Οι πλέον κακόγουστοι Ολυμπιακοί Αγώνες

Το γνώριζα ότι η κακογουστιά των Άγγλων δεν έχει προηγούμενο ,αλλά σε τέτοιο βαθμό δεν το περίμενα. Οι Άγγλοι λοιπόν μπορούν κάλλιστα να μπουν στην θέση για να διεκδικήσουν τον τίτλο, ότι πρόκειται να διοργανώσουν τους ποιο κακόγουστους Ολυμπιακούς αγώνες ever! Το ξεκίνημα το έκαναν ήδη άλλωστε ,με το σηματάκι που βλέπεται αριστερά το οποίο παρουσίασαν ότι θα είναι το επίσημο λογότυπο των αγώνων για το 2012. Το τι ακριβώς είναι και το τι συμβολίζει μπορεί να σου πάρει ώρα για να το αντιληφθείς , μπορεί πάλι και να μην το αντιληφθείς ποτέ!! Οι εμπνευστές του υποστηρίζουν ότι αυτό το τερατούργημα λέει απλά 2012, ασχέτως αν εμένα μου μοιάζει με καρικατούρα από κινεζικό καρτούν. Το μεγάλο γέλιο είναι ότι αυτό οι δύσμοιροι Άγγλοι πολίτες το πλήρωσαν και 400.000 Λίρες μιας και τόσο κόστισε η μελέτη και η κατασκευή από τους δημιουργούς. Ήμαρτον Παναγίτσα μου δηλαδή!Πραγματικά μονό οι Βρετανοί θα μπορούσαν να αποδειχτούν τόσο ......κες για να πληρώσουν 400.000 για αυτό το λογότυπο!

Και σαν να μην έφθανε μονό αυτό ,το βίντεο της παρουσίασης του σήματος καθώς και το ίδιο το σήμα προκαλούν κρίσεις επιληψίας στους φωτοεπιληπτικούς και είχαν αρκετά κρούσματα στην πρώτη προβολή του από το ΒΒC με αποτέλεσμα το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο να σκέφτεται σοβαρά να το αποσύρει. Προσοχή λοιπόν όσοι πατήσετε play στο παρακάτω βίντεο να είσαστε σίγουροι ότι δεν είσαστε φωτοεπιληπτικοί, μην έχουμε καμιά κρίση και με τρέχουν και μένα μετά…Από τη μια λοιπόν, οι Άγγλοι που έφριξαν μόλις είδαν αυτό το σήμα έχουν βαλθεί να μαζέψουν υπογραφές μέσω του ίντερνετ μπας και καταφέρουν και το αλλάξουν , ενώ την ίδια ώρα πολύ καλλιτέχνες ανέβασαν στο διαδίκτυο δημιουργίες τους που είναι κλάσης ανώτερες… Από την άλλη το team του London 2012 φαίνεται να στηρίζει την επιλογή των σχεδιαστών και να υποστηρίζει ότι το 2012 θα είναι μια νέα εποχή συνεπώς θα πρέπει να συμβαδίσουμε μ’ αυτήν .
Δεν λέω όχι θα με βρούνε σύμφωνο σε αυτό! Αλλά ρε παιδιά μήπως να το προσπαθούσατε λίγο πιο σκληρά , μπας και έβγαινε κανά καλύτερο αποτέλεσμα ; Μπας και σουλουπωνόταν αυτό το έκτρωμα; Μπας και έτσι για τα ματιά το κόσμου δείχνατε πως κάνατε μια ποιο επαγγελματική δουλειά; Γιατί αυτό το «κατασκεύασμα» δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι αποτέλεσμα διαρκούς προσπάθειας και μεγάλης μελέτης… μιας και στο βίντεο που ακολουθεί ο καλός μου φίλος το ξανασχεδιάζει μέσα σε 7 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα!!! Συνεπώς το εργατοδετευρόλεπτό του αγγίζει τις 450 Λίρες για να φτάσει τα λεφτά που κονομήσατε έτσι δεν είναι…;2 σχόλια:

  1. E, όπως ο Καλατράβα ήταν γαμπρός του Σάμαρανκ, ΄ετσι και οι σχεδιαστές...
    Η Κουμπαροκρατία έφτασε και στο Νησί, χα χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και μη χειρότερα patsiouri και μη χειρότερα! Κάτσε να βγάλουν και την μασκότ σε λίγο καιρό να δείς τα γέλια που θα κάνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή