Οι θρασύδειλοι αφήσαν το λουκέτο ανοικτό…

Το είχα πει από χτες το βράδυ και το χα γράψει νωρίς σήμερα το πρωί στον επίλογο του άρθρου για τα επεισόδια. Ακυρώστε όλα τα πρωταθλήματα! Διαβάστε το καλά κύριε Καραμανλή ακυρώστε τα! Πάρτε επιτέλους μια γενναία απόφαση ,γιατί το να βάζεις λουκέτο για δεκαπέντε ημέρες δεν λύνει κανένα πρόβλημα απλά το μεταθέτει , το πάει παραπέρα και αυτό θα μας τρώει τα σωθικά για μια ζωή. Δεν κατάλαβα δηλαδή τι θα αλλάξει σε 15 μέρες; Θα ρίξουν οι «κάφροι» όλα τα καπνογόνα και τις κροτίδες την ανάσταση και έτσι θα ξεφορτωθούν το στοκ; Ή μήπως περιμένετε η κατανυκτική ατμόσφαιρα της Μ. Εβδομάδας ότι θα τους εξαγνίσει , βάζοντας τους στον σωστό δρόμο.
Ας είμαστε λοιπόν σοβαροί! Τα μέτρα αυτά είναι μια απλή κοροϊδία! Μια μετάθεση του προβλήματος για λίγο αργότερα , γιατί δεν πιστεύω ότι η συνάντηση των υπουργών την Μ. Τρίτη ότι έχει να μας δώσει κάτι καινούργιο. Τι μπορεί δηλαδή τώρα , αυτήν την συγκεκριμένη στιγμή να κάνει ο κ. Ορφανός; Εκτός αν έχει κανένα μαγικό ραβδάκι και σαν άλλος Χάρι Πότερ μας τα αλλάξει όλα μονομιάς! Αλλά θα μου πείτε τόσο καιρό που το είχε κρυμμένο; Δεν μπορώ να καταλάβω δηλαδή γιατί χάνουμε ολόκληρο το δάσος ενώ είναι εδώ μπροστά μας! Η λύση του προβλήματος είναι μιας και έχει όνομα.

ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ. Μετά από έλεγχο της αστυνομίας σε συνδέσμους ανακαλύφθηκε ένα μίνι οπλοστάσιο. Τι άλλο θέλετε λοιπόν ακόμα για να καταλάβετε από πού γεννάτε το όλο θέμα; Που νομίζετε εκολλάπτοντε οι δολοφόνοι, οι οποίοι σε λίγο καιρό θα βγουν και πάλι να τα σπάσουν και να χτυπήσουν με αποτέλεσμα να έχουμε και πάλι νεκρούς και τον κύριο Πολύδωρα να μας λέει τουλάχιστον προκλητικά , ότι προλάβανε τα χειρότερα; Δηλαδή ποια θα ήταν τα χειρότερα που προλάβανε οι πραίτορες σας κ. Πολύδωρα. Τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν οι φρικτοί αυτοί στρατοί , ανεγκέφαλων οπαδών και εσείς μας γλυτώσατε από αυτό; Μήπως είχαν στόχο να δημιουργήσουν αναταραχή και να κάνουν πραξικόπημα και εσείς σώσατε το έθνος; Πραγματικά τώρα αισθάνομαι ασφαλής!

Γι' αυτό σας λέω κλείστε τα από τώρα τα μαγαζάκια γιατί μετά πάλι τα ιδία θα έχουμε αν όχι και χειρότερα! Στείλτε τους νωρίς για τα καλοκαιρινά τους μπάνια , τώρα που ανοίγει και ο καιρός , γιατί όπως αποδείχτηκε περίτρανα , για να τους στείλετε στην φυλακή είσαστε μάλλον ανίκανοι !!!


0 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Σοβαρά επεισόδια αυτή την ώρα!

Σοβαρά επεισόδια συμβαίνουν αυτήν την ώρα στο καφενείο του κ. Θανάση ανάμεσα στον κυρ. Μπάμπη από το Κορδελιό και τον μπάρμπα Μήτσο από τα Καμίνια που έχουν έρθει στα χέρια γιατί ο τελευταίος θεώρησε ότι ο πρώτος «τσίμπησε» τα ζάρια και του πήρε την τελευταία παρτίδα στο τάβλι διπλή! Τασάκια εκσφενδονίζονται στον αέρα , καρέκλες , ποτήρια και φλιτζάνια ελληνικού καφέ συνθέτουν το σκηνικό της μάχης που έχει στηθεί στο καφενείο ανάμεσα στους θαμώνες.
Αυτά τα επεισόδια θα τα δικαιολογούσα γιατί το να κλέψεις σε μια παρτίδα τάβλι είναι προσβολή της τιμής. Αυτά τα έκτροπα που έγιναν όμως χτες δεν έχουν καμιά δικαιολογία.
ΤΕΛΟΣ πιάσαμε πάτο κύριοι δεν μπορεί να πάει πιο χαμηλά! Αυτό που φοβόμασταν , αυτό που απευχόμασταν , αυτό που ,οι ποιο απαισιόδοξοι, απλά το περιμέναμε ότι κάποια στιγμή σύντομα θα ερχόταν, είναι πλέον γεγονός. Έχουμε ένα παλικάρι 25 χρονών νεκρό σε συμπλοκή οπαδών. Αυτό είναι! Ολοκληρωθήκαμε πλέον ως χώρα ηλιθίων. Τώρα έχουμε και με την βούλα δολοφόνους να κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Είναι οι ίδιοι αυτοί που δημιουργούσαν επεισόδια τόσο καιρό στα ποδοσφαιρικά γήπεδα , και η Σούπερ Λίγκα επαίρεται ότι τους τελείωσε! Όχι κύριοι! Δεν τους τελειώσατε απλά από την δικιά σας αυλή τους στείλατε στην αυλή του γείτονα νομίζοντας ότι λύσατε το πρόβλημα. Όμως το πρόβλημα συνεχίζει να είναι υπαρκτό να έχει σάρκα και οστά και δυστυχώς για όλους εμάς να είναι εκεί έξω και να ΣΚΟΤΩΝΕΙ.
Απορώ με κάποια πράγματα! Σύμφωνα με πληροφορίες μου το σκηνικό ήταν γνωστό στην Αθήνα εδώ και μέρες. Για την ακρίβεια το ραντεβού είχε κλειστεί από την Τετάρτη στο Μπουρνάζι. Ο λόγος ήταν τα αντίποινα για τα επεισόδια και την επίθεση που δεχτήκαν στο Παγκράτι , σε μια ακόμα τραγική στιγμή ,την οποία αν ψάξει κανείς στο ίντερνετ μπορεί να βρει δεκάδες βίντεο, καθώς ακόμα και DVD που κυκλοφορούσε πριν τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟ. Και οποίος το αμφισβητήσει είναι τουλάχιστον αδαείς. Το γνώριζαν όλοι. Ήταν καλά προετοιμασμένοι και είχαν μαζί τους όλα τα σύνεργα , μαχαίρια, λοστούς , φωτοβολίδες και σύνεργα πολέμου. Αν αυτό δεν είναι ραντεβού για μάχη τότε ποιο είναι; Το πλέον ανατριχιαστικό που άκουσα είναι ότι υπήρχαν 40αρηδες με κουστούμια και γραβάτες που έδιναν οδηγίες , που έδιωχναν τους τραυματίες από το σκηνικό της μάχης. Δηλαδή εδώ μιλάμε πλέον για το οργανωμένο έγκλημα. Δηλαδή για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει "ντου" οι αστυνομία και να τους μαζέψει όλους. Εκεί στην Παιανία ήταν όλοι μαζεμένοι , οι αρχιστράτηγοι των χούλιγκαν , οι στρατηγοί και τα ποιο επίλεκτα μέλη αυτού του φριχτού και αηδιαστικού στρατού. Όμως οι πραίτορες του κ. Πολύδωρα ήταν απασχολημένοι να πνίγουν στα ληγμένα δακρυγόνα το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Κανείς δεν αντιλήφθηκε μια στρατιά 200 και πλέον μηχανών που διέσχισαν όλο το Λεκανοπέδιο για να φτάσουν στην Παιανία; Κανείς δεν παραξενεύτηκε από το γεγονός ότι 300 από την άλλη μεριά είχαν πάρει θέσης μάχης από τις 2 το μεσημέρι; Η αστυνομία για ακόμα μια φορά που ήταν; Προστάτευε το γήπεδο 1,5 χιλιόμετρο μακριά από το σκηνικό μάχης; Τις προειδοποιήσεις του Μπελιγράτη και των εφημερίδων γιατί δεν τις πήρε κανείς στα σοβαρά; Όλοι γνώριζαν αλλά κανείς δεν ενήργησε σωστά; Μήπως έγινε σκοπίμως; Γιατί εμένα αυτοί οι «κουστουμάτοι» και ο ρόλος τους συνεχίζουν να με προβληματίζουν; Και θέλω να κάνω μια βασική ερώτηση; Τι «σκατά» μπορεί να έχεις μέσα στο κεφάλι σου για να μαχαιρώνεις έναν άνθρωπο ... να του προκαλείς κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις ... και να τον «στέλνεις» στις ρόδες ενός αυτοκινήτου φωνάζοντας «τελειώστε τον είναι βάζελος» (!); Πόσα ψυχολογικά προβλήματα μπορείς να έχεις μέσα σου; Πόσο ταπεινωτικά μπορεί να σου έχουν φερθεί στην παιδική σου ηλικία και να έχεις τέτοια τραύματα ώστε να ενεργήσεις καθ' αυτόν τον τρόπο; Πόσο μαστουρωμένος από φανατισμό και κάθε λογής ουσία μπορείς να είσαι για να μην ξεχωρίσεις τα παιδιά του Μαρκό ,που έτυχε να πηγαίνουν στην προπόνηση τους και να τα χτυπήσεις και αυτά ,γιατί φορούσαν πράσινες φόρμες;
Το συμπέρασμα είναι ένα! Κύριοι της αστυνομίας αποτύχατε στην πλέον κλασική ευκαιρία που σας παρουσιάστηκε για να απλώσετε τα δίχτυα σας και να μας απαλλάξετε μια και καλή απ’ όλα αυτά τα «μπουμπούκια». Τι να κάνω τις ανακοινώσεις που καταδικάζουν τα επεισόδια; Που ήταν οι «πραίτορες» τώρα που τους χρειαστήκαμε; Πουθενά και αφήσαμε του δολοφόνους ελευθέρους για ακόμα μια φορά να κυκλοφορούν ανάμεσα μας ετοιμάζοντας το επόμενο τους χτύπημα , γιατί όποιος νομίζει ότι αυτό θα σταματήσει εδώ είναι τουλάχιστον γελασμένος! Πρόταση δεν έχω να κάνω... μια μόνο σκέψη μου 'ρχετε στο μυαλό ακυρώστε όλα τα πρωταθλήματα από το ποδόσφαιρο μέχρι το μπρίτζ! Αν και πάλι οι ΗΛΙΘΙΟΙ έχω την εντύπωση ότι όσο τους αφήνουμε, θα βρουν τον τρόπο για άλλη μια φορά να δράσουν ανάμεσα μας!

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Τελικά δεν είμαστε ελέφαντες!

Τελικά όντως η μουρμούρα πιάνει τόπο καμιά φορά. Είχαμε λυσσάξει όλη την εβδομάδα να γράφουμε ,όλοι μας, ότι η εθνική Ελλάδος πρέπει να αλλάξει ,ότι φτάνει πια η ανοχή , ότι δεν είναι δυνατόν εδώ και τρία χρονιά ο Γερμανός να κάνει τα ιδία λάθη. Και τελικά, να που ευτυχώς μια φορά και εμείς ακουστήκαμε. Δεν υποστηρίζω ότι η εθνική έπαιξε καμιά μπαλάρα χτες ,απλά είχαμε την ευκαιρία να δούμε πως θα έπαιζαν και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές. Είδαμε λοιπόν μια εθνική αλλαγμένη , πιο φρέσκια , πιο γρήγορη , με περισσότερη φαντασία.
Ε ναι λοιπόν, αν δεν κάναμε αυτήν την δοκιμή με τη Μάλτα με ποιόν περιμέναμε να την κάνουμε στην τελική; Τώρα λοιπόν τι έγινε κύριοι εθνικάρες; Πρέπει εμείς οι κακοί δημοσιογράφοι, που γράφαμε ότι όλα αυτά έπρεπε να γίνουν, να σταλθούμε στο πυρ το εξώτερον γιατί είχαμε μαντικές ικανότητες και έτσι θα πρέπει να περάσουμε τώρα από την Ιερά Εξέταση; Όχι βέβαια ,έτσι; Γιατί εμείς γράφαμε αυτό που βλέπαμε , το αντιληπτό , το πασιφανές , το εξόφθαλμο! Ασχέτως που έπρεπε να αποδείξουμε σε πολλούς από σας ότι δεν είμαστε ελέφαντες!

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Ακυρώστε τώρα την αυριανή παρέλαση

Το είχα γράψει και στα προγνωστικά μου από εδώ ότι το να κερδίσουμε τους Τούρκους μου φαινόταν πολύ δύσκολο και για αυτό δεν θα έβαζα τα λεφτά μου πάνω τους. Επιβεβαιώθηκα; Δεν αισθάνομαι έτσι! Αισθάνομαι μια αηδία για το χειρότερο βράδυ Σαββάτου που πέρασα ποτέ. Και έχω να κάνω μερικά ερωτήματα; Γιατί οι μπύρες θα πρέπει πάντα να τελειώνουν πριν καν αρχίσει το ματς ; Το είπα γιατί θα έσκαγα. Γιατί ενώ το Mega κάνει σύνδεση την ώρα του εθνικού ύμνου της Τουρκίας ο ηχολήπτης μετά από μερικά δευτερόλεπτα κόβει τον φυσικό ήχο του γηπέδου; Μας περνάει για ηλιθίους ή για αμερικανάκια;
Λες και δεν ξέραμε τι θα γινόταν; Ή μήπως ήταν φίλος του κ. Γεωργιάδη του ΛΑΟΣ που έβγαινε «φουστανελάς» στα παράθυρα και έλεγε ότι οι Έλληνες είναι ανώτερος λαός και δεν θα συμβούν τέτοια πράγματα; Έχει μήπως κανείς το τηλέφωνο του γιατί θέλω να τον βγάλω αύριο στην εκπομπή μου; Τον έλεγχο τελικά στο γήπεδο πως στο καλό τον κάνουν; Εδώ δεν περάσανε μονό φωτοβολίδες στο κόρνερ μέχρι και δόρατα έπεφταν σαν αυτά που είχε ο Λεωνίδας με τους 300 , κάθε φορά που εμφανιζόταν Τούρκος. Είπαμε ρε παιδιά μην μπερδεύεται τις γιορτές 25η Μαρτίου είναι αύριο! Άντε ωραία βάλαμε το γκολ μετά που ήμασταν; Εγώ γιατί ένοιωθα ότι 11 ποδοσφαιριστές και μερικοί από τους 13.000 θεατές περίμεναν απλά το τελικό σφύριγμα; Συγνώμη αντιλήφθηκε κανείς ότι απέμεναν καμιά 85αρια λεπτά ακόμα; Ο Ρεχάγκελ αλήθεια στο δεύτερο ημίχρονο που ήταν βγήκε από τα αποδυτήρια ή τον είχε πάρει ο ύπνος; Γιατί αν βγήκε μάλλον θα παρακουλοθούσε τα επεισόδια που γινόταν πίσω από την εστία του Νικοπολίδη και δεν είχε αντιληφθεί ότι οι Τούρκοι για κανά δεκάλεπτο είχαν μπει , όχι απλά στην Πόλη, αλλά μας είχαν αλώσει κανονικά! Και άντε καλά το φάγαμε το δεύτερο γκολ μετά τι έκανε προσπαθούσε να καταλάβει αν θα συνεχίσει ο Σεϊταρίδης ή όχι; Ο ένας έλεγε βγάλτον έξω δεν μπορεί ο Γιούρκας έλεγε εγώ θα παίξω και το όλο σκηνικό έμοιαζε με παιδική χαρά νηπιαγωγείου που τα παιδάκια θέλουν να παίξουν κι άλλο αλλά η δασκάλα τα μαλώνει γιατί τελείωσε το διάλλειμα. Και στο βάθος κήπος μια μερίδα φιλάθλων να πλακώνετε με ακροδεξιά στοιχεία για την ανάρτηση ενός πανό και όλοι οι άλλοι να φωνάζουν για το «πόσο ……… ήσαστε;»! Αυτή είναι ατμόσφαιρα αδερφάκι μου. Καταφέραμε λοιπόν να δώσουμε πάτημα στην UEFA να μας «διαλύσει» με τέτοιου είδους συμπεριφορά φιλάθλων. Γιατί από επίπεδο μη το συζητήσω! Καλά είναι δυνατόν να τα βάζει όλο το γήπεδο με τον Σεϊταρίδη και να τον βρίζει εν χορό επειδή έκανε μια γκέλα; Ήμαρτον δηλαδή! Θέλετε να μου πείτε ότι ο μέσος φίλαθλος έχει ματώσει ποιο πολύ για την Εθνική με από τον κάθε Γιούρκα; Αλήθεια ποιος θα είχε στα χέρια του τον πρώτο σκόρερ της Μπουντεσλίγκα και θα επέλεγε να ξεκινήσει έναν άνθρωπο που δυο εβδομάδες είναι τραυματίας; Αααα να ρωτήσω και κάτι άλλο μήπως ο Νικοπολίδης μήπως θα πρέπει σιγά σιγά να σκέφτεται να περιοριστεί στις διαφημίσεις γιατί καλά είναι να τρως όρθιος τα πατατάκια αλλά τέτοια γκολ δεν τρώγονται ρε αδερφάκι μου με τίποτα ! Κάνω λοιπόν πρόταση εις ένδειξη διαμαρτυρίας να ακυρωθεί η αυριανή παρέλαση και περιμένω την συμμετοχή σας από εδώ να μαζέψουμε υπογραφές και να τους στείλουμε όλους στην Λέρο!!! Άντε γεια…

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Προκριματικά Euro ευχαριστώ δεν θα πάρω...

Το έχω γράψει πολλές φορές ότι τα προκριματικά είναι αγώνες που μπορεί να σε χαντακώσουν αν κάτι δεν πάει καλά. Πολλές φορές έχουμε πληρωθεί από τέτοια ματς αλλά έχουμε καεί εξίσου αρκετές και έτσι τα πράγματα είναι μια πάνω μια κάτω. Το θέμα είναι ότι θεωρητικά υπάρχουν παιχνίδια που τα φαβορί αναμένεται να επικρατήσουν ωστόσο δεν μου γεμίζουν το μάτι για υψηλά πονταρίσματα. Το θέμα είναι ότι πάντα σε τέτοιες αναμετρήσεις πάμε ΠΑΝΤΑ σε μονά αποδεκτά καθώς το να περάσουν όλα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Ξεκινάω από το ματς της Ελλάδας με την Τουρκία οπού έχουν πέσει όλοι πάνω σαν τα «σκυλιά». Μακάρι τα παλικαριά του Ρεχάγκελ να φορέσουν τις «φουστανέλες» παραμονή εθνικής εορτής και να κερδίσουν με τα τσαρούχια , αλλά εγώ τα λεφτάκια μου πάνω τους δεν τα εμπιστεύομαι. Ένα παιχνίδι που λογικά θα μας πληρώσει είναι το διπλό της Αγγλίας μέσα στο Ισραήλ. Βεβαία δεν αναμένεται να μας πληρώσει τόσο εύκολα όσο αποδίδει (1,8) για αυτό λέω ότι αξίζει να κυνηγήσουμε μια απόδοση γύρω στο 2. Βλέπεται την Αγγλία δεν την παίρνει για άλλη γκέλα μιας και ενδέχεται να χάσει ακόμα και την δεύτερη θέση μετά και έτσι μάλλον θα πάει με αέρα για το διπλό. Ένα άλλο παιχνίδι που αξίζει προσοχής είναι το ματς της Ισπανίας με την Δανία. Και εδώ οι Ισπανοί καίγονται για νίκη μιας και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα τους πετάει οριστικά εκτός. Θα πάμε βάση έδρας και σημασίας στον άσσο που μπορείτε να τον βρείτε μέχρι και στο 1,7. Κλείνοντας να σας πως ότι όσοι παίζεται από το ίντερνετ καλό είναι να μην ανοιχτείτε πολύ διαλέξτε ένα α’ κεφαλαίο και στοιχηματίστε το μισό στην πρώτη χρονολογικά αναμέτρηση και ανάλογα το κέρδος να παίξετε την επόμενη και ου το καθεξής. Στο τέλος της βραδιάς το πλέον πιθανόν είναι να ήσαστε κερδισμένοι.

Aναλυτικά οι προβλέψεις : (UPDATED 24-3)

ΙΣΡΑΗΛ – ΑΓΓΛΙΑ 2
ΙΣΠΑΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ 1
ΣΚΩΤΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ 1
ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ 1

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΧΤΕΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΛΕΕΙ ΑΣΣΟ Η ΛΟΓΙΚΗ Χ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΣΤΟ LIVE. ΚΑΛΟ ΣΚ ΝΑ ΧΕΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ .... ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!!!

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Λουλούδια εσείς ξύλο εμείς...

Το έχω ξαναγράψει από την σελίδα αυτή ότι τα επεισόδια δεν είναι τρόπος αντίδρασης, ούτε καν δράση , απεναντίας είναι συμπαιγνία στο παιχνίδι που θέλουν κάποιοι να παίξουν εις βάρος του φοιτητικού κινήματος. Δεν σας κρύβω ότι εξεπλάγη από την σημερινή κίνηση των τριών κουκουλοφόρων να παραδώσουν λουλούδια. Τελικά όμως το ερώτημα μου είναι ένα η κίνηση αυτή ήταν συμφιλίωσης, εικονική ή μήπως ειρωνική; Τελικά μάλλον κανείς δεν κατάλαβε!

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Ευκαιρία να ξελασπώσουμε

Σας το είχα γράψει και την Παρασκευή από την εφημερίδα ότι το τελευταίο δεκαήμερο πήγαινε καλά για τους παίκτες και αυτό ήταν επίφοβο. Από τα πέντε παιχνίδια που πρότεινα για το Σάββατο με μέσες αποδόσεις πέρασαν μόλις τα 2 ενώ η «μπομπίτσες» που περίμενα πέρασαν. Και η Κόλτσεστερ την Παρασκευή μας πλήρωσε στο 6 το διπλό και ο ΟΦΗ που τον έβλεπα για νίκη μας πλήρωσε στο 5,5. λέω λοιπόν να αφήσω τις μέσες αποδόσεις λοιπόν στην άκρη για την ώρα και την Κυριακή να κυνηγήσω μικρές έως μεγάλες εκπλήξεις σε μονά αποδεκτά, και όσο μπορεί να ανοιχτεί ο καθένας ανοίγεται μέχρι εκεί που τον παίρνει η τσέπη του.

Προσωπικά πιστεύω ότι με θέλει, αυτό το ΣΚ, και από τα 4 ματς θα βγουν τουλάχιστον τα 2-3. Ευκαιρία λοιπόν να βγάλουμε τα σπασμένα της περιόδου των «ισχνών αγελάδων». Το πρώτο ματς που λέω να πάω κόντρα είναι το παιχνίδι στο νησί των Φαιάκων εκεί οπού η Κέρκυρα θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ ,σε ένα παιχνίδι που κάθε ομάδα θέλει παρά πολύ για διαφορετικούς λόγους. Η ΑΕΚ μετά την γκέλα του ΠΑΟ σίγουρα κρατάει την υπόθεση Τσάμπιονς Λίγκ στα χέρια της αρκεί να μην έχει απώλειες μέχρι το φινάλε … πράγμα που μάλλον μοιάζει να είναι απίθανο! Από την άλλη την Κέρκυρα δεν την παίρνει να πετάει βαθμούς δεξιά και αριστερά και το μονό σίγουρο είναι ότι θα πάει για νίκη ειδικά αν μπει ένα γρήγορο γκολ ,θα κλειστεί μετά πίσω και βλέπω σχεδόν αδύνατον την ΑΕΚ να καταφέρει να το βγάλει, άλλωστε δεν έχει αποδείξει τελευταία ότι διαθέτει και κανά σπουδαίο σύνολο για να «ξεκλειδώνει» σκληρές άμυνες. Το ματς για μένα αν και ξεκινάει από το Χ έχει πολύ value bet στον 1 που με απόδοση 4,8 να ξεκινάει στην betfair θα το κυνηγήσω.

Πάω στην συνέχεια στο Κάλιαρι Κιέβο. Ο θάνατος σου η ζωή μου με όλη την σημασία της λέξεως το συγκεκριμένο ματς που έχει κατ’ εμέ πολύ Χ και ολίγον από διπλό. Οι δυο ομάδες έχουν μόλις μια νίκη στα τελευταία τους 5 παιχνίδια έκαστες ,δυο ισοπαλίες για τους γηπεδούχους και τρεις για τους φιλοξενούμενους. Άρα πρώτο σημείο το Χ αλλά θα κυνηγήσουμε και το διπλό στο 4,5 της betfair που μπορεί να βρείτε και «θύματα» να σας καλύψουν και σε παραπάνω ποντάρισμα που νομίζω πως αξίζει .

Επιστέφω στην Ελλάδα και πάω σε ένα ματς που μπορεί να γίνουν τα πάντα. Ηρακλής και Λάρισα κοντράρονται στο Καυταντζόγλιο και το ερώτημα είναι ένα. Ο Ηρακλής θυμάται άραγε που έχει κρύψει το ρόπαλο του για να χτυπήσει τους βυσσινί και να μπορέσει να κρατηθεί ζωντανός στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία; Προσωπικά νομίζω πως δεν μπορεί να βρει τον εαυτό του φέτος ο γηραιός και βάση απόδοσης θα πάω με τους φιλοξενούμενους. Βλέπετε το 3,5 και το γεγονός ότι ο Ηρακλής έχει να κερδίσει εδώ και 9 αγωνιστικές μου λέει πολλά λέτε να το κάνει τώρα κόντρα στην Λάρισα;

Τέλος πάμε προς Ιταλία μεριά σε ένα ματς με δυο ομάδες που παραπαίουν πραγματικά το τελευταίο διάστημα.. Η Ούντινε μετράει 3 ήττες και 3 ισοπαλίες στα τελευταία της παιχνίδια ενώ από την άλλη η φιλοξενούμενη Λιβορνο 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Αμφότερες και οι δυο τους βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας με μόλις 3 βαθμούς να τους χωρίζουν ,αν αυτό το ματς δεν είναι Χ τότε ποιο είναι; Όχι ότι θα μας χαλάσει η κάλυψη του διπλού ειδικά αν το βρούμε να πληρώνει παραπάνω από 4,8 – 5 που βλέπω τώρα με μια πρόχειρη ματιά...

Αναλυτικά οι προβλέψεις:
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ Χ (2)


ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ 2


ΚΑΛΙΑΡΙ - ΚΙΕΒΟ Χ (2)


ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΛΙΒΟΡΝΟ Χ (2)

Η καλοκαιρία «καίει» τα Ι.Χ.

Ασυναίσθητα παρατηρούσα τις τιμές των καυσίμων τις τελευταίες εβδομάδες να έχουν πάρει τα ύψη. Για να πω την αλήθεια η ματιά μου ήταν τελείως πεταχτή (να ‘ναι καλά το χιλιαράκι που δεν καίει τίποτα) μιας και είχα να επισκεφτώ σχεδόν 15 ημέρες κάποιο βενζινάδικο. Σήμερα το πρωί όμως ήρθε η ώρα μου να φτάσω μπροστά σε ένα απίστευτο σκηνικό παραφροσύνης το οποίο δεν μπορούσε να εξηγηθεί λογικά. Μετά λύπης μου παρατήρησα όταν σταμάτησα στο βενζινάδικο της γειτονιάς ότι η τιμή είχε εκτοξευτεί και πάλι πάνω από το 1 ευρώ (στα Χανιά ήμαστε και το πληρώνουμε «νταβατζιλίκι») .
και πραγματικά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ερχόμενος στην δουλειά μου λοιπόν έψαξα να βρω μια λογική εξήγηση για το γεγονός της αύξησης των τιμών των καυσίμων ,μιας και δεν είχα ακούσει τις τελευταίες ημέρες για κάποια αύξηση στην διεθνή τιμή του πετρελαίου αλλά και του αργούΤι απέδωσε η έρευνα ; ΤΙΠΟΤΑ. Ίσα ίσα που τα αποτελέσματα θα έπρεπε να είναι αντιστρόφως ανάλογα. Το βαρέλι ξεκίνησε στην πρώτη του μήνα από τα 58,34 $ και χτες έκλεισε στα 57,14$. Έκπληξη .... η διεθνής τιμή του πετρελαίου πέφτει και η τιμές της βενζίνης αυξάνονται! Μόνο στην Ελλάδα μπορούσε να έχει συμβεί αυτό! Και έρχομαι εγώ τώρα και αναρωτιέμαι. Τι μπορεί να έχει συμβεί; Είχανε κάνει παραγγελίες οι πετρελαϊκές εταιρίες από πριν με μεγαλύτερη τιμή και είχαν «ακριβά» αποθέματα; Αποκλείεται μιας και στον Ιανουάριο η τιμή είχε φτάσει μέχρι και 48$ ενώ τον Φλεβάρη μετά βίας άγγιξε τα 54$ που σημαίνει ότι και να είχαν αποθέματα αυτά ήταν ακόμα πιο φτηνά. Η εξήγηση λοιπόν ήταν απλή! Τα έσοδα του καρτέλ των «πετρελαιάδων» μειωθήκαν κατά 20-30% λόγω της εκτεταμένης καλοκαιριάς που έφερε πίσω της πωλήσεις πετρελαίου θέρμανσης. Και μιας και το «καρτέλ» δεν είναι διατεθειμένο να χάσει μερίδιο από τα κέρδη του , θα την πληρώσουν για ακόμα μια φορά οι απλοί καταναλωτές που βάζουν βενζίνη στο Ι.Χ. τους. Λες και τους ρώτησε κανείς αν μπορούν αυτοί να συντηρούν από την τσέπη τους ένα «καρτέλ», το οποίο δεν είναι διατεθειμένο να «χάσει» στο επαγγελματικό ρίσκο που ο καθένας επαγγελματίας παίρνει! Και λέω εγώ τώρα. Άντε και αυτοί είναι «μάγκες» και το κάνουν... εμάς ποιός θα μας προστατεύσει...;

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Αναστολή της Σούπερ Λίγκ!

Έκανα μια σκέψη σήμερα. Τι θα γινόταν στην περίπτωση που το ελληνικό πρωτάθλημα αύριο το πρωί αναβαλλόταν επ’ αόριστο. Αλήθεια θα αγχωνόταν κανείς ; Ποιον θα πείραζε πραγματικά; Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει τον τίτλο οι υπόλοιποι παλεύουν για Ευρώπη ή σωτηρία και το λοιπόν; Θα στενοχωρηθεί κανείς πραγματικά; Έχω την εντύπωση ότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει χάσει πλέον όχι απλά την αίγλη του αλλά και κάθε ενδιαφέρον. Κάκιστο θέαμα , σχεδόν άδεια γήπεδα, παίκτες αμφιβόλου ποιότητας και ομάδες χωρίς στόχους κατ’ εμέ. Και κάνω πρόταση σταματήστε το. Διαλύστε το τώρα ! Τι θα χάσουμε δηλαδή; Ίσα ίσα που θα κερδίσουμε μερικά Κυριακάτικα απογεύματα ξένοιαστα και ευχάριστα να κάνουμε τις εκδρομές τώρα που ανοίγει και ο καιρός…

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Έχουμε υπερβεί κάθε όριο

Πρώτα από όλα θέλω να δηλώσω ότι τα πιστεύω μου είναι πέρα για πέρα αγωνιστικά και πάντα θα είμαι με τους ανθρώπους που κατεβαίνουν στους δρόμους για να διαδηλώσουν, γιατί η ιστορία το 'χει αποδείξει άλλωστε ότι οι μάχες μόνο στους δρόμους κερδίζονται. Το χτεσινό σκηνικό στην Αθηνά όμως με έκανε να βγω πραγματικά έξω από τα ρούχα μου (και πιστέψτε με το θέαμα δεν είναι καθόλου ευχάριστο). Δεν είναι δυνατόν λοιπόν, παρά τα πιστεύω των διαδηλωτών ,που δεν θα τα εξετάσω σ’ αυτό το άρθρο, να βεβηλώνετε καθ’ αυτόν τον τρόπο ένα από τα πλέον ιερά μνημεία ενός κράτους. Για ακόμα μια φορά λοιπόν αποδείξαμε παγκόσμιος ότι μονό κράτος δεν ήμαστε μιας και η εικόνα τους φυλακίου μπροστά από τον άγνωστο στρατιώτη να παραδίδεται στις φλόγες έκανε τον γύρο του κόσμου.
Δεν μπορούν είκοσι με πενήντα άτομα να έχουν την φαεινή ιδέα να πυρπολήσουν την σκοπιά τον ευζώνων! Ήμαρτον με την ανοησία του καθενός δηλαδή, κάθε πράγμα έχει και τα όρια του! Δεν είναι δυνατόν κάποια «στοιχειά» ,σε οποίον χώρο και αν ανήκουν, να εισβάλουν και να βεβηλώνουν με τέτοιο αχρείο τρόπο ένα από τα πλέον σημαντικά μνημεία της χώρας. Και το θέμα δεν είναι τόσο απλό ούτε τόσο ρηχό όσο παρουσιάστηκε στα αισχρά παράθυρα της ελληνικής «ενημέρωσης».
Άκουσα ποικίλα σχόλια για το γεγονός ότι η αστυνομία δεν κατάφερε να προστατεύσει το μνημείο του αγνώστου στρατιώτη και πολλά αλλά τέτοια τραγελαφικά. Το θέμα όμως δεν είναι και πάλι τόσο απλό. Θέτω λοιπόν ένα βασικό ερώτημα. Ποιος είναι ρόλος της προεδρικής φρουράς και της σκοπιάς μπροστά στο μνημείο; Είναι απλά για φολκλορικούς λόγους και για να τους βγάζουν φωτογραφίες τα κινεζάκια; Γιατί αν είναι έτσι να μας το πουν να το ξέρουμε. Διότι σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα όταν ένας ένστολος , οπλισμένος φρουρός ενός μνημείου ή γενικότερα προστατευμένου χώρου νοιώσει ότι απειλείται ο χώρος τον οποίον προστατεύει τότε παίρνει άμεσα μέτρα. Υπερασπίζεται με κάθε τρόπο το χώρο τον οποίον τον έχουν τοποθετήσει για να προστατεύσει. Σηκώνει το όπλο του (γι αυτό του το έχουν δώσει άλλωστε, εκτός αν έχει μέσα άσφαιρα) και πυροβολεί δυο φορές στον αέρα προειδοποιητικά και στην συνέχεια ,αν συνεχιστεί η κρίση, στοχεύει στα ποδιά και μετά στο «ψαχνό» και όχι να τον φυγαδεύουν κακήν κακώς από τη «πίσω» πόρτα. Γιατί μην ξεχνάμε ότι τα παλικάρια αυτά είναι απλοί φαντάροι, που έτυχε να είναι δυο μετρά παλικάρια και μπήκαν στην προεδρική φρουρά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Στην αντίστοιχη περίπτωση όμως που Έλληνας φαντάρος στην σκοπιά στο ποτάμι του Έβρου συναντούσε θερμό επεισόδιο και δεν άνοιγε πυρ τότε θα περνούσε στρατοδικείο… οι χτεσινοί σκοποί αναρωτιέμαι θα περάσουν από τις αίθουσες του στρατοδικείου για ελλιπή άσκηση καθηκόντων;
Το ξερώ ότι μπορεί να γίνομαι ακραίος και να σκέφτεστε ότι αυτά τα πράγματα είναι αδύνατον να συμβούν. Κι όμως αν θέλουμε να είμαστε σωστοί έτσι πρέπει να ‘χει συμβεί. Γιατί ποιος μου λέει ότι αύριο μεθαύριο που η απειλή δεν θα είναι οι κουκουλοφόροι, ο συγκεκριμένος στρατιώτης θα σηκώσει το όπλο του απέναντι στον εχθρό για να υπερασπιστεί την σημαία; Εκτός αν έχουν πάρει άλλες εντολές και δεν το ξέρουμε... αν τους έχουν πει σε κάθε κρίση να την κάνουν με ελαφρά να μας το πουν και μας να το γνωρίζουμε γιατί αν όντως συμβαίνει αυτό δεν υπάρχει και λόγος της ύπαρξης για την συγκεκριμένη σκοπιά. Θα μου πείτε και πάλι ότι αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο θα έδινε και πάλι τροφή για ποικίλα σχόλια στα τηλεοπτικά πάνελ. Σωστά έτσι είναι , όμως και πάλι η μάχη χτες χάθηκε γιατί μια από τις μαζικότερες πορείες «χάθηκε» στην λήθη και την θέση της πήρε το πλάνο από το καμένο φυλάκιο και τα επεισόδια στο κέντρο της πρωτεύουσας...

2 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Με ‘χει κουράσει!

Με έχει κουράσει η ανοησία και η κακομοιριά του Έλληνα φιλάθλου, που την τελευταία εβδομάδα έχει φτάσει στα όρια της φρενίτιδας και της απεραντοσύνης. Έχω βαρεθεί να ακούω εδώ και μια βδομάδα ότι το ντέρμπι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ήταν στημένο για να βγει χαμένη η ΑΕΚ. Ήμαρτον πια! Δεν μπορούμε να δούμε πέρα από το δάκτυλο μας δηλαδή; Έλεος με την απίστευτη βλακεία που υπάρχει μέσα στο μυαλό του καθενός. Φταίει μάλλον ότι εδώ και χρόνια συσωρεύεται η λάθος νοοτροπία ,η μιζέρια και η καχυποψία και έχει δημιουργήσει μέσα στον εγκέφαλο μερικών φιλάθλων ένα στρώμα λυματολάσπης όμοιο μ’ αυτό της Ψυτάλιας.
Πραγματικά μπορεί να δείχνω αρκετά εκνευρισμένος γιατί έχω γίνει αποδέκτης τις τελευταίες ημέρες ποικίλων σχολίων προερχόμενα κυρίως από του φίλους της ΑΕΚ. Έχω ακούσει λοιπόν τα απίστευτα σενάρια συνομωσίας , ότι οι δυο αιώνιοι τα έκαναν πλακάκια για βγάλουν τον Ντέμη από το παιχνίδι. Μέχρι και ότι η φάση του Ριβάλντο που βγαίνει τετ α τετ και κάνει τακουνάκι για τον Καστίγιο ότι επιφέρει τιμωρία από τον αθλητικό δικαστή άκουσα γιατί δεν ήθελε λέει ο Βραζιλιάνος να κάνει το γκολ , ή ότι στην φάση του γκολ του Παπαδόπουλου ότι οι αμυντικοί του Ολυμπιακού τον κοιτούν να παίρνει την μπάλα χωρίς να κάνει κανείς τάκλιν.
Να θυμίσω απλά στου φίλους μου του ΑΕΚτσήδες ότι το να ρίχνεις το γενικό και να σβήνουν οι προβολείς όπως και το να κάνουν τους τραυματίες οι παίκτες σου είναι πραγματικά στοιχειά που αξίζουν την παρέμβαση αθλητικού δικαστή αλλά ποτέ δεν συνέβη. Επίσης οποίος νομίζει ότι πράσινοι και κόκκινοι θα έστηναν πιο εύκολα ένα παιχνίδι ,από ότι ο ΠΑΟ με αδελφό του σωματείο, είναι τουλάχιστον εκτός πραγματικότητας. Αυτά γιατί έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πραγματικά ότι μας έχει κάνει κακό το Hollywood και ότι μας διατρέχει ένα σύνδρομο καταδίωξης...
Όχι δηλαδή για να μην μας περνάνε και για κινέζους...

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Σαν να κλέβεις εκκλησιά

Αυτό δεν είναι στοιχηματισμός το Σαββατοκύριακο αλλά ήταν πραγματικά σαν να κλέβεις εκκλησιά…. Οκτώ παιχνίδια σας έδωσα την Παρασκευή και βγήκαν τα έξι. Σας είχα πει μάλιστα να διαλέξετε πέντε με έξι από αυτά και να τα βάλετε σε σύστημα 3-4-5 ή 4-5-6. τώρα αν ήσασταν τόσο άτυχοι και διαλέξατε ακόμα και τα ματς που έσπασαν τότε πραγματικά ήσαστε πολύ γκαντέμηδες αλλά ακόμα και έτσι πήρατε πίσω τα λεφτά σας. Ορίστε τι σας έδωσα και τι επαληθεύτηκε με πράσινο χρώμα



ΠΑΙΧΝΙΔΙ




ΣΗΜΕΙΟ

ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

ΙΠΣΟΥΙΤΣ

ΚΑΡΝΤΙΦ

ΜΙΛΓΟΥΟΛ

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

ΑΝΚΑΡΑΓΚΟΥΤΣΟΥ

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

-

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

2

-

ΣΑΟΥΘΕΝΤ

1

-

ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

1

-

ΚΑΡΛΑΙΛ

1

-

ΧΑΡΤΣ

1

-

ΑΝΚΑΡΑΣΠΟΡ

1

-

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

2

-

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.

1

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Μόνο στην ελληνική αστυνομία…

Αυτά δεν μπορούν να συμβαίνουν πουθενά αλλού στο κόσμο παρά μόνο στην Ελλαδίτσα μας. Παρακολούθησα τις εξελίξεις στα υψηλά κλιμάκια της ΕΛΑΣ στην Κρήτη τις τελευταίες ημέρες και πραγματικά έχω μείνει έκπληκτος. Η απόφαση λοιπόν της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν να «ξηλώσει» και τους τέσσερις αστυνομικούς διευθυντές του νησιού, μέσα σε μια νύχτα ,και να τους οδηγήσει σε «αποστρατεία».
Σύμφωνα λοιπόν και με τα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Το Βήμα» ,οι τέσσερις διευθυντές «ξηλώθηκαν» λόγω της ανικανότητας τους να χειριστούν σημαντικές υποθέσεις όπως η κινηματογραφική ληστεία με τις μπουλντόζες σε χωριό των Χανίων , αλλά και καταγγελίες για υποθέσεις διαφθοράς όπως το γεγονός ότι αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου είχε κατηγορηθεί ότι «απελευθέρωσε» από αστυνομική υπηρεσία αλλοδαπές που συμμετείχαν σε κύκλωμα μαστροπείας. Τότε του είχε αποδοθεί ότι είχε σχέσεις με τον ιδιοκτήτη του νυκτερινού κέντρου στο οποίο εργάζονταν οι κοπέλες, αλλά ο ίδιος έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες. Τέλος οι αστυνομικοί διευθυντές Ρεθύμνου και Λασιθίου «πλήρωσαν» τις έρευνες που έχουν πραγματοποιήσει οι Αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ. στις περιοχές τους για σχέσεις εμπόρων ναρκωτικών με υφισταμένους τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.
Ως εδώ καλά λοιπόν! Έρχομαι όμως εγώ σαν απλός πολίτης και αναρωτιέμαι ,γιατί αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να βγουν στην σύνταξη από τα 48 τους έτη και να τους πληρώνουμε για άλλα τόσα; Τι χρωστάμε όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι να συντηρούμε ανθρώπους που έχουν κριθεί ανίκανοι ή διεφθαρμένοι και αντί να «διωχνούν» από το σώμα οδηγούνται σε αποστρατεία και μάλιστα με ένα τιμητικό βαθμό παραπάνω! Αυτή λοιπόν είναι η ελληνική κοινωνία ή καλύτερα η ελληνική αστυνομία για την οποία επαίρεται εδώ και καιρό ο κ. Βύρωνας Πολύδωρας.

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας:

Μην τρώτε τα τυράκια!


Ώρες ώρες είναι να απορεί κανείς πραγματικά. Έβλεπα στο διαδίκτυο , πρωί Παρασκευής με το καφεδάκι μου παρέα, τον τζίρο που έχουν κάνει τα στοιχήματα μέχρι τώρα στα ματς του Σαββατοκύριακου σε μια εταιρία. Πρώτο και καλύτερο το Λιβόρνο Ίντερ το οποίο 48 ώρες πριν την σέντρα του έχει δεχτεί ήδη 135.000 € πονταρίσματα σε μια και μόνο εταιρία και γι αυτό θα το αποφύγω εγώ προσωπικά και ας κερδίσει και η Ίντερ με 5-0. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ωστόσο ήταν άλλο και μάλιστα μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση που άρχισα να αναρωτιέμαι μήπως δεν με πιάνει ο καφές και κοιμάμαι ακόμα.
Ποιο ελληνικό παιχνίδι λέτε λοιπόν ότι έχει δεχτεί τα περισσότερα πονταρίσματα μέχρι τώρα ...; Το Ολυμπιακός Παναθηναϊκός ; Κι όμως όχι! Ενώ όλοι θα περίμεναν ότι μέσα σε μια εβδομάδα ντέρμπι και μάλιστα ενός από τα τελευταία στην Σούπερ Λίγκα τα πονταρίσματα θα πήγαιναν εκεί , υπάρχει ωστόσο ένα άλλο παιχνίδι που μονοπωλεί το στοιχηματικό ενδιαφέρον από την Ελλάδα όχι μόνο στην εγχώρια αγορά αλλά και στην διεθνή μιας και η εταιρία από την οποία αντλούμε τα στοιχεία είναι εταιρία στοιχημάτων στο internet. Έτσι λοιπόν προς μεγάλη μου έκπληξη παρατήρησα ότι το Καλαμάτα Προοδευτική είναι αυτό στο οποίο έχουν παιχτεί υπερτριπλάσια στοιχήματα σε σχέση με το ντέρμπι , για την ακρίβεια το ματς της β’ εθνικής έχει «φορτωθεί» με 22.000€ πονταρίσματα την ώρα που το ντέρμπι είναι μόλις στα 6.000€. Κάτι ύποπτο λοιπόν συμβαίνει εδώ, γιατί μην μου πείτε ξαφνικά ότι η παγκόσμια στοιχηματική αγορά έχει μάθει τόσο καλά το κακόμοιρο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής στην Ελλάδα. Κάποια βρώμα λοιπόν έχει βγει πάλι στην «αγορά» ή κάποιοι ξέρουν κάτι παραπάνω από τον μέσο παίκτη και έχει «φορτωθεί» τόσο πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Κατά καιρούς συμβαίνουν αυτά, ρίχνουν ένα «τυράκι» στην αγορά και ο κόσμος τρέχει και «τσιμπάει». Το ίδιο συνέβη και την περασμένη εβδομάδα και κατά σύμπτωση και πάλι με την Προοδευτική που πολύ κόσμος έπεσε με τα μούτρα στον άσσο του 4,5 κόντρα στην Τρίπολη και έφαγε τα μούτρα του καθώς είδε το τυρί και έπεσε στην φάκα. Δεν κρύβω ότι και εγώ είχα δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα και σχόλια το περασμένο ΣΚ για το συγκεκριμένο παιχνίδι απλά θέλησα να σας προστατεύσω , που όπως αποδείχτηκε καλά έκανα, και δεν το ανέφερα καν ,γιατί γνωρίζοντας την αγωνιστική απόδοση της ομάδας της Τρίπολης και το γεγονός ότι μόλις μια αγωνιστική πριν είχε «σφαγιαστεί» από την διαιτησία στο ματς με τον Λεβαδειακό, μου έμοιαζε αδιανόητος εκείνος ο άσσος. Τώρα όμως αναρωτιέμαι πόσος κόσμος έχει πέσει πάνω σ’ αυτό το 5,5 που προσφέρει η Καλαμάτα; Είναι ένα ακόμα τυράκι που θα μας οδηγήσει στην φάκα; Ή είναι ένα φίνο μετσοβόνε που θα πρέπει να το εμπιστευτούμε και να το απολαύσουμε με εκλεκτό κρασί ...; Το θέμα είναι ότι ακόμα το ψάχνω και πιστέψτε με θα το βρω μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο http://vafman.blogspot.com .
Υ.Γ. Λοιπόν σχετικά με το μάτς της Προοδευτικής με την Καλαμάτα η γνώμη μου είναι να το αφήσουμε στην ησυχία του. Οι αποδόσεις έχουν πάρει μορφή ασανσέρ και πλέον το φοβάμαι πολύ. Χαρακτηριστικά σας λέω ότι έπεξα την Καλαμάτα στο 5,70 και τώρα βρίσκεται στο 2,40 τα συμπεράσματα δικά σας.... Τελικά μας πλήρωσε η Καλαμάτα σε όποια απόδοση την βρήκε ο καθένας!
225 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. - ΓΟΥΙΓΚΑΝ 1 1,95
234 ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΚΠΡ 1 1,85
265 ΓΚΡΙΝΣΜΠΙ - ΜΠΕΡΙ 1 1,75
615 ΜΠΟΛΤΟΝ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 1 1,95
653 ΣΑΝΤΑΤΕΡ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ 1 1,95

0 σχόλια αφήστε και το δικό σας: