"Red carpet massacre" οι Duran Duran χτυπούν και πάλι

"Red Carpet Massacre" ή αν προτιμάτε , "Σφαγή Στο Κόκκινο Χαλί". Οι Duran Duran γερασμένοι έφηβοι πλέον δείχνουν ότι δεν χάνουν την επαφή τους με το ρεύμα. Στο πρώτο άκουσμα μπορώ να πω πως το άλμπουμ τους , το μονό που δεν μου φάνηκε είναι αδιάφορο. Ελαφρύ στυλ ηλεκτρονικής μουσικής με στοιχειά της εποχής. Εντάξει μην περιμένει να βρει κανείς κομμάτια αντάξια με αυτά του παρελθόντος, αυτά μια φορά γράφονται. Με την πρώτη γεύση ξεχώρισα το Falling Down, για το οποίο από ότι έμαθα στην Αγγλία έγινε χαμός γιατί το ΒΒC απαγόρευσε την μετάδοση του βίντεο κλιπ , το οποίο έδειχνε γυναίκες από τον χώρο της σοουμπιζ και την κατάπτωση από τα ναρκωτικά.




Την παραγωγή του "Red Carpet Massacre" υπογράφουν οι Nate Danja' Hills, Jimmy Douglas, Duran Duran, Justin Timberlake και Timbaland. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα συμμετέχουν στην παραγωγή και στα φωνητικά σε τρία κομμάτια τα Night Runner, Skin Divers και Falling Down.
To full track list του νέου album των Duran Duran είναι το εξής: "The Valley", "Red Carpet Massacre", "Nite Runner", "Falling Down", "Box Full O Honey", "Skin Divers", "Tempted", "Tricked Out", "Zoom In", "Shes Too Much", "Dirty Great Monster" και "Last Man Standing".

Κλείνοντας αξίζει νομίζω να πω πως είναι το πρώτο άλμπουμ που πέφτει στα χέρια μου μετά από καιρό , και είναι από αυτά τα άλμπουμ που βάζεις στο cdplayer και τα αφήνεις να παίξουν ολόκληρα και δεν κρατάς μονάχα δυο κομμάτια

1 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Ώρα να έρθουμε στα ίσια μας...

Τις τελευταίες εβδομάδες η αλήθεια είναι πως πήραμε ένα μεγάλο μέρος από τα χαμένα των τελευταίων μηνών πίσω. Μας έχουν πληρώσει τα ευρωπαϊκά αλλά και τα παιχνίδια το προηγούμενο ΣΚ. Έτσι θα πρέπει αυτή την βδομάδα να κινηθούμε συντηρητικά και να καταφέρουμε να εδραιώσουμε κέρδος. Ξεκινώντας από την Γερμανία ήθελα να ποντάρω να πω την αλήθεια στην Βέρντερ αλλά βλέποντας το απαράδεκτο 1,90 του ΟΠΑΠ μένω μακριά. Το επόμενο ματσάκι που αξίζει είναι της Κότμπους με την Καρλσρούη. Η τέταρτη της βαθμολογίας Καρλσρούη θα αγωνιστεί στην έδρα της Κότμπους που δεν λέει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.Δύσκολο ματς που αν βάλει γκολ θα το καθαρίσει η Καρλσρούη και αν στραβώσει το βλέπω μέχρι το Χ. Στην Αγγλία το διπλό της πρωτοπόρου Άρσεναλ μοιάζει αρκετά δυνατό ενώ στην συνέχεια θα κινηθώ στην Τσάμπιονσιπ που μου κάνει κλικ το ματς της Στόουκ με την Νόργουιτς. Οι γηπεδούχοι της Στόουκ θα φιλοξενήσουν την τελευταία της βαθμολογίας Νόργουιτς σε μια καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους να κάνουν μια εύκολη νίκη. Στην συνέχεια η αγαπημένη μας Πίζα που ελπίζουμε να συνεχίσει να μας πληρώνει όπως κάνει τους τελευταίους δυο μήνες. Αυτή την φορά θα αντιμετωπίσει την Λέτσε και με την ομάδα της Πίζας να πηγαίνει τραίνο δεν τον φοβάμαι τον άσσο που πληρώνει και 2,1 μάλιστα. Τέλος μια βόλτα από Ισπανία οπού η Σεβίλλη θα αγωνιστεί στο Μεντιτερανέο κόντρα στην Αλμερία. , με το διπλό να είναι πολύ καλό στην απόδοση του 2 βάση διαφοράς δυναμικότητας των δυο ομάδων.

ΚΟΤΜΠΟΥΣ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ Χ2
ΣΤΟΟΥΚ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ 1
ΠΙΖΑ – ΛΕΤΣΕ 1
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΑΡΣΕΝΑΛ 2
ΑΛΜΕΡΙΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ 2

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Τι κρύβει το ασφαλιστικό;

Ακούω τις τελευταίες ημέρες όλη αυτήν την λαίλαπα που έχει ξεσπάσει γύρω από το θέμα του ασφαλιστικού. Αποκορύφωμα ήταν το σημερινό , ο απίστευτος λαϊκισμός της κυβέρνησης που δείχνει το καρότο στον λαό , λέγοντας πως σκέφτεται να αλλάξει το συνταξιοδοτικό των βουλευτών. Λες και αυτό θα σώσει το σύστημα. Οι κακές γλώσσες μπορεί να πουν πως με καίει το θέμα γιατί είμαι από τους άμεσα θιγόμενους μιας και ανήκω στον κλάδο των δημοσιογράφων ο οποίος φαίνεται να είναι αυτός που θα φάει την μεγαλύτερη σφαλιάρα. Δεν είναι όμως έτσι γιατί το θέμα του ασφαλιστικού δεν είναι από μονό του μονοδιάστατο.
Η κυβέρνηση μπορεί να προωθεί τη «μεταρρύθμιση» του Συστήματος Δημόσιας Ασφάλισης με απίστευτη προχειρότητα αλλά ο ορθά σκεπτόμενος νους βλέπει ότι από πίσω είναι κρυμμένα αλλά παιχνίδια. Κοινή διαπίστωση είναι πως στόχος δεν είναι αυτό κάθε αυτό το ασφαλιστικό, αλλά η προώθηση ρυθμίσεων, οι οποίες θα περιορίζουν τα δικαιώματα στο δημόσιο ασφαλιστικό σύστημα και θα ωθούν τους ασφαλισμένους στα ομαδικά ασφαλιστήρια συμβόλαια ιδιωτικών εταιρειών. Η κυβέρνηση λοιπόν εξυπηρετώντας συμφέροντα μεγάλων ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών , δείχνει την πόρτα της εξόδου από την δημόσια ασφάλιση στα ιδιωτικά ασφαλιστικά συμβόλαια.

Βλέπεται τα λεφτά είναι πολλά Άρη! Ο όγκος των χρημάτων υπολογίζεται πως θα ξεπεράσει τα 8 δις ευρώ αν ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη επιλογή για τους πολίτες. Οι ασφαλιστικές , ήδη , τρίβουν τα χέρια τους και προετοιμάζουν συσκέψεις για το πώς διαχειριστούν αυτήν την νέα αγορά που φαίνεται να ανοίγει διάπλατα μπροστά τους. Πολλοί ίσως να πείτε ότι αυτά δεν γίνονται. Οκ συμφωνώ αλλά πείτε μου πως γίνεται να βγαίνουν συνεχώς μέλη της κυβέρνησης και να πετάνε δεξιά και αριστερά πληροφορίες για το που θα κινηθεί το ασφαλιστικό , χωρίς ακόμα να έχει γίνει η επίσημη μελέτη! Μήπως ο σκοπός τους είναι απλά να πανικοβάλουν τον κόσμο;

Η κυβέρνηση φαίνεται λοιπόν να παίζει χωρίς αντίπαλο και αυτό είναι φανερό. Φανταστείτε ότι τα έβαλε με τον πλέον δύσκολο κλάδο, τους δημοσιογράφους, κάτι που αναδεικνύει το γεγονός ότι δεν τους υπολογίζει καθόλου. Με το δίκιο της πάντως εδώ μεγάλο μίντια γκρουπ δεν κατάφερε να βγάλει πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον υποψήφιο που υποστήριζε , θα καταφέρει να κοντράρει στα ίσια τα σχέδια της κυβέρνησης.

Σημειώνω την ημερομηνία που τα γράφω 23-11-2007 , και περιμένω να δω αν και πότε θα επαληθευτώ. Επίσης όταν θα βγουν να μιλήσουν για ιδιωτικά συμβόλαια ασφάλισης να μας μιλήσουν και για τους κινδύνους που περιέχουν. Γιατί στην Αμερική δυο τρεις εταιρίες βάρεσαν πιστόλι και μετά έτρεχαν άνθρωποι που έμειναν χωρίς συντάξεις.

2 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Who me…? Πλάκα με κάνεις φιλενάδα;

Αυτή ήταν η πρώτη μου αντίδραση στα όσα άκουσα σήμερα από την Δ. Η Δ. εκτός από κολλητή μου φίλη από τα παιδικά μας χρονιά , είναι πλέον και assistant editor σε γνωστό περιοδικό της Θεσσαλονίκης. Με την Δ. μπορεί να μας χωρίζουν τα χιλιόμετρα τα τελευταία χρονιά , αλλά ξέρουμε πως αν χρειαστεί κάποια στιγμή ο ένας τον άλλον είναι εκεί, χωρίς δεύτερη σκέψη και τις περισσότερες φορές έχει την καλύτερη λύση να προτείνει(Αν δεν καταφέρει να δώσει λύση το Σοφάκι). Έτσι όταν είδα το μήνυμα της στο κινητό ομολογώ πως ξαφνιάστηκα και φοβήθηκα παράλληλα. «Το βραδύ ιντερνετική συνδιάσκεψη επειγόντως» μου έγγραφε . Ελπίζω να μην έμπλεξε πάλι με κανά μ@#$%α, σκέφτηκα.

Ήμουν προετοιμασμένος λοιπόν το βραδύ, μόλις που είχα ξεμπερδέψει με την δουλειά , σεταρισμένη η κάμερα στο msn και ενώ έλιωνε ο πάγος από το melt που έπινα να σου και η Δ.. «Τζώρτζη μου έχω χοντρό πρόβλημα μου ακυρώσαν δυο θέματα και δεν έχω ύλη για να κλείσω φύλλο τον επόμενο μήνα , οπότε πρέπει να βρω εναλλακτικές». Και τι θες βρε κούκλα μου , να αρχίσω να σου γράφω κανά αφιέρωμα για τα Ζωνιανά και το στάδιο Ειρήνης και Φυτείας;

Που να ξερώ ο καψερός το χουνέρι που μου ετοίμαζε. «Έχω σκεφτεί διαφορές ιδέες και θέλω να μου πεις την γνώμη σου». Επί ώρες και ενώ αναλωνόμασταν σε μια ύλη, κάτι μεταξύ περιοδικού του Κωστόπουλου και της Σούπερ Κατερίνας , κάποια στιγμή μου πετάει κάτι που με ενθουσίασε. Αυτό μάλιστα ,αυτό αξίζει (νομίζω κιόλας ποτέ δεν κατάλαβα την λογική των περιοδικών και των ανθρώπων που τα διαβάζουν πολύ περισσότερο). Τι το ήθελα όμως, να δηλώσω πως η ιδέα αυτή με ενθουσίασε. Βλέπετε το γκρουπ των ανθρώπων που θα περιλαμβάνει η έρευνα αυτή , περιλαμβάνει δυστυχώς, για μένα, και την αφεντομουτσουνάρα μου ως αντιπροσωπευτικό δείγμα.

« Αγαπημένε μου φίλε στις αρχές του άλλου μήνα ανεβαίνεις πάνω για τα περαιτέρω». Έτσι ωμά χωρίς περιθώριο επιλογής και δεύτερης σκέψης. Βρε καλή μου της απαντώ είμαστε στην εποχή του διαδικτύου με έχεις ζωντανό μπροστά σου ορίστε , ρώτα με ότι θες. Νομίζοντας ο δύστυχος πως θα τελειώσει το μαρτύριο μου . «Μα δεν κατάλαβες αυτό θα το κάνω , αλλά τι θα γίνει με την φωτογράφηση;» , μου απαντάει. ΟΠΑΑΑΑΑ στάσου , ποιος ήρθε ; Εννοούσε αυτές τις στημένες φωτογραφίσεις , που και καλά είσαι με το τζινάκι αραχτός στην Αριστοτέλους απολαμβάνοντας ένα διπλό εσπρέσσο , ενώ η μετάλλαξη σου είναι να πίνεις κοκτέιλ με γραβάτα και κουστούμι στο Kitchen Bar, βαστώντας στο χέρι χαρτοφύλακα Burberry. Με ρωτάς εμένα ρε κοπελιά, που έχω δέσει γραβάτα γύρω από τον λαιμό μου δυο φορές σε όλη μου την ζωή, πως θα το κάνω αυτό; Βέβαια όταν σε πιέζει γυναίκα, κολλητή , δημοσιογράφος και τάζοντας σου και τραπέζι στο Ούζο Μέλαθρον , φαντάζομαι την απάντηση την αντιλαμβάνεστε…

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

I am Sicko and tired

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό χάθηκα , έχω θολώσει από την πολύ δουλειά βλέπετε και το μπλόγκ μου με έχει χάσει. Είναι και κάτι βραδιές πόκας με καλή παρέα που κρατάνε μέχρι το πρωί , οπότε μετά που να βρεις χρόνο και ψυχική διαύγεια για να κράξεις. Γιατί υλικό να κράξεις πάντα υπάρχει και μάλιστα , μάς το προσφέρουν εκεί έξω διάφοροι απλόχερα. Έτσι η μόνη λύση για μένα ήταν μια μικρή αποχή από τον κόσμο του διαδικτύου και τα blogs και το έριξα στην ξεκούραση και τις ταινίες (όταν δεν υπήρχαν οι βραδιές πόκας). Από τις ταινίες που είδα σας προτείνω ανεπιφύλακτα το A Mighty Heart με την Αντζελίνα Τζολί που αναφέρεται στην αληθινή ιστορία δυο δημοσιογράφων , αλλά και το Sicko του Michael Moore το οποίο ίσως σας κάνει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επισκεφτείτε την Αμερική…

2 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Το άβατο ζει και βασιλεύει

Δυστυχώς σήμερα γράφω όχι απλά με σκωπτικό ύφος, αλλά πραγματικά είμαι εκνευρισμένος. Βλέπεται το παλικάρι που αυτή την στιγμή χαροπαλεύει στην εντατική , από μια σφαίρα την οποία δέχτηκε στον αυχένα, έτυχε να το γνωρίζω. Δεν είναι δυνατόν λοιπόν να μιλάμε σήμερα, το 2007 για μια περιοχή στην Ελλάδα που είναι «γκρίζα ζώνη» για την ελληνική αστυνομία, ένα μέρος το οποίο κανείς ένστολος δεν μπορεί να πλησιάσει. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει πομπή 10 αυτοκινήτων των ΤΑΕ και να «γαζώνεται» στην προσπάθεια της να προσεγγίσει την περιοχή των Ζωνιανών για μια κατ οίκων έρευνα. Ποτέ ξανά έχετε ακούσει δύναμη 60 ανδρών να πηγαίνει για κατ οίκων έρευνα; Το τι έχει ακουστεί είναι δύσκολο να το διανοηθεί ο ανθρώπινος νους. Απλά θα αναφέρω μερικά από αυτά, που ξερώ και από τα γνωστά και από τα off the record.

Ο κοινοτάρχης των Ζωνιανών με εριστικό και ειρωνικό ύφος έλεγε πως δεν γνωρίζει τίποτα και κανέναν, από αυτούς που γάζωναν τα οχήματα της αστυνομίας , την ώρα που το συμβάν έγινε 500 μέτρα από την είσοδο της κοινότητας του. Από πού κύριε κοινοτάρχη προέρχονται όλοι αυτοί οι «βουνίσιοι» που εδρεύουν στην περιοχή σας; Μήπως είναι Ταλιμπάν οι οποίοι έχουν μεταναστεύσει στην περιοχή του Μυλοποτάμου;

Το άλλο ανήκουστο είναι , η πληροφορία που υπάρχει ,πως υψηλόβαθμο στέλεχος διαπραγματεύτηκε την είσοδο στο χωριό της αστυνομικής δύναμης!!! Με ποιους , πως, πότε και κάτω από ποιο καθεστώς συνέβη αυτό; Τι είπε δηλαδή ο στρατηγός ; «Θα έρθουμε στα Ζωνιανά αλλά σας παρακαλώ μην μας χτυπήσετε!». Ο ίδιος μάλιστα κύριος ,προσπαθούσε να μας πείσει ότι η επιχείρηση δεν ήταν αποτυχημένη μιας και αυτή δεν ξεκίνησε ποτέ καθώς δεν κατάφεραν να φτάσουν στο σπίτι οι ειδικοί φρουροί. Συγνώμη η επίθεση που δεχτήκαν ποτέ συνέβη δηλαδή, την ώρα που πήγαιναν για καφέ;

Τα στόματα επιτέλους πρέπει να ανοίξουν και να μιλήσουν αυτοί που ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις. Όλοι αυτοί οι έμποροι ναρκωτικών , όπλων και άλλοι παραβατικοί που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Μυλοποτάμου είναι γνωστοί και έχουν την στήριξη πολιτικών, με θητεία σε κυβερνήσεις και υψηλές θέσεις , οι οποίοι μάλιστα συχνάζουν και στα γραφεία τους.

Το άβατο υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει όσο θα βλέπουμε ανθρώπους με φορολογικές δηλώσεις των 10.000 € να χαλάνε μονό μέσα σε μια βραδιά , σε γλέντια περισσότερα από 20.000 ευρώ. Τα επιπλέον κέρδη όλοι καταλαβαίνουμε από ποιες δραστηριότητες υπάρχουν. Θα συνεχίσει να υπάρχει όσο τα επιπλέον αυτά χρήματα θα τροφοδοτούν προεκλογικές καμπάνιες γνωστών πολιτικών και παιδιά, όπως ο Στάθης Λαζαρίδης, θα στέλνονται σαν τα πρόβατα στην σφαγή για να καταλήγουν να χαροπαλεύουν στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στάθης δεν βρισκόταν στο σώμα , λόγω ανάγκης όπως πολύ συνάδερφοι του, που βλέπουν την αστυνομία ως ένα σίγουρο εργασιακό μέλλον. Οικονομικό πρόβλημα δεν είχε απολύτως κανένα , το έκανε απλά από μεράκι επειδή το αγαπούσε και ήταν επιλογή του.
Στάθη βάστα γερά…

4 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Play the game 2007 τελικός απολογισμός

Το τελευταίο χειροκρότημα, από τους 220 και πλέον συνέδρους του 5ου play the game conference , ήταν και το πιο θερμό. 5 ημέρες , 220 σύνεδροι , ατελείωτες ώρες συζήτησης και ένα συμπέρασμα. Ότι ο αθλητισμός μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος, αν άνθρωποι όπως αυτοί που βρεθήκαν στο Ρέκγιαβικ , βοηθήσουν και πολεμήσουν με κάθε μέσο το οποίο διαθέτουν. Το βραβείο του συνεδρίου για το 2007 κατέληξε στον Alessandro Donati, για την πολύχρονη προσφορά του κατά της διαφθοράς στον αθλητισμό και του ντόπινγκ. Θεωρώ ότι ήταν από τις πέντε πιο σημαντικές ημέρες της ζωής μου και σίγουρα δεν θα χάσω την ευκαιρία την επόμενη φορά να είμαι πάλι εκεί. Αρκεί να ξεπεραστούν τα οικονομικά προβλήματα και το 2009 να μπορέσουν οι άνθρωποι του play the game να βρουν τους πόρους για να διοργανώσουν ένα ακόμα πετυχημένο «πανηγύρι» ανθρώπων του αθλητισμού και το μονό σίγουρο είναι πως θα είμαστε και πάλι εκεί.

Special thanks to Jens , Lars, Steve and Ezequiel meet you next time guys!
Και όπως πάντα το βίντεο της ημέρας από τα παιδιά της δημοσιογραφικής σχολής της Δανίας.


0 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Play the game 2007 απολογισμός 3ης & 4ης μέρας

Δυστυχώς χτες τα πράγματα στο Ρέκγιαβικ ήταν τόσο πιεσμένα και η αναφορά της ημέρας χάθηκε κάπου στον δρόμο. Βλέπεται το πολύ κρύο και η χιονοθύελλα ,που έφαγαν οι σύνεδροι στην εκδρομή τους στο The Golden Circel, ήταν αρκετά για να βγάλουν πολλούς εκτός συναγωνισμού. Πέρα από την πλάκα η εκδρομή ήταν εκπληκτική και το τοπίο θαύμα. Στα του συνεδρίου η τρίτη ημέρα ήταν πολύ χαλαρή και μόλις δυο θέματα συζητηθήκαν το πρωί. Το ένα απ' αυτά ήταν και πάλι γύρω από τον χώρο του ντόπινγκ, όπου μια ενδιαφέρουσα πρόταση ακούστηκε. Αυτή ήταν, ότι για να βοηθήσουμε τους αθλητές, ώστε να αποφύγουν τα αναβολικά, ίσως θα πρέπει να καταργήσουμε όλα τα παγκόσμια ρεκόρ και να ξεκινήσουμε μια νέα εποχή στον αθλητισμό. Συμφωνώ ότι μπορεί να είναι μια καλή λύση ,αλλά νομίζω ότι σε βάθος χρόνου ίσως να μας οδηγήσει στην ίδια και πάλι κατάσταση.

Το θέμα που συζητήθηκε ωστόσο σήμερα είναι νομίζω το πλέον σημαντικό του όλου συνεδρίου. Το τελευταίο διάστημα διάφοροι φορείς προσπαθούν να κάνουν δύσκολη την ζωή και το έργο τον δημοσιογράφων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η FIFA που τα τελευταία χρονιά έχει δημιουργήσει μια λίστα δημοσιογράφων που χαρακτηρίζονται ως Persona non Gratas και στους οποίους απαγορεύει την είσοδο σε μεγάλες διοργανώσεις και ουσιαστικά την ελευθερία να εξασκήσουν το λειτούργημα τους. Ο λόγος είναι ότι οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι, όπως για παράδειγμα ο Jens Weinrich ,έχουν αναφερθεί με κριτική μορφή κόντρα στην FIFA και την διαφθορά που εμφανίζεται εκεί τα τελευταία χρονιά. Από την πλευρά της η FIFA προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να τους τιμωρήσει. Μάλιστα για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο συστήθηκε και επιτροπή οπού ομόφωνα τον ανακύρηξε ως «ανεπιθύμητο πρόσωπο». Ο Γερμανός αποφάσισε να μην αφήσει εκεί το θέμα και έφτασε ως τον Ζόζεφ Μπλάτερ. Ο ίδιος ο πρόεδρος ,τον διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα , παρά το γεγονός ότι ο συνάδελφος δημοσιογράφος είχε στα χέρια του την συγκεκριμένη απόφαση. Ο πρόεδρος της ΦΙΦΑ φαινόταν να ενδιαφέρεται περισσότερο για το πώς έφτασαν τα ντοκουμέντα αυτά στα χέρια του δημοσιογράφου και όχι την ύπαρξη τους αυτή κάθε αυτή. Δυστυχώς αυτό είναι ένα γενικό πρόβλημα , όπως εξήγησε και ο Aidan White γενικός γραμματέας του ευρωπαϊκού δικτυού δημοσιογράφων , το οποίο θα το βρούμε τα επόμενα χρονιά μπροστά μας και όσο δεν το καταπολεμούν όλοι οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι ,καυτηριάζοντας τέτοια γεγονότα κινδυνεύουν κάποια στιγμή να τα βρούνε μπροστά τους.


Στα της εκδρομής βίντεο
Δείτε τον εκπληκτικό πίδακα βραστού νερού στο Golden Circel



Και όπως πάντα το βίντεο από τους φοιτητές της δημοσιογραφικής σχολής της Δανίας για τις δυο τελευταίες ημέρες.

2 σχόλια αφήστε και το δικό σας: