"Red carpet massacre" οι Duran Duran χτυπούν και πάλι

"Red Carpet Massacre" ή αν προτιμάτε , "Σφαγή Στο Κόκκινο Χαλί". Οι Duran Duran γερασμένοι έφηβοι πλέον δείχνουν ότι δεν χάνουν την επαφή τους με το ρεύμα. Στο πρώτο άκουσμα μπορώ να πω πως το άλμπουμ τους , το μονό που δεν μου φάνηκε είναι αδιάφορο. Ελαφρύ στυλ ηλεκτρονικής μουσικής με στοιχειά της εποχής. Εντάξει μην περιμένει να βρει κανείς κομμάτια αντάξια με αυτά του παρελθόντος, αυτά μια φορά γράφονται. Με την πρώτη γεύση ξεχώρισα το Falling Down, για το οποίο από ότι έμαθα στην Αγγλία έγινε χαμός γιατί το ΒΒC απαγόρευσε την μετάδοση του βίντεο κλιπ , το οποίο έδειχνε γυναίκες από τον χώρο της σοουμπιζ και την κατάπτωση από τα ναρκωτικά.




Την παραγωγή του "Red Carpet Massacre" υπογράφουν οι Nate Danja' Hills, Jimmy Douglas, Duran Duran, Justin Timberlake και Timbaland. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα συμμετέχουν στην παραγωγή και στα φωνητικά σε τρία κομμάτια τα Night Runner, Skin Divers και Falling Down.
To full track list του νέου album των Duran Duran είναι το εξής: "The Valley", "Red Carpet Massacre", "Nite Runner", "Falling Down", "Box Full O Honey", "Skin Divers", "Tempted", "Tricked Out", "Zoom In", "Shes Too Much", "Dirty Great Monster" και "Last Man Standing".

Κλείνοντας αξίζει νομίζω να πω πως είναι το πρώτο άλμπουμ που πέφτει στα χέρια μου μετά από καιρό , και είναι από αυτά τα άλμπουμ που βάζεις στο cdplayer και τα αφήνεις να παίξουν ολόκληρα και δεν κρατάς μονάχα δυο κομμάτια

1 σχόλιο: