Ευκαιρία να ξελασπώσουμε

Σας το είχα γράψει και την Παρασκευή από την εφημερίδα ότι το τελευταίο δεκαήμερο πήγαινε καλά για τους παίκτες και αυτό ήταν επίφοβο. Από τα πέντε παιχνίδια που πρότεινα για το Σάββατο με μέσες αποδόσεις πέρασαν μόλις τα 2 ενώ η «μπομπίτσες» που περίμενα πέρασαν. Και η Κόλτσεστερ την Παρασκευή μας πλήρωσε στο 6 το διπλό και ο ΟΦΗ που τον έβλεπα για νίκη μας πλήρωσε στο 5,5. λέω λοιπόν να αφήσω τις μέσες αποδόσεις λοιπόν στην άκρη για την ώρα και την Κυριακή να κυνηγήσω μικρές έως μεγάλες εκπλήξεις σε μονά αποδεκτά, και όσο μπορεί να ανοιχτεί ο καθένας ανοίγεται μέχρι εκεί που τον παίρνει η τσέπη του.

Προσωπικά πιστεύω ότι με θέλει, αυτό το ΣΚ, και από τα 4 ματς θα βγουν τουλάχιστον τα 2-3. Ευκαιρία λοιπόν να βγάλουμε τα σπασμένα της περιόδου των «ισχνών αγελάδων». Το πρώτο ματς που λέω να πάω κόντρα είναι το παιχνίδι στο νησί των Φαιάκων εκεί οπού η Κέρκυρα θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ ,σε ένα παιχνίδι που κάθε ομάδα θέλει παρά πολύ για διαφορετικούς λόγους. Η ΑΕΚ μετά την γκέλα του ΠΑΟ σίγουρα κρατάει την υπόθεση Τσάμπιονς Λίγκ στα χέρια της αρκεί να μην έχει απώλειες μέχρι το φινάλε … πράγμα που μάλλον μοιάζει να είναι απίθανο! Από την άλλη την Κέρκυρα δεν την παίρνει να πετάει βαθμούς δεξιά και αριστερά και το μονό σίγουρο είναι ότι θα πάει για νίκη ειδικά αν μπει ένα γρήγορο γκολ ,θα κλειστεί μετά πίσω και βλέπω σχεδόν αδύνατον την ΑΕΚ να καταφέρει να το βγάλει, άλλωστε δεν έχει αποδείξει τελευταία ότι διαθέτει και κανά σπουδαίο σύνολο για να «ξεκλειδώνει» σκληρές άμυνες. Το ματς για μένα αν και ξεκινάει από το Χ έχει πολύ value bet στον 1 που με απόδοση 4,8 να ξεκινάει στην betfair θα το κυνηγήσω.

Πάω στην συνέχεια στο Κάλιαρι Κιέβο. Ο θάνατος σου η ζωή μου με όλη την σημασία της λέξεως το συγκεκριμένο ματς που έχει κατ’ εμέ πολύ Χ και ολίγον από διπλό. Οι δυο ομάδες έχουν μόλις μια νίκη στα τελευταία τους 5 παιχνίδια έκαστες ,δυο ισοπαλίες για τους γηπεδούχους και τρεις για τους φιλοξενούμενους. Άρα πρώτο σημείο το Χ αλλά θα κυνηγήσουμε και το διπλό στο 4,5 της betfair που μπορεί να βρείτε και «θύματα» να σας καλύψουν και σε παραπάνω ποντάρισμα που νομίζω πως αξίζει .

Επιστέφω στην Ελλάδα και πάω σε ένα ματς που μπορεί να γίνουν τα πάντα. Ηρακλής και Λάρισα κοντράρονται στο Καυταντζόγλιο και το ερώτημα είναι ένα. Ο Ηρακλής θυμάται άραγε που έχει κρύψει το ρόπαλο του για να χτυπήσει τους βυσσινί και να μπορέσει να κρατηθεί ζωντανός στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία; Προσωπικά νομίζω πως δεν μπορεί να βρει τον εαυτό του φέτος ο γηραιός και βάση απόδοσης θα πάω με τους φιλοξενούμενους. Βλέπετε το 3,5 και το γεγονός ότι ο Ηρακλής έχει να κερδίσει εδώ και 9 αγωνιστικές μου λέει πολλά λέτε να το κάνει τώρα κόντρα στην Λάρισα;

Τέλος πάμε προς Ιταλία μεριά σε ένα ματς με δυο ομάδες που παραπαίουν πραγματικά το τελευταίο διάστημα.. Η Ούντινε μετράει 3 ήττες και 3 ισοπαλίες στα τελευταία της παιχνίδια ενώ από την άλλη η φιλοξενούμενη Λιβορνο 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Αμφότερες και οι δυο τους βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας με μόλις 3 βαθμούς να τους χωρίζουν ,αν αυτό το ματς δεν είναι Χ τότε ποιο είναι; Όχι ότι θα μας χαλάσει η κάλυψη του διπλού ειδικά αν το βρούμε να πληρώνει παραπάνω από 4,8 – 5 που βλέπω τώρα με μια πρόχειρη ματιά...

Αναλυτικά οι προβλέψεις:
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ Χ (2)


ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ 2


ΚΑΛΙΑΡΙ - ΚΙΕΒΟ Χ (2)


ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΛΙΒΟΡΝΟ Χ (2)