Στοίχημα , δελτία ...παραλία!

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και καιρό έχω μια μικρή αποχή από το blog ειδικά στο θέμα του στοιχήματος. Η απάντηση στο πρόβλημα μου είναι ότι δυστυχώς βρίσκομαι πολύ λίγες ώρες πλέον στο δίκτυο με αποτέλεσμα ακόμα και τα δικά μου πονταρίσματα που τελευταία είναι αρκετά καλά να είναι της τελευταίας στιγμής κυρίως βάση των υποδείξεων του φίλου μου του Κώστα από το Βetbank. Σήμερα μετά τις επιτυχίες στην Ευρώπη μεσοβδόμαδα λέω να κινηθώ χαλαρά σε κανά δυο τρία παιχνιδάκια το πολύ , τα οποία σκέφτομαι μάλιστα να τα βάλω και σε μονά πονταρίσματα.
Θα ξεκινήσω με ένα Γερμανικό ματσάκι που μου κάνε από νωρίς κλικ. Αυτό της Αάχεν με την Χέρτα Βερολίνου. Οι μεν γηπεδούχοι καίγονται όσο ποτέ άλλοτε για την νίκη για να γλιτώσουν τον υποβιβασμό , οι δε φιλοξενούμενοι έχουν να λύσουν τα δικά τους προβλήματα και πέρα από αυτό έχαναν πάντα αρκετή από την δύναμη τους όταν έφευγαν μακριά από το Βερολίνο. Πάμε λοιπόν σε ένα ωραίο ασσάκι που πληρώνει στο εξωτερικό γύρο στο 2,5. Τα αλλά δυο ματς θα τα ψάξω στην Αγγλία καθώς πρώτον η Λίντς παίζει ένα ματς κόντρα στην Ιπσουιτς που είναι όλη η χρονιά για αυτήν και αν δεν το πάρει στο καλό να πάει στην παρακάτω κατηγορία. Ενώ από την άλλη η αγαπημένη μου Γέοβιλ που θέλει την νίκη για να ελπίζει στα πλέϊ οφ κόντρα στην αδιάφορη Ντονκάστερ. Και τα δυο ματσάκια πληρώνουν από 1,7-1,8 στο εξωτερικό και δεν είναι καθόλου άσχημα. Αυτά για σήμερα άντε να προλάβω να πάω και για καμιά βουτιά στην παραλία πριν τη δουλειά!

ΓΕΟΒΙΛ - ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ 1

ΛΙΝΤΣ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ 1

ΑΑΧΕΝ - ΧΕΡΤΑ 1

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Εδώ οι καλοί φουσκωτοί...

Το ακούσαμε και αυτό πάλι. Μετά τα πολύ ωραία που είδαν τα ματάκια μας την Κυριακή στο Τυμπάκι με τα επεισόδια μετά το τέλος της αναμέτρησης ΑΟΤ – ΑΟΧ βγήκε ο πρόεδρος του Τυμπακίου και δήλωσε ότι δεν χρειαζόταν η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων για την διεξαγωγή του αγώνα μιας και ποτέ το Τυμπάκι δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα. Συγνώμη αλλά ή εγώ είμαι ανόητος ή αυτός προσπαθεί να μας τρελάνει. Αναλαμβάνει δηλαδή ένα φυσικό πρόσωπο την ευθύνη να γίνει ένας αγώνας απλά και μόνο γιατί πιστεύει ότι δεν θα γίνουν επεισόδια.(ακολουθεί βίντεο)...
Να που έγιναν λοιπόν, και οι άνθρωποι του Τυμπακίου όχι απλά ήταν ανίκανοι να τα διαχειριστούν, αλλά ήταν και αυτοί που τα προκάλεσαν. Οι δε «φουσκωτοί» που προστάτευαν τον διαιτητή στο τέλος ήταν οι ίδιοι που στο ημίχρονο στόλιζαν με κοσμητικά επίθετα τον ίδιο άνθρωπο για τις λάθος αποφάσεις του , ενώ στην συνέχεια επιτεθήκαν και στους παίκτες του ΑΟΧ , αλλά και στα τηλεοπτικά συνεργεία οπού θεώρησαν σωστό να λογοκρίνουν από μόνοι τους τα πλάνα και να κατασχέσουν , ακούσαν ακούσαν ,τηλεοπτικό υλικό. Αυτά λοιπόν τα ωραία για να δούμε πως θα καταλήξουμε και ενώ το βίντεο των επεισοδίων έκανε το γύρο του νησιού , ρίξατε και εδώ μια ματιά και πείτε μου μετά αν αυτά τα πρόσωπα δεν είναι γνωστά στο Τυμπάκι και δεν μπορούν να συλληφθούν αμέσως , τότε να πάω από τώρα διακοπές στα νησιά Μάο Μάο!

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Στοιχηματικός απολογισμός του μήνα

Ευτυχώς το internet επανήλθε και δόξα το θεό μπορούμε να έχουμε και πάλι επαφή. Συγνώμη για το μεγάλο διάστημα απουσίας αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Από δω και πέρα εδώ θα ήμαστε και πάλι να τα λέμε. Τα περισσότερα email που δέχτηκα ήταν σχετικά με το στοίχημα και έτσι είπα να κάνω έναν απολογισμό του μήνα για ένα θέμα που όπως βλέπω σας καίει και περιμένετε πως και πως τις προτάσεις μου. Λοιπόν όπως βλέπετε και στην φώτο το τελευταίο διάστημα δεν μας πήγε άσχημα (προσωπικά τοποθετημένα στοιχήματα) καθώς οι επιτυχίες ήταν στο 66% και το κέρδος κάτι περισσότερο από 50€ , αν δεν μας έκαναν λαδιές και κάτι ψόφια αλόγα βλέπε Αγγλία θα ήμασταν καλύτερα τέλος πάντων αυτά για τώρα και αναμονή αύριο για τις προβλέψεις. Για τους βιαστικούς που θέλουν να ζεσταθούν με κάτι για σήμερα να προτείνω τον άσσο της Λα Κορούνια βάση έδρας και στόχων.

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Περιμένοντας την Ανάσταση...

Ακόμα περιμένω την Ανάσταση , όχι αυτή του θεανθρώπου που συνέβη πριν από πέντε ημέρες , αλλά την ανάσταση της τηλεφωνικής γραμμής στην οικεία μου που μου απαγορεύει να έχω επαφή με τον κόσμο του διαδικτύου. Έχω καιρό να γράψω είναι αλήθεια. Μια βδομάδα διακοπών και η επίσκεψη στα πάτρια εδάφη με κράτησαν μακριά από κάθε γεγονός και επαφή σχετικά με την ενημέρωση όχι από ανάγκη αλλά από επιλογή. Είχα κουραστεί τόσο καιρό να ακούω τα ίδια και τα ίδια σχετικά με σκάνδαλα , κουμπάρους, ομόλογα και λύση της βίας στα γήπεδα και μεγαλοβδομαδιάτικα ήρθε το ναυάγιο να μας αποτελειώσει. Οπότε συνειδητά απόφαση να χαλαρώσω και να χαρίσω στον εαυτό μου εκτός από την μια βδομάδα άδεια που κατάφερα να εξασφαλίσω και την ψυχική του ηρεμία τις άγιες εκείνες ημέρες. Έπρεπε όμως να τιμωρηθώ για όλη αυτή την δόση ηρεμίας την οποία πήρα και έτσι με την επιστροφή μου στο νησί ξεκίνησαν όλα . Η μπαταρία του αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο να αρνήται πεισματικά να πάρει μπρος, το κινητό να χτυπάει αδιάκοπα, λες και έχει GPS και κατάλαβαν όλοι από την δουλειά ότι γύρισα πίσω και τελικά το αποκορύφωμα ότι η τηλεφωνική γραμμή στο σπίτι να είναι χαλασμένη λόγω τεχνικού προβλήματος. Ο θεός να κάνει πότε τα «κουρασμένα» παλικάρια του ΟΤΕ θα δεήσουν να μας αναστήσουν το χαλασμένο τηλέφωνο μιας και ενώ τηλεφώνησα στις βλάβες και ρώτησα αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην περιοχή μου παν ότι όλα είναι οκ και ότι μάλλον η γραμμή μου έχει κάποιο πρόβλημα και θα το λύσουν... Τους πιστέψατε ;! Εγώ από την πρώτη στιγμή όχι και δικαίως γιατί στην συνέχεια ενημερώθηκα ότι όλη η γειτονιά δεν έχει επαφή με το τηλέφωνο εδώ και τρεις μέρες, οπότε απλά ελπίζουμε σε μια δεύτερη ανάσταση...!

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας: