Κερδίστε μια ΜΟ ΜΑD

Δεν είναι δύσκολο με ένα μονό σχόλιο εδώ μπαίνετε αυτομάτως στην κλήρωση για μια MO MAD!!! Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε την συνέχεια.

Πριν από λίγες ημέρες το blog αυτό έκλισε τρεις μήνες ζώης (βασικά δυο μιας και τον Απρίλιο φυτοζωούσαμε). Πραγματικά ο στόχος των οποίον είχα θέση, δηλαδή τους 200 περίπου επισκέπτες για κάθε μήνα, στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας ξεπεράστηκε κατά πολύ και γι αυτό ευχαριστώ όλους σας. Έτσι λοιπόν στην προσπάθεια μου να σας το ανταποδώσω είπα να δωρίσω μια καρτούλα κινητού ΜΟ ΜΑD σε έναν τυχερό. Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτα παρά μονό να αφήσετε ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο post με το όνομα σας και το e-mail σας έτσι ώστε να σας ενημερώσω στις 10 του μήνα που θα λήξει και αυτός ο άτυπος διαγωνισμός ποιος θα είναι ο νικητής. Να σημειώσω ότι όσοι δεν θέλουν να εμφανιστεί το email τους δημόσια μπορούν να αφήσουν μονό το όνομα τους με απαραίτητη προϋπόθεση ωστόσο να στείλουν το email τους στο vafgeo@gmail.com ώστε να μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί τους στην περίπτωση που είναι οι νικητές. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου το πρωί και έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές με σχόλιο στο post αυτό μέχρι τις 23:59 στις 10/6/2007. Καλή επιτυχία σε όλους και πάλι ευχαριστώ για την στήριξη σας…


Νικητήτριο post για την MOMAD είναι o αριθμός 4 που προέκυψε απο το πρώτο νούμερο της τελευταιάς κλήρωσης του SUPER 3 του ΟΠΑΠ στις 10-6. sophia συγχαρητήρια!!!

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11:46 μ.μ.

    exo steilei mail me stoixia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3:09 μ.μ.

    Παναγιώτης Γρηγορόπουλος, συγχαρητήρια και για το blog με την ευκαιρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3:58 μ.μ.

    kali synexia exo stelei mail kai ego mixalis andreakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sygharitiria giwrgi mou, kali syneheia kai mia idea:kala kaneis kai ta "pselneis" alla vres kai kati pou na sou aresei poly kai na einai euharisto, kati pou oi opoioi ypeuthynoi kanoun kala,kai grapse gi'auto!sophia c.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1:19 π.μ.

    ah vafman mou s euharistw kai to hreiazomoun to numeraki xenitemeni ousa! euharistw ton mpampa mou, tin mama mou pou me ekanan omorfi ki exypni, kai olous osous me voithisan na symmetehw se auton to diagwnismo..einai megali mou timi!!!filiaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή