Οι κουτσοί και οι στραβοί δεν σηκώνουν ποντάρισματα

(Updated) Πραγματικά κοιτούσα το κουπόνι το μεσημέρι της Παρασκευής και δεν πίστευα στα ματιά μου με αυτά που διάβαζα. Ίσως να είναι το πλέον δύσκολο κουπόνι που έχει προκύψει τους τελευταίους μήνες. Τα περισσότερα παιχνίδια στις κατηγορίες οι οποίες οδηγούν συνήθως τα πονταρίσματα είναι αναμετρήσεις του στυλ ο «στραβός» κόντρα στον «τυφλό» , με ομάδες που βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς καμιά εμπιστοσύνη στην αγωνιστική τους απόδοση. Από την άλλη οι περισσότερες ομάδες της κορυφής αγωνίζονται μεταξύ τους και αυτό είναι ο χειρότερος πονοκέφαλος ενός παίκτη. Πολύ οριακά λοιπόν τα πονταρίσματα για το ΣΚ, οπού προτείνω να κινηθούμε χαμηλά και να περιμένουμε την ευκαιρία μας να έρθει από εβδομάδα. Θα ξεκινήσω από την Γερμανία οπού δεσπόζει το ματς της Στουτγάρδης κόντρα στην Λεβερκούζεν. Επτά θέσεις χωρίζουν του φιλοξενούμενους από τους γηπεδούχους και πέντε βαθμοί, οπού είναι αρκετοί νομίζω για να δώσουν ένα προβάδισμα στο διπλό το οποίο δεν κληρώνει και άσχημα (2,5). Θα κυνηγήσουμε την απόδοση βάση φόρμας κυρίως και ελπίζουμε ο Φάνης Γκέκας να σκοράρει για μας.

Με Αγγλία σήμερα δεν θα ασχοληθώ καθόλου γιατί όλες η κατηγορίες του νησιού ανήκουν στην περίπτωση που περιέγγραψα από πάνω , άρα μακριά. Πάμε στην Ιταλία οπού εδώ και 5 εβδομάδες κυνηγώ την Πίζα που κερδίζει μέσα έξω και μας πληρώνει , πολλές φορές μάλιστα και πολύ ικανοποιητικά. Αυτήν την εβδομάδα θα αγωνιστεί μέσα στην Γκροσέτο και όσο η Πίζα κερδίζει και μας πληρώνει εμείς θα την εμπιστευόμαστε μιας και αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι φιγουράρει στην κορυφή με 24 βαθμούς έναντι της 17ης θέσης των γηπεδούχων και των 10 μόλις βαθμών που έχουν συγκεντρώσει νομίζω πως δεν είναι άσχημο το διπλό στο 2,4.

Από την Ιταλία στην Γαλλία και σε ένα ματς που δυο περιπτώσεις υπάρχουν, είτε οι μπουκ έκαναν λάθος στις αποδόσεις ή ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς. Η Νανσί που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας παίζει μέσα στην Μετς που είναι τελευταία. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις 5 βαθμούς και δυο απανωτές ήττες απέναντι στους 24 βαθμούς της Νανσί που γκέλαρε την περασμένη εβδομάδα στο 0-0 με την Σοσό. Να γκελάρει ακόμα μια φορά δύσκολο και το 2,1 στο διπλό μοιάζει ευκαιρία , απλά επειδή αυτό το ματς μοιάζει πολύ περίεργο θέλω να εξετάσω όλες τις λεπτομέρειες μέχρι αργά (καιρικές συνθήκες , αποστολές) οπότε να περιμένετε νέα από το www.vafman.blogspot.com το μεσημέρι του Σαββάτου.

Τα αλλά τρία ματς που έχω διαλέξει δεν σηκώνουν μεγάλη ανάλυση. Η Φέγιενορντ θα αγωνιστεί μέσα στην Τβέντε και αν θέλει να είναι έστω και λίγο σοβαρή θα βγάλει το διπλό στο 2,10 , όπως το ίδιο αναμένω και για την Γιουβέντους που με το όνομα της και μονό ομάδες όπως η Νάπολι θα πρέπει να τις έχει για ορεκτικό. Τέλος ένα ματς με πολύ ρίσκο και πολύ καλή απόδοση είναι το διπλό της Εσπανιόλ μέσα στην Μαγιόρκα. Κανείς δεν λέει ότι η Μαγιορκα είναι κακή ομάδα, απλά στην παρούσα φάση θεωρώ ότι η Εσπανιόλ είναι καλύτερη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στις τελευταίες 4 αγωνιστικές έχει κερδίσει ομάδες όπως οι Ρεάλ , Βαλένθια , Ντεπορτίβο και Σεβίλλη.

165 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2
315 ΓΚΡΟΣΕΤΟ – ΠΙΖΑ 2
356 ΜΕΤΣ – ΝΑΝΣΙ 2 (Όπως είπε και ο φίλος Κωστας Betbank , κάλυψη και στο χ)
452 ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ 2
456 ΤΒΕΝΤΕ – ΦΕΓΙΕΝΟΡΝΤ 2
461 ΝΑΠΟΛΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2

Τόσο κακό ξεκίνημα είχαμε να κάνουμε πολύ καιρό. Θα μου πείτε το χα πεί πως είναι "κακο" κουπόνι , αλλά... Τέτοιο εφιάλτη με 0 στα 6 χρόνια είχα να ζήσω!

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας: