Η υποκρισία σε όλο τής το μεγαλείο

Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα...

Πραγματικά αυτή η εικόνα είναι όχι απλά εκνευριστική αλλά σκανδαλώδης. Ο νέος Δήμαρχος Ν. Κυδωνίας παραδίδει τα μετάλλια των νικητών στην κατηγορία των εφήβων στο πρώτο grand slam του πανελληνίου πρωταθλήματος junior ,beach volley που διεξήχθει το Σαββατοκύριακο στα Χανιά. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που ξήλωσε όλους τούς φιλέδες του βόλεϊ από τις παραλίες του δήμου του, καταργώντας φασιστικά τον μαζικό αθλητισμό.
Σε έναν δήμο λοιπόν που το μεγαλύτερο μέρος του καλύπτεται από παραλίες ο κύριος Σταματάκης αποφάσισε να κάνει εκκαθάριση με το που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα. Ξήλωσε όλα τα beach bar σε μια προσπάθεια να καθαρίσει τις παραλίες μιας και από εκεί που οι περισσότεροι είχαν άδειες καντινών, είχαν φτιάξει κλαμπ και ακόμα χειρότερες εγκαταστάσεις σε μια πλήρη καταπάτηση των παραλιών, και σε αυτό είμαστε μαζί του. Δεν είναι δυνατόν όμως μέσα σε όλα να παίρνει η μπάλα και τον μαζικό αθλητισμό, οπού σε όλη την Ευρώπη γίνεται προσπάθεια να διαδοθεί, ο συγκεκριμένος κύριος φαίνεται πως έχει την λογική ότι αθλητισμός είναι μόνο ο πρωταθλητισμός και έτσι σε μια παραλία πολλών χιλιομέτρων που υπήρχαν περισσότερα από 5-6 γήπεδα, εξαφανίστηκαν φέτος το καλοκαίρι και έμειναν μόνο οι εγκαταστάσεις του συλλόγου beach volley τις Νέας Κυδωνίας που καλύπτουν βασικά τις ανάγκες των αθλητών. Απορία μου πάντως είναι πως οι άνθρωποι τής ομοσπονδίας κάλεσαν τον συγκεκριμένο δήμαρχο για τις απονομές και έκαναν την τεράστια αυτή γκάφα. Δεν τούς ενημέρωσε κανείς ότι ο κύριος αυτός αποτελεί δυσφήμηση για το άθλημα τούς, και μάλιστα ενώ στο site τής ΕΟΠΕ διαφημίζεται το πρόγραμμα φιλέ στην παραλία δεν είναι τραγικό να υπάρχει και η φωτογραφία του ανθρώπου που τα ξηλώνει;

4 σχόλια:

  1. Μαλλον καποια συμφεροντα κρυβονται απο πισω...Εσυ τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα είναι να βρεθεί κάποιος να μας πεί ποιά είναι αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10:13 μ.μ.

    Αυτό σε πείραξε ρε vafman; Tο ότι έκανε απονομή ο αρχιμπράβος νομαρχιακός σύμβουλος Κονταξάκης δεν σε πείραξε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλά ρε φίλε μου αυτό σε πείραξε σιγά τι πειράζει που ο κ. Κονταξάκης το έπαιζε μπράβος παλιά και έδερνε τα παιδιά από το Πολυτεχνείο Κρήτης στα Χανιά, αυτά ήταν παλιά τώρα πάνε πέρασαν... βλέπεις όλοι τα χουν ξεχάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή