Η φόρμα των ομάδων οδηγεί τα πονταρίσματα

(Updated) Δεν ξερώ αν με έχει παρασύρει το γεγονός ότι την περασμένη εβδομάδα έβγαλα 4 στα 5 , ή αυτή την εβδομάδα υπάρχουν πραγματικές ευκαιρίες. Το θέμα είναι ότι με την πρώτη γρήγορη ανάγνωση του κουπονιού βρήκα 7 αναμετρήσεις που αξίζουν το ποντάρισμα μας.
Ξεκινάω από την Γερμανία και το ματς του Αμβούργου κόντρα στη Στουτγάρδη. Το πρώτο σχόλιο μου είναι ότι η απόδοση του ΟΠΑΠ είναι απαράδεκτη για τον άσσο που σε όλη την Ευρώπη παίζεται από 2,10-2,20 και στην Ελλάδα μας το προσφέρουν στο απαράδεκτο 1,75! Είπαμε να μας κλέβετε αλλά τουλάχιστον κάντε το με τρόπο. Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο άσσος εύκολα ή δύσκολα πιστεύω πως θα έρθει , μιας και η αγωνιστική κατάσταση των δυο ομάδων είναι τελείως διαφορετική με τους γηπεδούχους να μετράνε 5 νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία 6 ματς ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 3 σερί ήττες.
Από εκεί και πέρα ο βασικός όγκος των στοιχημάτων μας θα κινηθεί στην Αγγλία ξεκινώντας από το διπλό της Πόρτσμουθ. Τις δυο ομάδες χωρίζουν παραπάνω από δέκα θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα και αν υπολογίσει κανείς και το γεγονός ότι η Γουΐγκαν αγνοεί την χαρά της από τις 18/8 ενώ αντίθετα η Πόρτσμουθ στα τελευταία τέσσερα ματς που έχει δώσει έχει το απόλυτο με 11-4 τέρματα !!!
Συνεχίζουμε με το ματς της Μπάρνσλει με την Μπέρνλι, οπού οι γηπεδούχοι εδώ και ένα μήνα τρέχουν ένα περίεργο σερί οπού ένα ματς πάνε ισοπαλία και ένα κερδίζουν. Την περασμένη αγωνιστική αναδειχτήκαν ισόπαλοι 1-1 με την Τσάρλτον άρα είναι σειρά τους να κερδίσουν. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι μετράνε 6 ματς χωρίς νίκη και το τελευταίο διάστημα παραπαίουν.
Ένα ακόμα ματς στο οποίο θα στηριχτούμε στην φόρμα των δυο ομάδων είναι το Μπέρι – Σριούσμπερι. Οι γηπεδούχοι διανύουν περίοδο υψηλής φόρμας με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες , ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μετράνε 4 σερί ήττες.
Στο ματς της Μπράντφορντ με την Ντάρλινγκτον νομίζω ότι έχουν κάνει λάθος στις αποδόσεις οι μπούκ. Το διπλό της Ντάρλιγκτον πληρώνει 2,3 στο εξωτερικό σε αντίθεση με το 1,95 του ΟΠΑΠ , ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είναι 19 θέσεις πάνω στον βαθμολογικό πίνακα από τους γηπεδούχους και μάλιστα με σχετικά καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα , αντίθετα με την Μπράντφορντ που τρώει σφαλιάρες εδώ και πέντε αγώνες που δεν έχει πάρει ούτε βαθμό!
Τέλος στην Ιταλία και την δεύτερη κατηγορία η Πίζα την οποία την είχα πιστέψει από την αρχή πάει τρένο και δεν νομίζω πως η Πιατσέντζα μπορεί να της αντισταθεί, ωστόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ματς της Αλμπινολέφε που εδώ και δυο αγωνιστικές γκελάρει, οπότε είναι η ώρα της να ρεφάρει. Πιο ιδανικός αντίπαλος από την Αβελίνο δεν μπορούσε να βρεθεί στον δρόμο της μιας και οι γηπεδούχοι στα τελευταία δέκα παιχνίδια που έχουν δώσει από τις 15/8 έχουν κερδίσει μόλις ένα , στις 15/9 , και εκτός αυτού μετράνε μονό ήττες.

Αναλυτικά οι προβλέψεις τους Σαββάτου :

ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 1
ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ 2
ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ – ΜΠΕΡΝΛΙ 1
ΜΠΕΡΙ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ 1
ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΝΤΑΡΛΙΝΓΚΤΟΝ 2
ΑΒΕΛΙΝΟ – ΑΛΜΙΝΟΛΕΦΕ 2
ΠΊΖΑ – ΠΙΑΤΣΕΝΤΖΑ 1

Όπως βλέπετε από το κουπόνι παρακάτω επέλεξα έξι μάτς , εκτός του Αμβούργου (φοβήθηκα την απουσία Φάν ντε Φάρτ), σε ένα σύστημα 4-5-6. Τώρα θα με ρωτήσετε γιατί παίζω στον ΟΠΑΠ; Είναι μια μεγάλη κουβέντα, που έχει ωστόσο εξήγηση αν κάποιος ενδιαφέρεται.

2 σχόλια:

  1. Ενα εχω να πώ, στα αθλητικά φυσικά και δέ μπορώ να σχολιάσω, αλλά ρε παιδιά, εμένα το τσουρέκι του Τερκενλή δέ μ'αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Patsiouri mou edo tha ta xalasoume akou ekei den s aresei o terkenlis eleos dld.

    ΑπάντησηΔιαγραφή