Το άβατο ζει και βασιλεύει

Δυστυχώς σήμερα γράφω όχι απλά με σκωπτικό ύφος, αλλά πραγματικά είμαι εκνευρισμένος. Βλέπεται το παλικάρι που αυτή την στιγμή χαροπαλεύει στην εντατική , από μια σφαίρα την οποία δέχτηκε στον αυχένα, έτυχε να το γνωρίζω. Δεν είναι δυνατόν λοιπόν να μιλάμε σήμερα, το 2007 για μια περιοχή στην Ελλάδα που είναι «γκρίζα ζώνη» για την ελληνική αστυνομία, ένα μέρος το οποίο κανείς ένστολος δεν μπορεί να πλησιάσει. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει πομπή 10 αυτοκινήτων των ΤΑΕ και να «γαζώνεται» στην προσπάθεια της να προσεγγίσει την περιοχή των Ζωνιανών για μια κατ οίκων έρευνα. Ποτέ ξανά έχετε ακούσει δύναμη 60 ανδρών να πηγαίνει για κατ οίκων έρευνα; Το τι έχει ακουστεί είναι δύσκολο να το διανοηθεί ο ανθρώπινος νους. Απλά θα αναφέρω μερικά από αυτά, που ξερώ και από τα γνωστά και από τα off the record.

Ο κοινοτάρχης των Ζωνιανών με εριστικό και ειρωνικό ύφος έλεγε πως δεν γνωρίζει τίποτα και κανέναν, από αυτούς που γάζωναν τα οχήματα της αστυνομίας , την ώρα που το συμβάν έγινε 500 μέτρα από την είσοδο της κοινότητας του. Από πού κύριε κοινοτάρχη προέρχονται όλοι αυτοί οι «βουνίσιοι» που εδρεύουν στην περιοχή σας; Μήπως είναι Ταλιμπάν οι οποίοι έχουν μεταναστεύσει στην περιοχή του Μυλοποτάμου;

Το άλλο ανήκουστο είναι , η πληροφορία που υπάρχει ,πως υψηλόβαθμο στέλεχος διαπραγματεύτηκε την είσοδο στο χωριό της αστυνομικής δύναμης!!! Με ποιους , πως, πότε και κάτω από ποιο καθεστώς συνέβη αυτό; Τι είπε δηλαδή ο στρατηγός ; «Θα έρθουμε στα Ζωνιανά αλλά σας παρακαλώ μην μας χτυπήσετε!». Ο ίδιος μάλιστα κύριος ,προσπαθούσε να μας πείσει ότι η επιχείρηση δεν ήταν αποτυχημένη μιας και αυτή δεν ξεκίνησε ποτέ καθώς δεν κατάφεραν να φτάσουν στο σπίτι οι ειδικοί φρουροί. Συγνώμη η επίθεση που δεχτήκαν ποτέ συνέβη δηλαδή, την ώρα που πήγαιναν για καφέ;

Τα στόματα επιτέλους πρέπει να ανοίξουν και να μιλήσουν αυτοί που ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις. Όλοι αυτοί οι έμποροι ναρκωτικών , όπλων και άλλοι παραβατικοί που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Μυλοποτάμου είναι γνωστοί και έχουν την στήριξη πολιτικών, με θητεία σε κυβερνήσεις και υψηλές θέσεις , οι οποίοι μάλιστα συχνάζουν και στα γραφεία τους.

Το άβατο υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει όσο θα βλέπουμε ανθρώπους με φορολογικές δηλώσεις των 10.000 € να χαλάνε μονό μέσα σε μια βραδιά , σε γλέντια περισσότερα από 20.000 ευρώ. Τα επιπλέον κέρδη όλοι καταλαβαίνουμε από ποιες δραστηριότητες υπάρχουν. Θα συνεχίσει να υπάρχει όσο τα επιπλέον αυτά χρήματα θα τροφοδοτούν προεκλογικές καμπάνιες γνωστών πολιτικών και παιδιά, όπως ο Στάθης Λαζαρίδης, θα στέλνονται σαν τα πρόβατα στην σφαγή για να καταλήγουν να χαροπαλεύουν στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στάθης δεν βρισκόταν στο σώμα , λόγω ανάγκης όπως πολύ συνάδερφοι του, που βλέπουν την αστυνομία ως ένα σίγουρο εργασιακό μέλλον. Οικονομικό πρόβλημα δεν είχε απολύτως κανένα , το έκανε απλά από μεράκι επειδή το αγαπούσε και ήταν επιλογή του.
Στάθη βάστα γερά…

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9:36 μ.μ.

    Για γέλια και για κλάμματα ειναι.
    Η Επιχείρηση έγινε την πρώτη φορά γνωρίζοντας οτι τούς στέλνουν σαν πρόβατα για σφαγή.
    Η Δεύτερη επιχείρηση που γινετε ακόμη και τώρα ειναι χειρότερο φιάσκο απο την πρώτη διότι ήξεραν οτι δε θα βρούν τίποτα ουσιαστικό.
    Δεν πιστεύω ότι θα γίνει κατι ουσιαστικό διότι οταν το 30% των ναρκωτικών διακινήτε απο τα Ζωνιανά και παράλληλα αυτό σημαίνει
    δικαστήρια δικαστικά εξοξα κλπ δύσκολο να το στερηθεί το κράτος.
    Εστω οτι αποφάσισαν να τελειώνουν θα πρέπει να το τελειώσουν σωστά.
    Δηλαδή αφου κρυφό αλλά γνωστό σε όλους ότι υπήρχαν λαδώματα πολιτικές παρεμβάσεις θα πρέπει
    1 να ξεκινήσει σε βάθος χρόνου 20 ετών πόθεν έσχες Εισαγγελέων δικαστικών υπουργών κ όλων των θεσμικών οργάνων που πέρασαν απο το ρέθυμνο η είναι ακόμη εδώ ακόμη και σε δικηγόρους να διαπιστωθεί εάν έχουν σχέση με τις δικαστικές διαδικασίες απελευθέρωσης και καταδικη με μικρές ποινές αυτών των ατόμων.
    Διότι ο βασικός εγκληματίας είναι αυτός που αβαντάρει τον εμπορο και παράλληλα τσαμπουκά.
    Τι θέλω να πώ όταν ο αλλος ξέρει οτι και αν κάνει αλλοι θα καθαρίσουν γι αυτόν πέρνει αέρα και γα...... και δέρνει
    Επομένως η βασική τιμωρία πρέπει να γίνει στους ηθικούς αυτουργούς.
    Διότι όταν οι Ζωνιανοί είχαν τέτοιες πλάτες με αντάλαγμα φυσικά σίγουρο είναι αν τους προδωσουν τωρα οι κυριοι αυτοί θα έχουμε αντίποινα οσες αστυνομίες και να γίνουν εκεί και πολυ φοβάμε οτι θα την πληρωσουν αθωοι.
    Εαν λοιπον ειναι να γινει σωστά πρέπει να τιμωρηθούν ηθικοι αυτουργοί και οι κυριοι εκτελεστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνησω μαζι σου ετσι ειναι η αληθεια οπως την λες σε μεγαλο βαθμο. Απο την αλλη δεν ειναι δυνατον να δηλωνεις αγροτης και να χεις στην κατοχη σου ενα πολυτελες τζιπ και μια Πορσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι τρομερό.
    Ασε που μεγαώνοντας έχω βγεί πιά από αυτό το τρυπάκι του "κακού μπάτσου"...
    Όχι πως δέν υπάρχουν βλαμμένοι μπάτσοι αλλά...ειδικά οι πιτσιρικάδες, κάνουν τη χειρότερη χαμαλοδουλειά στη χώρα αυτή με ελάχιστα χρήματα και αποτελέσματα σάν αυτό που έτυχε στο παιδί.
    Επίσης να με συμπαθάνε οι Κρητικοί αλλά αυτό το μοντέλο του "λεβέντης είμαι ότι θέλω κάνω" έχει σουξέ μόνο στα δεκαεξάχρονα πλέον...
    Η θα μάθουμε να συνυπάρχουμε, ή...

    Πως είναι το παιδί???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. patsiouri μου ετσι ειναι το να χεις οπλα για την παραδοση και το να τα χρησιμοποιεις για να κανεις εμποριο κοκας και αλλες παραβατικες ενεργειες ειναι εννοιες ακρως αντιθετες. Δεν λεω οτι οποιος εχει οπλο στην Κρητη ειναι και ναρκεμπορας αλλα...
    Ο Σταθης απο οτιο μαθαινω ειναι καλυτερα και οι γιατροι ειναι αισιοδοξοι, οσο αισιοδοξος μπορει να ειναι κανεις για καποιον που εχει φαει σφαιρα στο κεφαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή