Κοκτέιλ … η συνήθεια που έγινε λατρεία

Καλοκαίρι , παραλιακά bar και cocktail πάνε μαζί. Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να μην έχει μπει στην διαδικασία να πιει τουλάχιστον 2-3 κοκτέιλ στην διάρκεια του καλοκαιριού και να την βγάζει με την κλασική μπύρα της οικοδομής; Για πολλούς είναι τρόπος ζωής , για άλλους η όαση μιας καλοκαιρινής βραδιάς για τους περισσότερους η καλύτερη συντρόφια σε βραδιές της παρέας. Όπως και να χει το κοκτέιλ το καλοκαίρι τραβιέται και καλό θα είναι να ξέρεις να φτιάξεις 5-6 συνταγές, έτσι για να εντυπωσιάσεις την παρέα σε μια βραδιά βεράντας. Βρήκαμε λοιπόν μερικές συνταγές από τα ποιο αγαπητά κοκτέιλ και σας τις παραθέτουμε. Δεν είπαμε ότι θα γίνεται και ο Tom Cruz στο Cocktail, αλλά όλοι από κάπου αρχίζουν…

Αλήθεια Πότε έγιναν τα κοκτέιλ σοβαρή υπόθεση; Πότε σήκωσαν υπεροπτικά το φρύδι; Πότε έπαψε το κοκτέιλ να σημαίνει φανταχτερά χρώματα, ομπρελίτσες και έγινε αντικείμενο ακριβών φωτογραφικών λευκωμάτων και master class μαρτίνι στα μπαρ πεντάστερων ξενοδοχείων; Τα καλοκαιρινά σας κοκτέιλ πρέπει να έχουν στιλ!

Τη δεκαετία του ’80, την περίοδο που ως έφηβοι βλέπαμε και ξαναβλέπαμε τον Tom Cruz στο «Κοκτέιλ» ως barman να σαγηνεύει το γυναικείο πληθυσμό, όλα ήταν διαφορετικά. Συχνά τα κοκτέιλ-μπαρ ήταν άτακτες φωτισμένες με νέον «τρύπες» με φωτεινές πινακίδες για happy hour και ladies nights με προσωπικό που φορούσε μικροσκοπικές φουστίτσες και στενά μπλουζάκια. Εδώ και χρόνια τα cocktail έγιναν «serius business». Οι bar tender είναι απόφοιτοι σχολών που βλέπουν τη δουλειά ως σκοπό και όχι απλά ως το μέσο… Ετσι, άρχισαν να συμμετέχουν σε γευστικούς διαγωνισμούς, να φορούν στολή και να ξοδεύουν άφθονο χρόνο συζητώντας αν τους αρέσει ο χαρακτηρισμός «mixologist» για τη δουλειά τους. Τα μπαρ πάλι έχουν γεμίσει με καταλόγους που χειρίζονται τα ποτά σαν πιάτα. Στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις σε μπαρ διαλέξτε αυτά που ταιριάζουν περισσότερο στα γούστα σας, ανάλογα με τις γεύσεις που προτιμάτε (γλυκό, ξινό, πικρό) ή τα ποτά που αγαπάτε. Εναλλακτικά, οργανώστε ένα cocktail party στο σπίτι, φτιάχνοντας δύο τρία από αυτά. Οι καλεσμένοι σας θα ενθουσιαστούν!

Με βάση το ρούμι

Ο χαρακτήρας που κρύβεται πίσω από τα παλαιωμένα ρούμια είναι με αρώματα καραμέλας, βανίλιας, έντονη αίσθηση του ξύλου και μαζί αίσθηση πορτοκαλιού, σοκολάτας, αλλά και γλυκών αρωμάτων. Καλύτερα ρούμια θεωρούνται εκείνα της Καραϊβικής, αλλά και εκείνα που παράγονται κατά μήκος του ποταμού Demerara στη Νότιο Αμερική.

Mojito
- 40 ml κουβανέζικο ρούμι - 30 ml χυμό από φυσικό λάιμ - 6 φύλλα μέντας ή δυόσμου - Σόδα.
Σε ψηλό ποτήρι (highball) προσθέστε φρέσκια μέντα ή δυόσμο, το χυμό από μισό λάιμ, 2 κουταλιές ζάχαρη. Πιέστε με ένα ξύλινο γουδοχέρι τα υλικά ρίχνοντας λίγη σόδα (δεν πιέζουμε για να λιώσουν τα φύλλα). Προσθέστε το ρούμι και πολύ πάγο, κανονικό ή τριμμένο.Γεμίστε με σόδα, ανακατέψτε και γαρνίρετε με κλωνάρι δυόσμου.




Mai – Tai

- 30 ml άσπρο ρούμι - 30 ml μαύρο ρούμι - 15 ml Triple Sec ή Grand Marnier Rouse - 5 ml σιρόπι αμυγδάλου - Σταγόνες γρενανδίνης για χρώμα - 5 ml φρέσκο χυμό λάιμ - 60 ml χυμό ανανά.
Χτυπάμε τα υλικά στο σέικερ και σερβίρουμε σε διπλό old fashioned ποτήρι ή σε ποτήρι κολονάτο με πάγο. Γαρνίρουμε με ένα κομμάτι ανανά, φύλλα ανανά και κεράσι μαρασκίνο ή ένα λουλούδι ορχιδέας.

Με βάση τη βότκα
Η βότκα είναι ένα άχρωμο, διάφανο ποτό με λιγότερα «ρινικά» ερεθίσματα, που προέρχεται από την απόσταξη πατάτας ή δημητριακών που έχουν περάσει από ζύμωση ή και άλλων υλικών. Το όνομά της προέρχεται από τη σλαβική λέξη voda, που σημαίνει νερό. Αποτελείται από νερό και αλκοόλ σε ποσοστό που μπορεί να φτάνει ακόμη και το 70%. Η κλασική ρωσική βότκα έχει 40%.

Caipiroska φράουλα

- 45 ml βότκα - ½ λάιμ - 2 κουταλιές ζάχαρη
- 3 φρέσκες φράουλες.
Σε ποτήρι double old-fashioned προσθέτουμε τις φράουλες μαζί με τη ζάχαρη. Πολτοποιούμε με γουδοχέρι, προσθέτουμε μισό λάιμ κομμένο σε 4 κομμάτια για να πάρουμε το χυμό του (δεν πιέζουμε το φλοιό, γιατί βγαίνει η πικράδα). Προσθέτουμε τριμμένο πάγο, τη βότκα, αναδεύουμε καλά και σερβίρουμε με κοντά καλαμάκια.

Sex on the beach

- 30 ml βότκα - 15 ml σναπς ροδάκινο - 60 ml χυμό πορτοκάλι - 60 ml χυμό cranberry.
Χτυπήστε όλα τα υλικά στο σέικερ με πάγο και σερβίρετε σε ψηλό highball ποτήρι. Γαρνίρετε με cranberries.

Με βάση την τεκίλα

Η τεκίλα μπορεί να παραχθεί μόνο στο Μεξικό στην ομώνυμη περιοχή. Προέρχεται από τη ζύμωση των χυμών ενός φυτού τύπου κάκτου που ονομάζεται μπλε αγαύη. Υπάρχει η Tequila 100% Agave, που βάσει νόμου πρέπει να εμφιαλώνεται και να παράγεται στο Μεξικό, και η Tequila με 51%, που μπορεί να εμφιαλώνεται και σε άλλες χώρες. Αν η λευκή μείνει σε βαρέλι από δύο μήνες μέχρι ένα χρόνο, ονομάζεται Reposado. Πάνω από ένα χρόνο Anejo, δηλαδή παλαιωμένη, και οι παλαιωμένες για πάνω από οκτώ χρόνια λέγονται Riserva.

Frozen Mangorita

- 40 ml λευκή τεκίλα - 15 ml Grand Marnier κόκκινο.
- 20 ml φρέσκος χυμός λάιμ - 10 ml σιρόπι ζάχαρης.
- 2 κομμάτια φρέσκου γλυκού μάνγκο ή 30 ml νέκταρ μάνγκο.
Ανακατεύετε όλα τα υλικά με τριμμένο πάγο στο μπλέντερ σε υψηλή ταχύτητα. Σερβίρετε σε παγωμένο ποτήρι κοκτέιλ με καλαμάκια και διακοσμείτε με μία φέτα λάιμ.

Με βάση το τζιν
Η βάση αυτού που λέμε «αμερικανική συνεισφορά στον πολιτισμό», δηλαδή του Dry Martini. Ο προκάτοχός του ήταν ένα τονωτικό ποτό από κυπαρίσσι, που φτιαχνόταν το 14ο αιώνα σαν προστασία από την πανούκλα. Είναι ένα ποτό για εκείνους που αναζητούν χαρακτήρα, γεύση και κληρονομιά. Παράγεται από την απόσταξη δημητριακών και «μούρων» κέδρου. Η αυθεντική του γεύση είναι πολύ ξηρή αλλά ο πιο γνωστός τύπος τζιν που χρησιμοποιείται για κοκτέιλ είναι το «London dry gin».

Blue Champagne

- 30 ml Gin - 15 ml χυμό λεμονιού - 5 ml Blue Curacao - 5 ml Triple Sec - Σαμπάνια.
Αναμιγνύουμε τα υλικά στο σέικερ με πάγο, σουρώνουμε σε ποτήρι flute και συμπληρώνουμε με σαμπάνια.



Fino Martini
- 50 ml Gin - 10 ml Fino Sherry - Ξύσμα λεμονιού.
Αναμιγνύουμε τα υλικά σε mixing glass με πάγο, σουρώνουμε σε παγωμένο ποτήρι cocktail και γαρνίρουμε με φλούδα λεμονιού.

Από το αρχείο του ΕΤ.


0 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Γιατί άλλο ο Chef και άλλο ο βοηθός...

Η αλήθεια είναι, ότι άλλο ο Σεφ και άλλο ο βοηθός του. Στην πραγματικότητα ο βοηθός Σεφ όσο καλή δουλειά και να κάνει δεν πάει πρακτικά να είναι το παιδί που θα κόβει τα κρεμμύδια, για να μην παίρνουν τα ζουμιά τον «μεγάλο». Όσο μάγκας και να είσαι gourmet συνταγή δεν θα βγάλεις ποτέ, γιατί πολύ απλά αυτή είναι η δουλειά του Σεφ και εσύ δεν είσαι. Αν μπορούσες να το κανείς άλλωστε, τότε μάλλον θα γινόσουν σεφ αλλά μέχρι τότε περιορίσου σε δεύτερο ρόλο. Κάπως έτσι είναι δυστυχώς, για κάποιους, τα πράγματα και στο ποδόσφαιρο.

Ο Χενκ Τεν Κάτε μπορεί να έχει πάει στην καριέρα του σε τελικό Τσάμπιονς Λίγκ, να έχει δουλέψει σε μεγάλους συλλόγους αλλά, ως βοηθός και έχω την εντύπωση ότι ακόμα τέτοιος παραμένει. Ένα κλασσικό λάθος που κάνουμε στην Ελλάδα είναι ότι συγχέουμε τον ρόλο ενός βοηθού. Η θέση είναι Βοηθός προπονητής και όχι βοηθός προπονητή. Έχει πολύ μεγάλη σημασία μιας και δεν πρόκειται για το τσιράκι του έκαστου προπονητή, που του κρατάει τα χαρτιά με τις σημειώσεις, αλλά για ένα τεχνοκράτη με συγκεκριμένες αρμοδιότητες και training plan στο σχήμα μιας ομάδας. Ο Ολλανδός έχω την εντύπωση ότι σε αυτό το κομμάτι είναι άριστος. Είναι όμως τελείως διαφορετικό να στήσεις μια ομάδα και να την κοουτσάρεις… εκεί πρέπει να είσαι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και έχω την εντύπωση ότι ο Χεν τεν Κατε δεν είναι!

Ανάθεμα και αν κατάλαβα τι είχε στο μυαλό του από την ώρα που είδα την ενδεκάδα, όχι μέσα στο χόρτο αλλά στο χαρτί. Βάζει τον Σίλβα, που έχει τραβήξει κουπί σε μια γεμάτη χρόνια με τον ΠΑΟ και μέχρι πριν ένα μηνά έπαιζε στο confederation με την Βραζιλία, αφήνοντας έξω τον Κατσουράνη που θα του έδινε ποιότητα και ανάσες στο παιχνίδι. Το ότι τον χρησιμοποίησε τελικά στο 85’ είναι ένα ακόμα δείγμα ότι τα είχε χαμένα στον πάγκο…

Η επιλογή του αμυντικού δίδυμου Βύντρα – Καντέ στο πρώτο επίσημο της ομάδας ίσως μείνει στην ιστορία. Δεν πιστεύω ότι ο Καντέ είναι κακός παίκτης, θέλω να του δώσω χρόνο ακόμα, αλλά να τον βάζεις δίπλα στον Βύντρα πρώτο ματς… το εκθέτεις το παλληκάρι!

Έπειτα, με πια λογική έχεις από την μια μεριά τον Γκάμπριελ (που στην τελική για όσους το έχουν ξεχάσει για μπακ τον είχες φέρει στην ομάδα), αφήνοντας έξω τον Λέτο που τον πήρες για να σου κάνει παιχνίδι από τα αριστερά.

Δεν θέλω να μπω σε άλλες λεπτομέρειες και να γίνομαι κουραστικός , αλλά τόσο άνευρη ομάδα , με παίκτες να κουτουλάνε μεταξύ τους, με αστεία αμυντική λειτουργία, με μηδενική φαντασία και τον Σισσέ μπροστά να παλεύει με πέντε δεν νομίζω να έχω ξαναδεί. Ελπίζω να είναι σημάδια κόπωσης από την προετοιμασία και να καταφέρουν να διορθωθούν, αν και δεν το βλέπω… όσο είναι κάποιος βοηθός στο πόστο που θα έπρεπε να έχει καπετάνιο!

Άλλωστε το λέει και ο ορισμός επαγγελματικών δικαιωμάτων:
Βοηθός Αρχιμάγειρα:
• Αναπληρώνει τον αρχιμάγειρα κατά την απουσία του


Μήπως η απουσία σε αυτή την ομάδα παρατράβηξε…;

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Φόβοι για την καριέρα του Μάσα

Η καριέρα του Φελίπε Μάσα στην Formula 1, κρέμεται στον αέρα μετά την επιβεβαίωση της πληροφορίας ότι έχει υποστεί κάποια ζημιά στο αριστερό του μάτι.

Ο Felipe Massa νοσηλεύεται αυτή την ώρα στην μονάδα εντατική θεραπείας του στρατιωτικού νοσοκομείου ΑΕΚ της Βουδαπέστης, μετά το κάταγμα κρανίου το οποίο υπέστη το Σαββάτο κατά την διάρκεια των κατατακτηρίων δοκιμαστικών του Ουγγρικού Grand Prix.
Αν και ο 28χρονος, που είναι ακόμα σε κώμα, είχε αρχίσει να δείχνει σημάδια βελτίωσης μετά την εγχείρηση, τώρα φαίνεται να παρουσιάζει προβλήματα στο αριστερό του μάτι.

Εάν ισχύσει κάτι τέτοιο, τότε ο Βραζιλιάνος δεν μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία το αγωνιστικό του μέλλον, μιας και θα σημαίνει ότι οι ημέρες του στους αγώνες ταχύτητας θα έφτασαν στο τέλος.

Ο γιατρός Robert Veres πάντως δήλωσε ότι όντως ο Μάσα έχει κάποιο πρόβλημα στο μάτι , ενώ σύντομα θα ξέρουμε αν θα μπορέσει να τρέξει σε αγώνες ξανά.

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Μεχρί που φτάνεις για ένα τσιγάρο (video)

Δείτε σε αυτό το καταπληκτικό βίντεο που ακολουθεί τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος για ένα τσιγάρο. Η κοπέλα μάλλον έχει αποδράσει από ταινία του James Bond αλλά να σας πως την αλήθεια ως πρώην καπνιστής μπορώ να φανταστώ πολλούς που θα έβρισκαν παρόμοιους τρόπους για να ικανοποιήσουν την εξάρτηση τους.

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Θετικοί σε απαγορευμένες ουσίες Τζαμαϊκανοί αθλητές;

Mε τον συμπατριώτη του Asafa Powell, σκοπεύει να συναντηθεί σήμερα ο γνωστός σπρίντερ Usain Bolt στην κούρσα των 100μ. στο Aviva London Grand Prix meeting. Ωστόσο φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στα μέσα και προέρχονται από την Τζαμάικα αναφέρουν πως ένα αριθμός από πρωτοκλασάτους αθλητές της χώρας έχουν βρεθεί θετικοί σε έλεγχο για απαγορευμένες ουσίες.

Πέντε Τζαμαϊκανοί σπρίντερ αναφέρεται ότι είναι αυτοί που έχουν βρεθεί θετικοί στον έλεγχο. Η πρώτη αναφορά έγινε από το Ράδιο Τζαμάικα, όπου τόνιζε ότι τουλάχιστον δυο από τους κορυφαίους σπρίντερ της χώρας έχουν βρεθεί θετικοί στην ιδία απαγορευμένη ουσία.
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι αθλητές βρεθήκαν θετικοί ύστερα από σχετικό έλεγχο ο οποίος πραγματοποιήθηκε σε τοπικό meeting όπου θα γινόταν και η επιλογή της Τζαμάικας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βερολίνου τον Αύγουστο.

Η υπηρεσία πληροφόρησης της αθλητικής ομοσπονδίας της Καραϊβικής, Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής (NACAC) TrackAlerts.com , δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ στο όποιο αναφέρει ότι στο γκρουπ των πέντε αθλητών , οι οποίοι όλοι έχουν πάρει την πρόκριση για το Βερολίνο, υπάρχουν τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της JADCO (Jamaica Anti Doping Commission) Dr. Patrece Charles-Freeman , δεν θέλησε να επιβεβαιώσει τις φήμες, ενώ αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες επίσημη ανακοίνωση της επιτροπής της χώρας για το θέμα.



Υ.Γ. όπως και να έχει δεν περίμενα ότι μπορεί να είχα τόσο γρήγορη επαλήθευση σε αυτά που έγραφα εδώ πριν καμία εβδομάδα.

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Πόσο δύσκολο είναι να φτιάξει ένα site της προκοπής η ΠΑΕ Καβάλα;

Ποτέ μου δεν έχω κρύψει την απεριόριστη αγάπη που έχω για την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας μου, την Καβάλα. Ζώντας εδώ και χρόνια στο άλλο άκρο της Ελλάδας πολύ μακριά από την πανέμορφη πόλη της Μακεδονίας, η μοναδική πηγή πληροφόρησης γύρω από τα θέματα της ομάδας είναι το διαδίκτυο και τα τηλέφωνα που πέφτουν με φίλους και γνωστούς. H αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια το να βρεις είδηση στο διαδίκτυο για την ποδοσφαιρική ομάδα της Καβάλας ήταν λίγο σαν την αναζήτηση της Ιθάκης, με μοναδικό λαμπρό φάρο σωτηρίας τα παιδιά που διατηρούν το φόρουμ (aokavalas.gr), οι οποίοι κρατούσαν μια σχετική επαφή με την ενημέρωση για μας που δεν είμαστε κοντά στην πόλη και κατ επέκταση στην ομάδα.

Φέτος και με την άνοδο της ομάδας στην Superleague, αυτό πίστευα ότι θα άλλαζε. Δεν είναι δυνατόν, σκεπτόμουν, μια ομάδα στην κορυφαία κατηγορία της χώρας να μην έχει έναν δικτυακό τόπο, όπου θα ανανεώνεται με νέα της ομάδας τουλάχιστον μια φορά την ήμερα. Δυστυχώς όμως και πάλι, όπως δείχνουν μέχρι στιγμής τα πράγματα, διαψεύδομαι πανηγυρικά. Το επίσημο site www.kavalafc.gr θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σελίδα ομάδας περιφερειακού πρωταθλήματος, στην καλύτερη περίπτωση. Το άρθρο αυτό γράφεται το μεσημέρι της Πέμπτης 23/7 και όπως βλέπω αυτή την ώρα η τελευταία ενημέρωση της σελίδας είναι από τις 17/7!!!

Θέλετε να μου πείτε δηλαδή ότι δεν υπάρχουν ειδήσεις για μια ομάδα A’ εθνικής κατηγορίας εδώ και 6 ημέρες; Ως δημοσιογράφος σας πληροφορώ ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο έως απαράδεκτο. Εδώ καταφέρνουμε να βρίσκουμε καθημερινά ειδήσεις και ρεπορτάζ ομάδων για πολύ μικρότερες κατηγορίες μέχρι και το περιφερειακό… και στην ΠΑΕ Καβάλα έξι μέρες τώρα δεν κουνιέται φύλλο;

Ένα άλλο τραγικό είναι το στήσιμο της σελίδας. Διαβάζω λοιπόν στα στοιχειά της σελίδας. WEBSITE ANALYSER: Παπαδάκης Μάριος. Να με συγχωρέσει λοιπόν ο κ. Παπαδάκης αλλά αυτό το πράγμα που βλέπω μόνο επαγγελματική δουλειά δεν το λες… Ένα μηνά περίπου πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος και αν κάνει κανείς κλικ στο ρόστερ μπαίνει στην σελίδα όπου αντικρίζει το μήνυμα :
«Κάντε κλίκ στο όνομα των ποδοσφαιριστών προκειμένου να δείτε περισσότερες πληροφορίες.»

Εγώ απλά να τονίσω στον κ. Παπαδάκη ή σε όποιον άλλον είναι υπεύθυνος για αυτό ότι κάντε πρώτα εσείς τον κόπο να συμπληρώσετε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών στην λίστα και αφήστε τις περισσότερες πληροφορίες για αργότερα, μιας και το μόνο που βλέπουμε τώρα είναι μια φωτογραφία από φιλικό και μια άδεια λίστα χωρίς ούτε καν ένα όνομα ποδοσφαιριστή!

Δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες μιας και θα γίνω κουραστικός , ωστόσο όταν δημιουργείς ένα χώρο στο διαδίκτυο οφείλεις να τον υποστηρίζεις. Δεν είναι δυνατόν να έχεις tab με ειδήσεις και να είναι ΚΕΝΟ!!!??? Δεν είναι δυνατόν στα στοιχειά επικοινωνίας να υπάρχει ως email επικοινωνίας diamantis_kon@hotmail.com και όχι κάτι πιο επίσημο του στυλ onoma@kavalafc.gr. Είτε το θέλετε κύριοι της ΠΑΕ είτε όχι το διαδίκτυο είναι ένα τεράστιο κλειδί στην ενημέρωση σήμερα. Όταν άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες του εξωτερικού που αγωνίζονται σε 3η και 4η κατηγορία πουλάνε online ακόμα και εισιτήρια από τα site τους (πάρτε μια ματιά www.brentfordfc.co.uk) είναι δυνατόν εμείς να μην έχουμε βρει λύση για τα αυτονόητα…;

Υ.Γ. Για να προλάβω τους κακεντρεχείς καμία σχέση δεν είχα με την ΠΑΕ Καβάλας στο παρελθόν , ούτε σκοπεύω και επιθυμώ να έχω στο μέλλον. Το διευκρινίζω απλά για προλάβω όσους ισχυριστούν ότι τα παραπάνω γράφονται προς ίδιο όφελος.

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Ο «μπουκαλάκιας» ψαροντουφεκάς υπουργός

Όλοι όσοι αγαπάμε την θάλασσα ξέρουμε πως ή θα πάμε για μπουκάλες ή για ψαροντούφεκο μιας και τα δυο αυτά δεν συνδυάζονται. Όχι μόνο απαγορεύεται από τον νόμο αλλά είναι μια ανήθικη και άνιση μάχη απέναντι στα ψάρια του βυθού… στην τελική αν είσαι μάγκας κάτσε με άπνοια 2 -3 λεπτά και χτύπα ότι γουστάρεις αλλά με μπουκάλα στην πλάτη ΠΟΤΕ.
Έκτος βέβαια αν είσαι κοτζάμ υπουργός και κανείς ότι γουστάρεις… Βλέπετε όπως φαίνεται και στην φωτο στο πλάι ο κ. Βουλγαράκης και μπουκάλες στην πλάτη φορά και στο σκάφος φαίνονται τοποθετημένες και μάλιστα με περίσσιο θάρρος μας επιδεικνύει τους ροφούς που χτύπησε… Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι… άντε και με δυναμίτη την άλλη φορά κ. υπουργέ!!!

3 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Πόσα θές να μας τρελάνεις παληκάρι μου...

...9,79 καλά είναι να τ'αφήσω;

Κάθισα και είδα, μετά από πολύ καιρό είναι η αλήθεια, το Golden League που αυτή την εβδομάδα ήταν στο Παρίσι. Ο λόγος ήταν πως οι διοργανωτές σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη κρατούσαν τους πάντες σε εγρήγορση για την κούρσα των 100 μέτρων με την συμμέτοχη του Μπόλτ. Έχοντας μια κάμερα κολλημένη πάνω του, από την ώρα που έφτασε στο παρκινγκ μέχρι να βγει από τα αποδυτήρια για το στάδιο, να κάνει συνεχώς συνδέσεις μαζί του, με τα προγνωστικά και τους σχολιαστες να αναμένουν κάτι μεγάλο σήμερα. Η κούρσα ξεκινάει λοιπόν, το παλληκάρι νομίζεις πως έχει κοιμηθεί στην εκκίνηση, τον έχουν αφήσει 3-4 αθλητές πίσω στα πρώτα 20 μέτρα και μετά ανοίγει, ανοίγει και λες δεν μπορεί θα πετάξει…
Τελικά τερματίζει πρώτος με 9,79(!) σε μια κούρσα με κακίστη εκκίνηση και υπό βροχή…
Αναρωτιέμαι λοιπόν μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτός και όλοι οι άλλοι από πίσω του …

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας: