->

    http://www.society.real-e-money.com/katalogos-arthrwn/14-internet-kai-apixeirhseis-online-apto-spiti/14--trading-

    Ερωτήσεις, απορίες ή παρατηρήσεις ευπρόσδεκτες στο mail επικοινωνίας που υπάρχει στο τέλος του σχετικού κειμένου.

    Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος9:41 π.μ.

    αν πουμε οτι παιζει ολυμπακος πανσεραικος και βαζει γκολ ο πανσεραικος τοτε το Χ δεν θα ανεβει οπως εσυ αναφερεις, οποτε πανε τα χρηματα μας αν ερθει τελικα το Χ (μπαρουφα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πολύ σωστά τα λέει ο Ανώνυμος 9:41. Επίσης όταν πρόκειται για ματς με περίπου ίσες πιθανότητες του "1" και του "2" (πχ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός) τότε όποια ομάδα και να βάλει γκολ, το "Χ" θα αργήσει αρκετά να ανέβει στα επιθυμητά επίπεδα με υπαρκτή την πιθανότητα να έρθει ισοφάριση (ειδικά αν το γκολ μπει στο πρώτο ημίχρονο)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος4:52 π.μ.

    α το εκανα και εχω βγαλει 1300 ευρω σε 3 μερες.ευχαριστω μου ανοιξατε τα ματια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος11:04 μ.μ.

    Ρε παουλινιο δεν παλευεσαι.Δεν εχεις ιδεα επι του θεματος και το παιζεις και γνωστης.Εχει δικιο σε ολα ο βαφμαν εκτοσ απο ενα σημειο.Αν το ματς ειναι 0-0 στο 80,τοτε το πονταρισμα υπερ του Χ δινει γυρω στο 1.80 οποτε εχεις πολυ μεγαλη χασουρα.Εγω το ακολουθω πιστα αυτο το συστημα και κερδιζω ενα μικρο χαρτζιλικι.Αν παιξεις περισσοτερο,ανεβαζεις και το κερδος σου εννοειται,αλλα εγω παιζω λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Δηλαδή ανώνυμε εσύ που το παίζεις και γνώστης, μας λες πως αν ο Πανσερραϊκός βάλει γκολ στον Ολυμπιακό το "Χ" θα ανέβει και θα είναι όλα τέλεια ώστε να παίξεις υπερ του "Χ"; Ή μήπως μας λες πως αν μπει γκολ σε ένα ντέρμπι στο 10' το "Χ" θα προλάβει να ανέβει πριν τη λήξη του ημιχρόνου στα επίπεδα που θέλουμε ώστε να το παίξουμε; (γιατί αν δεν προλάβει να ανέβει γρήγορα η πιθανότητα της ισοφάρισης είναι μεγάλη) Πες μου κανα τέτοιο και θα καταλάβω πως είστε εντελώς ψεύτες ή άσχετοι και θα σταματήσω να ασχολούμαι με αυτό εδώ το blog...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος9:12 μ.μ.

    Λοιπον εγω βαριεμαι να μπαινω στη διαδικασια να απανταω αλλα το κανω μονο και μονο επειδη νευριαζω με καποιους που παντου βλεπουν μονιμως φαντασματα να κινουνται εναντιον τους.Καλυτερα ρε φιλε μην παιζεις και αποθαρρυνε και αλλους να παιζουν για να βγαζουμε εμεις το χαρτζιλικι.Αλλωστε εμενα δε με συμφερει να παιξεις εσυ γιατι το ιδιο ποσο θα μοιραστει σε περισσοτερα ατομα.Ομως μη θετεις τοσο ασχετα επιχειρηματα.Στο παραδειγμα σου το πανσεραικος-οσφπ το χ δε θα δινει κατω απο το 3.80 (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 3.80!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).Οσο για ντερμπυ εννοειται οτι η αποδοση θα ανεβει.Δε σου ειπε κανεις να ανεβει το χ στο 10 για να το παιξεις.Αλλα αν το κοντραρεις σε αποδοση 3.50 και το παιξεις υπερ σε αποδοση 4,5 εχεις ηδη τσιμπησει μια φορα το ποσο που στοιχηματισες υπερ σαν καθαρο κερδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος2:41 μ.μ.

    Δείτε το παρακάτω link. Είναι ενδιαφέρον για αυτούς που ψάχνουν σίγουρο κέρδος από το στοίχημα...

    http://www.betqueen.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=10&Itemid=14

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος5:03 π.μ.

    re file mia erwtisi..an proigithei prwti i osasuna ti apodosi tha deinei sto x meta??poli xamiloteri pisteuw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Πoλύ καλός ο οδηγός για trading. Προτείνω και εγώ μια στρατηγική πονταρίσματος στο site μου που μπορεί να σας φανεί χρήσιμη. Καλή τύχη σε όλους.
    http://www.gamble.gr/strategy.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος5:04 π.μ.

    Valfman polu endiaferon auta pou grafeis tha hthela na ta suzhthsoume kai na mou luseis kapoies apories!!! to mail mou einai stavros.lopez4@gmail.com steile mou an theleis na ta poume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος12:45 π.μ.

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ TRADING.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑ -ΟΤΕΛΟΥΤ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ 1,60-4,2-8.00 ΒΑΖΩ 50 ΕΥΡΩ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Χ.ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΑΝ ΠΧ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΤΟ 30 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Χ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5 ΓΙΑ ΠΧ. ΘΑ ΕΧΩ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΕΡΔΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Απο την στιγμη που η αποδοση ειναι ανεβασμενη αν πονταρεις με αυτη την αποδοση ενα ποσο μικροτερο του 50 (περιπου 30-40) το ακριβρε το βρισκεις εκεινη την ωρα απο το συστημα ναι θα εχεις κερδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος4:47 μ.μ.

    γεια σου φιλε θελω να σε ρωτησω πως συνδυαζεται το ματς που παιζεις στο trading μεταξυ τους παιζεις για πχ εναν αγωνα πριν αρχισει στο κατα χ και στο live υπερ χ του ιδιου αγωνα και συνδυαζεται αυτοματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. to dokimasa me mikra posa kai eixe kerdos omos epesa se ena match den 8umamai poio htan opou to aoutsider evale goal prwto opote h uper apodosh epese eipa na to afhso na mhn pontaro yper mipos kerdisei kapoios kai to aoutsider kerdize eos to 90 1-2 isofarise sto 92 to favori kai etsi exasa to stoixima...vafman file an mporeis kane me filo sto fb...h steile m kapoio e-mail na me voi8iseis..dld na s kano kapoies erothseis an 8es...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. http://www.facebook.com/verosg1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος3:11 π.μ.

    αντε ρε γαμιθειτε ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. re file egw to ekana auto to sustima kai vgazei..kati epaiksa la8os omws kai twra exw xrimata sto logariasmo alla den mporw na paiksw giati leei oti exw upervei to orio zimiwn?ti prepei na kanw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. twra pontarw se mia omada kata tou x kai dipla mou vgazei me kokkino xrwma ton ari8mo px 15 evrw.den exei ksekinisei o agwnas omws
    giati to kanei auto?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος12:34 π.μ.

    VAFMAN POLI KALO KAI EFIKTO AYTO POU LES APLA ISWS KAPOIOI APO TOYS ANAGNOSTES APLA DEN GNORIZOYN TO ANTALAKTIRIO GIAFTO DEN EINAI TOSO KATANOHTO AYTO POY EKSIGEIS,THELO NA SE ROTISO KATI ALLO TI GNOMI EXEIS GIA TA SUREBETS KATA POSO EINAI EFIKTA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος12:19 π.μ.

    ΚΑΤΑ ΤΟΥ Χ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ 1.25 ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΝΑ ΒΑΛΩ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ 125?ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 0-0.ΜΙΑ ΓΑΒΑΤΑ ΜΕ ΓΑΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Για να δινει κατα του Χ 1,25 πρεπει να δινει υπερ του Χ 1,26. Αληθεια εχεις δει πολλα παιχνιδια που η ισοπαλια ξεκιναει με αποδοση 1,26 (!) αν ναι την επομενη φορα που θα το δεις κανε ενα printscreen και στειλτο μου θελω να το δω και εγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος5:04 μ.μ.

    ti ennois file kata tou x? eite kerdisei i mia omada eite kerdisei i alli,auto den les? poso to dinei diladi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος9:25 μ.μ.

    ΟΧΙ ΦΙΛΕ,ΑΛΛΟ ΛΕΩ.ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΧΟΝΔΡΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΟΣ.ΕΞΗΓΩ,ΑΝ ΡΙΞΕΙΣ 20 ΕΥΡΩ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΟΣ ΜΟΛΙΣ 1 ΜΕ 2 ΕΥΡΩ,ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ 100 ΕΧΕΙΣ 20 ΟΠΩΣ ΛΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΜΑ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. κοιτα απο το παραδειγμα βλεπεις πως με 100 ευρω μπορεις να βγαλεις 20-30 ευρω. Απο εκει και περα ειναι στο ποσο μπορει να ανοιχτει καθε παικτης. Αν εχεις ενα λογαριασμο με 100-150 ευρω το να βγαζεις 20-30 ευρω μεσα σε 20-30 λεπτα ενος αγωνα μολις σκοραρει μια ομαδα δεν ειναι και τοσο ασχημα. Σκεψου πως μπορεις να το κανεις αυτο σε μια βδομαδα σε 4-5 αγωνες δηλαδη να βγαζεις 100 ευρω την βδομαδα η 400 ευρω τον μηνα. Δεν νομιζω να ειναι και ασχημα για ενα παικτη με 100 ευρω στον λογαριασμο του. Αν νομιζεις πως ειναι μικρο κερδος και θες να κυνηγας παραπανω σιγουρα μπορεις να δοκιμαζεις σε κουπονια με πολλους αγωνες αλλα εκει εχεις μεγαλυτερο ρισκο πιστευω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. οσο για τον αλλον φιλο που λει για το κατα του χ. Ναι οταν παιζεις κατα του χ ειναι σαν να θες να ερθει το ματς 1 η 2. Συνηθως η αποδοση σε ενα μεσο παιχνιδι ειναι 3.2-3,5 δηλαδη αν θες να κερδισεις 10 ευρω ρισκαρεις 22-25 τα οποια βεβαια τα καλυπτεις αμεσως μολις μπει το γκολ και τα χρηματα μαζι με το κερδος μπαινουν στον λογαριασμο σου. Πλεον η Betfair εχει βγαλει και το κουμπι Cashout που δεν χρειαζεται να κανεις υπολογισμους. Σου δινει αυτοματα την επιλογη παρε κερδος "Ενα συγκεκριμενο ποσο" το πατας και ολα τελειωνουν ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Επισης μια καλη ιδεα ειναι να ριξεις και μια ματια στα βιντεο της Betfair http://learning.betfair.com/el/videos/post.html που εξηγουν καπως τον τροπο του trade στο τεχνικη δωρεαν στοιχηματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος9:39 μ.μ.

    kata tou x vazeis tautoxrona kai tis duo omades h mia mia ksexorista?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Οχι αν μπεις στην Betfair θα δεις πως εκτος απο την επιλογη να παιξεις υπερ μιας ομαδας σου βγαζει και την επιλογη να παιξεις κατα. Ειναι αυτα τα μπλε και ροζ κουτακια που βλεπεις οταν κοιτας ενας αγωνα που εχουν διαφορες αποδοσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Τι εννοεις ισχυει ακομα; Η προσφορα για τα 30 ευρω δωρεαν στοιχημα; Ναι ισχυει. Το να μπορεις να παιξεις το παραπανω παραδειγμα επισης ισχυει ακομα και μαλιστα μπορεις να το κανεις πλεον και αυτοματα με το cashout κουμπι που προσφερει η Betfair

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος2:47 μ.μ.

    malakes, an itan toso apodotiko oso leei , den tha to elege dimosia.kanenas orthologikos anthrwpos den moirazetai tin stratigiki tou sigourou kerdous dimosia. giati i exaplwsi tis pliroforis exanemizei ta kerdi..se auta p leei o tupos to 30% einai alitheia, to 70 % psema.kati p simainei oti to upoloipo 70% pou sas menei prepei na to anakalupsete monoi sas..opws egw.kalio tuxi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Και μονο ισως απο το υφος της γραφης σου και τον τροπο που εκφραζεσαι δεν θα επρεπε να σου απαντησω αλλα αποφασισα να το προσπερασω. Φυσικα και μοιραζεσαι τετοιου ειδους πληροφοριες γιατι δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα εξανεμισμου κερδων οπως αναφερεις. Υποστηριζεις πως εχεις καταλαβει πολλα αλλα αμφιβαλλω αν εχεις καταλαβει καν πως λειτουργει η πλατφορμα στο ανταλλακτηριο στοιχηματων της BETFAIR. Ουσιαστικα δεν εχω να χασω κατι αν κανουν ακριβως το ιδιο 10-1000-η ακομα και 1.000.000 παικτες. Γιατι ακριβως οι παικτες παιζουν σε μια πλατφορμα με μεγαλους τζιρους που ανταλλασουν στοιχηματα με αλλους. Εσυ λοιπον που εχεις ανακαλυψει 70% μονος σου γιατι δεν μοιραζεσαι μαζι μας εστω μερικες απο αυτες τις ανακαλυψεις σου...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος11:19 μ.μ.

    φιλε μου καλε μετα απο τοσο διαβασμα και μπερδεμα ευτυχως βρηκα το βλογ σου τυχαια και με μονο μια φορα που το διαβασα καταλαβα τα παντα...νασε καλα ρε man!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Να σαι καλα χαιρομαι οταν καποιος ετσι καταλαβαινει πως μπορει να χρησιμοποιει καποια εργαλεια υπερ του. Τωρα βεβαια τα συγχαρητηρια και ολα αυτα δεν χρειαζονται. Οχι τιποτα αλλο, αλλα ολοι αυτοι που ειναι αντιθετοι (βλεπε σχολια) θα νομιζουν πως σε πληρωνω να τα γραφεις κιολας... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος9:13 π.μ.

    Δεν με νοιαζει τι γραφει ο καθενας ..εγω εδω βλεπω πως πετυχα αυτο που ηθελα εδω και αρκετο καιρο,να καταλαβω πως λειτουργει το trading,και εδω τα ειδα απλα και καθαρα για να καταλαβω πως λειτουργει..Σε ευχαριστω!!Στεφανος απο Κυπρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος1:06 π.μ.

    Εγω εδω ειδα κατι παρομοιο και ξεκινησα εβαλα 1000 και εχω 1570 σε σχεδον 1.5 μηνα.
    http://www.sigoyrostoixima.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανώνυμος12:25 π.μ.

    Polipaigmeni stratigiki pou makroxronia de vgazei kerdos, gia pollous logous. Oloi etsi ksekinisame sto trading mexri na psaxtoume perisotero.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος11:42 μ.μ.

    Τι??? Δεν βγαζει κερδος?? Ειναι η ΜΟΝΗ στρατιγικη για ΣΙΓΟΥΡΟ κερδος. Αφου ετσι ξεκινησες πριν ΄΄ψαχτεις περισσοτερο΄΄ οπως λες εξηγησε μου σε παρακαλω γιατι δεν βγαζει κερδος. Και αν δεν ειναι αυτο σιγουρο κερδος ποιο ειναι? να παιζω το χ κατα και να περιμενω να μην παει το ματς 0-0?? Αυτο φιλε μου ειναι αλλη μια μορφη τζογου και τζογος = ρισκο. Αυτα και οποιος καταλαβε, καταλαβε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ανώνυμος1:36 μ.μ.

    Πολυ χρησιμα ολα αυτα φιλε μου Vafman αλλα λυσε μου μια απορια.Αν στοιχηματισω "πριν" τον αγωνα και κατα και υπερ στο 3,90 και 380 αντιστοιχα δεν θα εχω παλι κερδος?Οσο πονταρω κατα τοσο να πονταρω υπερ εννοω.Απαντησε αν μπορεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Οχι με τον τροπο αυτο χανεις εστω και λιγο. Για να βγαλεις εστω και ελαχιστο κερδος θα πρεπει το πονταρισμα στο κατα να ειναι πιο χαμηλο απο το υπερ. Δηλαδη κατα 3,90 υπερ 4 τουλαχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ανώνυμος9:45 μ.μ.

    Κανείς, ποτέ δε βγήκε κερδισμένος από τον τζόγο λεβέντες. Καταστροφή είναι. Και δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ σύστημα που να το αλλάζει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ακριβως θα συμφωνησω για τον τζογο. Αλλα εδω πλεον δεν μιλαμε για τζογο. Δεν τζογαρουμε. Εδω απλα αγοραζουμε και πουλαμε αποδοσεις... σαν το χρηματιστηριο. Και σε αντιθεση με τον τζογο ξερω ανθρωπους που εχουν κανει εκατομμυρια απο το χρηματιστηριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ανώνυμος10:41 μ.μ.

    Ναι. Και από το χρηματιστήριο κάποιοι έχουν κάνει εκατομμύρια και κάποια ...εκατομμύρια "κάποιοι" έχασαν περιουσίες. Παραδείγματα από το δικό μας "1999" έχουμε αρκετά οι περισσότεροι από εμάς εξάλλου.
    *Τζόγος* και τίποτα περισσότερο είναι το στοίχημα. Δεν είναι δυνατό να ξέρεις με βεβαιότητα ότι "θα μπουν πολλά γκολ" σε έναν αγώνα. Είναι αστείο και να το συζητάμε. Μόνο αν υπάρχει "έγκυρη πληροφόρηση" έχουν νόημα όλα αυτά (στοιχήματα, ακόμα και το χρηματιστήριο). Τότε βέβαια μιλάμε για "βρώμικο" και παράνομο παιχνίδι.
    Μην παραμυθιάζεις τον κόσμο σε τέτοια περίοδο που είναι ευάλωτος λόγω φτώχειας και ψάχνει να πιαστεί από οπουδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ανώνυμος10:47 μ.μ.

    btw σου τα λέει αυτά κάποιος, ο οποίος αρχές του έτους, έβγαλε 2.000 ευρώ με 3 δίωρα ρουλέτα (martingale) με 20 ευρώ κεφάλαιο όλα όλα. Άφησα άλλα 800 στο λογαριασμό μου τα οποία έχασα την επόμενη μέρα ώς το τελευταίο cent. Αν συνέχιζα να παίζω κάνοντας κι άλλη κατάθεση είναι βέβαιο ότι θα έχανα και όλα μου τα κέρδη και ακόμα περισσότερα. Θεωρείς ότι ήταν ποτέ δυνατό να πιάσω μ*λάκες τη William Hill ή ότι δεν υπάρχουν 5-6 "μάγκες" σαν εμένα ή άλλοι 5-6 σαν εσένα να οδηγούσαν στη χρεοκοπία τη William Hill και την Betfair αντίστοιχα; Αστεία πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Συμφωνω απολυτα πως απο το χρηματιστηριο εχασε πολυ κοσμος. Οι ασχετοι. Αυτοι που ειδαν φως και μπηκαν γιατι ακριβως νομιζαν πως θα κανουν ευκολα λεφτα επειδη ειδαν καποιους να το κανουν. Και γιατι ποτε δεν καθησαν να διαβασουν πως ακριβως δουλευει ποιες ειναι οι αρχες του και ποια η λογικη. Ολοι οι τραπεζιτες- οικονομολογοι - trader καναν λεφτα με σεσουλα γιατι ακριβως ηξεραν το συστημα. Το ιδιο λαθος κανεις και εδω. Δεν εχεις καταλαβει καν πως δουλευει αυτο το συστημα και νομιζεις πως με αυτο τον τροπο προσπαθουμε να πιασουμε κοροιδο την Betfair. Μα ακριβως το αντιθετο συμβαινει. Η εταιρεια δεν εχει καμια ζημια απο την τακτικη αυτη και μαλιστα για αυτο τον λογο την προμοταρει κιολας. Αν μπεις στην κεντρικη σελιδα της θα δεις πως υπαρχει ακομα και βιντεο γιαυτο ενω προσφατα ολη αυτη την διαδικασια την αυτοματοποιησε κιολας με το να βγαλει την καινοτομια του λεγομενου κουμπιου cashout. Το λες λοιπον γενικοτητες και αοριστολογιες σε κατι που φαινεται δεν γνωριζεις και δεν εκατσες καν να διαβασεις σοβαρα ειναι τουλαχιστον φαιδρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ανώνυμος8:21 μ.μ.

    ayth thn stigmh p s grafw paizw sto panaitolikos do3a kai evale goal h doxa h apodosh toy X sto uper epese gia pes mas edw ti na kanoume....perimenw nea s gt akolou8wntas tis symboules s an sto telos mpei goal 8a xasw..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. SPACE KORIDALLOS4:12 π.μ.

    loipon asxoloume 35 xronia me systhmata kai stiles.Kai to monadiko pou mporeis na kaneis lefta
    einai to trade tis betfair.Agorazeis kai poulas
    ftanei na ksereis pollaplasiasmo kai diairesei na
    ta kalipseis an pas na xaseis.Den einai tixaio pou
    kai o jon taramas agorazei ola ta aloga prin na
    ksekinisei i ipodromia kai ta poulaei prin na arxisei kai vgazei kerdos,exalou opos kserete exei
    kleisei kai polla kazino pagkosmios.O filos o vafman edo prospathei na sas anoiksei ta matia na mi xanete sto tzogo alla ti ginete me tous
    paixtes.An de xasoune lefta den ikanopoiountai theloun na noiothoun ti kokkinila tis xasouras sto prosopo tous ,to leo apo empiria afou douleva 20 xronia se kazino kai ksero ti einai auto.Kai epeidi xanoun mia zoi de to pistevoun
    oti tha kerdisoun tora.To skor 0-0 exei 1 me 2 stis 10 na xaseis kai exases 10 na poume kai stis alles 8 tha exeis kerdisei 20 omos.Kai me diorthosei oute ta 10 tha xaseis.Na to psaksete kala kai meta na vgainete na milate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ανώνυμος1:26 μ.μ.

    ASE MAS RE FILE NA MAS ANOIKSEI TA MATIA...OTAN EMEIS PAIZAME SIGOYRO STOIXIMA O VAF PERIMENE NA MHN PAEI TO MATS 0-0.. KAI GIATI NA MIN PAIKSO OVER 0.5 NA TELEIONEI I ISTORIA? GIA NA PAIRNETE TA FRAGKA APO TIN BETFAIR..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ανώνυμος1:28 μ.μ.

    ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο VAFMAN ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ανώνυμος5:07 μ.μ.

    OTAN BΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΩΝΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ 0-0 ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΙΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑ?? ΣΤΟ ΥΠΕΡ "Χ"? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Χ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Χ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΥΧΩΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ 0-0!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ανώνυμος11:20 μ.μ.

    Με πόσα λεφτά είναι καλό να ξεκινήσει κανείς????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ανώνυμος11:15 μ.μ.

    εαν ενας αγωνας στο 63 π.χ εχει 19 αποδωση και ειναι 2-0 και πονταρουμε υπερ του χ 30 ευρο και ληξει χ θα παρουμε τα 432 π.χ ευρο αν οχι τη θα παρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ανώνυμος11:40 μ.μ.

    περιμενω μια απντηση ευχαρηστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Αν κατάλαβα καλα τι ρωτάς με 19 απόδοση στο χ και 30 ευρω ποντάρισμα θα πάρεις 540 ευρω καθαρό κέρδος μείον τα λεφτα που χάνεις αν έχεις παίξει νωρίτερα κατα του χ. Αλλα δεν μας λες αν επαιξες κατα του χ , σε τι τιμη και ποσά λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ανώνυμος1:45 μ.μ.

    σε ευχαριστω που μου απατνησες ναι επαιξα κατα του χ 50 ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ανώνυμος1:46 μ.μ.

    με αποδωση 3.10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ανώνυμος1:50 μ.μ.

    προσπαθω να παιξω με το δικο σου παραδειγμα μεχρι να μαθω να παιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ανώνυμος10:34 μ.μ.

    φιλε μου σε ενα πονταρισμα κατα του χ με αποδωση 3.1 βγαινει υποχρεωση 105 ευρω συν 30 ευρω που παιζουμε υπερ του χ συνολο 135 αν βγει κατα του χ εχουμε κερδος 105 ευρω αλλα εχουμε παιξη 135 το κερδος που ειναι περημενω απαντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ανώνυμος10:57 μ.μ.

    εκτος αν η υποχρεωση αφεριτε αν χασω και δεν εχω καταλαβη εγω καλα σε παρακαλω να μου απαντησης δεν κανω τον εξυπνο απλα ειμαι αγραματος σε ευχαριστω φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Μην μπερδεύεσαι η υποχρέωση ειναι τα χρήματα που χάνεις αν βγει χ, αλλα κερδίζεις το ποντάρισμα που έχεις κανει με το υπέρ του χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ανώνυμος11:52 μ.μ.

    δηλαδη το κερδως πιο θα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ανώνυμος11:54 μ.μ.

    θα ειναι 105 ευρω η 155

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ανώνυμος11:57 μ.μ.

    για να καταλαβω εγω χανω μονο τα 80 απο τον λογαριασμο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Με απλα λόγια αν παίξεις κατα του χ 50 ευρω με απόδοση 3,1 έχεις υποχρέωση 105 αν βγει Χ και 50 ευρω κέρδος αν βγει άσος η διπλό. Αν τώρα μπει γκολ και παει η απόδοση στο 19 όπως έλεγες νωρίτερα παίζεις 10 ευρω υπέρ του χ με απόδοση 19 και έχεις 180 ευρω κέρδος.
    Συνεπώς έχουμε πλέον αν το παιχνίδι λήξει χ κέρδος 180-105=75 ευρω
    Ενω αν το παιχνίδι λήξει άσο η διπλό έχουμε 50-10=40 ευρω κέρδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Να ρωτήσω και εγώ κάτι πριν κάνω λογαριασμό....

    Πάτησα δοκιμαστικά ΚΑΤΑ ή ΥΠΕΡ και μου δίνει την επιλογή να ανεβάσω ή να κατεβάσω την απόδοση ισχύει? ή αν το παίξω κανονικά δεν θα με αφήσει να κάνω το trade?

    Γιατί αν ισχύει ανεβάζω την απόδοση στο ΥΠΕΡ και όλα εντάξει...

    Τι ισχύει

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Αν ανεβασεις την αποδοση απο αυτη που προσφερεται τωρα αυτο δεν σημαινει οτι σωνει και καλα θα ταιριαστει. Αρα μπορει το στοιχημα σου να παραμενει αταιριαστο αν κανεις δεν ερθει να το πονταρει στην τιμη που προσφερες. Το πιο σιγουρο ειναι να παιξεις στην τρεχουσα καλυτερη τιμη αυτην δλδ που εχουν προσφερει καποιοι αλλοι και περιμενουν να ταιριαστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Άλλη μια ερώτηση... τα ποσά που φαίνονται κάτω από τις αποδόσεις είναι αυτά που έχουν ταιριαστεί ή αυτά που εκκρεμούν για ταίριασμα?

    Αν είναι αυτά που έχουν ταιριαστεί που φαίνεται πια εκκρεμουν για να μπορέσω να ποντάρω με αυτά και να ξέρω οτι κάποιος θα αγοράσει το "υπέρ" σε αυτό που έχω δηλώσει εγώ κατά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΑΑΑΑ και αν υποβάλω εγώ σε κάποιο χ "κατά" και δεν ταιριαστεί μπορώ να το αποσύρω όποια στιγμή θέλω (πριν τελειώσει το παιχνίδι). Θα έχω κάποια ποινή?Αν βάλω σε κάποια απόδοση 1000Ευρω στο κατά,μπορούν να ταιριαστούν μόνο ένα μέρος από αυτά ή "όλα ή καθόλου"

    Προσπαθώ να καταλάβω την λογική... Συγνώμη για τον καταιγισμό των ερωτήσεων,μπορεί να βοηθηθούν και άλλοι....!

    Ευχαριστώ!
    Ο κωδικός σου ισχύει ακόμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ανώνυμος12:41 μ.μ.

    poly kali i methodos afti..mia aporia mono..an dld paiksw se ena mats px barcelona hercules(me 1.10 px ton asso),k valw 100evro sto kata tou x k to afisw mexri telous,k liksei 3-0...tha diplasiasw to podarisma mou?..xlwmo mou fenetai..ala malwn kt den exw ipologisei ,i de to diefkrinises esi sto keimeno sou..opote,fiafwtise me an boreis,gt exw berdeftei..efxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Ανώνυμος12:44 μ.μ.

    aa kai kt allo,apo pou prokyptei o diplasiasmos tou podarismatos,an piaseis to kata x?...efxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Οταν παιζεις κατα το Χ λες οτι ενα ματς δεν θα ληξει ισοπαλλια. Οταν παιζεις κατα επισης δεν πονταρεις αλλα στην ουσια δεχεσαι στοιχηματα. Αρα αν το κατα του Χ ειναι 3 και εσυ βαλεις 100 σημαινει πως εχεις υποχρεωση 200 (τα λεφτα που σου τραβαει απο τον λογαριασμο σου) και καθαρο κερδος 100. Συνεπως αν στην ερωτηση και του προηγουμενου φιλου βαλω κατα του Χ της Μπαρτσα 100 ευρω και το αφησω τοτε θα μου τραβηξει απο το λογαριασμο μου 200 ευρω και οταν τελειωσει το ματς θα μου γυρισει πισω 300

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Ανώνυμος1:50 μ.μ.

    se ena mats me apodosi 8 sto x...an paiksw 100evrw kata tou x,tote,an de liksei x pairnw sinolo 200(100kerdos),,k an paei x,xanw sinolo 700evrw..swsta?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μπερδευεσαι. Οταν λεω στο κατα 100 δεν πονταρω 100 του λεω απλα ποσα θελω να κερδισω. Σκεψου λοιπον στο παραδειγμα σου πως το υπολοιπο του λογαριασμου σου ειναι 1000 ευρω. Παιζεις αυτο το στοιχημα για 100. Σου τραβαει 700 αρα το υπολοιπο μενει στα 300 αν ληξει Χ το ματς. Αν ληξει ασσο η διπλο σου γυρναει τα 700 συν αλλα 100 αρα πας υπολοιπο 1100

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Υπάρχει περίπτωση αν βάλεις σε "κατα" πολλά λεφτά να μην ταιριαστεί όλο το ποσό?

    Πάντα πρέπει να κοιτάμε τα ποσά που γράφει από κάτω?

    Χτές παρακολουθούσα ενα ματσ είχα βάλει εικονικά κάποια λεφτά στο κατα πριν ξεκινήσει ο αγώνας και μετά υπολόγισα οτι αν έμπαινε γκολ θα με βόλευε σε απόδοση 7 να βάλω 19ευρω. Μολις μπήκε γκολ πηγε η καλύτερη απόδοση στο 6,4 και περιμένοντας λίγο ανέβαινε. κάποια στιγμή πέρασε μια απόδοση στο "υπερ" 7,2 με 10Ευρω από κάτω και έκατσε κανα λεπτό. Μπορούσα να ποντάρω και τα 19Ευρώ που είχα υπολογίσει οτι θα μου εφερναν καλό κέρδος ή θα έβαζα τα 10 και σε κάποια μικρότερη απόδοση τα υπολοιπα που θα ήθελα?

    Μπερδεμένο???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Σωστα το καταλαβες. ΘΑ μπορουσες να βαλεις τα 19 θα σου ταιριαζε αμεσως τα 10 και τα υπολοιπα 9 θα ταν αταιριαστα. Εφοσον η αποδοση ειχε ανοδικη πορεια θα ταιριαζοταν λιγο αργοτερα η μπορυσες να τα ακυρωσεις και να τα παιξεις με χαμηλοτερη τιμη ας πουμε 6,9. Φυσικα ολα αυτα πλεον μπορειτε να τα κανετε και με το πατημα ενος κουμπιου που εχει η Betfair το λεγομενο Cashout και να μην χρειαζεται να υπολογιζεται ποσο θα πρεπει να πονταρεται. Ουσιαστικα με το που πεσει η αποδοση εστω και λιγο αρχιζει και εμφανιζεται αυτο το κουμπι που σου λεει κατευθειαν ποσο κερδος κανεις την στιγμη εκεινη. Οποτε εισαι ικανοποιημενος το πατας και ολα τα αλλα γινονται αυτοματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Ανώνυμος10:34 μ.μ.

    pw pw frga pou xasan ta paidakia edw dokimazontas to ''sigouro susthma''!!!!!!!!!axxaaxxaxaxaxa....loipon paidakia enas tropos uparxei gia sigouro kerdos k autos onomazetai arbitrage bet....an exete 5-6 xiliarika gia kefalaio...dokimaste to...egw den exw...opote paizw kana 20arikaki mpas k bgalw kana katostariko..etsi gia na kanw ton xabale mou k na pinw kafedaki blepontas mpalitsa...afiste ta ola ta alla...k sas to leei kapoios pou se 3 mhnes exase para polla apo diafora tetoia ''sigoura'' systhmatakia...o filos vafman pernei thn promhtheia tou kanontas diafhmish sthn betfair k stelnontas pelates..k fusika kala kanei...eseis omws prosexte!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Ανώνυμος8:04 π.μ.

    Ρε vafman σταματα αγορι μου να ασχολεισαι με τους ηλιθιους!αυτο που λεει ο ανθρωπος δουλευει μια χαρα εμπεριεχει ενα μικρο ρισκο αν στραβωσει το ματς αλλα δουλευει!!!και βγαζει και ικανοποιητικο κερδος!ναι πραγματι το arbitrage betting εχει μικροτερο ρισκο αλλα εχει αλλες δυσκολιες που αν το ξεκινησεις θα τις δεις!!!σας λενε για μια τεχνικη που κανουν χρονια καποιοι παιχτες κ εσεις αντι να ψαχτειτε βριζεται κ ειρωνευστε!!!ε αντε πατε στο διαλο παιχτε 3αδες διαβαζετε εφημεριδες κ σαιτ κ περιμενετε ποτε δεν θα πατε στον κουβα για να χαρειτε κ να νομιζετε οτι δαγκωσατε τον book!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Ανώνυμος5:10 μ.μ.

    αστο φιλε δεν το εχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Περιμενω απο εσας που το εχετε να μου ανοιξετε τα ματια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ΠΡΟΚΟΠΗΣ9:36 π.μ.

    Κρίμα που μας έφυγε η betfair.
    Βρήκα το post αργά vafman έτσι δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να στηρίξω τα όσα λες παραπάνω που είναι πέρα για πέρα αληθινά, απλά δεν έγιναν κατανοητά κάποια από αυτά που προσπάθησες να υποδείξεις.
    Καμιά ιδέα για το τι θα γίνει με την betfair??
    Θα επιστρέψει άραγε?? Εναλλακτική λύση??
    Έχεις κάποιο τηλ επικοινωνίας να σε ρωτήσω κάτι??
    το email μου είναι. proco@otenet.gr
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Προκοπη δυστυχώς στην παρούσα φάση δεν υπάρχει άλλη επιλογή και όπως βλεπω τα πράγματα (μακάρι να βγω ψεύτης ) αλλα δύσκολα θα ξανά υπάρξει σύντομα λύση που ακούει στο όνομα Betfair για την Ελλάδα. Σορρυ για την καθυστέρηση στην απάντηση αλλα τις τελευταίες μέρες πνιγομαι στην δουλεια.

      Διαγραφή
  124. Ανώνυμος6:14 μ.μ.

    File exeis msn? Eimai ektos ellados( eytyxws) k lew na to dokimasw. Dn vriskw to bet omws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Τι ακριβως εννοεις δεν βρισκεις το bet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Ανώνυμος9:29 π.μ.

    Katarxas euxaristw gia tin amesi apadisi. Bika xtes betfair na paixw tin ispania opws grafeis parapanw. (prwti fora bika betfair) vrika to mats k piga stis epiloges aristera draw no bet"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Ανώνυμος5:20 μ.μ.

    γιάσου vafman,η ιδεάσου πολύ καλή, εγώ θα σου πρότεινα, να έκανες live ένα video στο yotube,να "βιδεοσκοπις" το "νεαφτοσου" με το κάθε "βιμασου" στον υπολογιστή,όταν τοποθετείς ένα tetjo στοίχημα όπως λες e si και να λες βήμα ένα αυτό δυο αυτό, και τάλιρα, να μας διφώτισης όλους ,και να πάψουν τα "αρqιμιδηια" να λένε "εξιπναδες", και όταν basis τα ποσα να είναι στρογγυλά ,10,η 100,η1000,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Ανώνυμος6:13 μ.μ.

    vafman μπορείς να μας πεις pies "στιχιματικες" εταιρίες άλλες, προσεφέρθη τώρα ,"αφτο το" είδος στοίχημα,η και σε over με 0,5 μια βοήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Ανώνυμος5:36 μ.μ.

    Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have truly enjoyed browsing your blog posts.
    After all I'll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

    Feel free to surf to my homepage ... otc penny stocks ()

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Ανώνυμος7:34 μ.μ.

    I like the valuable info you supply in your articles.
    I'll bookmark your weblog and take a look at again here regularly. I am quite certain I will be informed many new stuff proper here! Good luck for the following!

    Also visit my blog post - http://www.youtube.com/watch?v=xXaJhdwZIpA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Ανώνυμος10:45 μ.μ.

    Useful information. Fortunate me I found your website accidentally, and I am surprised why this twist of fate did
    not happened earlier! I bookmarked it.

    Look at my blog post; http://www.youtube.com/watch?v=9SnPSlwYwpQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. deite kai edo

    http://streampark.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Ανώνυμος10:23 μ.μ.

    η betfair λειτουργει πλεον στην Ε λλαδα; προσπαθησα να ανοιξω λογαριασμο αλλα δεν μου το επιτρεπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Ανώνυμος1:26 μ.μ.

    για οσους ενδιαφερονται υπαρχει αναλογη εταιρια σαν την betfair
    https://www.matchbook.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Ανώνυμος5:40 μ.μ.

    καλησπερα η matchbook ειναι νομιμη στην ελλαδα?υπαρχουν και αλλες εταιρειες που να δεχοντε στοιχηματα κατα της ισοπαλιας?γιατι απο τις νομιμες στην ελλαδα δεν το εχω βρει ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Ανώνυμος3:04 μ.μ.

    Συγνώμη κιόλας αλλά στην betyfair δεν μας επιτρέπει να ανοίξουμε λογαριασμό από την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. γεια σας θελω πληροφοριες και καλο θα ηταν απο τηλεφωνω κυριε vafman μπορειτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή